Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.9.2007 9:42:46
|
|
|
|
ribicau
|
Na Zbilje midve prideva! Kadarkoli! Ni panike Margit za plavanje, bova z Demer poročale kako je fajn ! Drugač je pa naša tud že prišla na obisk, tri tedne nazaj - prvič. Sej bo Visnjaaa, še prehitro, še naveličala se je boš! Aja, morm pohvalt našo bejbo, je spala od 20.30 do 7ih, pol je pa še nazaj zaspala do 8.20, dokler je ni ati zbudil, ko je šel v službo! Matr sem naspana.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.9.2007 10:20:45
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa A ste že vse dobile menzus? Jaz jo do sedaj še nisem , pa bo kmalu star 8 mesecev Me že mal skrbi, da nisem slučajno noseča ....morem nardit test. Fajn bodte...se javim in poročam. lp jst že čakam poročilo in navijam za še enga
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.9.2007 11:33:55
|
|
|
|
helimaša
|
ah jst sm dobila že po treh mesecih.ah sej bo, višnja če ne pa še enga ah sej bo pršla, ne sekiri se preveč.to je psiha. mi smo pa dons tud spal razn ob treh ko je jedla ni mogla takoj zaspat in sva se mogle mal pocrklat.drugač je pa kul. sm pa jst dons neki utrujena.me tok glava boli.pa še mraz in ful piha zun tko da morve bit kr not.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.9.2007 11:41:52
|
|
|
|
atena777
|
Zbilje, prihodnji teden, ponedeljek?, 11h 1. Kolumbo (CAPO DI BANDA) 2. Demer 3. Margit 4. Ribicau 5. Atena 6. Tabali 7....
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.9.2007 11:49:34
|
|
|
|
DeMer
|
A bi se dal kej prej zment, npr okoli 10h? Drugac pa je ok ponedeljek.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.9.2007 12:07:38
|
|
|
|
ribicau
|
Men je tud ok ponedeljek, pa tud jest navijam za okrog 10ih! Upam, pa da ne bova glih midve zamudile
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.9.2007 12:29:17
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Zbilje (v kavarni ob jezerčku), ponedeljek, 10h 1. Kolumbo (CAPO DI BANDA) 2. Demer 3. Margit 4. Ribicau 5. Atena 6. Tabali 7....
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.9.2007 12:45:46
|
|
|
|
ribicau
|
Evo, tamala zaspala po 10 min dretja ! Sicer zdele v spanju še kr vzdihuje, ker je tko jokala, ampak spi pa le. Sej počasi se bo navadla!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2007 13:39:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.9.2007 14:24:52
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst sm tle, nč bat, vas skoks čekiram ....no tudi mene zvila podiplomska utrujenost in sm učeri in še danes skoks na WCju....pritiik je padu, koncentracija tut, ker sem končno dobila tisti štempl, da je diploma OK ....trenutno je v branju še pri predsedniku komisije, ampak on rabi ene 10 dni tko da sm zdej 10 dni na počitnicah, pol poravim še par vejc in dam tiskat. Zbilje kadarkoli tut ob polnoči ...torej pondelk ob 10h velja. Jst bom poslala SMS še Tabali, ker je še v Čakovcu, pa mislm da pride za vikend domov. Lepo se mejte čau ZA diplomo za sms tabali
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.9.2007 19:06:32
|
|
|
|
Margit
|
Ojla! Jest bi tud prišla, ampak v ponedeljek res ne morem. mam neodložljive stvari. Res ne bi šlo recimo v torek??? Višnjaaa sorči, ti si spraševala za riževomleko, ne za kozje. Sori.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.9.2007 21:29:53
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Margit Ojla! Višnjaaa sorči, ti si spraševala za riževomleko, ne za kozje. Sori. Nič sorči...sej sem res spraševala za kozje mleko, ker imamo koze doma- no tašča jih ima....hvala za info.....sej se je men tud zdel, da mu ne smem dat...sej mu nisem dala. Jaz ga danes spet odvajam dretja in zizanja....matr se zbuja vsakih 20 minut in se dere do konca....pa sej se bo naveličal. Sploh ne vem, kuga mi je dones, ampak me sploh ne gane, ko se dere. Mogoče zato, ker mam poln **** izsiljevanja ponoč...., ma iz noči v noč je slabše.....že kr na vsake pol ure se zbudi in hoče zizo. Dons mi pa čist dol visi, če se dere.... No dane sem bla prvič na orientalkem plesu - trebušnem ka je to dobr...sam se pa kr zajeban....oooo samo se bom potrudla....nikoli ne veš kdaj ti prav pride Ti Eva1 pa kr čaki na poročilo....ker ti ne bom nič povedala sej sem itak tolk debela, da bi se mi nosečnsot poznala šele v 7 mesecu
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.9.2007 21:41:13
|
|
|
|
DeMer
|
Kje pa ste vse danes, pa takole vreme je zunaj? Mi smo bili danes bolj vremensko razpolozeni. Malo spali, malo sitkali. Aja pa se polna luna je danes. Uh, upam, da bo ponoci mir. Drugace kr spi celo noc, ampak polna luna ga pa mal zmede. Ampak danes je dez in ga bo to uspavalo. Upam. A jim ve hramo miksate oz s palicnim pretlacte, al jim date ze v kosckih? PA kolk gosto? Pri nas so lahko majhni koscki, mora pa biti malo bolj tekoce vse skupaj, ce ne se mu kr po ustih valja. A pol smo za Zbilje v ponedeljek zmenjene? Mirno in dolgo noc!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.9.2007 22:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer! Alen je glih zaspau, js še pičim pod tuš, sam da se prvo ati spravi ven. Smo kr ok, sam Alenu se spet neki nosek štopa. Pa danes sem dobila listek, da mam paket na pošti. Mater me razp ko poštar niti ne potrka, sam cedlc not vrže pa čao. Vidim, da se zbirate za ponovno srečanje. Mislim, da pr nas ne bo potegnalo, ampak upajmo... Drugače pa nič novega. V nedeljo je mela mala sestrična RD, v ponedeljek pa njen ati - moj stric, tak da bo v soboto spet veselo Pa hrbet me še kr boli, ampak mislim, da bo počasi bolje. Zdej že lahko lepo pogledam levo in desno Aja - sadje js Alenu kr s paličnim pretlačim, al pa v multipraktiku - mam tako mini posodico - glih za eno banano pa kake 2 breskve - to je danes zmazal s takim užitkom, da sm bla ful vesela. Kar se pa zelenjave tiče pa kr prekuham, pol pa z vilico pretlačim in je. Punce kok vi svojim pripravite polento? Sem brez idej, js jo kr na vodi skuham, sam ko je noče. A kej dodate not? Res jr takega pustega okusa... No, grem zdej pod tuš, se čujemo jutri!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.9.2007 22:55:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajaaa- ostrigla sem se! Pred dvemi dnevi! Še kr ne morem prebolet. Baba smotana me je ostrigla tako, da mo se menda še sama boljš! Sem ji rekla ne na resice, pa dolžino do ramen, me je pa kr na resice, pa postopno do ušes gor! Sej bi ji rekla, sam kaj ko nisem vidla kako me striže, če mi je pa v luftu lase česala pa strigla Zdej se morm vsak dan peglat, če nočem zgledat ko pudl! Grem spat, sem kr slabe volje ko se spomnem!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 26.9.2007 23:57:09
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: Margit Ojla! Jest bi tud prišla, ampak v ponedeljek res ne morem. mam neodložljive stvari. Res ne bi šlo recimo v torek??? mozno, da bomo morale prestaviti celo še na kakšen dan pozneje, zaradi vremena: Ponedeljek Moznost dezja. Delno oblacno. Najvisja: 69° F. / 21° C. Veter light. Chance of precipitation 20%. Ponedeljek ponoci Delno oblacno. Najnizja: 50° F. / 10° C. Veter light. Torek Delno oblacno. Najvisja: 66° F. / 19° C. Veter light. Torek ponoci Delno oblacno. Najnizja: 39° F. / 4° C. Veter light.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 27.9.2007 0:00:25
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Ajaaa- ostrigla sem se! Pred dvemi dnevi! Še kr ne morem prebolet. Baba smotana me je ostrigla tako, da mo se menda še sama boljš! Sem ji rekla ne na resice, pa dolžino do ramen, me je pa kr na resice, pa postopno do ušes gor! Sej bi ji rekla, sam kaj ko nisem vidla kako me striže, če mi je pa v luftu lase česala pa strigla Zdej se morm vsak dan peglat, če nočem zgledat ko pudl! Grem spat, sem kr slabe volje ko se spomnem! neeeeeee, zakaj si se ostrigla?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 27.9.2007 0:02:28
|
|
|
|
atena777
|
visnjaaa a ti tudi trebusni ples?Jaz sem bila v ponedeljek prvič in me ni nič navdušilo, ampak sem isto rekla, morem se potrudit, ker baje je ful dobr po porodu za krčenje maternice. BI raje hodila na solo latino, vendar odsvetujejo - predivje za poporodke. Meni tudi ne gre vec dol, ker se basem s sladkarijami.Sedajle nisem mogla spat in se poskusam uspavati s king sladoledom . pa-pa
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 27.9.2007 9:59:22
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 visnjaaa a ti tudi trebusni ples?Jaz sem bila v ponedeljek prvič in me ni nič navdušilo, ampak sem isto rekla, morem se potrudit, ker baje je ful dobr po porodu za krčenje maternice. BI raje hodila na solo latino, vendar odsvetujejo - predivje za poporodke. Meni tudi ne gre vec dol, ker se basem s sladkarijami.Sedajle nisem mogla spat in se poskusam uspavati s king sladoledom . pa-pa Men je blo pa ušeč na orientalskem plesu, samo me pa danes vse boli. Ja men ta zvijanje počasno kr paše, si ne predstavljam enega divjega plesa, ker sem čist zakrnela. Jaz pa moje hujšanje je tud čist aut. Pa sem ravno včeraj gledala na plesu, kake lepe postave imajo nekatere babe...ojojjj nisem pol nič večerjala...hi hi hi Naj vam še to povem, da smo spali ko angelčki.....tamal je spal celo noč....no 2x je neki pojamral in pol zaspal nazaj.... sej kr ne morem verjet. lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.9.2007 11:05:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.9.2007 11:09:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 27.9.2007 13:15:50
|
|
|
|
ribicau
|
Alo! Mi spimo! Predvčerajšnjim se je 5 min jokala, včeraj 10 min, danes 1 minutko ! Počasi bo, upam! Danes za kosilo sem ji naredila krompir,korenje in por, skupaj kuhano, pa posebej sem skuhala jajček in ji med zelenjavno mešanico dala rumenjak. Pora ji nisem še nikoli dala, pa je vse tko zmazala, da sem bla prou dobre volje. No sej dišal je pa fajn, samo ko sem poskusla je blo pa ogabno.....matr, kokr ni soli notr, jest ne morem nč jest. Ponoči pa spimo zdej običajno od 20. oz.20.30 do 6.30 oz.7ih v eni rundi, potem dobi jošk in zaspi nazaj še do 8ih oz.8.20! Če ne bi dobila joške, da bi jo uspavala, bi pomojem eno uro okrog galamla, potem bi pa dol padla! Dons še nisva ble nč zunaj, tko da zdele čakam da se zbudi, da špricneva ven! Fajn bodte! ...aja, v bajti mamo ose....matr jim! Dons jih je moj, predno je šel v službo, pobil 30 kom, pa še jest sem jih do zdele 15 kom! Fora je v tem, da sva vse pretaknila, pa nisva najdla osirja! Mal sumiva še na napeljavo do dimnika, ker midva mava v hodniku centralno, pa tko s knaufom zaprto, možno je, da so tam! Je bla glih tolk lufta okrog, da bi osa lahko ven prišla ! Ajde cao
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 27.9.2007 13:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo! Vidim, da vas je večina nekam aktivna - trebušni plesi, plavanje... Punce js mam dost telovadbe vsak dan, ko pospravljam in se z malim ukvarjam. Tako da vsaka vam čast, da najdete cajt in energijo še za to! Posebej višnja! Atena ostrigla sem se zato, ker sem imela že preveč scepljene konice - sej si verjetno opazila , pa še ful so mi izpadali, tako da zdej upam, da bojo bolj enakomerno rasli. Čeprav še vedno težim svojmu, kako smotano frizerko ima. Njega namreč ona striže že ene 6-7 let. Vedno ga ful fajn ostriže, moja frizerka je pa na porodniški, tako da sm šla kr k njegovi, in evo! Mi imamo od včeraj tudi 3 obroke GH! Zjutraj sadje, zvečer zelenjava (ali pa obratno), vmes pa je kosilo z nama. Včeraj je jedu juhico (ene 50-70ml), in polovico krompirja. Kr veliko, glede na to, da smo se dooolgo matrali, da je sploh odpru uste! Višnja za spanec! Upam, da se tempo obdrži! Kje pa je mateja? Še kr praznuje obletnico? Grem, se je mali glih zbudu, pa pri nam neki sonček sije na obroke, tako da ga zrihtam in pičima ven. Sem dobila pumpico včeraj, pa morem danes po njo na pošto! Pa še barvo si grem kupit, da me sestra pobarva danes, če bo cajt! Punce uživajte, se slišimo soon!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 27.9.2007 13:36:30
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! kolumbo se ¸ti pridružim mene je ponoli zvilo in ozlam pa driskm....pa še v bolnici sma ble! no citse so se pomanjšale tako da ni eč skrbi!In je rekl azdravnica da je vse ok! tudi refluksa ni ker so sumli da ma prirojeno napako na ledvicah!pa je vse ok!mala e bil apridna fulll!ni jokala pša nič!tudi ko so ji kateter vstavli je blo ok! sem ful hepi! komaj čakam da pride moj ker mam take krče v trebuhu da komaj stojim ali ležim! grem malo še ležat! papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 27.9.2007 13:38:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja ojla! kolumbo se ¸ti pridružim mene je ponoli zvilo in ozlam pa driskm....pa še v bolnici sma ble! no citse so se pomanjšale tako da ni eč skrbi!In je rekl azdravnica da je vse ok! tudi refluksa ni ker so sumli da ma prirojeno napako na ledvicah!pa je vse ok!mala e bil apridna fulll!ni jokala pša nič!tudi ko so ji kateter vstavli je blo ok! sem ful hepi! komaj čakam da pride moj ker mam take krče v trebuhu da komaj stojim ali ležim! grem malo še ležat! papa Upam, da se čimprej pozdravita in ti in kolumbo, sem pa fuuul vesela, da je Tjaša ok!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.