Mamathea
|
Pozdravljene Kot sem obljubila vam malo poročam trenutne cene iz Tosamine trgovine v Viru pri Domžalah, danes sem bila tam in moram rečt, da nisem bila ravno navdušena nad cenami, saj sem si predstavljala, da so tam nekateri izdelki mnogo cenejši: Tetra plenice "to-to" - 10 kom: 14,53 EUR Baby krpice "to-to" za umivanje 6 kom (male zarobljene pleničke): 5,09 EUR Blazinice (vatice - natrgane za čiščenje obrazeka...) 1 paketek: 0,98 EUR Vrečka za umiavnje za enkratno uporabo 3 kom. : 2,88 EUR Povijalna plenička 1 kom: 2,82 EUR Vložki Vir 80 10 kom : 1,21 EUR Vložki Vir Nature Super 10 kom: 1,54 EUR To je vse kar sem jaz tam nabavila. Glede pomoči staršev je pa pri nas tako, da nama moji starši ogromno pomagajo, tako finančno kot tudi drugače. Ker imamo doma hišo, midva pa živiva v stanovanju jim vadeno "navlečema" vso robo na podstrešje... pa se nikoli nič ne pritožujejo. Moževi starši nama veliko pomagajo s hrano iz domačega vrta, domače vložene kumarice, ozimnica... Res imava srečo glede tega in si oba želiva, da bi tako tudi ostalo. Sicer živijo vsi (njegovi in moji starši) 100 km od naju, midva pa v Lj, ampak pomagajo nama pa vseeno po svojih močeh. Glede špikanj po jajčnikih... tudi mene danes zelo, zelo špika v desnem jajčniku... pa tudi nasploh imam čudne bolečine v spodnjem delu trebuha, ne vem kaj je to, to je zdaj nekaj novega, ponavadi me je bolelo bolj pod rebri, zdaj pa se je zgleda dete premaknilo malo bolj navzdol. "Murencek" lepo, da si se javila, v mislih smo s teboj in držimo pesti, da bi se vse kar najbolje izteklo. A se vam ne zdi, da se morda mi malo slabše počutimo zaradi polne lune. Dokazano je, da se takrat rodi največ otorčkov in menda je v porodnišnicah res trenutno strašanski naval. No k sreči bo polna luna kmalu začela "crkovati" in bo naše počutje spet boljše. Zdaj sem pregledovala oblekce, pleničke in stvari za bebico in imam kar veliko različnih številk, največ jih je v velikosti 62 in 68, pa sej je tako ali tako boljše, da je malo večje, kot pa premajhno. Mislim, da imam oblekic dovolj, ne vem pa, če je 30 kom tetra plenic dovolj? Po mojem bo treba še kakšno nabaviti, kljub temu, da bomo uporabljali pleničke za enkratno uporabo. Lepo se imejte, čimbolj mirno noč želim vsem. Lepo spančkajte, pridno pocartajte možeke in bebice pa sladke sanje.
|