BAMBINA_
|
Oj! Kot rečeno, smo bili včeraj zaradi Griševe glavice pri pediatru, ki pravi, da se njemu zdi čisto ok, malce težko glavco ima samo, če ga potegneš za rokice, ker mu rito malo spodnese. Ampak, da to ni nič tako narobe. Napotnico za RA sva vseeno dobila, da tam odločijo, kako naprej. Sem pa ugotovila, da kompliciram 100 na uro. Ker sva bila "ravno" tam, sem zdravnika prosila tudi, da mu posluša pljučka, ker se mi včasih zdi, da mu hrope (seveda je vse ok), pa še taužnt drugih stvari. Po moje me bo dohtar 1x ven brcnil... Ma, to je verjetno zaradi vsega, kar je že bilo in zdaj vsako stvar blazno resno vzamem. Griša je včeraj 1. papal cvetačin pire in to s takšno slastjo. petrinja, naš tudi zadnje čase podnevi ful slabo spi... 3x do 4x po pol urce, mogoče kakšnekrat 1 uro. Ampak, če mu tako ustreza, ok. Saj je drugače čisto pridkan, pa ponoči lepo spi, to je pa najvažnejše. Res pa tudi jaz sočustvujem s tistimi, ki nimajo v redu nočnega spanca. Uf... indy ja tvoj Mark pa res ni nič kaj švohcen .. si faca. Ampak punce, kaj ve imate vse takšne korenjake? A je sploh še kdo na št. 62, tako kot mi? lex ne se toliko sekirat. V Celje boš že našla, sicer pa se lahko zmeniva, da te kje počakam, (npr. pri Cizej v Pirešici), pa boš potem za menoj peljala, če ne boš mogla za nyk23 iti. Nekako boš že. Me spominjaš na mojo mami, ki se strašno boji vožnje, sploh na dolge ture. VSM, naj še petrazg pove, ali je Hotel Štorman ok, potem bi pa počasi res morale rezervirati. Čau!
|