Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 11:21:01
|
|
|
|
ele
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Anonimna se javlja Konec oktobra grem v Prago. Zdaj sem na Dobrostonu, ker moramo umetno sprožit menstruacijo, da jo bom drugi mesec dobila točno 24. Potem grem na hormonsko terapijo, ki bo trajala 12 dni, spremljali me bodo z UZ in takoj ko bo sluznica dovolj debela šibava za Prago.Če bo vse po sreči bo transfer 7 ali 8 novembra. Tam bova 5 dni, nato bom pa trepetala do testa. Drage moje berem vas vsak dan, ker pri vas se zmeraj kaj dogaja.Vsem, ki ste že srečke čestitam, tistim, ki čakate test želim, da dnevi hitro minejo.Tistim, ki se špikate, čimveč foliklov in jajčec, tistim, ki greste ta teden na punkcijo želim, da bi bile čimmanj boleče in veliko dobrih jajčec. Tudi navijačicam vse dobro, tebi Sayuri pa vsaka čast, ker si tako pridna, da vodiš sezname in nas obveščaš, da smo lahko z vsem na tekočem. Anonimna PROSIM ANONIMNA JAVI MI SE NA ZS KER BI RADA PODATKE ZA OPLODITEV V PRAGI.PLEASE
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 11:32:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Že nekaj časa imaš ZS
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 12:52:18
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Hojla, punce! Po dolgem času se vam spet oglašam. Moram povedat, da sem pred časom postala prava RR ovisnica in sem se morala res zavestno stran spravit, ker nisem počela več nič drugega, kot tule čekirala, kaj dogaja. V glavnem, sedaj sem sredi postopka (Suprefact, Gonal), v ponedeljek, 1. 10. imam prvi UZ, potem bomo pa videli, kako naprej. Upam, da bo čimprej punkcija, pa ET. Komaj že čakam. Ženske, ta mesec je naš, boste videle! Še vprašanje. Ali se ve "šlepate", kadar imate zjutraj le UZ in greste s potrdilom od GK k svojemu osebnemu zdravniku po bolniško ali greste potem v službo naprej delat? Jaz vedno hitim nazaj v šolo, poznam jih pa nekaj, ki vedno za UZ vzamejo bolniško. Pa prevozne stroške? Ste šle po obrazec k osebnemu zdravniku? Jaz grem danes ponj. LP Martinščica
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 13:06:16
|
|
|
|
GITA14
|
jaz se pridno pikam z suprefactom oz. me moj mož v petek imam pa prvi UZ mislim na vse vas in vam držim pesti da čimprej zagledate
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 13:49:58
|
|
|
|
bojana4
|
Gita 14, tudi jaz imam v petek 1 UTZ. Kam pa hodiš, če ni skrivnost, jaz na GK v Ljubljani. Lep pozdrav. Bojana
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 14:00:42
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
zdravo, glej no glej, nekdanje špikarice so se javile! Lepo od vaju, poopsi in sisy! Dajate puncam upanje! A naše "aktualne" se pa še niso javile! Po vsej verjetnosti počivajo! Zalazoya, kar pejdi prvo do svojega G in mu reci,da na GK dajejo bolniško vsem,ki zanosijo po postopkih OBMP! Pa razloži mu delo in težave,ki jih imaš ko delaš! Če pa pri njemu ne rata, pa do osebnega zdravnika!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 14:04:13
|
|
|
|
leli
|
Pozdravljene! A mi lahko katera razloži to čudno stvar.Imela sem umetno oploditev tri vstavljene,dobila krvavitev na dan menstruacije.Sicer ne krvavim tako močno kot navadno ampak imam pa ful temno kri.Test za nosečnost pa kaže non stop nosečnost.Na umetni sem že tretjič in do zdaj mi testi nikoli niso kazali pozitivno.Aja menstrualne krče sem imela do dneva m,potem pa nič edino v jajčnikih me boli.Sicer imam jutri krvni test ampak nič mi ni jasno.P.S.krvavim pa že 6 dni in to vedno enako ne močno in tudi pojenje ne.lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 14:07:02
|
|
|
|
Skye
|
Se vam na kratko javlja nova "uradna srečka " Danes 14 dni po ET je bil hormon 1860- Tko da zdaj pa gre zares Prvi UZ imam 08.10.2007 (hihi na moj rojstni dan) Fortun kako je bilo na UZ? Vse borke za in prav lepo pozdravljam in letim dalje delati....mi ne dajo mira v službi...grrr. P.s. Sayuri super seznamček, sam jaz bi nekaj popravila...jaz sem bila v MB in ne v PO - v kolikor to pomeni Postojna
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 14:21:25
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Skye, častitke! leli, nimaš drugega kot čakat na jutri, ko imaš krvni test! Če imaš M , pol se nekak odgovor sam poraja! Lahko pa je,da si ! Je pa čudn, da so ti dali 3 zarodke! Koker jaz vem,tega ne prakticirajo več!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 14:33:50
|
|
|
|
GITA14
|
bojana tudi jaz sem na gk lj uro imam 7.30 kot vedno pol pa čiči pa čaki. skye zdej ti pa še uradno čestitam lepo nosečnost ti želim pa lepega zdravega
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 14:35:17
|
|
|
|
mandarinca
|
Zivio punce! Tudi jaz sem vam na hitro oglasim z veselo novičko, potem pa grem vodoravno . Danes je bil moj dan D, dan ET, dva sončka sta že moja, trije pa me bodo počakali. Jaz sem takooooo happy, da je toliko sončkov, ker sta se mi v prvem oplodila samo dva, v drugem pa samo eden in ni bilo nobenih zamrznjenčkov, zdaj pa toliko ! Joj, jaz sem tako vesela, da bi najraje kar vriskala . No, saj je še dolgih 15 dni pred mano - do testa (8.10), ampak bomo do takrat vsi mi trije zdržali! Punce, hvala vam za držanje pesti in vzpodbudo! Je veljalo!!! P.S. imam pa še eno prošnjo oz, vprašanje, predno so mi vstavili , je doktor rekel, da mora nekaj vščipnit , a je to mogoče La Hatching? In zakaj to naredijo? Mi lahko katera razloži ali pa vsaj da link, če je kje mogoče že bilo povedano? Vsem vam , in velik !
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 14:44:09
|
|
|
|
barbarela77
|
Pozdravljene punce! Najprej čestitke vsem novim nosečkam. JUPI koliko vas je! Ste ful lepa vzpodbuda nam, ki nas to še vse čaka. Vlivate nam upanje, da mogoče tudi nam kdaj uspe. Tudi moj postopek se počasi bliža. čakam , čez približno en teden in potem začnem jest femodene, s ikanjem pa pričnem 26.10. Vprašanje za SKYE-tudi jaz sem pri dr.Gavričevi in me zanima. če ti je punkcijo in transfer delala ona? kakšna zdravila si imela? si imela punkcijo v narkozi? je bilo grozno, ko si se zbudila? Zame je vse prvič in po eni strani se ful veselim postopka in sem optimistična, po drugi strani pa me obdajajo taki čudni občutki in me je ful strah. Redno vas berem, bolj malo napišem, pa vendar za vsako posebej navijam in se veslim vsakega uspeha (beri nosečnosti). Pošiljam vam lep sončem pozdrav in veliko pozitivne energije.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 14:46:55
|
|
|
|
GITA14
|
mandarinca super -naj ti teh 15 dni čim prej mine in da zagledaš en velik lepo čuvaj
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 14:52:11
|
|
|
|
Skye
|
Barbarela ...še malo pa se bo začelo tud zate. Punkcijo mi je delala dr. Kovač, transfer pa dr. Vlaisavljević. Punkcijo sem imela pod narkozo....imam prenizki prag bolečine da bo jo prenašala budna Pod narkozo sem bila vsega skupaj 10 min....ko sem se zbudila bi lahko šla plesat, tako dobro sem se počutila...nič me ni bolelo, nič nisem krvavela....skratka super. Jemala sem Diphereline in potem Gonal F - 150 enot. Želim ti vse naj, naj....te bom budno spremljala in ti držala pesti
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 14:57:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Skye ČESTITKE
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 15:01:19
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
no, mandarinica uspelo ti je...pripeljati postopek do konca, lepo greti tvoja dva in trije te še čakajo! Vesela sem zate! Sedaj si lahko zapoješ tisti komad "pogled mi seže od Goričkega v Piran"
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 15:49:13
|
|
|
|
koala
|
Skye lep rezultat. Zdaj pa UUUŽIVANCIJAAAAAA, naj ti čas do uz hitro mine. Vem kako se vleče. mandarinca pridno grej svoji pikici. Aja meni je moral malo preščipniti maternični vrat, da je lahko opravil et in je rekel naj ne bom zaskrbljena če bom malo zakrvavela, ker je to z materničnega vratu. No jaz nisem nič, je pa fajn da je povedal, ker bi se v nasprotnem primeru totalno prestrašila. Zdaj pa naj čimprej mine teh doooolgih 14 dni.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 16:00:22
|
|
|
|
sayuri
|
Skye,kaj sem pa jst to zbrkljala Saj točno vem, da si bila v MB.... Te pa stalno z Goyo mešam - po moje sem zato tisti PO pripopala gor Bom popravila, pa hvala za opozorilo Pa še uradne čestitke za potrjeno nosečnost ti izrekam. Na seznam sem te pa že itak dala MAndarinca, jupi za . A ni to fajn občutek Zdaj se pa zamoti s čim za 14 dni, da ti bo čas hitreje mineval. Sisy in poopsie ful lepo,da sta se nam javili. Vajini bebici sta sigurno velika spodbuda za nas . Uživajta maksimalno v čaru materinstva in izkoristita vsak trenutek, ki ga preživita z . otročki namreč tako hitro rastejo.... Zalči ti kar pojdi do ginekologa in mu povej, da se zelo slabo počutiš. Napisal ti bo priporočilo, s katrim boš šla do svojega zdravnika. In ta ti bo potem odprl bolniško. MArtinščica - pri Rešu je ta sreča, da so vsi UZji že ob 6h zjutraj in gre človek potem lahko normalno v službo. Potni stroški? Kakšni potni stroški, o čem ti to? Kakšen obrazec? A se nam kje kaj povrne al kako? Sem čist nevedna v tej smeri Mi je všeč, da sem vas malo zbezala na plano iz ilegale in da ste se nam javile tiste, ki ste bolj tiho . Lepo.... Saj jst v bistvu tud nimam kaj počet v tej temi avgust / september, pa jezik vrtim na veliko No...seznam urejam...evo..imam izgovor Kje so pa naše današnje punkcijanatorke? Jih je punkcija tko izmučila? leli, možno da se je kak poslovil in zato krvaviš. Č so ti vstavili tri zarodke, potem je še evdno velika možnost, da si . Jaz ne bi tolk časa čakala - bi prej ginekologa poklicala in ga vprašala. Upam, da sta vsaj dva ostala barbarela,tudi tebi se bo kmalu začelo dogajati Grem jst zdaj kosilo do konca narest. Še dobro, da se ajdova kaša v 10 minutah skuha
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 16:26:15
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Potni stroški se povrnejo (to pa izveš, če postaneš RR-frik). Osebni zdravnik ti da obrazec, na katerega ti v LJ (PO, MB ...) za vsak dan napišejo prisotnost in ZZZS nam povrne stroške. LP Martinščica
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 16:31:55
|
|
|
|
citrončica
|
Skye,čestitke!! Mandarinca,zdaj pa grej tvoja sončka in pazi nase,me pa držimo pesti za !! leli,počakaj na jutrišnji test,držimo pesti da je to to!! Zalazoya,tudi splošni zdravnik ti sam odpre bolniško,res je odvisno,kakšen je,a na splošno do 30del.dni-tolk da ni potrebno na komisijo,ti da brez problema lahko! Vsem ostalim...lep sončen dan, jaz sem dones imela razgovor,grem v 3.IVF postopek, ko sem prišla domov,me je še pričakala,tako da jutri pokličem za datum,in to je to....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 16:35:38
|
|
|
|
Anonimen
|
končno sem se prebila skozi vse neprebrane poste, ste bile res pridne . sam nažalost me še malo koncentracija daje, tak, da si poimensko nisem velik zapomnila . ele sayuri, nič bat, kar naloži svojega cukerčka na bicikel in goni, boš imela odlično kondicijo ob porodu pikovit, kako, javi se kaj, lahko tudi na zs, držim pesti, da tudi tebe test preseneti bety upa, te dni sem spoznala, da se veliko stvari res zgodijo z razlogom, upam, da tvoja zamuda z zdravili pomeni nekaj kar te bo veselo presenetilo za fortun in skye in njune rezultate Ostalim, ki ste bile danes na punkciji, ET pa veliko , pravtako tistim, ki ste še na igli Marjetka se je tudi oglasila , lepo te je brat, škoda le, da te ni bolj pogosto gor . kako si kaj pupa? Blanč kar pogumno in Goya kaki problemi ap to tebe dajejo, si si že opomogla, je zdaj že vse ok? hvala vam pa še enkrat za skrb in pesti naj bo ta mesec tudi tako ploden kot prejšnji, vsem želim debele
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 18:47:41
|
|
|
|
kajatina
|
Živjo punce, danes sem kar malo odležala, ker me je kar precej še špikalo po punkciji. No ampak sem preživela. Jupiiiiiii. Skratka pridelali smo 8 dobrih celic, v soboto imamo pa transfer. Sedaj grem pa kar nazaj počivat. Lep večer vsem
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 18:55:00
|
|
|
|
koala
|
kajatina bravo za pridelek, si bila pridna kokoška. Glede povračila potnih stroškov, meni so na zavarovalnici zavrnili z razlago da ti pripadajo samo do najbližjega izvajalca. Kar je pa vsaj zame MB.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 20:01:53
|
|
|
|
kikaa
|
no, naj se po celodnevnem počitku še jaz oglasim...puncijo preživela, malo se seveda "čuti", kot pravijo sestre to ja...ampak je za preživet. Obe sestri sta ful prijazni....ena me je celo po nogi (po nogavički) božala in povem vam, tisti dotik mi je takrat pomenil največ ... in pa vzpodbude in sprotno pojasnjevanje, koliko je še in kako vse poteka... jaz sem imela s tem dobre izkušnje. Sem se pa tudi sama "zadrogirala" pred puncijo in vprašanje je, kako bi šele bilo brez tega, ker že tako sem kar čutila... Ampak...to je za nami...sedaj pa so navrsti samo še lepe stvari... Na punciji smo pridobili 4 celice in upam, da se bodo lepo oplodile oz. se pravilno razvijale...v soboto pa jih z velikim veseljem začnem greti... Vsem, ampak res vsem hvala za vzpodbudne besede, vam pa tudi želim vse dobro! Se beremo!!! Čudovite ste...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 24.9.2007 20:20:28
|
|
|
|
Shuka
|
Punce moje, kolk sem vesela, da se nosečke tkole vrstite Upam in želim si, da bi se še naprej tkole razvrščale po spisku Jaz samo sporočam, da se za nedoločen čas umika iz zdravljenja Vsekakor pa bom še naprej mislila in navijala za vse vas, da čimprej postanete Lp Vaša Shuka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?