Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.9.2007 21:52:08
|
|
|
|
atena777
|
Demer, Še nekaj o avtosedežih, mene sedaj zanima torej avtosedež, ki ima isofix. ALi ima to še kateri poleg Romerja in Tobija? Kje naj spremljam akcije, ki si jih omenila? Nekaj časa bo še zdržal v lupinici, dolgo pa ne več...Mu gre na živce ker ima glavo vkleščeno in nič ven ne vidi... Kolumbo danes smo bili zelo na hitro na Zbiljskem jezeru. Odlične kupe imajo! Pa otroško igrišče so naredili, se je David malo po toboganu popeljal. Pa malo se je gugal..Samo takrat je bil zadovoljen - rai akcijo skos, sej ste ga vidle na srečanju, ko živo srebro...No in potem mi je prišlo na misel, zakaj ne bi en gorensjki miting na Zbilju udarle ob jezerčku. Pa labode malo nafutramo s koruzo, eno kupo ponjamsamo, res super kraj...Kaj pravite, Ribicau, Demer, Kolumbo in ostale gorenjke? Seveda pa ste vabljene tudi štajerke, Ljubljančanke in Krško, pa še kdo (da nisem koga pozabila in bo užaljen - OMG!) pa-pa
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 24.9.2007 8:28:40
|
|
|
|
DeMer
|
Demer, Še nekaj o avtosedežih, mene sedaj zanima torej avtosedež, ki ima isofix. ALi ima to še kateri poleg Romerja in Tobija? Kje naj spremljam akcije, ki si jih omenila? Nekaj časa bo še zdržal v lupinici, dolgo pa ne več...Mu gre na živce ker ima glavo vkleščeno in nič ven ne vidi... Atena, prav veliko stolov se nima isofixa. Eni imajo se tisto palco, ki jo namontiras, ampak unih nismo gledali. Akcije pa imajo na BC na internetu, mi smo ga kupili v Nemciji oz po internetu na babymarktu. Sam moras imeti pa naslov v nemciji, ker v SLO ne posiljajo. :( Je pa nas stolcek Romer duo plus res super. Stoji v avtu kot pribit. In MArk res uziva notri, ker je vecji, visji in se naprej lahko gleda in vidi med drugim tudi mene. :) Drugace sem pa jest zelo za Zbilje. Tud jest sem bila prejsni teden tam in je bilo super. Soncek, kavica, voda, .... Tako da zaradi mene ze danes. :)
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 24.9.2007 9:01:41
|
|
|
|
visnjaaa
|
Ojla! Kje so slike???????? Takoj jih dejte gor....me firbec matra
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2007 10:00:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 24.9.2007 13:39:01
|
|
|
|
malecka_mateja
|
višnja zdaj dobiš! kaj pa to ko mam na lsiki sam mojega pa pikecpokec pa kolumbo pa košček atene!drugih nimam mam pa vse otročke! zdaj jih pripopam!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 24.9.2007 16:27:54
|
|
|
|
Tabali
|
Evo mene opet ... No vidim, da ste firbčne ni kaj . Saj je prav tako! Pravzaprav ne vem od kod naj začnem s poročanjem, ker že sto let nisem bla na forumu in ne vem kje sem ostala s poročanjem . Skratka boljš, da se skoncentriram na sedanjost: evo, naša mala velika pikica ima že dva zobka, ki so ji privekali na plano en za drugim kot gobe , in to zelo neopazno kar se zobosimptomov tiče. Ceplenja smo tudi dali skoz brez reakcij tako da zdaj čakamo na neko testiranje pri devetih mesecih (btw a kdo ve kaj delajo na teh testih - sem namreč od navdušenja nad Danajinim smehom pri ceplenju kar pozabla prašat dohtarja za kaj se gre). Sedimo že itak, kar pa zadeva premikanje...hahaha... smo bolj leni. Ima en svoj sistem plezanja in sicer po hrbtu , če pa jo postavim na trebuh al pa se sama skotali na bušija pa se po parih minutah kravic skrega na mrtvo . Jemo tud že bolj ko ne vse, razen glutenskih zadev, to bo še mal počakalo. Apetit ma na mene , meso pa rula nasploh . Spimo tudi en bolj kot drugi , skratka lahko rečem, da smo bp. Hej Kolumbo - se oglasim enkrat drug teden ko bom doma v SLO za en điro okoli zbiljskega če bo vreme, a velja? Sicer pa... če hodiš kaj na faks - obvezno pokliči in se zmeniva za kakšen kofi pri men. OK? Uživajte!!! Ja pa še to... sem na 90 dnevni od prejšnje srede, , štejem minus 2,5 kg (kok semjih mela na štartu bolš da sem tiho ), kljub nenehnemu potikanju po raznih trgatvenih in temu podobnih feštah.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 24.9.2007 18:53:55
|
|
|
|
LuLu
|
ej, zdaj pa čisto resno!!! KI SO SLIKEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2007 20:35:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 24.9.2007 20:55:53
|
|
|
|
DeMer
|
Kolumbo, na katermu faksu bos pa diplomirala?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 24.9.2007 21:05:45
|
|
|
|
malecka_mateja
|
babe tečne evo lsike v albumu pod srečanje celje!geslo je februarke ! joj končno so mi jih pomanjšali!žal ni šlo prej! pikecpokec in atena dobita jih jutri na mail!pa kolumbo ti mi še pošlji mail da ti pošljem še prejšne! aja 29 jaz žal ne morem v čatežke ker smo na krstu!žal!ful mi je hudo ker jaz sempovsod zraven ampak zdaj pa res ne gre! višnja in lulu komantar!?na slike?nam je bilo lepo ne?? a mam lepega zeta?sta se alen in tjaša nonstop šmekala pa alen je ful na mene palo se mi je dobro delal!ak da ful so face tamali! tabali končno te je za slišat te pogrešamo! zdaj pa grem vodoravno!se tipkamo jutri!papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 24.9.2007 21:38:02
|
|
|
|
ribicau
|
Alo! Vidim, da ste uživale. Fino to. Do Zbiljskega se pa jest tud prpelem, če se bo še kateri dal! Bom pač preživela tiste pol ure dretja v vsako stran . No, mogoče bo pa cool! Tabali, a vidva pa kr še enga tko kmal, ja svaka vama čast - za odločitev .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2007 22:18:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2007 23:11:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2007 23:36:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.9.2007 0:30:35
|
|
|
|
LuLu
|
...in zdaj sem po 10 letih spet word odprla... Pa da vidim, če še kaj vem...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.9.2007 0:32:58
|
|
|
|
LuLu
|
Vstavljanje - kazala - ...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.9.2007 0:36:08
|
|
|
|
LuLu
|
glavo označiš in klikneš podčrtano to te je zanimalo? ali imaš kaj bolj zakompliciranega za naredit? te to ne bo za mene... prepozna ura je...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.9.2007 0:40:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.9.2007 0:42:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.9.2007 1:46:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.9.2007 7:46:59
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ja kako rabiš podčrtano???? kazalo pa ročno urediš!za pikicami in presledki!
|
|
[Brisano sporočilo] 25.9.2007 8:17:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.9.2007 8:33:31
|
|
|
|
DeMer
|
KOLUMBO, TI JE USPELO?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.9.2007 9:29:33
|
|
|
|
malecka_mateja
|
daj pošlji mi po mailu pa mi napiši kako more bit kazalo! dejan.pos@siol.net
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 25.9.2007 10:17:49
|
|
|
|
Bubilu
|
Ola! Že dolgo nism tipkala, se mi skoz neki dogaja. Maj je že pravi kobacača, mi vsak dan pogrunta kej novega. zdej še tista edina stopnica k jo mam v stanovanju ni varna pred njim. Pa valjda ga kot magnet privlačijo ravno tiste stvari, k so najbolj nevarne. Jst mam pa še to "profesionalno deformacijo", da vidim nevarnost tam, k je praktično ni. V glavnem vedno bolj pestro je. Pa naša Brina mora tud vedno bolj bežat. Revica. Danes imava cepljenje z zamudo, upam da bo vse o.k. Malecka_mateja, z zamudo, pa vseeno čestitke za obletnico. Še na mnogo . Joj, Kolumbo, upam, da vam je s skupnimi močmi uspelo zrihtat diplomsko. Kje so cajti, ko sem se jst tko matrala. Pa v nulo Word naštudirala, pa vse pozabla. Visnjaaa, a ti je uspelo presekat. Spite? Jst sm bla danes od 4ih do 6ih auf k mali ni hotu spat. Pa ne vem če ne bojo spet zobki. Lulu, še tebi odgovor z zamudo. Jst tud Maja ne bom dala krstit, kljub hudim pritiskom v.d. tašče. Sm pač mnenja, da je to osebna odločitev posameznika in se bo mali sam lahko enkrat odloču kateri veroizpovedi, če sploh kateri, bo kdaj pripadal. Vidim, da ste se mele na srečanju fajn. A ve to resno za Čatež? Sam ta vikend bo Maj sicer že v soboto pr babiki pa dediju, jst pa komaj v nedeljo pridem dol, k bova z mojim malala stanovanje. Pol bova pa z Majem en teden pr mojih, tko da... Če prestavite za en teden pol se vidimo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.