Vilma
|
Tintari in Nadji čestitke za 10 mesecev L_P super fotke, sploh tiste črnobele so mi res všeč. Itak pa, da so slike lepe, če je model lep. Kaj si to kupila za eno bundo, veš da me zanima. Mi še vedno nimamo bundice, še vedno nisem našla nič pametnega. R1ta tvojih fotk še nisem pogledala, si moram vzet malo več časa. Jih bom pa ob priliki sigurno! Drugače pa si se dobro spomnila s tole 28-ko na torti. Jaz bi si verjetno 25 napisala. Ema upam, da ni hujšega. Poročaj, ko pridete z infekcijske,kaj ste opravili ok? Mi smo se prehlada rešili. Skoraj da ni bilo hudega. Mal sicer še kašlja, ampak tahudo je mimo. Drugače pa smo mi lepo spali. Ob devetih je zaspal, ob šestih se je prvič zbudil pa še to zarad smetarjev , potem pa je potegnil še do pol devetih Zdaj pa spet spi, ga sploh nisem navajena, da po tako dobro prespani noči po dveh urah že drnjoha. Očitno rabi. Mene pa očitn fajn hormoni dajejo. Zadnjih par dni razmišljam, kakšen bo Dominik, ko bo najstnik. A bo večji od mene, potem kakšen bomu bo začel rasti puhek na bradici, pa se bo začel brit, pa prvi mozoljčki... Potem ga gledam zdaj, kako me gleda kot svetnico! Kamorkoli grem, karkoli ima v rokah, samo mami miami. Učki mu svetijo in kdorkoli ga bo zabaval, se ubadal z njim, on bo gledal mene. Včasih mi paše ta navezanost, včasih me skrbi. Potem pa si mislim, dej umiri se, ko bo najstnik, te ne bo več tako gledal, uživaj zdaj v tem. Potem pa razmišljam, da bo verjetno bolj tehničen tip po atiju, pa take neumnosti skratka. A vas tudi matra, kakšni bodo v prihodnosti tile naši malčki, al to samo mene daje?
|