|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
25.9.2007 11:10:45   
Anonimen
Zdravo!

Evo, po nekem cajtu spet js... Atena - hvala za link. Sm bla danes pri zdravniku, ker ni šlo oz. ne gre več tako naprej. Zdej še komi glavo premikam. Seveda mi ni nič dala, razen ene par lekadolov na dan, vroča kopel ipd. Baje imam muskel fiber user posted image Če pa ne zgine v roku 2 tednov pa nazaj na kontrolo, ker lahko gre za vkleščen živecuser posted image user posted image

Mateja super slikice - maš čist podobne slike kot js. A je sploh katera slikala mamice? user posted image Js mam tudi samo bebice. Ja Tjaša bo pa itak naša! user posted image Sem že pokazala atiju našo bejbo user posted image Itak pa da sta mela iste verižice za dude, pa še iste dekice user posted image Se bota ziher štekala. user posted image user posted image user posted image

Evo moj mali se je zbudu, pičim, ker še morm kosilo skuhat, pa se pol kej javim.

Kolumbo vso srečo, bomo pesti držali!

(odgovor članu Bubilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
   [Brisano sporočilo]
25.9.2007 12:09:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2602
   [Brisano sporočilo]
25.9.2007 12:32:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
25.9.2007 12:42:21   
malecka_mateja
kolumbo ti si faca!kaj se pa tebi vse zgodi!
kdaj pa maš zagovor?
kaj danes jo moreš oddat???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
25.9.2007 13:30:35   
ribicau
Oj!

Joj Kolumbo, jest pa to obvadam, pa tud pokonc sem bla do 1ih zjutrej, ampak na RR pa nisem bla prkloplena! user posted image  Jest sem glih včeraj oddala eno seminarsko na faks, pa sem se prejšnji teden s temi stvarmi ukvarjala, tko da na frišno vse obvladam. No samo da si zrihtala user posted image .

Jest se vam moram pa pohvalt, no Evo morm pohvalt, pa jo preveč ne upam, da ni to muha enodnevnica....Sej veste, naša Eva čez dan zaspi v vozičku, al pa na rokah, pa še to mora bit ful zaspana....no sem se pa odločila, daje temu dost in sem jo dala v posteljico, pa se je 5 min drla, pa preplezala vse mogoče, potem pa zaspala user posted image ! Matr sem jest kramp, bog ne dej to delat že prej user posted image ! Sicer ma glavo tam kot ponavad noge, pa rit u luft in noge pod ritjo, ampak samo da spi, me baš boli, pa da je sama zaspala. Sem si rekla, če bruhne ven čaj in potem mokra spi pol ure ne bo problema, zvečer si pa to ne upam. No k sreči pa vseeno ni nič bruhnila, tko da user posted image user posted image  tamala! Evo, se že oglaša, no 40 min je blo spanca!

Malecka_mateja user posted image  k obletnici. Upam, da sta lepo praznovala!

Drugače pa jaz skoraj ne dojim več. Zjutraj jo podojim, ampak vse skup nič ne popije, pa potem čez dan enkrat, ampak parkrat potegne, potem se pa začne z bradavico pogovarjat in igra user posted image . Pomojem ne bova več dolgo! No, pa sej se mi zdi, da sem tasvoje naredila, tko da se niti ne sekiram!

Cao

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
25.9.2007 13:59:47   
Bubilu
Ribicau, jst sm mela z Majem iste probleme. Bog ne daj sam zaspat u posteljici, oz še huje, kak je začutu pod sabo trdo podlago se je zbudil. Pol sm pa rekla dost je blo. In sma začela. Najprej je spal 15min, potem pol ure, zdej pa spi med 40min in uro in pol. Sam ga pa nisem pustila da se sam dere v posteljici. Zraven sm bla, ga božala, mu prigovarjala in ekola. Je pa trajalo navajanje na posteljico skor dva mesecauser posted image .

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
25.9.2007 14:10:44   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: Bubilu

Ribicau, jst sm mela z Majem iste probleme. Bog ne daj sam zaspat u posteljici, oz še huje, kak je začutu pod sabo trdo podlago se je zbudil. Pol sm pa rekla dost je blo. In sma začela. Najprej je spal 15min, potem pol ure, zdej pa spi med 40min in uro in pol. Sam ga pa nisem pustila da se sam dere v posteljici. Zraven sm bla, ga božala, mu prigovarjala in ekola. Je pa trajalo navajanje na posteljico skor dva mesecauser posted image .

o šit dva meseca.....upm, da pri nas ne bo tako dolgo user posted image

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
25.9.2007 14:40:07   
helimaša
čao čveke!
evo medve sva pršla iz sprehoda in zdaj mala spi.sm mogla hitr vse popedenat pa kosilo skuhat ker pol itak spet ne bom nč mogla.
danes smo prespali celo noč z ijemo enega hranjenja.po mesecu in pol koooončno zopet spanje ponoči,user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se bo kar držala tega,ker je blo že tko hudo da sm v spanju namesto Maši dala očiju flašo čaja v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image ja tko je pr nas.
no me že kliče

se kasnej kej tipkamo

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
25.9.2007 15:23:58   
pikecpokec
Živjo!
Morm povedat, da je naš Gal car! Odkar se ne dojima več, je sposoben čez dan zaspati čist sam user posted image ! prej je zaspal sam na zizi, pa še to je vleku včasih celo uro. zdej pa lepo poje kosilo, ga dam v postlco, pa v 5 minutah zaspi. včasih ga morm mal božat po glavi, večinoma pa grem kr ven iz sobe in eccola - on zaspi! trkam na les, da bo tko ostalo.
zvečer mamo pa probleme, ker je ponavad tko zaspan, da ne more spit več kot 100 ml (maksimalno) mleka. očitno ko ga umijemo in damo v pižamo, to na njega deluje ful uspavalno. tko da zdej razmišljama da bi mu dala flašo predn ga umijeva- npr. ob sedmih. pa da se pol lepo v miru zrihtamo pa šus v posteljo! pol bo pa mogoče spal celo noč, ker zdej se zbudi najkasnej ob petih in hoče jest. dans se je zbudu ob štirih, mu grem nardit flašo, pridem nazaj in je spal ko top user posted image . spal je do petih, pol sem mu pa kr flašo pogrela pa gremo dalje!
aja, a se lahko adaptirano mleko pogreje? ker na škatli piše da ne, sam se mi zdi da je to bolj fora proizvajalcev.

nč, grem zdej špinačo nabirat za v zmrzovalnik user posted image . sej jo mam rada, sak ko je toooolk dela z njo, pol pa pride glih za enkrat al pa za dvakrat za kosilo.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
25.9.2007 16:28:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

zvečer mamo pa probleme, ker je ponavad tko zaspan, da ne more spit več kot 100 ml (maksimalno) mleka. očitno ko ga umijemo in damo v pižamo, to na njega deluje ful uspavalno. tko da zdej razmišljama da bi mu dala flašo predn ga umijeva- npr. ob sedmih. pa da se pol lepo v miru zrihtamo pa šus v posteljo! pol bo pa mogoče spal celo noč, ker zdej se zbudi najkasnej ob petih in hoče jest. dans se je zbudu ob štirih, mu grem nardit flašo, pridem nazaj in je spal ko top

A veš da je pri Alenu bilo tudi nekaj podobnega? Zato pa zdej pred kopanjem malo joškamo al pa kako kašico poje, če večernega obroka GH ne poje prej, pol ene 30 min. pavze, da ne polivamo (ker imamo še vedno probleme s tem) potem kopanje in mal vragolij z atijem. No pol pa joškanje dokler ne zaspi - to pa je ponavadi ene 10-15 min.

Hvala bogu se še kr držimo spanja od 21-21.30 pa do 6-7h zjutraj, ko se podojima, pol pa še potegnemo kako urco al pa dve user posted image user posted image user posted image Fuuuuul trkam! Pridni so tile naši februarčki! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2610
25.9.2007 16:39:51   
urskula
Živio februarčice in februarčki! Jaz tudi spadam med vami.Moj se je pa rodil četrtega 2.2007 in mu je ime Matic.Koliko  vam vaši kaj pojejo čez dan? Moj bo pojedel včasih 5 obrokov na dan večkrat pa tudi samo po 4. Ponoči se mi je pa začel zbujat zadnjih 2m.
Prej je bil pa full priden,ko je bil mlajši.POL mu dam pa malo čajčka in zaspi nazaj za ene 3urce.Ob 6-ih se spet zbudi pa valda hoče iti knama v poteljo,pol ga pa k sebi vzamem mu dam mlečka in zaspi nazaj.Kako je z vašimi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
25.9.2007 18:34:43   
atena777
Jao Kolumbo, vidim, da si potrebovala pomoč, mene pa ni bilo na forum! Za take stvari me lahko brez vprašanja pokličeš kadarkoli! Samo med 1:00 in 8:00 ne med delavnikom in v soboto do 10:00, ker spimo.

Punce, zdaj je pa treba reči kdaj Zbilje? Malo smo vreme zamudili. Mogoče bi se jutri dobili?

Seznam, Zbilje, ta teden?;

1. Kolumbo (CAPO DI BANDA)
2. Demer
3. Margit
4. Ribicau
5. Atena
6. Tabali
7....

No in Čatež predlagam, da se prestavi za dva tedna dalje, ker očitno že dve ne prideta v poštev 13.10:

1. Visnjaaa
2. Malecka_Mateja
3. Kolumbo
4. Atena
5. ....

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
25.9.2007 18:35:38   
atena777
urskula dobrodosla, mogoce si opazila, da sva se dve rodili na isti termin kot ti: pikecpokec (GAL)  in atena777 (DAVID).

Pa-pa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
25.9.2007 19:25:23   
urskula
Ja sem opazila in me veseli,da smo že trije

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
25.9.2007 20:17:30   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

No in Čatež predlagam, da se prestavi za dva tedna dalje, ker očitno že dve ne prideta v poštev 13.10:

Zdej mi je pa že nerodnouser posted image , ne se ozirat na mene, ker se očitno težko uskladimo. Jst sm lahko v Čatežu šestega, ker pol mam en poseg, pol ma pa tati rojstni dan, okroglico 60 in seveda ne smem manjkat... Bom vas in vaše mižeke spoznala ob kakšni drugi priložnosti, prmojdun da se bomo enkrat uskladile.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
25.9.2007 20:39:51   
visnjaaa
Evo še mene nahitro...dokler mi internet še dela...mi neki štrajka tele dni....morem mam siol skurcat...

Mene tako zizike srbijo, da bom znorela...a še katero tolk srbijo?

Ja sej zdej bo sigurno katera rekla, da si jih naj pač popraskamuser posted image user posted image user posted image user posted image

A ste že vse dobile menzus? Jaz jo do sedaj še nisemuser posted image , pa bo kmalu star 8 mesecevuser posted image  Me že mal skrbi, da nisem slučajno nosečauser posted image  ....morem nardit test.

Fajn bodte...se javim in poročam.

lpuser posted image

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
25.9.2007 20:47:41   
atena777
Potem predlagaj termin bubilu. 6.10. jaz žal ne morem. Mogoče pa 20.10?

LPA.

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
25.9.2007 21:01:15   
atena777
Jasna81 upam, da hitro okrevas! user posted image user posted image user posted image
Jaz sem bila vceraj na trebusnih plesih, mende da je ful dobro za krcenje maternice po porodu - in seveda tudi bolecine v krizu. ampak danes me je vretenc samo bolel user posted image .
Pa na Pilates zacneva hoditi 4.10. Potem bo moja hrbtenica spet žuborela!

Lp, Lucija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
25.9.2007 21:11:28   
DeMer
Kako kej kaze projekt Zbilje? A pol jutri? Sam po moje bo jutri slabo vreme, vsaj tako so napovedali. user posted image Jutri je lahko samo Mercator al pa kej podobnega. No, sporocte! Jest sem ZA! 

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
25.9.2007 21:17:12   
atena777
Demer mogoce birable kaksen dan vec, da se vse "zberemo". Štartamo na petek' Mogoce se ze vreme kej zrihta? Drugace pa sem jaz tudi za Mercator. a so ga ze prenovili?

Pa-pa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
25.9.2007 21:33:12   
DeMer
Atena, ker Mercator pa prenavljajo? Aja v LJ. Drugace je  v KR Mercator, ki ga ne prenavljajo in ni sundra. Jest sem sposobna samo en dan naprej planirat. No, ja tud petek bi sel. Po moje.

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
25.9.2007 21:51:35   
atena777
Ti za Kranj bi pa jaz mogla malo drugace splanirati, ker ce grem v Kranj moram se dve kolegici obiskat, sicer bi zamerli.

Nc se zmenimo pol za drugi teden, ker jaz imam ze malo nabito ta teden (četrtek,petek obiski, jutri pospravljanje...). Pa še Kolumbo ta teden ni, če se ne motim....

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
25.9.2007 21:54:48   
Margit
čao punce!
Ste se pa ornk razpisale. Jaz sem bila te dni čisto zasedena.
Sem mislila da že sfolgam dva talama, ampak ne. Ne gre. Višnjaaa vsaka ti čas. Men se danes kar meša. Mogoče je luna kriva. Mislim da prihaja una ta polna.

Mal nahiter da povem. Kej več o tamalčku pa drugič.

Atena 777 v  toysu majo akcije na spletni strani www.toysrus.at , lohk se tud na njihove novice naročiš in točno vidiš kdaj imajo kaj v akciji.  Jaz se tudi nagibam kar k Romer duo plus. Mogoče bo tud ta kdaj v akciji.

Lahko se dobimo na Zbiljah. Ni panike. Lohk kar čez priplavam. Ampak jaz sem za med tednom, ker je čez vikend ful gužva. Pa bomo mogle pol vse pri Kolumbo parkirat. Jaz lahko vsak dan, razen 1.10. mam že ene obveznosti. Višnjaaa pa zagrajeno igrišče majo, tako da lohk z vsemi tremi prideš.

Višnjaaa, tale članek sem našla. Ti ga ma prepišem, ker se neki spomnim, da si spraševala za kozje mleko.

Kozje in ovčje mleko: Čeprav nekateri zatrjujejo, da je kozje mleko primernejše za dojenčke kot kravje mleko, to ne drži. Celo slabše je. Vsebnost beljakovin in mineralov je višja kot v kravjem, torej absolutno prevelika za dojenčka in za njegov prebavni sistem. Otroci, ki uživajo predvsem kozje mleko, so nagnjeni k anemiji zaradi pomanjkanja nekaterih vitaminov iz skupine B, predvsem folne kisline. To velja tudi za ovčje mleko, zato za prehrano dojenčka nista primerni.

Spomnim se, da sem pri maši sprševala pediatrinjo, če ji lohk dam kozje mleko. Pa se nekaj v meglicah spomnim, da je rekla da ga ne priporoča. Ne spomnim pa se zakaj.

user posted image  s krvavca smo tud že dobl. Ta mesec. O groza. Pa tako je blo luštno.

Kolumbo, a si zrihtala. Pa zakaj me nisi poklicala??? Pa sej veš da ni panike. Bi priletela. Sem bla bl odkloplena od neta, tko da nisem vedla točno kaj se je dogajalo. Drugač pa  drugič  laboda do mene pošl.
Ej, zadnjič na Čukih smo dobil za nagrado (srečka) 1 uro vožnje po jezeru. Matr se nism peljala že ene 15 let po tem jezeru. Hudo, hudo.

Ribicau, nič ne bo s plavanjem. Ker ravno v ponedeljkih imava z Mašo likovne delavnice, ob pol petih. Tako, da mi časovno ne bo izvedljivo. Prej mi sploh ni bilo na misel. Bom pogledala še za kakšen drug termin. Škoda. Mali tako uživa v banji. Kar meša se mu. Šprica, skače, se obrača, vleče tuš, ... cela kopalnica je za spucat ko gre ven iz banje.

Malečka_Mateja- čestitke user posted image user posted image  za prvo obletnico. Upam da sta lepo praznovala. Midva z VD mava okt. že 12 leto VDejevstva. Uh noro.

Dons smo na Starem vrhu kostanj nabiral, jutri ga bomo pa zunaj pekli. Jupi.

Toliko na hitro.

Matica danes ne bom hvalila, ker čim ga pohvalim je še isti dan živa štala.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
26.9.2007 7:30:53   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Potem predlagaj termin bubilu. 6.10. jaz žal ne morem. Mogoče pa 20.10?

LPA.

Ve se kr dobite takrat k ste planirale, ker 20. ma tati okroglico 60.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
26.9.2007 7:40:14   
malecka_mateja
ojla!

mene pa vse boliiiiiiiiiiii sem bila včeraj na masaži kitajski eno uro in pol pa me vse boli danes!komaj sedim komaj se premikam!katastrofa!amapk je bil ozelo fajn!

drugače smo ok!
vse se kr zmente za srečanje jaz tud začetek oktobra ne morem!pa sej ni treba na mene gledat!če bom lahko bom prišla drugače pa drugič!razen č pride mutika te odpovem še lastno poroko(če bi se ženla)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša se še sploh ni zbudla!user posted image pa k tašči morem it pecivo pomagat pečt!user posted image user posted image user posted image sej bom preživela!

grem se porihtat!

lep dan !sej se javim kaj!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.