juniorka
|
A uživate v arboretumu? Seveda, ko je tak sonček! Bambina, dobra ideja za srečanje, bi pa blo fajn poklicat in vprašat oz. se oglasit, da ne bi na široko gledali potem ! Glede nogic- naš si pol stopala stlači v usta in se pri tem na glas smeje, ker ga po moje žgečka . Tako je zmeraj, ko ima gole nogice, ampak si že tudi zokenčke ogleduje in ne bo dolgo, ko bomo mokri ! Tako zdaj med kopanjem nimamo več poplave, ker je obvezno noga v ustih , če pa sedi v banici, bi se pa kar potunkal za nogo ! Se mi je pa ponoči z spalko obrnil na trebuščka in to tako, da si je ležal na levi roki, glavo pa je imel nazaj- na levo in je spal Bambina, ti pa nič ne skrbi glede obračanja, ni edini, eni pač druge stvari prej pogruntajo, moraš pa pazit, da ga kje ne pustiš, ker se lahko vsak čas spomni in hop , sploh če nogice dvigne. Jaz ga ne morem pustit nikjer, razen sredi zakonske postle, ker se mi takoj obrne, pol se pa mu uspe premaknit levo ali desno pa rikverc . No, edino gole noge so zdaj bolj zanimive od obračanja- ga pred kopanjem slečem in ima žurko, jaz pa lahko marsikaj nardim zraven! Nel bo pa danes jabolko jedel- imamo ene sladke in je kot bi jih sladkala! Korenček pa že obvlada, rižolino pa bi pojedel, kolk bi mu dala- po žlički- kar protestira, ko mu ne dam dovolj hitro ! Ja, uporabljam tistega od milupe, ki že ima mleko, če naredim samo kosmiče z adaptiranim mlekom, pol je bljak- meni in Nelu ! Jaz mislim, da zd aj, ko uvajamo gh, ni več taka kriza različne formule mleka dajat- kaj pa tisti, ki dajejo kravje mleko?! Pač moje mišlenje, sicer pa mi nismo imeli nikoli problema, je Nel vse popapcal, kteregakoli je dobil ! Grem si kosilo pripravit- pohan camembert in solata, njami- ni po Montiju , lahko pa oblečem hlače iz 2 meseca nosečnosti, ko sem se že malo v bokih razširila, tehtnica pa končno 6 pokaže spredaj! Pa en navaden modrc sem si kupila, ker meni ti za dojenje nič gor ne držijo, navaden je pa pravi balzam za mojo hrbtenico!