|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
21.9.2007 12:36:57   
atena777
Visnjaaa ti moras priti, kaj je sedaj to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
21.9.2007 12:51:32   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Visnjaaa ti moras priti, kaj je sedaj to?

Ja sej bom pa sama prišla...upam, da bom sfolgala vse skup....no sej sem že navajena.

Ja sej lahko pa pridete v Krško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
21.9.2007 12:59:26   
helimaša
heej!

da še jst mal počvekam.jst sm pa včer mela enodnevno bruhanje in driskanje.sm bla čist fertik.tko je pr nas otrok zdrav mami bolnauser posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa tud če sm morm itak vse narestuser posted image user posted image za to pa so mamice a, ne?!še ta velik otrok(namreč očka)se ne zna sam popedenatuser posted image user posted image
a pol mate jutr žur;)kok bi pršla, pa moj dela sama pa itak ne morem

no grem mal pospravt ta čas ko mi Maša spi

papa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
21.9.2007 13:35:38   
malecka_mateja
ja višnja ti res ne smeš manjkat!
atena pa ti?prideš?
lulu kaj pa ti?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
21.9.2007 14:45:18   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ja višnja ti res ne smeš manjkat!
atena pa ti?prideš?
lulu kaj pa ti?

Se nagibamo k DA.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
21.9.2007 17:42:31   
pikecpokec
Živjo!
Mene tele nablete totalno zdelujejo. namesto da bi blo bolš, je vsak dan slabše. ful sem utrujena, pa slabo mi je. tko da če bom še jutr taka, nas verjetno ne bo. a mi lahk ena prosim pošlje svojo tel. št. (na ZS), da bom jutri sporočila al pridem al ne.
hvala!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
21.9.2007 20:02:19   
malecka_mateja
evo sma se z metuljčico menle in tudi ona prideuser posted image user posted image user posted image kak bo fajn!

kolumbo a ti si še z nami???prideš???

lulu????povej če mi še zaupaš da te peljem???

višnja ti si z nami ne??

jasna upam da pridešuser posted image

atena tudi ti upam da boste ok in prideš?

p pikecpokec!joj vsi ste zboleliuser posted image upam da na koncu nebova same z kolumbo!user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
21.9.2007 21:03:28   
Anonimen
Zdravo, sam da se na hitrco javim.user posted image

Dan je bil super, Alen je bil tisti "stari" Alen, vreščal, smejal, malo jokcal... Kašlja skor nič, nosek je hvala bogu ok, sem mu danes samo 2-krat dala fiziološko in Nisito. Vse 1A. user posted image Če bo še noč takšna kot danes, se vidimo v Citycentru okol 12h! Edino kar je, je mene v hrbtu zagrabilo in komaj, komaj diham. Sploh ne vem, kako da se stanje ne izboljšuje. Me drži že ene 4 dni, pa je vse huje in huje. Ponoč se še obrnat ne morem lepo. Ampak bomo za bolečine poskrbeli drug teden, jutr nimam cajta! Morm RR-jevke spoznat! user posted image Joj da me moj vidi kaj pišem, bi me pod marš nagnal k zdravniku! user posted image

Upam, se vidimo jutri! Če ne pridem pa sporočim!

Mirno noč vsem! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2533
21.9.2007 21:29:01   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

No hitro se je našel: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169531

Je pa cena temu primerna. Za ta keš, pa že Romerja dobiš, ki je po nemških testih v konici...

Ja res je. Jaz imam dva  Romer King TS Plus. Jih dobiš za 170 € kadar je v akciji v Toysu. Ker pa bom mogla kupit še enega, se nagibam k Romer Duo Plus. Ta pa je mal dražji. Bom še razmislila.

Maša je še zmeraj v tem zicu (ima premalo kg ni dovolje velika in ni še dovolj stara za večjega), tako da trenutno sicer še zadoščata dva, ko pa bom šla v službo user posted image  bomo pa rabili še enega. Kupil smo že tavelik sedež za Mašo, ker pa jih bo en vozil en hodil iskat se pravi da rabimo še enega. Katastrofa. Ampak varnsot je na prvem mestu.

Margit, a ma Toys na svoji spletni strani akcije objavljene?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
21.9.2007 21:31:50   
DeMer
Ribicau, a ti ves kdaj in kje je tisto uvodno predavanje za plavanje? Sem cist pozabla vprasat.
Na srecanje me ne bo, gremo malo na morje pogledat. Ce boste kje blizje KR pa se vam z veseljem pridruzim.
Lepo se imejte jutri!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
21.9.2007 21:35:47   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

mene nekajmzanima, razen tega, kako ste hudiča tak zgodaj že na RR user posted image
Ali ste vse dale krstit malčke, ali pa je slučajno kakšna, ki ni dala? Ali sem edina ateistka med vami? user posted image

Hm....jest tud še cincam. Jest in mož sva oba krščena, pa jest mam tud vse zakramente, poročena pa nisva cerkveno, ker sva se v Nevadi (ZDA) samo civilno....ne vem no, si mislim, da bo tamala že zbrala katero vero in kaj....mogoče me pa še piči, kva pa vem!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
21.9.2007 21:37:20   
ribicau

ma katera sušilca katerega???

hvala!

malecka_mateja jaz imam Gorenje

mi tudi Gorenje. Ti samo vprašaj, če te kaj zanima user posted image

Tud jest mam Gorenje.....jest vam pravim SVAKA VAM ČAST, da ste tolk dolg zdržal brez! Jest sem se ga tko navadla, da če se mi pokvari, mam čez eno uro sigurno drucga user posted image . No sej vem, dokler ga nimaš folgaš, k ga pa enkrat maš, pa ne znaš več brez.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
21.9.2007 21:38:45   
ribicau

IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Kolk ml pijejo vaši user posted image  za spanje oziroma za večerjo?

Največ 260 ml čistega mleka, pa še malo zizo vmes vleče

Matiček pa kar 300 ml rukne. In to rižolinota in podobnih stvari.
No ja, sej se mu pozna na kilah, meni pa na križu.

Naša Eva pa poje ob 19ih iz 200 ml mleka rižolino (tko gosto, da žlica not stoji), potem pa čez ene pol urce do urco še 170 ml mleka čez popije in zaspančka user posted image .

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
21.9.2007 21:44:57   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Ribicau, a ti ves kdaj in kje je tisto uvodno predavanje za plavanje? Sem cist pozabla vprasat.
Na srecanje me ne bo, gremo malo na morje pogledat. Ce boste kje blizje KR pa se vam z veseljem pridruzim.
Lepo se imejte jutri!

Hoj! Ja zdej vem, da če ti ne bi povedala moji prijateljci za plavanje, da jest ne bi vedla za plavanje....user posted image , kako je svet majhne. Predavanje je na šoli, kjer je tudi plavanje - OŠ Jakoba Aljaža - kje pa je to, pa pojma nimam! A ti veš?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
21.9.2007 22:00:35   
LuLu

lulu????povej če mi še zaupaš da te peljem???

malecka, čakajm neke montažere, pa ne vem kdaj bodo tu, ti pa javim z sms-om. kdaj štartaš od doma?

pa kdo zdaj sploh vse pride? jaz sem se že zgubla...

Neposredna povezava do sporočila: 2540
21.9.2007 22:06:58   
DeMer
Hoj! Ja zdej vem, da če ti ne bi povedala moji prijateljci za plavanje, da jest ne bi vedla za plavanje.... , kako je svet majhne. Predavanje je na šoli, kjer je tudi plavanje - OŠ Jakoba Aljaža - kje pa je to, pa pojma nimam! A ti veš?

user posted image user posted image OŠ je nasproti pokopalisca v Kranju, na Planini. A na telovadbo bos tud hodila? Mi je tvoja prijateljica povedala da bo v Vita centru. user posted image Mi bomo verjetno hodili. Kdaj pa je? No, res je svet majhen. :)

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
   [Brisano sporočilo]
21.9.2007 22:14:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2542
21.9.2007 22:29:44   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Hoj! Ja zdej vem, da če ti ne bi povedala moji prijateljci za plavanje, da jest ne bi vedla za plavanje.... , kako je svet majhne. Predavanje je na šoli, kjer je tudi plavanje - OŠ Jakoba Aljaža - kje pa je to, pa pojma nimam! A ti veš?

user posted image user posted image OŠ je nasproti pokopalisca v Kranju, na Planini. A na telovadbo bos tud hodila? Mi je tvoja prijateljica povedala da bo v Vita centru. user posted image Mi bomo verjetno hodili. Kdaj pa je? No, res je svet majhen. :)

Aha, pol pa vem kje je lokacija za plavanje.

Na telovadbo pa ne bom hodila. Sem dobila reklamo od Vita centra, pa sem jo že tud proč vrgla. Mislim, da je v dopoldanskem času. Poglej na njihovo spletno stran, če imajo kaj napisano.

Se vidiva v torek na predavanju a ne?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
21.9.2007 22:50:48   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst sm tle- pridem, a kje še mene ni blouser posted image user posted image user posted image ...tale diploma mi jemlje dneve predvsem pa nočiuser posted image ...so me dons iz faksa klical, če bi mela kr v sredo zagovor...sej so ****jeni, če mi v knjižnici še niso tehnično pregledal, pa lektorca za angleški izvleček rap za en dostavek 5 dni časa pa še  predsednik komisije je u nemačkoj...do srede se bojo glih vsi skupi najdl, čeprev majo en zraven druzga pisarneuser posted image user posted image user posted image .....MARGIT KAVICA VELJA OD SREDE DALJE...če se mi res Marija prikaže pa že v sredo diplomiramuser posted image user posted image user posted image ....morm še prezentacijo nardit, pa Maja vlečt v štalo da ga z bikom slikamuser posted image

Tastar je še vedno na njivi in silera koruzo, upam da jutri prileze z mano ga bom poslala v Tuš v kino, ker že zboleva ker ni bil v kinu zadnjih 7 mesecev....

Ribicau, zakaj sta se poročila v ameriki- ferbec me matrauser posted image , moj bratec mi je ravnokar sporočil, da so začel delat bratrančke za Maja in če bi šli skupaj na Bali, da se poročita....midva kao za priče, Maj bi pa obleko nesuuser posted image user posted image user posted image ......bomo vidl kaj bo iz tega.....

Zaspana sem k slon in grem kr spat....se vidmo jutr čaučy

Sva bla enih porokah (od prijateljev, bratrancev...,) tukaj v SLO, pa se nama je kr mešal. To je tak cirkus....enostavno ni za naju. Pa ne me narobe razumet, nimam nič proti vam, ki ste se tko poročil user posted image , ampak enostavno to ni bilo za naju. Najprej pol leta enih priprav, potem pa dan D tko natrpan...., pa tista ohcet s sorodniki, ki jih komaj poznaš, če pa jih ne povabiš, si pa škrt itd, itd, itd...user posted image user posted image user posted image

Sva se rajši umaknila in imela dan čisto zase. Kakor sva si zamislila, tko je tud blo, no boljše. Sama sva šla tja, tja je priletel en dan prej od mojega moža brat in bil njegova priča, moja priča pa je bila žena od prijatelja, ki živita v ZDA, drugače pa je on bil najin prejšnji sosed, pa skupaj smo v "mladosti" trenirali smučanje. No brat od mojega je še vedno aktivni smukač, ki ga verjetno vse poznate, midva z možem in moževa poročna priča, pa smo že upokojeni smučarji user posted image user posted image user posted image . Moja poročna priča, se je tam zmenila z matičarko, ki je bla po slučaju njena prijateljica, pa še eno fotografinjo je zrihtala, ki je bla tud po slučaju njena prijateljica user posted image user posted image . Ko sva prišla tja, sva ene par dni imela zase, sama sva izbrala lokacijo (obalo jezera Tahoe v Nevadi), en dan pred poroko, sva si šla za oblečt kupit, mož eno frajersko srajco, pa kratke hlače, jest pa eno kiklco, pa majčko, oba sva se pa bosa poročila. Moj šopek oz. rožice smo kupil ob 22.45 uri v petek zvečer, ker smo čist pozabil. Sem hotla it marjetice nabrat na golf igrišče, pa je blo mojga strah, da me je bojo zaprl, če bom to na golf placu nardila, to je za američane "sveta zemlja"! Zjutrej na dan poroke sva imela alarm ob 8ih naštiman, pol pa tuš, pa make-up, pa frizurca - to sem vse sama spedenala, pol smo mogl pa še fuzbal dokonca pogledat, tko da smo u bistvu na poroko zamudil 5 min user posted image user posted image ,.....smo bli zmenjeni ob 10ih. Tam smo bli midva z možem, pa priči, pa od moje priče mož, pa matičarka, pa fotografinja. Kozarce smo imel kr u ruzaku, pa šampanjec tud. Govor matičarke al koko se temu reče, je bil pa isti kot od Paula Newmana ko se je poročil, pa še zdej je poročen user posted image user posted image  z isto žensko, tolk , pa tolk let. Pa tud tam ni blo tko, da si postavljen "štiri v vrsto", ampak sva se midva postavila kokr sva hotla, potem se nama je pa matičarka prilagajala. Pa priči sta stali čist tam nekej proč, sploh nista imeli take vloge, kot tukaj v SLO. U glavnem, za naju, CARSKO! Aja, še to sem pozabila napisat, da dovoljenje za poroko dobiš tam na sodišču, u bistvu samo daš passporte, plačaš 50 USD in dobiš potrdilo. Matičarka ti pa potem podpiše, en izvod da tebi, en izvod pa odnese na sodišče v vpis! V SLO nisva imela nobenega problema z ratifikacijo. Dala sva prevesti sodnemu tolmaču in ta prevod odnesla na UE! Rešeno. No prstane sva pa s seboj nesla, to pa! Po poroki sva pa potem 14 dni potovala po ZDA. Tri leta nazaj sva že potovala po ZDA - po nacionalnih parkih v zahodni ZDA, po poroki pa sva predelala še ostali zahodni del ZDA. Moj mož ZDA precej dobro pozna, ker je smučal in študiral na Aljaski, jest pa tud iz smučarije, sem bla že parkrat tam.

Sem se preveč razpisala, ampak sem se tko uživela, ker sem čist podoživljala tist čudovit dan... user posted image

Bom še kakšno slikico pripela z geslom ribicau!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
21.9.2007 23:08:50   
ribicau
A slikce kej zmanjšate, predno jih daste v album....pomojem bo to trajala, trajal, trajal....da se naložijo v album!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
21.9.2007 23:40:39   
LuLu
ribicau, jaz jih ne zmanjšam, so v taken formatu, kot ga ima fotoaparat, je kar velik format...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
22.9.2007 7:58:12   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Ja sej lahko pa pridete v Krško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Posavka... Jst tud originalno.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
22.9.2007 8:20:21   
malecka_mateja
ojla!

torej kakšna so zdravstvena stanja?

katera pride?

no midve z kolumbo tak ne manjkava nikoliuser posted image user posted image user posted image

me pa še zanima kje v city centru se dobimo!jaz ga nič ne poznam!tak da plis za navodila!ali se dobimo pred city centrom??

lulu čimprej javi!grem pa okoli 11.15 iz mb!

kolumbo jaz te pokličem ko bom tam da vidim kje si da se dobiva!midve se že poznama ker ostale še ne poznama!torej midve bova kar dve oz še metuljčica in če bo lulu bomo 4 če ne pa tri tak da nas bote ziher spoznal!user posted image user posted image user posted image

bom še eno presenečenje zraven prinesla!jupi!

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
22.9.2007 8:38:09   
malecka_mateja
kolumbo moj tud zraven pride!a še od katere????
tak da ga napjrej zraven pripelji pa naj gredo oni pol po svoje!ok???

Neposredna povezava do sporočila: 2549
22.9.2007 9:03:49   
pikecpokec
Oj!
Zdravstveno stanje se izboljšuje, tablet ne jem več, tko da bo tud slabost mnde minila. Dobimo se pa baje v enem od lokalov zraven džungle (igralnica). to je v 2. štuku. lahk pa tud spodaj v santani (sej ne vem če je glih santana - je pa čist zraven ene cvetličarne). no, odločte se pa povejte.
aja, moj tud pride zraven. tko da lahko oni pol izmenjajo očetovske izkušnje.user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.