|
RE: IVF-ICSI avgust,september 25.9.2007 17:03:43
|
|
|
|
GoYa
|
Pozdravljene moje drage punce. Jaz sem fasala vnetje mehurja. Ne vem kako in kdaj. Ker naga res ne skačem naokoli, malenkost sem sicer bila prehlajena pred kakim tednom ali dva, drugo pa res . 2 dni me je res ful bolelo, danes pa je končno malo boljše. Sicer še vedno čutim in prejle sem se na sprehodu z mišolino morala kar ustavit in usest. Ful me je zmatralo . Tako, ful imam bakterij v vodi, povišani levkociti v krvi (katera ve, kaj to pomeni ) in pijem antibiotike Hincocil. Naj bi jih nosečnice lahko pile. Joj, komaj čakam četrtek tale pregled . Pikovit, držim pesti, da grejo 3 krizni dnevi čimprej in brez problemov mimo. MARTINŠČICA, o pozravljena po dolgem času. si že v postopku. Držim pesti za uspeh. Za potrdila in prevozne stroške si jaz nič ne rihtam, ker sem v istem kraju, pa še vse uredim pred službo, tako da ne zamujam. Prednost Reša pred GK. GITA14, tudi zate pestke, da boš pridna kokoška. Leli, tako kot si napisala, ne obupat in dokaži vsem, da si lahko noseča. Srečno. S.D, v PO dobiš tudi 3 zarodke. Jaz sem ena tistih, ki vedno teži za 3. Skye, za bhcg. Al bo lušen letošnji RD. Najlepši do zdej, a ne. Madonca imate visoke vrednosti. Jaz se pa mal po glavi tolčem, ker včeraj pri zdravnici nisem omenila, naj mi poleg ostalih analiz naredijo tudi bhcg . Tako moram zdaj čakati za več info do četrtka. Mandarinca za celo četico . Pridno grej tale dva, ki sta pri tebi, da bosta tam ostala. Kje pa je vščipnil? Če je na zarodku, pol mogoče je naredil LAH. Če je pa kaj na tebi vščipnil, pol pa to ni LAH. Mogoče ti je isto naredil kot koali. Spodaj te pa verjetno malo špika in to ni čist nič narobe. Te razumem glede mirovanja. Tudi jaz imam doma 1-letno navihanko in tokrat je pač treba tudi zanjo poskrbeti in jo včasih tudi dvigniti. Barabela77, kar pogumno v postopek. Mešani občutki so čisto normalni in trajajo cel cajt. Sayuri, ja, dobiš potne stroške mislim da na podlagi Zakona o zdrav. varstvu in zdrav. zavarovanju. Če se motim, naj me katera popravi. Potni storški pripradajo, če greš najmanj nevemkolikokrat k dr. v enem obdobju. Ne vem pa kaj je s tem, kar je napisala koala (najbližji izvajalec). Joj, kako lep seznamček delaš . Si zaslužiš nagrado. Cintrončica, tudi ti boš kmalu v akciji . V tretje gre rado. Kajatina, bravo za 8 jajčk. To je res lepa številka. Držim pesti, da se jih do sobote čimveč oplodi. Kikaa, tudi zate. Tudi 4 ni slabo, tako da ne smeš biti razočarana. Itak pa je pomemben samo eden, da je pravi. Držim pesti tudi zate za soboto. Shuka, zakaj pa se umikaš? Upam, da čimprej pošlihtaš, kar koli že je. Bety upa, tudi če bo na koncu Praga, važno da do cilja prideš. O, Dajamaja, pa jaz sem čist čorava. Sploh nisem vedela, da si v postopku . O blesava jaz. Držim pesti za jutri. Aha, zdej vidim, da si bila modro tiho ti, al kaj lisička . Ele, tudi Praga je ok, če je treba. Kaj pa IVM, ki so ga delali v MB? V tem primeru nimaš terapije (če se ne motim), tvoja jajčeca pa zorijo v laboratoriju. Pozanimaj se še o tej možnosti. Sulfinija, tokrat se je Lj izkazala. Pija76, za jajčka. Pridno počivaj in se pripravljaj na sprejem pikic. Crnitulipan, tudi tebi držim pesti za ET. S.D., kaj pravita pikici? Sta ti lepo pomahali ali ti jezik pokazali? No, zdej pa šibam po mojo mišolino. SEm jo dala mami v varstvo, da sem jaz lahko eno kitico odspala . Smo same dva dni, oči je na eni konferenci in pol od petka do nedelje ga spet ne bo .
|
|
|