ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst sm tle- pridem, a kje še mene ni blo ...tale diploma mi jemlje dneve predvsem pa noči ...so me dons iz faksa klical, če bi mela kr v sredo zagovor...sej so ****jeni, če mi v knjižnici še niso tehnično pregledal, pa lektorca za angleški izvleček rap za en dostavek 5 dni časa pa še predsednik komisije je u nemačkoj...do srede se bojo glih vsi skupi najdl, čeprev majo en zraven druzga pisarne .....MARGIT KAVICA VELJA OD SREDE DALJE...če se mi res Marija prikaže pa že v sredo diplomiram ....morm še prezentacijo nardit, pa Maja vlečt v štalo da ga z bikom slikam Tastar je še vedno na njivi in silera koruzo, upam da jutri prileze z mano ga bom poslala v Tuš v kino, ker že zboleva ker ni bil v kinu zadnjih 7 mesecev.... Ribicau, zakaj sta se poročila v ameriki- ferbec me matra , moj bratec mi je ravnokar sporočil, da so začel delat bratrančke za Maja in če bi šli skupaj na Bali, da se poročita....midva kao za priče, Maj bi pa obleko nesu ......bomo vidl kaj bo iz tega..... Zaspana sem k slon in grem kr spat....se vidmo jutr čaučy Sva bla enih porokah (od prijateljev, bratrancev...,) tukaj v SLO, pa se nama je kr mešal. To je tak cirkus....enostavno ni za naju. Pa ne me narobe razumet, nimam nič proti vam, ki ste se tko poročil , ampak enostavno to ni bilo za naju. Najprej pol leta enih priprav, potem pa dan D tko natrpan...., pa tista ohcet s sorodniki, ki jih komaj poznaš, če pa jih ne povabiš, si pa škrt itd, itd, itd... Sva se rajši umaknila in imela dan čisto zase. Kakor sva si zamislila, tko je tud blo, no boljše. Sama sva šla tja, tja je priletel en dan prej od mojega moža brat in bil njegova priča, moja priča pa je bila žena od prijatelja, ki živita v ZDA, drugače pa je on bil najin prejšnji sosed, pa skupaj smo v "mladosti" trenirali smučanje. No brat od mojega je še vedno aktivni smukač, ki ga verjetno vse poznate, midva z možem in moževa poročna priča, pa smo že upokojeni smučarji . Moja poročna priča, se je tam zmenila z matičarko, ki je bla po slučaju njena prijateljica, pa še eno fotografinjo je zrihtala, ki je bla tud po slučaju njena prijateljica . Ko sva prišla tja, sva ene par dni imela zase, sama sva izbrala lokacijo (obalo jezera Tahoe v Nevadi), en dan pred poroko, sva si šla za oblečt kupit, mož eno frajersko srajco, pa kratke hlače, jest pa eno kiklco, pa majčko, oba sva se pa bosa poročila. Moj šopek oz. rožice smo kupil ob 22.45 uri v petek zvečer, ker smo čist pozabil. Sem hotla it marjetice nabrat na golf igrišče, pa je blo mojga strah, da me je bojo zaprl, če bom to na golf placu nardila, to je za američane "sveta zemlja"! Zjutrej na dan poroke sva imela alarm ob 8ih naštiman, pol pa tuš, pa make-up, pa frizurca - to sem vse sama spedenala, pol smo mogl pa še fuzbal dokonca pogledat, tko da smo u bistvu na poroko zamudil 5 min ,.....smo bli zmenjeni ob 10ih. Tam smo bli midva z možem, pa priči, pa od moje priče mož, pa matičarka, pa fotografinja. Kozarce smo imel kr u ruzaku, pa šampanjec tud. Govor matičarke al koko se temu reče, je bil pa isti kot od Paula Newmana ko se je poročil, pa še zdej je poročen z isto žensko, tolk , pa tolk let. Pa tud tam ni blo tko, da si postavljen "štiri v vrsto", ampak sva se midva postavila kokr sva hotla, potem se nama je pa matičarka prilagajala. Pa priči sta stali čist tam nekej proč, sploh nista imeli take vloge, kot tukaj v SLO. U glavnem, za naju, CARSKO! Aja, še to sem pozabila napisat, da dovoljenje za poroko dobiš tam na sodišču, u bistvu samo daš passporte, plačaš 50 USD in dobiš potrdilo. Matičarka ti pa potem podpiše, en izvod da tebi, en izvod pa odnese na sodišče v vpis! V SLO nisva imela nobenega problema z ratifikacijo. Dala sva prevesti sodnemu tolmaču in ta prevod odnesla na UE! Rešeno. No prstane sva pa s seboj nesla, to pa! Po poroki sva pa potem 14 dni potovala po ZDA. Tri leta nazaj sva že potovala po ZDA - po nacionalnih parkih v zahodni ZDA, po poroki pa sva predelala še ostali zahodni del ZDA. Moj mož ZDA precej dobro pozna, ker je smučal in študiral na Aljaski, jest pa tud iz smučarije, sem bla že parkrat tam. Sem se preveč razpisala, ampak sem se tko uživela, ker sem čist podoživljala tist čudovit dan... Bom še kakšno slikico pripela z geslom ribicau!
|