Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.9.2007 9:36:51
|
|
|
|
atena777
|
city center je v bistvu čist zraven planeta tuš. ko z avtoceste zaviješ proti mestu, se pelješ po mariborski cesti, najprej maš na levi merkur (rumena stavba), se pelješ še skoz naslednje križišče naravnost, potem je na levi planet tuš (ga spoznaš po ful velikih filmskih plakatih na fasadi, potem se pelješ do naslednjega križišča in še pred križiščem na levi zagledaš city center. ne morš zgrešit, ker je to ful velika modra stavbe, gor pa piše city center. no, na križišču zaviješ levo, se pelješ do krožišča, greš ven na 3. izvozu in si že skor v parkirni hiši od city centra. to je to. uffff, kaka podrobna navodila! očitno poklicna deformacija komi našla ta navodila... midva se pripravljava počasi na odhod...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.9.2007 9:49:57
|
|
|
|
malecka_mateja
|
torej v drugem štuku pri džungli pa gremo potem v kafič!Ok??? papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.9.2007 9:52:13
|
|
|
|
malecka_mateja
|
evo zaj nič nebo iz presenečanja ker ni ajc!pa sem bla zdaj v trgovini pa sem jih pozabla zdaj pa sem že pozna! sem vam hotla mafine prines pa tako dobri so! no v glavnem da se vidimo!!papa
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2007 9:59:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.9.2007 10:18:25
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo kaka si da si ga na njivi pustila!od metuljčice dragi tud zraven pride!pa moj!tako da bo vseeno kaj za pozobat no jaz grem ob 11 nekje od doma!kolumbo te pokličem kje si!ok? pa po starega idi in ga iz njive zvleči! višnja ti prideš????
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.9.2007 19:31:23
|
|
|
|
metuljčica27
|
No da se na hitro javim! Na srečanju je bilo danes super. Lušno vas je bilo zopet malo videt! Res moremo malo ponovit. Lahko bi si kakšen izlet izmislile, dokler še je vreme. In ste še kaj nabavile potem v C&A-ju? Moram vam povedat, da je moj "ČUDEŽNO OZDRAVEL!". Saj sem vedela, kaj bo. No, sedaj pa pa veselo večerjo dela- ima oćitno slabo vest. Je kr vse povabo: mojo seko z družino in mamo, ate pa tak ni. Eh, pa saj boljše da ni šel zraven, ne bi zdržal tega shopinga. Nič, moram it. Žana gre spat. LP Lulu, ki si bla!!!!!!!!!!!!!!???????????
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.9.2007 19:56:39
|
|
|
|
helimaša
|
pol ste se mele kul?!no vam kar zavidam k me ni blo zravn in vas še nism spoznala midva greva pa zdele na večerjo s prjatli.včer smo šli z tasom in taščo pa še tamala je bla zravn, dons greva pa brez tamale.mal uživat.pa e na kšn bovling.vsake tolk mal paše ane?! nč punce letim se še upedenat pa se jutr kej tipkamo. papa
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.9.2007 19:57:29
|
|
|
|
visnjaaa
|
Ko bi vedele kako sem celi dan mislila na vas....ste se imela super, a? Meni enostavno ni zneslo vse skupaj....preveč sem imela gužve...upam, da mi naslednjič rata pridit in da niste hude na mene. More bit mož zraven, ker drgač bi jaz znorela....ne morem nič sedet če imam vse 3 čisto sama, samo skačem sem in tja pa še kr naprej mi pijejo kri....mami dej mi to, mami gremo tja....no sej tako ni nobeden hotel z mano v Celje...varstva pa tud nisem imela....skratka polomija. No napište kako ste se imele..... lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.9.2007 20:14:18
|
|
|
|
malecka_mateja
|
srečanje je bilo fenomenalno! metuljčica smo nabavle v c&A jaz sem ene ful dobre hlače dobla za 10 evrov za tamalo!one atena kolumbo in jasna so šle še dalje midva pa domov ker sma še šla nekam!ampak bilo je super! no višnjaaa ti pa dobiš po riti ker smo te res pogrešale! pa seveda vse ostale tud! sej ponovimo!hittro spet!ker ej res fajn na teh srečanjih!pa kao so se mali spremenili od zadnjič joj!sploh maj od klumboje že pravi dedc! sli8ke jutri! ker imava z možekom jutri eno leto poroke in boma danes mela večer za sebe tako da nimam časa pa ne mislit kaj pokvarjenega ker tak mam s krvavca!tako da letim se cartat in obujat spomine kako je bilo lepo lani ob takem času! lep večer!se javim jutri!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.9.2007 21:53:07
|
|
|
|
atena777
|
Tudi jaz moram nadvse pohvaliti srečanje in drage mamice, ki vas je bilo zeloooo fajn videti. To srečanje me je napolnilo s tako pozitivno energijo, da sem kar en meter hodila nad zemljo ko sem prišla domov in potem sem v enem zamahu pospravila vse kar je počakalo . Edino moj je bil slabe volje, ker je včeraj kupil novega fotiča in ga je nekje na hodniku stolpnice izgubil. Kak je nesrečen, se je šel kar malo z avtom vozit. Jaz pa ne vem kako nej ga potolažim. Pa sej je meni tudi ful žal, ker sva končno nabavila res ornk fotič, da bova lahko Davida slikala, pa je šel takoj po gobe. Še dobro, da sem bila na tem našem prelepem srečanju, da nisem še jaz v temo padla . Ampak upam, da se bo našel kak poštenjak in ga vrnil.Ja danes je to redkost, ampak nikoli ne veš... Lepo se imejte! In ja jaz sem tudi zato, da gremo na kakšen izlet kam skupaj ko je tako lepo. Eno vprašanje: ali bi se morda šli kopat kam v kake Toplice, ki so na pol poti iz Lj. in Mb? A.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2007 22:10:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.9.2007 9:05:47
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! slikice e grejo ker so prevelike ker je moj spreminjo nastavitve in je nardil največji format slike!in jih ne morem naložit!tako da jih bo katera druga! kolumbo atena in jasna a ste bile še dolgo? no mi pa imamo prvo obletnico poroke joj kako je bilo lepo lani tega časa!smo meli isto vreme sam malo bolj toplo!bi še kr enkrat ponovila! potem grema z drgaim ven jest in danes imama dan za sebe!jupi!pa seveda najina pikica! grem malo pospravit! papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.9.2007 9:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Ja, punce, srečanje je bilo fenomenalno! Midva z Alenom se vam boma pridružila čim večkrat. Pogrešali smo seveda vse tiste, ki niste bili z nami. Me smo pol šle še na sadne kupe in smo ostale kako urico za vama (mogoče manj). Ati je tudi bil vesel, da sma uživala, čeprav nas je fuuul pogrešal. Sem pa mal razočarana nad svojimi fotografijami. Namreč nimam niti ene mamice na sliki, razen pikecpokec in Dejana. Sploh ne vem kako je to možno... Sem bila toliko fascinirana nad otročki, da sem na nas kar pozabila... Je reku moj, da je čaku kake slike od mamic, pa nisem nič prinesla domov Zato bi prisola tiste ki ste slikale tudi nas, da bi mo mogoče katera poslala na mail. Ker imam res ene 10 slik od naših bebic. Ja, pa ko sem pospravljala vozek v avto, me je spet štihnalo v hrbtenici in danes sem rabila 30 min., da sem se vstala iz postelje. Hvala bogu, da imam tako potrpežljivega otroka. Ko se zbudima dvignem rolete in se še kakih 15 min. igrama in cartama v postelji. Stari me je že gnal k zdravniku, amopak bom šla jutri, danes je itak nedelja. Gem zdej zajtrk pripravit pa kavo, ker ati pride iz službe. Lep dan vse, se slišimo!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.9.2007 9:43:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja - Mateja tebi in Dejanu še mnooogo, mnooogoo srečnih let v zakonu, pa še ene par
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.9.2007 10:39:27
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Vinjaaaa če še ne veš, smo se zmenile, da je naslednje srečanje v KRŠKEM ...bomo kr k tebi pršle, iz lastne bajte ušla ...no ker ste omenjale toplice mislm da so najbližje Kršemu glih ČATEŠKE Fajn, da ste se zmenle, da boste prišle k meni v Krško.....ja lahko gremo v Čateške toplice jaaaaaaaaaaaaaaa. Malecka_mateja čestitam za 1. obletnico. No naj vam še to povem, da mi je danes ponoči živce ven vrglo, ker se je Nejc zbuju na 15 minut....sem šla kr v dnevno sobo spat....in se je dru mende celo uro....sem ga kr pustila, da je sam od sebe zaspal, ker zdej mam pa dost. Pa se je čez 1 uro spet zbudu in se sem spet ponovila....pa se je spet dru skor 1 uro......sej vem, da se grdo sliš, ampak jaz ga mam polno **** s tem dretjem in zbujanjem. Zdej mam pa res dost...nisem spala ama ništa....zdej pa še on ne bo, če ne bo sam hotu spat. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.9.2007 11:29:58
|
|
|
|
pikecpokec
|
Ja, fino je blo, lahk ponovimo še kdaj! Tiste ki mate kej slik, dejte jih v album da se vidimo. jst sm čist pozabla na fotoaparat. midva sma šla pa pol jest v mehiško, je tko pasalo neki pekočega po fuuul dolg časa ker zarad dojenja nism glih mogla nekih gajstnih zadev jest . pa Gal je dobil dve pižamici. zdej smo pa pr tašči na kosilu, pa grem kr v kuhno ker že neki tkooo fino diši. mislim da bo pečenka pa pohani šnicli. njamsi
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.9.2007 13:11:14
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa No naj vam še to povem, da mi je danes ponoči živce ven vrglo, ker se je Nejc zbuju na 15 minut....sem šla kr v dnevno sobo spat....in se je dru mende celo uro....sem ga kr pustila, da je sam od sebe zaspal, ker zdej mam pa dost. Pa se je čez 1 uro spet zbudu in se sem spet ponovila....pa se je spet dru skor 1 uro...... Visnjaaa to je ziher zato, ker sta super meeting prespricala in je "preboleval" Sedaj pa malo resno: kupi si gengigel da se otrok ne bo matral, ker so ziher zobi! Kdaj se torej dobimo v cateskih?
< Sporočilo je popravil atena777 -- 23.9.2007 13:14:16 >
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.9.2007 13:22:15
|
|
|
|
atena777
|
Draga Malecka_Mateja in Dejan! Da bi bila se naprej tako lep in prisrcen par! Super sta! Vse najboljše! Ja ja pa dosti , ker taki jih morjo imet!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.9.2007 13:43:07
|
|
|
|
atena777
|
Jasna81, jaz tudi nisem hodila k zdravniku zaradi križa, ker ti ne more dosti pomagati,le na fizioterapijo te lahko pošlje-vendar kje bi dobila varstvo za Davida. Klicala sem potem vendarle (enako na prigovarjanje mojega) svojega zdravnika in je dr. rekla, da nimajo kaj pomagati, injekcij doječim materam ne dajejo (razen,če prekinejo dojenje), tako, da počivati dokler ne mine najhuje, potem pa nežno telovaditi. Pripenjam ti en link, ki ima zelo dobre vaje, jaz sem delala po tem: http://www.krka.si/media/pdf/si/otc/publikacije/bolniki/Bolecina_v_krizu.pdf Pa en sprej ki je naraven bi ti priporočala (ali mazilo, vodico..) DIANA. Imajo v lekarni ali DM tudi. Dobro se pocajtaj! Torej pupe, a čist nobena nima slik? Mojemu je pa žou, ker fotila nisem s seboj vzela na srečanje, se vsaj ne bi izgubil. Ojej! Itaq, da so pošteni najditelji izumrla vrsta!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.9.2007 17:02:26
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Visnjaaa to je ziher zato, ker sta super meeting prespricala in je "preboleval" Sedaj pa malo resno: kupi si gengigel da se otrok ne bo matral, ker so ziher zobi! Kdaj se torej dobimo v cateskih? Imam gengigel...pa niso zobki...no nisem ziher..ga bom danes namazala, pa da vidim če bo pol spal Čatežke pa kr drugi teden.....to pa ni problema....pa še otroc bojo veseli. LP Ste za 29.09.2007 srečanje ČATEŽ?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.9.2007 19:16:39
|
|
|
|
Tabali
|
Ojla punce! Evo ene izgubljene . Vas sploh ne dohajam več. Vidim, da je včerajšnji meeting več kot uspel - SUPER!!! Mi je kar mal žal ker me ni bilo zraven... Ja malecka čestitke !!!!!!!! Pa še veliko srečnih obletnic!!! Mi smo drugač več kot fajn, napredujemo 100 na uro, obvladamo že marsikaj tako da... skraka presrečna sem ker imamo tako zlato punčko ! Vglavnem resno razmišljamo o tem da čim prej naši Danaji naštimamo kakšnega bratca ali sestrico , komaj čakam da bo 9 mescev po porodu pol pa akcija ! Gradnja našega domeka tudi napreduje,čeprav zaenkrat samo na papirjih, ampak se premika. Punce moje uživajte s svojimi sončki in bodite vesele!!! papa
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.9.2007 19:31:34
|
|
|
|
malecka_mateja
|
tabali si bila kratka!povj nam kaj več! slikice jaz mam vendar o prevelike za rr jih zna katera pomanjšat?razen če jih lahko dam javna potem vam jih pripopam??? dan je super uspel imeli smo se super!pa hvala za čestitke!upam da bo res še na mnoga leta in čimveč ! no grem se stiskat!ker je tak fajn aja povejte če vas ne moti da si javne???
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.9.2007 19:49:33
|
|
|
|
pikecpokec
|
mene ne moti. itak nism tko lepa da bi jo kak pokvarjenc uporabljal za kej pokvarjenga ....
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.9.2007 21:12:14
|
|
|
|
atena777
|
tudi mene ne moti.Edin, da ne bi kšn pedofil slike naših uporabil.Čeprav je mini verjetnost, me že misel na to odvrne od tega.Je zadnjič ena na to opozorila in sem se kar zamislila...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.9.2007 21:13:39
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 tudi mene ne moti.Edin, da ne bi kšn pedofil slike naših uporabil.Čeprav je mini verjetnost, me že misel na to odvrne od tega.Je zadnjič ena na to opozorila in sem se kar zamislila... malecka lahko pa posljes meni in bom jaz objavila na; atena@siol.com ja res tabali, malo vec porocaj! in malecka kje je tvoje porocilo za danes? Visnjaa meni je 29.9.ok! aja in novica dneva pri nas; nasel se je fotoaparat. Moj ga je dal med Davidove plenice (ne vem kaj mu je blo). Ja tudi moški so lahko raztreseni!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.