|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
22.9.2007 9:36:51   
atena777
city center je v bistvu čist zraven planeta tuš. ko z avtoceste zaviješ proti mestu, se pelješ po mariborski cesti, najprej maš na levi merkur (rumena stavba), se pelješ še skoz naslednje križišče naravnost, potem je na levi planet tuš (ga spoznaš po ful velikih filmskih plakatih na fasadi, potem se pelješ do naslednjega križišča in še pred križiščem na levi zagledaš city center. ne morš zgrešit, ker je to ful velika modra stavbe, gor pa piše city center. no, na križišču zaviješ levo, se pelješ do krožišča, greš ven na 3. izvozu in si že skor v parkirni hiši od city centra. to je to.
uffff, kaka podrobna navodila! očitno poklicna deformacija

komi našla ta navodila...
midva se pripravljava počasi na odhod...

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
22.9.2007 9:49:57   
malecka_mateja
torej v drugem štuku pri džungli pa gremo potem v kafič!Ok???
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
22.9.2007 9:52:13   
malecka_mateja
evo zaj nič nebo iz presenečanja ker ni ajc!pa sem bla zdaj v trgovini pa sem jih pozabla zdaj pa sem že pozna!
sem vam hotla mafine prinesuser posted image user posted image user posted image user posted image pa tako dobri so!user posted image user posted image user posted image

no v glavnem da se vidimo!!papa

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
   [Brisano sporočilo]
22.9.2007 9:59:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2554
22.9.2007 10:18:25   
malecka_mateja
kolumbo kaka si da si ga na njivi pustila!od metuljčice dragi tud zraven pride!pa moj!tako da bo vseeno kaj za pozobatuser posted image user posted image user posted image

no jaz grem ob 11 nekje od doma!kolumbo te pokličem kje si!ok?
pa po starega idi in ga iz njive zvleči!user posted image user posted image user posted image

višnja ti prideš????

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
22.9.2007 19:31:23   
metuljčica27
No da se na hitro javim!

Na srečanju je bilo danes super. Lušno vas je bilo zopet malo videt! Res moremo malo ponovit.
Lahko bi si kakšen izlet izmislile, dokler še je vreme.

In ste še kaj nabavile potem v C&A-ju?

Moram vam povedat, da je moj "ČUDEŽNO OZDRAVEL!". Saj sem vedela, kaj bo. No, sedaj pa pa veselo večerjo dela- ima oćitno slabo vest. Je kr vse povabo: mojo seko z družino in mamo, ate pa tak ni.
Eh, pa saj boljše da ni šel zraven, ne bi zdržal tega shopinga.

Nič, moram it. Žana gre spat.
LP

Lulu, ki si bla!!!!!!!!!!!!!!???????????

Neposredna povezava do sporočila: 2556
22.9.2007 19:56:39   
helimaša
pol ste se mele kul?!no vam kar zavidam k me ni blo zravn in vas še nism spoznalauser posted image user posted image user posted image user posted image
midva greva pa zdele na večerjo s prjatli.včer smo šli z tasom in taščo pa še tamala je bla zravn, dons greva pa brez tamale.mal uživat.pa e na kšn bovling.vsake tolk mal paše ane?!
nč punce letim se še upedenat pa se jutr kej tipkamo.
papauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
22.9.2007 19:57:29   
visnjaaa
Ko bi vedele kako sem celi dan mislila na vas....ste se imela super, a?

Meni enostavno ni zneslo vse skupaj....preveč sem imela gužve...upam, da mi naslednjič rata pridit in da niste hude na mene.

More bit mož zraven, ker  drgač bi jaz znorela....ne morem nič sedet če imam vse 3 čisto sama, samo skačem sem in tja pa še kr naprej mi pijejo kri....mami dej mi to, mami gremo tja....no sej tako ni nobeden hotel z mano v Celje...varstva pa tud nisem imela....skratka polomija.

No napište kako ste se imele.....

lp

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
22.9.2007 20:14:18   
malecka_mateja
srečanje je bilo fenomenalno!

metuljčica smo nabavle v c&A jaz sem ene ful dobre hlače dobla za 10 evrov za tamalo!one atena kolumbo in jasna so šle še dalje midva pa domov ker sma še šla nekam!ampak bilo je super!

no višnjaaa ti pa dobiš po riti ker smo te res pogrešale!user posted image user posted image user posted image pa seveda vse ostale tud!user posted image user posted image user posted image sej ponovimo!hittro spet!ker ej res fajn na teh srečanjih!pa kao so se mali spremenili od zadnjič joj!sploh maj od klumboje že pravi dedc!

sli8ke jutri!
ker imava z možekom jutri eno leto poroke in boma danes mela večer za sebe tako da nimam časauser posted image pa ne mislit kaj pokvarjenega ker tak mam user posted image  s krvavca!tako da letim se cartat in obujat spomine kako je bilo lepo lani ob takem času!

lep večer!se javim jutri!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
22.9.2007 21:53:07   
atena777
Tudi jaz moram nadvse pohvaliti srečanje in drage mamice, ki vas je bilo zeloooo fajn videti. To srečanje me je napolnilo s tako pozitivno energijo, da sem kar en meter hodila nad zemljo ko sem prišla domov in potem sem v enem zamahu pospravila vse kar je počakalo user posted image .

Edino moj je bil slabe volje, ker je včeraj kupil novega fotiča in ga je nekje na hodniku stolpnice izgubil. Kak je nesrečen, se je šel kar malo z avtom vozit. Jaz pa ne vem kako nej ga potolažim. Pa sej je meni tudi ful žal, ker sva končno nabavila res ornk fotič, da bova lahko Davida slikala, pa je šel takoj po gobe. Še dobro, da sem bila na tem našem prelepem srečanju, da nisem še jaz v temo padla user posted image . Ampak upam, da se bo našel kak poštenjak in ga vrnil.Ja danes je to redkost, ampak nikoli ne veš...

Lepo se imejte!

In ja jaz sem tudi zato, da gremo na kakšen izlet kam skupaj ko je tako lepo. Eno vprašanje: ali bi se morda šli kopat kam v kake Toplice, ki so na pol poti iz Lj. in Mb?

A.

Neposredna povezava do sporočila: 2560
   [Brisano sporočilo]
22.9.2007 22:10:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2561
23.9.2007 9:05:47   
malecka_mateja
jutro!

slikice e grejo ker so prevelike ker je moj spreminjo nastavitve in je nardil največji format slike!in jih ne morem naložit!tako da jih bo katera druga!

kolumbo atena in jasna a ste bile še dolgo?

no mi pa imamo prvo obletnico porokeuser posted image user posted image user posted image joj kako je bilo lepo lani tega časa!smo meli isto vreme sam malo bolj toplo!bi še kr enkrat ponovila!user posted image user posted image
potem grema z drgaim ven jest in danes imama dan za sebe!jupi!pa seveda najina pikica!

grem malo pospravit!
papa

Neposredna povezava do sporočila: 2562
23.9.2007 9:42:53   
Anonimen
Jutro!

Ja, punce, srečanje je bilo fenomenalno! Midva z Alenom se vam boma pridružila čim večkrat. Pogrešali smo seveda vse tiste, ki niste bili z nami. Me smo pol šle še na sadne kupe in smo ostale kako urico za vama (mogoče manj). Ati je tudi bil vesel, da sma uživala, čeprav nas je fuuul pogrešal.

Sem pa  mal razočarana nad svojimi fotografijami. Namreč nimam niti ene mamice na sliki, razen pikecpokec in Dejana. user posted image Sploh ne vem kako je to možno... Sem bila toliko fascinirana nad otročki, da sem na nas kar pozabila... user posted image Je reku moj, da je čaku kake slike od mamic, pa nisem nič prinesla domov user posted image Zato bi prisola tiste ki ste slikale tudi nas, da bi mo mogoče katera poslala na mail. user posted image Ker imam res ene 10 slik od naših bebic. user posted image

Ja, pa ko sem pospravljala vozek v avto, me je spet štihnalo v hrbtenici in danes sem rabila 30 min., da sem se vstala iz postelje.user posted image Hvala bogu, da imam tako potrpežljivega otroka. Ko se zbudima dvignem rolete in se še kakih 15 min. igrama in cartama v postelji. Stari me je že gnal k zdravniku, amopak bom šla jutri, danes je itak nedelja.

Gem zdej zajtrk pripravit pa kavo, ker ati pride iz službe.

Lep dan vse, se slišimo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2563
23.9.2007 9:43:40   
Anonimen
Aja - Mateja tebi in Dejanu še mnooogo, mnooogoo srečnih let v zakonu, pa še ene par user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2564
23.9.2007 10:39:27   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Vinjaaaa če še ne veš, smo se zmenile, da je naslednje srečanje v KRŠKEMuser posted image user posted image user posted image ...bomo kr k tebi pršle, iz lastne bajte ušlauser posted image user posted image user posted image ...no ker ste omenjale toplice mislm da so najbližje Kršemu glih ČATEŠKEuser posted image user posted image user posted image

Fajn, da ste se zmenle, da boste prišle k meni v Krško.....ja lahko gremo v Čateške topliceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaaaaaaaaaaaaaaa.

Malecka_mateja  čestitam za 1. obletnico.

No naj vam še to povem, da mi je danes ponoči živce ven vrglo, ker se je Nejc zbuju na 15 minut....sem šla kr v dnevno sobo spat....in se je dru mende celo uro....sem ga kr pustila, da je sam od sebe zaspal, ker zdej mam pa dost.
Pa se je čez 1 uro spet zbudu in se sem spet ponovila....pa se je spet dru skor 1 uro......sej vem, da se grdo sliš, ampak jaz ga mam polno **** s tem dretjem in zbujanjem.

Zdej mam pa res dost...nisem spala ama ništa....zdej pa še on ne bo, če ne bo sam hotu spat.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2565
23.9.2007 11:29:58   
pikecpokec
Ja, fino je blo, lahk ponovimo še kdaj! Tiste ki mate kej slik, dejte jih v album da se vidimo. jst sm čist pozabla na fotoaparat.
midva sma šla pa pol jest v mehiško, je tko pasalo neki pekočega po fuuul dolg časa ker zarad dojenja nism glih mogla nekih gajstnih zadev jest user posted image . pa Gal je dobil dve pižamici.
zdej smo pa pr tašči na kosilu, pa grem kr v kuhno ker že neki tkooo fino diši. mislim da bo pečenka pa pohani šnicli. njamsiuser posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
23.9.2007 13:11:14   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

No naj vam še to povem, da mi je danes ponoči živce ven vrglo, ker se je Nejc zbuju na 15 minut....sem šla kr v dnevno sobo spat....in se je dru mende celo uro....sem ga kr pustila, da je sam od sebe zaspal, ker zdej mam pa dost.
Pa se je čez 1 uro spet zbudu in se sem spet ponovila....pa se je spet dru skor 1 uro......

Visnjaaa to je ziher zato, ker sta super meeting prespricala in je "preboleval" user posted image user posted image

Sedaj pa malo resno: kupi si gengigel da se otrok ne bo matral, ker so ziher zobi!

Kdaj se torej dobimo v cateskih?

user posted image

< Sporočilo je popravil atena777 -- 23.9.2007 13:14:16 >

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
23.9.2007 13:22:15   
atena777
Draga Malecka_Mateja in Dejan!

Da bi bila se naprej tako lep in prisrcen par! user posted image

Super sta! Vse najboljše!

Ja ja pa dosti user posted image user posted image user posted image user posted image , ker taki jih morjo imet!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
23.9.2007 13:43:07   
atena777
Jasna81, jaz tudi nisem hodila k zdravniku zaradi križa, ker ti ne more dosti pomagati,le na fizioterapijo te lahko pošlje-vendar kje bi dobila varstvo za Davida. Klicala sem potem vendarle (enako na prigovarjanje mojega) svojega zdravnika in je dr. rekla, da nimajo kaj pomagati, injekcij doječim materam ne dajejo (razen,če prekinejo dojenje), tako, da počivati dokler ne mine najhuje, potem pa nežno telovaditi.
Pripenjam ti en link, ki ima zelo dobre vaje, jaz sem delala po tem: http://www.krka.si/media/pdf/si/otc/publikacije/bolniki/Bolecina_v_krizu.pdf

Pa en sprej ki je naraven bi ti priporočala (ali mazilo, vodico..) DIANA. Imajo v lekarni ali DM tudi.

Dobro se pocajtaj!user posted image user posted image user posted image

Torej pupe, a čist nobena nima slik? Mojemu je pa žou, ker fotila nisem s seboj vzela na srečanje, se vsaj ne bi izgubil. Ojej! Itaq, da so pošteni najditelji izumrla vrsta!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
23.9.2007 17:02:26   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Visnjaaa to je ziher zato, ker sta super meeting prespricala in je "preboleval" user posted image user posted image

Sedaj pa malo resno: kupi si gengigel da se otrok ne bo matral, ker so ziher zobi!

Kdaj se torej dobimo v cateskih?

user posted image

Imam gengigel...pa niso zobki...no nisem ziher..ga bom danes namazala, pa da vidim če bo pol spaluser posted image user posted image user posted image

Čatežke pa kr drugi teden.....to pa ni problema....pa še otroc bojo veseli.user posted image

LP
Ste za 29.09.2007 srečanje ČATEŽ?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
23.9.2007 19:16:39   
Tabali
Ojla punce!
Evo ene izgubljene user posted image user posted image user posted image . Vas sploh ne dohajam več. Vidim, da je včerajšnji meeting več kot uspel - SUPER!!! Mi je kar mal žal ker me ni bilo zraven...

Ja malecka čestitke !!!!!!!! Pa še veliko srečnih obletnic!!!

Mi smo drugač več kot fajn, napredujemo 100 na uro, obvladamo že marsikaj tako da... skraka presrečna sem ker imamo tako zlato punčkouser posted image !
Vglavnem resno razmišljamo o tem da čim prej naši Danaji naštimamo kakšnega bratca ali sestricouser posted image , komaj čakam da bo 9 mescev po porodu pol pa akcijauser posted image user posted image user posted image !
Gradnja našega domeka tudi napreduje,čeprav zaenkrat samo na papirjih, ampak se premika.
Punce moje uživajte s svojimi sončki in bodite vesele!!!
papa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
23.9.2007 19:31:34   
malecka_mateja
tabali si bila kratka!povj nam kaj več!

slikice jaz mam vendar o prevelike za rr jih zna katera pomanjšat?razen če jih lahko dam javna potem vam jih pripopam???

dan je super uspel imeli smo se super!pa hvala za čestitke!upam da bo res še na mnoga leta in čimveč user posted image !

no grem se stiskat!ker je tak fajnuser posted image user posted image user posted image

aja povejte če vas ne moti da si javne???

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
23.9.2007 19:49:33   
pikecpokec
mene ne moti. itak nism tko lepa da bi jo kak pokvarjenc uporabljal za kej pokvarjenga ....user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 2573
23.9.2007 21:12:14   
atena777
tudi mene ne moti.Edin, da ne bi kšn pedofil slike naših user posted image  uporabil.Čeprav je mini verjetnost, me že misel na to odvrne od tega.Je zadnjič ena na to opozorila in sem se kar zamislila...

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
23.9.2007 21:13:39   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

tudi mene ne moti.Edin, da ne bi kšn pedofil slike naših user posted image  uporabil.Čeprav je mini verjetnost, me že misel na to odvrne od tega.Je zadnjič ena na to opozorila in sem se kar zamislila...

malecka lahko pa posljes meni in bom jaz objavila na; atena@siol.com

ja res tabali, malo vec porocaj!

in malecka kje je tvoje porocilo za danes?
Visnjaa meni je 29.9.ok!

aja in novica dneva pri nas; nasel se je fotoaparat. Moj ga je dal med Davidove plenice (ne vem kaj mu je blo). Ja tudi moški so lahko raztreseni!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.