|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
22.9.2007 19:50:06   
frufru
Mi smo bili danes na biciklu. Lovro je užival. Je skoz vriskal in mahal ljudem. Meni je tudi pasalo, samo rit me malo boli. Se vidi, da ni utrjena user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
22.9.2007 22:42:12   
r1ta
Saherca uspela, povrh pa sem si z mrvicami napisala številko 28!user posted image  Tako, da če vas kdo vpraša, sem tri leta mlajša po novem!user posted image

Joj pa veste kaj sem še ugotovila? Da nizozemska tudi premore pojočega (ali pametnega ali kaj je žeuser posted image ) kužka. Tako da ne vem če ne bo prišel za dedka Mraza ali pa Božička...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
22.9.2007 23:12:58   
frufru
R1ta bravo za zahercouser posted image  a je recept skrivnost? Kar se pa starosti tiče, je važno kako staro se počutiš, danes je pa bolj pusto tukajuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
23.9.2007 8:07:53   
Strawberrie Cherrie
Joj, r1ta, sedaj sem se pa tako nasmejala...ker nizozemščina je meni en tak smešen jezik in res ne vem, kako pojejo v nizozemščini. user posted image Boš posnela?

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
23.9.2007 8:39:02   
Strawberrie Cherrie
Ok, na hitro se še javim. Potem pičim s psom ven. Mali je spodaj, pri tašči in tastu, jaz sem pojedla svoj standardni kos kruha in 2ogromna kosa peciva? (sem kot en črnski deček z napihjenim trebuhumuser posted image user posted image ) , sedaj pa peljem psa venuser posted image
Tudi mi2 sva imela včeraj kolesarski dan, sva bila 2x na kolesu, 2x pa z vozičkom offroad. Da je dan hitreje minil. Se moram potem, ko bo štrudl šel spat, da zraven in malo slikce zvekslat iz fotiča na računalnik.
Ponoči smo imeli čago, je imel fiksno idejo, da bi on spal na atiju? Valjda smo bili vsi pokonci. Pa še nos ima (zopet?) zaštofan in smo ga ene 3x fiziološkologirali (hehe user posted image user posted image user posted image kakšna beseda). Ko je končno zaspal se je par minut do 7h spomnil, da on bi pa kakal in se je tako (po domače rečeno) usral user posted image user posted image user posted image - je včeraj jedel špagete boloneseuser posted image - vonjave so pa bile user posted image user posted image user posted image Včeraj sem bila tako ponosna nanj, je popapcal skoraj vse njemu namenjene no1 barilla špagete, je kar mljaskal. Ok, sicer je bilo poleg kajzerce to vse , kar je včeraj jedel od GH, pa dobro.

Sedaj pa Azzuro že cvili....šibam.

Neposredna povezava do sporočila: 4955
23.9.2007 10:01:24   
Strawberrie Cherrie
Par slikic Ožbeja:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4956
23.9.2007 10:09:52   
Strawberrie Cherrie
Še vedno samevam med decembrčicamiuser posted image Grem sedaj ven, da poslikam še Ožbeja in Zappa, mi te dni ni uspelo naredit niti ene slikce.user posted image user posted image

Je user posted image , če si čez vikend sam domauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4957
23.9.2007 10:30:08   
r1ta
L_p super lepe slikice! Daj še poslikaj zappa da vidim če je to to! Glede nizozemščine lahko greš na www.ana-lucia.nl S klikom na levi kvadratek se premikaš po mesecih, vklopi zvočnike in pojdi na mesec julij. Tam je ena lepa nizozemska pesmica za mamice. Za hitrejše gledanje slik pa se premikaš s puščicami. Tudi ostale babike ste vabljene na Anino internetno stran! Aja, predvajanje se začne vedno s ta zadnjim mesecem, poljubni mesec pa izberete s kvadratkom na začetku in puščico.

Šivam prt iz blaga za zavese! Tako da bojo moji današnji gostje jedli na zavesah!user posted image

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 4958
23.9.2007 10:36:20   
Strawberrie Cherrie
AJAJAJAJJJJ KAK LEPPPOOOOOOOOOOOOOOOOO

r1ta, bom ti poslikala, res moram - drugače ga boš lahko pa v celju sprobala. No, če ga ne boš prej kupilauser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
23.9.2007 10:41:53   
Strawberrie Cherrie

Seznamček - srečanje, Celje, CP, 8.10.2007 user posted image 10.00h
Naja3 + user posted image
r1ta  + user posted image   + user posted image
Pika30 + user posted image
L_P +user posted image + user posted image
Severnica77 + user posted image
Vampirka + user posted image
Emamair + user posted image user posted image

-----------------
Dam seznamček, mogoče se še katera premisli in se nam pridruži? Moj_moj...bom jo zagnavla po mailuuser posted image

< Sporočilo je popravil london_paris -- 23.9.2007 10:43:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 4960
23.9.2007 11:50:29   
Naja30
Čao bejbe!user posted image

Ste osamljene tukaj gor? Hehe, vam bom malo delala družbo.

l_p, mali je tak korenjak! In r1ta brez besed! Luštne fotke za pop.!user posted image  Kako vama rata tak lepo poslikat? To so že prav umetniške nekatere. r1ta, če se ne motim, se tvoj ukvarja bolj profesionalno s fotografiranjem? Res super fotke!

Naša noč je bila spet malo bolj jokajoča, ker so zobje še vedno na pohodu. Zg. dvojkice še vedno nagajajo. No, pol sma pa do 9h potegnile, kar je pa tudi nekaj!user posted image

Včeraj smo imeli poln dan. Šele okol 10h smo prišli domov in tud a nisem mogla napisat, tak sem bila utrujena. Danes pa je spet lepo vreme, tak da sonček vabi na sprehod! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4961
23.9.2007 13:43:41   
TanjaS
R1ta user posted image user posted image user posted image user posted image . udovito? Kako sta pa to naredila?

Mi šibamo malo ven, pa napišem kaj več kasneje.

V glavnem, plavamo ne več. razen v banji user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
23.9.2007 14:19:51   
r1ta
L_p pa še prevod tiste nizozemske pesmice. Sicer je v angleščini toda ne dvomom da bi razumela...

Marco Borsato – Sleep now

I see how your mothers eyes are shining
Love has touched her
I am searching for a way to translate
How you have opened my heart

Sleep now
And know that you are welcome
We are living to the moment
That you will be with us
Take care of growing bigger now
For us you already have a name
Your bed is standing near the window
So take your time

I have found a signal from you
And listen how your heart is beating
I feel you move now and then
When you kick for life

Sleep now
And know that you are welcome
We are living to the moment
That you will be with us
Take care of growing bigger now
For us you already have a name
Your bed is standing near the window
So take your time

Sleep now
And wait for the right moment
You know that you’re welcome
So take your time

(A. Einstein)

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
23.9.2007 14:22:31   
r1ta
Hvala za pohvale! Pojma nimam kako je moj J. to naredil mu je pa vzelo kar nekaj časa, meni pa živcevuser posted image . Pravi da top cook (top kuhar) tudi ne izda skrivnosti svojih receptov!user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
23.9.2007 20:24:29   
TanjaS
Kakorkoli, R1ta, povej mu, da je SUPER.

Mi smo se tudi malo potepali. Je prav pasalo, po celem tednu divjanja in pospravljanja. Smo šli peš na Krumperk, pa tam malo konjičke pogledali, potem pa še na kavico. user posted image user posted image user posted image user posted image

L_P, mali je pa res fleten. Pravi frajer.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
23.9.2007 21:27:43   
anckabancka
R1ta, noro lep album! user posted image user posted image user posted image Pa glasba je tako fajn. Mi lahko zaupaš katera skupina je to?

Mi smo tudi stalno v akciji in za RR zmanjka časa... Sedaj se pa potepamo še s kolesom in Gašper ful uživa.

Pa ponči skoraj ne spimo. Sploh ne spi nit 2 uri v kosu. Jaz pa user posted image user posted image user posted image So zobki na poti, ja...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
23.9.2007 22:01:21   
r1ta
Joj Ančkabančka tale bo pa težka. Muzika je od različni izvajalcev. Avgusta imamo Katie Melua, julija je Marco Borsato, junij Rod Stewart, maj Rene Froger, april Michael Jackson, marec Luther van Dross, februar še nič, januar  pa Racoon. Saj pravim, ne vem kateri mesec si gledala. Najprej klikneš na kvadratek desno spodaj in se nato s puščico premikaš do željenega meseca. Nato samo klikneš na album in ta se ti odpre...

Večerja je uspela, moje zavese (prt) so ostale nepopackane. user posted image

Se je pa Anika za lahko noč prav pošteno nasračkala, tako da sem jo morala še skopati in mi je tašča stala za petami in gledala. Potem me je pa mogla podučit da ne previjam prav. Se pa nisem dala. Skratka bilo je fajn in tri deci vinčeka je res pasalo. Da o kitajski in saherci ne govorimo. K vragu še dieta!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
23.9.2007 22:46:50   
frufru
Mi smo bili danes spet na biciklu. Dopoldne sta šla poba vozičkat, jaz sem pa malo user posted image . Popoldne smo šli pa z biciklom na Otočec. Je prav pasalo. Lovro je bil navdušen nad račkami in labodi. Ena revica je imela polomljen kljun. user posted image Nazajgrede je malega zagrabila lakota, smo šli pa še v čajnico in se malo podkrepčali.
R1ta, L_P super fotkeuser posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
23.9.2007 23:01:05   
r1ta
Ježeš, jutri imam pa uro vožnje po Rotterdamu! Držite pesti, da ne naredim kakšne škode! Upam, da ne povozim kakšnega piciklista! Frufru in l_p lahko ste srečne, da sem 1400km stran! Veste koliko stane ena ura avtošole? 41 evrotov? Meni se zdi pregrešno drago!!!

Zdaj grem pa ajat. Nočko!

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
24.9.2007 7:42:08   
Strawberrie Cherrie
NADJA    & tintara user posted image user posted image user posted image user posted image za 10mesecev

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
24.9.2007 8:04:40   
Naja30
Čestitke Nadja! user posted image

Aja, dobro jutro!user posted image

Spali smo kar ok. Enkrat,ko se je zbudila, sem jo kar pustila, da je malo pojokcala, pa ni trajalo vse skupaj 1 minuto in že je spala naprej user posted image

Ugotovila sem, da je naša bejba ćez poletje tako zrasla, da bo rabla kar nekaj večjih bodyjev in majčk. Hlače je zdaj dvoje dobila iz h&m (ene so take kot od Nike-shorty- samo da so rjave barve, tiste na naramnice), trenerkic tudi ima nekaj, pižam tudi...
Kakšne št. pa kaj vaši user posted image  nosijo? So tudi zrasli čez poletje, ne? Ja no, 3 meseci se pa morjo poznat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4971
24.9.2007 8:33:33   
Strawberrie Cherrie
Mi smo ponoči spali tko -> od 19h-20h, potem od 20.30h - do 22h, od 22h-23h, od 24h - 3h in potem nič več? Mali sedaj spi, jaz sem pa totalno izmozgana, pa še z dragim sva se spičila. Ma, brezveze.
Drugače smo mi na čisti št.80, mali ima 79 cm, tko da mu je povsem prav po trupo, po rokah mu je pa malo predolga? trenirkice so meni ful fajn tiste iz HM , ki so na vrvice (da se zavežejo) in pa tiste 'children by HM), ko niso podložene. user posted image Jaz sem mu sedaj ful nakupila stvari za jesen/zimo, čakam še en paketek Nextovih stvari, potem ima pa mulc dovolj. Ok, bundico ima eno, sem mu jo zadnjič vzela, čaka me še edinole nakup kombinezončka. Ker enostavno ne vem, kaj naj mu kupim. Sem jih gledala zadnjič v H&M in C&Aju pa so mi bljakiuser posted image Zdaj, ko imamo srečanje v Celju bom pogledala še v Championu in Okaidiju.
r1ta, hvala za pesmico, res je ful lepa.
Moj_moj, če to bereš - IDI NA MAIL!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
24.9.2007 10:18:00   
r1ta
Vse najboljše Nadja. Naj tvoje očke še naprej tako lepo žarijo, da z njimi ogreješ še veliko src!user posted image user posted image

Mi smo se pa danes zbudili s povišano temperaturo. Ni še fanike (panike), ker smo tik pod 38, ampak se mi zdi da je za zjutraj dovolj. Pričakujem povišanje. Sicer pa nekje se mora poznati, da je bila z otroki. Smo pričakovali nekaj takšnega ker sta od kolegov ta mala dva oba s svečkami iz nosu. Ni fanike. Lahko pa da so samo zobki...

Lep dan in držite pesti zame. Me že trema daje! Madona kot da ne vozim že dvanajst let!user posted image

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 4973
24.9.2007 10:26:21   
Naja30
r1ta, bom misla nate! Drži se user posted image

l_p, pojdi še ti mal počivat s tamalim.
Kje si pa potma kupila bundico?

Evo, midve sma se najedle, zdaj pa ven na eno kofetko user posted image  Kako je tukaj pri nas toplo!!user posted image  Ej, včeraj ob malo pred sedmo zvečer je bilo 25 stopinj!user posted image  

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
24.9.2007 10:44:50   
emaa
Mi smo šli pa v petek v čateške, v soboto popoldne nazaj. Fanta sta uživala, noč smo preživeli (David je spal, torej gremo lahko na dopust).
Danes pa smo šli na izlet na Koroško, ampak smo se predčasno vrnili. David je bil nekaj jokav, ko smo prišli, sva domnevala, ker je ponoči ga nekaj matralo, da se mogoče mora naspat. Je malo zaspal, pa ni bilo nič bolje, pol je pa zakuhal in smo šli domov. Je imel 38,5 vročine, sicer ni ne bruhal, ne driskal, samo ker je David sva šla v ZD za vsak slučaj. Najverjetneje je viroza, je dobil calpol, pa mu počasi popušča, ima že spet vročino 38, naslednjo dozo lahko dobi šele ob 21:30. Na srečo spi, samo stoka cel čas.
Ponoči je zakuhal na skoraj 40 vročine, trikrat smo ga ohlajali v bani. Danes sva dala kri in vodo, ima ful povišane levkocite, desno oko pa zelo zabuhlo. Zdaj pa via infekcijska, da vidimo kaj je to z očesom.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?