ribicau
|
Oj! Joj Kolumbo, jest pa to obvadam, pa tud pokonc sem bla do 1ih zjutrej, ampak na RR pa nisem bla prkloplena! Jest sem glih včeraj oddala eno seminarsko na faks, pa sem se prejšnji teden s temi stvarmi ukvarjala, tko da na frišno vse obvladam. No samo da si zrihtala . Jest se vam moram pa pohvalt, no Evo morm pohvalt, pa jo preveč ne upam, da ni to muha enodnevnica....Sej veste, naša Eva čez dan zaspi v vozičku, al pa na rokah, pa še to mora bit ful zaspana....no sem se pa odločila, daje temu dost in sem jo dala v posteljico, pa se je 5 min drla, pa preplezala vse mogoče, potem pa zaspala ! Matr sem jest kramp, bog ne dej to delat že prej ! Sicer ma glavo tam kot ponavad noge, pa rit u luft in noge pod ritjo, ampak samo da spi, me baš boli, pa da je sama zaspala. Sem si rekla, če bruhne ven čaj in potem mokra spi pol ure ne bo problema, zvečer si pa to ne upam. No k sreči pa vseeno ni nič bruhnila, tko da tamala! Evo, se že oglaša, no 40 min je blo spanca! Malecka_mateja k obletnici. Upam, da sta lepo praznovala! Drugače pa jaz skoraj ne dojim več. Zjutraj jo podojim, ampak vse skup nič ne popije, pa potem čez dan enkrat, ampak parkrat potegne, potem se pa začne z bradavico pogovarjat in igra . Pomojem ne bova več dolgo! No, pa sej se mi zdi, da sem tasvoje naredila, tko da se niti ne sekiram! Cao
|