|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
22.9.2007 10:43:41   
juniorka
Ste se kr v čvek vrgle, ko sem jaz našega mulca še spat spravljalauser posted image !
Cappy, saj bo res hitro minil tale mesec, pa iste info glede hlačk imaš....
Majchi, jaz sem hlačke kar naročila, se mi ne zdi taka cena- 21€, če je pol lulči fajn na toplemuser posted image !
tukaj
Obroč sem pa poleti za 19 € v Babycentru dobila! Smo pa do zdaj plavali v kopalkah iz C&A(8,90€ v Celju), ampak ne vem, kako bi blo, če bi se fajn pokakal lih takrat- po moje bi šlo kaj mimo- hvala bogu nismo preverliuser posted image !
Za plavalne pleničke pa prvič slišim tleuser posted image  
Felicia- si omenla moj željeni avto, ga namreč menjavava, samo poleg vseh lastnosti, ki jih je Bambina povedala imam še jaz eno zahtevo- skoraj nič ne žreuser posted image !
Drugače smo včeraj lepo spali, sicer do 1ih z jamranjem, jokcom in vetrovi, pol pa je bla urca kar naenkrat 5, ko smo prvič papcal; danes pa vse po starem, sem vsako uro šetala okoli, pa na roke, mi je od polnoči pa do dveh na trebuhu spal- tako je bil edino mir, da sem tudi jaz spala, čeprav so pol joški čist zmečkaniuser posted image ! Pa smo se nekako prebili do jutra, zdaj pa spet pančka, sem mu samo dudo dala pa v postlo in sem šla na comp in zgleda, da je ratalo, ker očitno ponoči ni blo dovolj!
Punce, jaz bi šla na morje!!!!!!!!!!!! Takle sonček, Putka, ti kar zavidam!
Nič, grem se vržt iz pižame in ven!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
22.9.2007 20:12:52   
rogljicek
cao punce, pozdravcek iz USA.
vam bom pisala brez sicnikov in sumnikov, ker jih tele tipkovnice nimajo.
torej, misve sva pripotovali brez kakrsnih koli zapletov, vse je potekalo kot po maslu. Reya je bla izredno pridna, sicer ni skoraj nic spala teh 10,30h vnedra sem hvala bogu na letalu dobila neke vrsta kosaro v katero je ravno pasala. by the way, Nel bi bil ze prevelik, lahko bi v njej le sedel.
drugace je pa tukaj eno toplo poletje, sem vzela cunje za nase temperature, vendar je ful toplo za tale cas. Dezov brat ma bazen ob hisi in bom mogla kopalke kupit, ker hocem mal v vodo skocit. u glavnem, mamo se fajn!
sicer nisem vsega za nazaj brala, vendar sem zasledila, da se vas je precej javlo za srecanje. niste nic napisale casa, vendar bi prosila za cim kasnejsi cas, ker bova midve mele probleme s casom (tukaj smo namrec 7 ur za vami) in bo kar huda se nazaj navadit.
Majci, sem vidla, da se ponujas za prevoz. Ce ni ze katera druga vskocila, bi se ti jaz pridruzla.

grem zdej, moja mala pikica jokca, je lacna
se se javim!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
22.9.2007 21:34:06   
tejč
JOJ, KAR NE NAJDEM CAJTA, me vedno prehitite. Naj velja za Arboretum v ponedeljek, jupiiiiiiiiiiiiii. Kako bo pa vreme? Tudi če bo sončno, vzemte dekco, ker je v parku tudi senca in zahladi.

Maša je dons nardila tako rabuko, đumbus za pop....Kar ne morem verjet, kok je bla histerilčna preden je šla na offuser posted image user posted image user posted image .

lepo nočko, jz moram še kuhno skup zmetat...user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
23.9.2007 9:44:00   
juniorka
Rogljiček, sem že hotla komentirat, da ti ni nič dolgčas, ker se ne oglasišuser posted image !
Uživajte 100 na uro, pa glej, da ne bo Reya preveč zrasla, da bo tudi nazaj še v košaro pasalauser posted image !
Srečanje smo pa rekle ob 11ih, če se ne motim, samo prostor? Petrazg, poznaš kaj primernega?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
23.9.2007 20:04:26   
petrazg
Ojla babuške... Samo na hitro... jutri se vam z Anžetom pridruživa v Arboretumu, mogoče samo ne bova čisto točna... Če bo kakšna sprememba plana, mi prosim javite po telefonu... letim, imam polno hišo ljudi...

Nočko!

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
23.9.2007 21:27:48   
felicia
Ojla frajle!

No midva bi tudi rada prišla v arboretum ampak nič ne obljubim. Sicer pa še nisem naštudirala kako se tja prideuser posted image .

Glede avta ste pa punce take kot vsi a neuser posted image , jaz bi tudi tazga mela, ki nič ne žre pa je mlad  pa mal km pa lep pa POCENI!user posted image  Mam pa kar svojga puntota pa sem kar zadovoljna.

No naš mulo je odkril svoje nogice in ko je nagec jih prime in vleče h ustom. Jutri začneva z GH upam da bo lepo in z zadovoljstvom jedel, vam sporočim! Aja pa cepljenje je šlo brez posebnosti, ni bil ne siten ne zaspan pač tak kot vsak dan!

Ajdi zdej se grem tuširat pa spat!

Nočka

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
23.9.2007 21:30:17   
felicia
šejazprobam

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
23.9.2007 21:31:29   
felicia
ratalo user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
23.9.2007 21:41:28   
BAMBINA_
Felicia user posted image user posted image . Mali pa že kar nogice papa? Mi smo pa že začeli z GH. Zadnjič smo malo jabolčnega sokca (sveže iztisnjenega). Danes pa 1. jabolčno kašico. Je 1x pogoltnil, pa je tak fris naredil, pa mu nisem več niti pikice spravila v usta. Potem sem pa malo sladkala, je pa tako amal, kot velik. Je bilo jabolko zgleda bolj kisle sorte.
Juniorka jaz sem malo razmišljala o prostoru za VSM. Pa sem se na Hotel Štorman spomnila, kjer imajo tak ogromen zimski vrt, zastekljen in ogrevan. Kaj pravite tiste, ki ste že bile tam? Meni se zdi ful dober prostor za naše srečanje.
Ejte punce, naš se še nič ne obrača iz hrbta na trebušček, iz trebuščka na hrbet se je pa že ful obračal, zdaj se pa tudi to ne več. user posted image Kaj pa kaj vaši malčki?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
23.9.2007 21:51:53   
tejč
A nisem jaz zbrala ponedeljek za srečanje v Arboretumu????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ajši teče iz nosu in kreha kot norc. Če bo zjutraj vročina ali pa ponoči, naju z Mašo ne bo v Arboretum.user posted image
Sporočim.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
23.9.2007 23:06:44   
Majchi
Tejč, glede jutriuser posted image ! Upanje, da prideta z Mašo, ostaja.
Midve prideva, upam, da točno. Ob 9.30 ste rekle, ne? No, po SMS se mi je javila tudi Sonjam oz. Indi, da verjetno pride.

Bambina, naša Lana se je samo 2x obrnila iz hrbta na trebuh, pa še to je bilo enkrat pri cca.7ih tednih in potem še enkrat pri cca. 2,5 mesecih. To se ji je popolnoma usralo, ker potem ni več ponovila. Pa tud čist prekmal je bilo, da bi bilo res.
Zdej se mi zdi, da se hoče obrnit, ampak se še ne. Pa tud nogice: pred parimi dnevi se je prijela za njih in zdaj to večkrat ponovi, ampak mislim, da še ne ve, da so to njene noge in da jih lahko da tud v ustauser posted image .

VSM: Najbolje, da za mesto, kjer bi se dobile, odločita Bambina ali Petrazg, ki sta iz Celja. Predlagam samo, da se da v bližini parkirati. Imam že eno kazen iz Celjauser posted image  (službena pot).

Felicia, srečno z GH. Pa bravo za nogice! To mora bit lušno ga gledatuser posted image .

Zdej pa spat, da bom lahko jutri vstala za Arboretum. Nočko!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
24.9.2007 7:10:15   
tejč
Živjo,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Ajša je šla ravno v vrtec. Nič več ne kašlja, iz nosa ji nič ne teče. Izgleda, da je Slezov sirup, prežgan cukr z meto, fiziološka v inhalaciji, Operil...včeraj pomagalo. user posted image

Evo, Maša ga je sračkala ponoči. Če sem jo dala v njeno posteljico, je težila in jamrala toliko časa, da je spet prišla v najino.user posted image  Ona pa zna! Točno ve, da bi jaz ponoči spala in da vse naredim za to.user posted image

No, se vidimo danes ob 9.30. Upam, da bom točnauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
24.9.2007 8:44:38   
felicia
No naju ne bo danes na spregled ker mi mali neki kašlja sej ne vem ali je prehlad al kej drugega ker se mi je včeraj na moje kašljanje ful na glas smejal- mogoče me samo posnemauser posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
24.9.2007 11:57:06   
juniorka
A uživate v arboretumu? Seveda, ko je tak sonček!
Bambina, dobra ideja za srečanje, bi pa blo fajn poklicat in vprašat oz. se oglasit, da ne bi na široko gledali potemuser posted image !
Glede nogic- naš si pol stopala stlači v usta in se pri tem na glas smeje, ker ga po moje žgečkauser posted image . Tako je zmeraj, ko ima gole nogice, ampak si že tudi zokenčke ogleduje in ne bo dolgo, ko bomo mokriuser posted image ! Tako zdaj med kopanjem nimamo več poplave, ker je obvezno noga v ustihuser posted image , če pa sedi v banici, bi se pa kar potunkal za nogouser posted image !
Se mi je pa ponoči z spalko obrnil na trebuščka in to tako, da si je ležal na levi roki, glavo pa je imel nazaj- na levo in je spaluser posted image
Bambina, ti pa nič ne skrbi glede obračanja, ni edini, eni pač druge stvari prej pogruntajo, moraš pa pazit, da ga kje ne pustiš, ker se lahko vsak čas spomni in hopuser posted image , sploh če nogice dvigne. Jaz ga ne morem pustit nikjer, razen sredi zakonske postle, ker se mi takoj obrne, pol se pa mu uspe premaknit levo ali desno pa rikvercuser posted image . No, edino gole noge so zdaj bolj zanimive od obračanja- ga pred kopanjem slečem in ima žurko, jaz pa lahko marsikaj nardim zraven!user posted image
Nel bo pa danes jabolko jedel- imamo ene sladke in je kot bi jih sladkala! Korenček pa že obvlada, rižolino pa bi pojedel, kolk bi mu dala- po žlički- kar protestira, ko mu ne dam dovolj hitrouser posted image ! Ja, uporabljam tistega od milupe, ki že ima mleko, če naredim samo kosmiče z adaptiranim mlekom, pol je bljak- meni in Neluuser posted image ! Jaz mislim, da zduser posted image aj, ko uvajamo gh, ni več taka kriza različne formule mleka dajat- kaj pa tisti, ki dajejo kravje mleko?! Pač moje mišlenje, sicer pa mi nismo imeli nikoli problema, je Nel vse popapcal, kteregakoli je dobiluser posted image !
Grem si kosilo pripravit- pohan camembert in solata, njami- ni po Montijuuser posted image , lahko pa oblečem hlače iz 2 meseca nosečnosti, ko sem se že malo v bokih razširila, tehtnica pa končno 6 pokaže spredaj!
Pa en navaden modrc sem si kupila, ker meni ti za dojenje nič gor ne držijo, navaden je pa pravi balzam za mojo hrbtenico!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
24.9.2007 13:55:10   
nky 23
bom bolj na kratko ker bo verjetno kar kmalu jok saj je pod igračami in ne zdrži dolgo tam.
lep dan za srečanje ste si izbrale verjetno uživate....... Lj je še vedno malo preveč oddaljena za naju.

za srečanje v Celju pa ja ve ki ste iz Celja izberite, čeprav Štorman je tudi kar lep kraj za to, pa še parking je, če ne ja pa odzadaj sicer za plačat če se ne motim, al pa kje drgje, saj je dejansko vseeno samo da se bomo imela fajn!

Lex verjetno bom šla po srečanju še do mjih tastarih, ki so iz velenja, tako da še ne vem, če pa ne pa seveda lahko greva skupaj.

Lep dan

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
24.9.2007 14:24:45   
felicia
Oj no danes vsekakor ne bi mogla prit na zmenk ker nimam avta! To sem zdej pogruntala ko sem šla s tamalim na sprehod- kakšen lep dan!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
24.9.2007 16:17:36   
ancka1
Oj!

Juniorka, mene ravno to matra glede že dodanega adaptiranega mleka v kašicah. Imajo full izbire (milupa, hipp), jaz mu pa ravno zato samo riževe dajem, ker nimajo mleka zraven, da ga lahko z Novalacom naredim. Ne vem, a bi kar malo kombinirala? Sploh zaradi tistih "za lahko noč".
Meni je začel zjutraj protestirat in noče flaške, bi po žlički jedel. Tako kot zvečer. Tako, da mu bom sedaj zjutraj sedaj dala cca 120ml mleka, pa potem malo sadne kašice, za kosilo ima itak zelenjavno kašico, popoldanska malica je k sreči še flaša, zvečer je rižolino in potem ob 5 zjutraj tudi mleko. So pa kupljene zelenjavne kašice meni za bruhat. Jaz raje sama skuham, zmiksam in dam v aventove lončke in zmrznit. Mara pa čisto vse, kar je na žlički. user posted image  Danes po kuhinji omamno diši po cvetači. user posted image
A ja, juniorka, pa na mail ti v kratkem odgovorim. Moram fotke spedenat.

Šibam. Imam vse tri sinove za popedenat. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
24.9.2007 17:58:25   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1
mene ravno to matra glede že dodanega adaptiranega mleka v kašicah. Imajo full izbire (milupa, hipp), jaz mu pa ravno zato samo riževe dajem, ker nimajo mleka zraven, da ga lahko z Novalacom naredim. Ne vem, a bi kar malo kombinirala? Sploh zaradi tistih "za lahko noč".

Ančka, mogoče mal neumno vprašanje, ampak, kako je pa v primeru, če polno dojiš? A te kašice potem s svojim mlekom mešaš al bom mogla takrat začet adaptirano kupovat? Sicer jo mislim do 6.meseca samo dojit, če bo šlo seveda, ampak mi sploh ni jasno, kako se to pol skombinira, pa kako si zmanjšaš količino mleka,... Eh, še vse so, pa bom tud jaz. Sam, ko se že tok o tem pogovarjate, so se še men začela vprašanja porajatuser posted image .

Punce, že enih 14 dni hočem vprašat, pa vedno pozabim na koncu. Kje je pa AjdaN? Katera ve? Se je čist izgubila.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
24.9.2007 20:38:10   
lex
nky23 lako bi pa jaz za tabo vozila? Vsaj do CE. Ker Celja NIČ ne poznam, bolj Maribor.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
24.9.2007 21:22:48   
BAMBINA_
Čer,
a ni bil danes čudovit dan. Mojga popoldan ni bilo, tako, da smo šli na sprehod Griša, Ajka (psička) in jaz. Madona, je Ajka takšen tempo žgala, da me je na koncu prav peklo v pljučah. user posted image Kje sem pa kondicijo izgubila? Ma, saj ni čudno, če pa nisem plavala, rolala, kolesarila, hribolazila že vsaj eno leto. Skakanje po dnevni sobi mi pa ni ravno fajn telovadba... Griša je danes že z večjim veseljem papal jabolkovo kašico. Ampak obvezno sladkano. Jutri bom 1. poskusila s cvetačo. Upam, da nau samo sladkega hotel. Ampak, če Comformil pije (mu dam 1x na dan), ko je pa reeees tako grozno nazgravžen user posted image Drugače pa vsak večer riževo kašico papa (se meša z adaptiranem mlekom), mu isto ne folgam polnih žličk k ustom nosit, tako, kot je Juniorka rekla. user posted image
Majchi, če imaš takšne kašice, kjer dodajaš mleko, lahko tudi svojega dodaš.
Štorman ima tudi spredaj nekaj parkirnih prostorov (zastonj). Seveda je samo predlog. Se pa strinjam, da bo treba v vsakem primeru (kjerkoli že bomo) rezervirati.
Aja, sem pa včeraj izvedela, da imamo baje že 4 mesece čisto v neposredni bližini (Velenje) Mullerja. In kje sem danes dopoldne bila? V Velenjskem Mullerju user posted image . Hehe.
A ste uživale danes v Arboretumu?

Čau bau! user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
24.9.2007 22:16:31   
tejč
Čau,
Majchi, nič se ne javiš, sem te preveč gonla po arboretumskem parku?user posted image user posted image

Indy, lepo te je blo spoznat. Jaz bi še kar čvekala in čvekala, res smo se težko ločleuser posted image user posted image user posted image user posted image . Vreme sem pa dobr zrihtala, a?

LP vsem. LAhko vam je žal, da vas ni blo...
user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
24.9.2007 23:09:51   
ancka1
Majchi, ja, točno tako, te kašice (a la riževa) potem tudi s svojim mlekom narediš, če boš še dojila.
AjdaN je bila pa na dopustu. Sva se zadnjič v Mercatorju srečali. Sicer jo pa lahko za ušesa, ker se je Gorenjskim mamicam že javila, pa je tam napisala, da se bo pri nas še tudi. Ti, ti AjdaN!!! user posted image  user posted image  user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
25.9.2007 7:51:21   
ajdaN
user posted image  Se ponižno javljam! user posted image  user posted image

Bili 2 tedna na dopustu, potem sem se pa trudila, da vas vse preberem in spet "padem not", pa mi ni zneslo. Tudi zato, ker smo imeli sesut računalnik in se se mal švercala na laptopuuser posted image .

Zdajle se pa tud sam pofočkam, ker bosta po mojem oba kmalu pokonci.

Sem pa vidla, da sem precej zamudila. Večina že konkretno "malica", jaz se pa matram, da bi tamali poturila vsaj eno "umetno mleko" kot dodatek. Prej mi je vse zbruhala, včeraj pa po Aptamilu končno ni šlo nič ven! Upam, da tako ostane. Zvečer hoče dodatek in do zdaj sem si zjutraj pumpala svojega, zdaj pa ne gre več, se samo matram, tako da jo hočem obvezno navadit na kaj drugega. Pa tudi dojit ne mislim ne vem kako dolgo. Upam ,da vsaj enega sprejme!

Drugače pa nič posebno novega - mulčka sta že v svoji sobi. In sta se super navadila. Dans je bilo bolj pestro, ker je še Lovro ponoči ratal ves smrkav in je nonstop cmevkal, ker ni mogel dudlatuser posted image . Upam ,da bo ko se zbudi brez vročine, ker imam namen it z Anči v LJ po štacunah.

Anči ni več tako pridna. Včeraj je ponoči jedla 5x ali 6x!!!user posted image  Za danes sem ji potem napovedala vzgajanje, ampak se je itak zbudila "samo" 2x, pa glede na to, da sem vstajala še zaradi Lovra sem se potrudla ujet vsaj par uric spanja. Vzgajanje sledi drugičuser posted image . Zadnjič je ponoči po 1,5h hotela ponovno jest! Sem rekla da to pa NI ŠANS! In je tulila celi 2huser posted image ! Potem pa lahko lepo spala do jutra. Tolk o njeni GROZNI lakoti!

Z GH še nimam volje začenjat! Še kakšen teden dva počakam al pa še kaj dlje. Edino če bo po mleku še bruhala, bom morala nekaj nardit - kakšen rižek! Upam, da bo tak jedec kot Lovro. On je bil pri pol leta samo na gosti hrani. Mlatil je pa take porcije za kosilo kot jazuser posted image . No zato pa ima dans 15kg!

Majchi tele kašice sicer lahko delaš s svojim mlekom, ampak je en problem - ne glede na to koliko boš vsula noter, bo po parih minutkah spet ratalo tekoče. In če Lana ne bo zelo hitro pojedla, boš morala spet in spet dodajat kašno noter. Jaz sem probala samo ene 2x potem sem ga pa rajši uporabljala tiste, ki imajo že dodano mleko.

Vidim, da srečanja laufajouser posted image . Meni z dvema žal ne znese. Sploh ker je Lovro tak živc, da ne morem pričakovat, da bo lepo sedel v vozičku. Ko se boste začele dobivat po kakšnih igriščih in igralnicah pa pridemo tudi miuser posted image .

No to bi bilo zaenkrat to. Bom probala ostat na tekočem pa se večkrat javit. Pozdravček vsem skupaj!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
25.9.2007 8:30:04   
nky 23
lex seveda brez problema, upam samo da bo moj na šihtu, saj še ni dobil razporeda za naslednji mesec.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
25.9.2007 8:53:44   
Putka
Dobro jutro!
Že smo doma, vožnja kar ok, vozili 7,5 ur s trajektom in postanki vred. Grem nekaj pojest, potem pa malo za nazaj brat, ste bile prudne in 10 strani spisale!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.