|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
24.9.2007 21:43:56   
Pija76
Čer,
kaj sem zdele našpičena k ta moj instant internet danes počasi dela, kot da imam njega čas čakat!
Skye - iskrene čestitke, pazi se!user posted image user posted image user posted image
Kikaa in Kajatina: bravo pridne sta bileuser posted image , kar mal sem bla na trnih k se nista javili cel dan....

Vsem ostalim lepe pozdravčke! In nočko!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
25.9.2007 6:58:12   
barbarela77
dobro jutro!

Skye hvala za odgovore, sigurno te še kaj povprašam ko se "kalvarija" začne.

Tebi in vsem ostalim srečkam nosečkam želim lepouser posted image  in zdravegauser posted image  aliuser posted image user posted image .

pozdravček vsem.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
25.9.2007 8:14:30   
dajamaja
Shuka, kaj je zdaj to? Boš morala dati prednost službi!? Upam, da je to in ne kakšen zdravstven razlog.

Mandarinca, super. Lepo grej svoja user posted image user posted image .

Kikaa in Kajatina pa je ta hujši del (fizično) za vama! Zdej pa uživancija, otroc, pa to.

Skye, čestitke še za uradno user posted image .

Ele, boš šla vseeno naprej? Čuvaj se-hočem reči, pri vsem skupaj ne pozabi nase in svoje zdravje.

Mišek13, samo da si se nam javila. Povej so te zdej pošlihtal in gremo po otroke? 
Bety upa, ko najmanj pričakuješ, pa lahko tudi rata spontano. Držim pesti.
Blanch, mirno roko, pa na pivo ne pozabi. user posted image
Jaz sem razmišljala podobno kot Blanch - ko si parkrat že skoz, pol se ti ne zdi nič dost zanimivo, da bi javil. Berem vas, navijam za vas, ..., in imam jutri ET.

Vsem lep dan in naj nam uspe!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
25.9.2007 8:15:03   
Sulfinija
O,punce kok ste napisale,da vas komaj sledim brati.

Skye,čestitam ti za nosečnost.

Citrončica,želim vama naj bo vajin tretji IVF uspešen.

Punce vse,ki vas pa nisem omenila pa vam želim srečno v postopku na punkcijah in ET,ter pri testih.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
25.9.2007 8:39:37   
Bety upa
Goya?????Kako si????

To s bolečinami, mi ni všeč...user posted image

Sky....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Bravo!!!! Čestitam!!! In SREČNO do konca!!!

TUdi drugim, čestitam od srca za špikanje, UZ, veliko jajčec, stopko, punkcijoj, ET, zamrznjenčke, dneve brez k rvavitev, user posted image user posted image  kljub krvavitem, prvi UZ user posted image .....

Shuka....upam, da si prednost dala službi in ni se ni zgodilo nič hudega, kar ne pišeš...

V zadnjem postopku sem špike vlekla s seboj na potovanje in M prestavjala s prometrijumom....pa je samoplačniški postopek izpadel samo izguba časa in denarja. Tokrat nisem hotela. Hočem biti umirjena in v postopku uživati, čeprav je malo možnosti za uspeh....

Mislim, da bom na koncu prisptala v Pragi....hudiča...user posted image

Srečno punce.....in, rada vas imam, čeprav vam to ne morem pokazati....

LP

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
25.9.2007 9:09:49   
blanč
Jutro!
O, kao sem jaz danes adijo. Če nebi bila na inekcijah bi bila sigurna, da sem noseča. A je mogoče, da sem od menopurja tako utrujena in imam grozne slabosti, pa želodček me boli...???
Dajamaja a ti pa že ET? Koliko si pa imela jajčk? Saj si verjetno poročala, samo je toliko informacij padalo zadnje dni, da ne sledim več.
Mandarinca, Kikaa in Kajatina lepo grejte svoje pikice.
leli kako pa kaj tvoja krvavitev??? A je že bolje in se je katera pikica obdržala? Bom držala pesti, da se dobro konča.
Goya a so bolečine izginile, kr hitro jih nažen in uživaj nosečnost.
Pikovit si že kak zgodnji test delala pa nas nisi nič obvestila???user posted image
Mislim, da rekord testov držima jaz in Bety upa, čeprav tudi druge ne zaostajate dostiuser posted image user posted image user posted image
Uh kmalu bom že jaz začela teste delatuser posted image user posted image user posted image .
Vse lepo pozdravljam in imejte lep dan.
Jaz pa nazaj k delu, da me ne bo šef user posted image domov. O ko bi me leuser posted image user posted image . Jaz že tako ali tako spim.....

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
25.9.2007 9:36:27   
kajatina
Pija najprej tebi želim danes veliko sreče. Namreč jaz sem pravkar vstala, ker sem bila od včeraj kar izmučena. Želim ti čim manj bolečin in čim več jajčk.user posted image  Pa seveda sporoči kako boš opravila.
Skye čestiiiiiiitke še enkrat zauser posted image .
Pikovit držim ti pesti in ti želim user posted image user posted image .
Kikaa ali te še kaj boli?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
25.9.2007 9:55:22   
pikovit
Mišek smo da si ok.Se ti javim na zs
Koala tudi meni je moral dvignit mat. vrat da je lahko not pršu(et)
Shuka kot so že ostale napisale upam da ni kaj z zdravjem narobeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
25.9.2007 10:01:01   
pikovit
Kajatina,kikaauser posted image  za opravljeno punkcijo.Zdej pa najlepši del.Kako je kaj z vama?Kajatina hvala za tvoje pestke.
Blanč nič testov ne bom delala.Kar bo pač bo.Itak so pa dnevi ko prihaja moja M.Tako da znaki so taki kot od M.Drugače pa trebuh nič napet,joške normalne samo krči in špikanje.
Bety ti kar lepo mirno.
Pija upam da je bola punkcija vzdržna.Javi nam.
Skye zdaj pa še uradno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
25.9.2007 10:06:35   
ele
živjo
Čekiram vaše pisanje in vsem skupaj pošiljam en veliiikuser posted image vsem nosečkam ČESTITKE,pridno čuvajte svoje sončke,vsem pridnim kokoškam user posted image user posted image    otstale pa,ki čakate punkcije SREČNO in POČIVAJTE po PUNKCIJI!!!!

Sama sm se z Rešom po telefonu dogovorila,da me pogleda,ko bom boljše in sam REŠ mi je svetoval....Uganite kaj???

PRAGO
tralala,hopsasa

LEP DAN VAM ŽELIM

ele

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
25.9.2007 10:10:21   
pikovit
O ele jaz pa tebi najprejuser posted image .Kako si kaj.Upam da se stvari počasi umirjajo.Zdej mi pa razloži.To da bi šla v Prago je ok?Al je bed?Ne vem pa da si ne bom narobe razlagala.
Kakorkoli že držim pesti da bo vse ok.

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
25.9.2007 10:31:19   
MUŠMUŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ele
Sama sm se z Rešom po telefonu dogovorila,da me pogleda,ko bom boljše in sam REŠ mi je svetoval....Uganite kaj???

PRAGO
tralala,hopsasa

Mene pa zanima, kaj je v Pragi tako posebnega, da te je celo Reš poslal tja. So tam bolj izurjeni, bolj vešči, bolj uspešni ali kaj?

LP mušmuš

KDOR ŽELI ŽIVETI POLNO, MORA ŽIVETI SKRITO.

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
25.9.2007 11:17:24   
Sulfinija
Punce,jaz sem čisto prsrečna.Danes grem pogledat pošto in kaj zagledam jupi,hura pošto iz LJ,da so nama odobrili postopek.IN takoj pokličem sestro in pri novembrski M pokličem povem zapore4dno številko in nato začnemo akcija,super,jupi,hura kok sem srečna.Torej bom klepetala med IVF novembrke,decemberke.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
25.9.2007 11:23:25   
pikovit
Sulfinija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1914
25.9.2007 12:21:27   
Pija76
čau punce,
kako lep dan spet a ne? ne vem če ne bo padu ležalnik na terasico pa dekca in mal pankat po punkciji.
Ja tkole je blo: 6 celic, punkcija pa no kar boleča pr vsakem špiku sem izihnila en au al pa uf, pa vroče mi je blo kot da tečem na dolge proge! Mal me sicer zdele boli ampak bo za prežvet se mi zdi...
Vsem hvala za vzpodbude user posted image .
Kje pa je naša Kikaa? Nič ne poklepeta.
Pikovit: ne misli ti na najslabše, se mi zdi da drgač si zelo pozitivna oseba. Če ni skrivnost, pa verjetn si že kje napisala, kateri IVF je to tvoj?
Sulfinija: bravo, da se ti je tkole odvilo, november bo kmalu, pa kaj tud z nami klepetaj...
Blanč: jaz sem bla po menopurju tud čist adijo, kar na bruhanje mi je hodil....pa na živce sem šla nevejetno sama sebi!
Martinščica,Gita14 in Bojana 4: kar pridno se špikajte, pa kaj lepega izvedite na UZ.
Kajatina: hvala za želje, a si že kej boljš?

Ostalim en biguser posted image .

Aja še vprašanje: a je od punkcije do ET user posted image prepovedano?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
25.9.2007 12:27:46   
Sulfinija
Punce eno vprašanje za vse,ki ste v LJ.KOk mora biti star bris?In za spolno prenosljive bolezni dobima napotnice pri najinih zdravnikih kri boma pa dala v LJ.MI je rekla naj do novembra imam bris,pa naj kri dama,....pa pol naj pri novembrski M pokličem in povem pol zaporedno številko.

LPuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
25.9.2007 12:51:45   
mandarinca
Cao punce!
Kako ste? Vsem en lep sončen pozdravček iz Prekmurja!
Jaz sem kar kar, ampak že z vprašanjem; čisto spodaj se mi pojavlja vsake toliko neka čudna ostra bolečina, kaj bi to bilo; a je katera med vami to občutila tako hitro po ET?
Tako na trenutke se malo zamislim - po prvem ET sem kar lepo mirovala in počivala, zdaj pa pri 5-letnem migecu to ni mogoče!
Saj bo, ampak vseeno se tu pa tam pojavi kakšen vprašajček!
Uživajte! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1917
25.9.2007 13:03:13   
Pija76
Sulfinija: napotnico dobiš pr svojem zdravniku, lahk ti jo da tud ginekolog na kliniki, partner pa pri svojem. Bris 1 leto. Včasih osebni G mal komplicira, ampak probaj dobit aktualnega se pravo manj kot 1 leto.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1918
25.9.2007 14:46:22   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 1.10.
MARTINŠČICA - UZ

Torek, 25.9.
pija76 - punkcija

Sreda, 26.9.
dajamaja - ET

Četrtek, 27.9.
user posted image Goya - pregled
blanč - UZ

Petek, 28.9.
GITA14 - UZ
bojana4 - UZ

Sobota, 29.9.
kajatina -ET
kikaa - ET

Nedelja,30.9.
pikovit - TEST

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 30.9.
mandarinca greje user posted image user posted image - TEST 8.10.

user posted image DaisyEuser posted image
user posted image upajočauser posted image

user posted image

user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8, punkcija 19.9. ET 24.9. 
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled UZ 30.8 in  začetek Suprefact, injekcije Menogon, ET 16.9.
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš) Menopur, nato GonalF
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact , špikanje z Menopurjem
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš), punkcija 1.9.
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur, punkcija 24.9.  , ET 29.9.

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image
  • GITA14 (2.IVF;LJ, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek Suprefact 14.9.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9, punkcija predvidena po 17.10
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek špikanja 10.9.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš), ET 26.9.
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor, Gonal,
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9., Gonal
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka konec septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact, Špikanje Menopur
  • pija76 (IVF; LJ), punkcija 25.9.
  • kikaa (1.IVF,LJ,dr.Požlep) Suprefact, Gonal , punkcija 24.9, ET 29.9.
  • citrončica (3.IVF/ICSI;LJ, dr.Drobnič), razgovor 24.4.

user posted image KANDIDATKE ZA OKTOBER / NOVEMBER / DECEMBERuser posted image

• pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek špikanja
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič)
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB)
  • Anonimna (Praga)
  • beti upa (6.ICSI;PO, dr.Reš) 23.9. razgovor
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni, špikanje 26.10.
  • user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie
user posted image  

user posted image NOSEČKEuser posted image

user posted image  FORTUN (PO) pregled 24.9.
user posted image GOYA (PO) pregled 27.9.
user posted image DARMAR (PO) pregled 1.10.
user posted image ZALAZOYA (PO) pregled 1.10.
user posted image SKYE (MB) pregled 8.10.

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
25.9.2007 14:50:14   
Sulfinija
Sayuri!

Mene prosim dodaš med IVF novemberke,decemberčice kajti danes sem prejela pošto za IVF iz klinike v LJ,da prvi dan novemberske M pokličem,dobila sem že tudi zaporedno številko.

Torej moji podatki:
dr.Zorn LJ november-december 3.IVF

LPuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
25.9.2007 14:53:38   
sayuri
Čestitke za jajčka pija76, kajatina in kikaa. pija76, sporoči še datum RT. Drugače pa....če pogledate na seznam bork, je lepo napisano kateri IVF po vrsti ima vsaka. seveda-če redno poročate podatke user posted image .

dajamaja ti ti ti, lisička zvita user posted image . Držim pesti za jutrišnji ET. Pa javi nam, kako bo in koliko user posted image  boš grela user posted image

Tole s potnimi stroški pa res nisem vedla. user posted image Se pravi, ko začnem s postopkom, potem un obrazec Rešu pomolimda ga podpiše na vsakem UZju, punkciji in ETju in pošljem to na zavarovalnico in človek dobi potne stroške povrnjene? A to tud v samoplačniških postopkih al ti ne veljajo? Pa pri svojem zdravniku ta obrazec dobim, al kje?

pikovit, a ne bi ti tko enga mini testiča naredila user posted image  user posted image user posted image user posted image . saj veš, da smo firbčne user posted image
Uf..šibam zdaj...sem čist pozabila, da moram po ta malga v vrtec user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
25.9.2007 14:54:28   
sayuri
Sulfinija, zabeleženo user posted image . Pri naslednjem urejanju te dam na zeleni seznam. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
25.9.2007 14:55:21   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

pija76, sporoči še datum RT. 

ET sem hotla napisat user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
25.9.2007 15:07:29   
Sulfinija
Sayuri,hvala ti za tvojo prijaznost,da me boš dodala na seznam.

LPuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
25.9.2007 15:16:09   
leli
Punce zdravo!
Že tretjič neuspešno.Danes sem postavila par vprašanj in dobila odgovor stari ste.
Sulfinija tebe berem že dolgo in tudi v prejšnem postopku sem držala pesti zate in me res zanima zakaj si šla iz Maribora v Ljubljano.Jaz sem se odločila da bom poskusila še kje drugje,ker se na hormone zelo dobro odzivam in tudi jajčec imam dovolj samo maternica potem ne sprejme.Moja prijateljica je z zanič ledvico,polna cist,miomov in vnetjem naravno zanosila in ima zdravo punčko pa je stara 43 let.Jaz pa sem danes slišala štiri krat da sem stara.

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?