Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 22.9.2007 19:50:06
|
|
|
|
frufru
|
Mi smo bili danes na biciklu. Lovro je užival. Je skoz vriskal in mahal ljudem. Meni je tudi pasalo, samo rit me malo boli. Se vidi, da ni utrjena
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 22.9.2007 22:42:12
|
|
|
|
r1ta
|
Saherca uspela, povrh pa sem si z mrvicami napisala številko 28! Tako, da če vas kdo vpraša, sem tri leta mlajša po novem! Joj pa veste kaj sem še ugotovila? Da nizozemska tudi premore pojočega (ali pametnega ali kaj je že ) kužka. Tako da ne vem če ne bo prišel za dedka Mraza ali pa Božička...
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 22.9.2007 23:12:58
|
|
|
|
frufru
|
R1ta bravo za zaherco a je recept skrivnost? Kar se pa starosti tiče, je važno kako staro se počutiš, danes je pa bolj pusto tukaj
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.9.2007 8:07:53
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Joj, r1ta, sedaj sem se pa tako nasmejala...ker nizozemščina je meni en tak smešen jezik in res ne vem, kako pojejo v nizozemščini. Boš posnela?
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.9.2007 8:39:02
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ok, na hitro se še javim. Potem pičim s psom ven. Mali je spodaj, pri tašči in tastu, jaz sem pojedla svoj standardni kos kruha in 2ogromna kosa peciva? (sem kot en črnski deček z napihjenim trebuhum ) , sedaj pa peljem psa ven Tudi mi2 sva imela včeraj kolesarski dan, sva bila 2x na kolesu, 2x pa z vozičkom offroad. Da je dan hitreje minil. Se moram potem, ko bo štrudl šel spat, da zraven in malo slikce zvekslat iz fotiča na računalnik. Ponoči smo imeli čago, je imel fiksno idejo, da bi on spal na atiju? Valjda smo bili vsi pokonci. Pa še nos ima (zopet?) zaštofan in smo ga ene 3x fiziološkologirali (hehe kakšna beseda). Ko je končno zaspal se je par minut do 7h spomnil, da on bi pa kakal in se je tako (po domače rečeno) usral - je včeraj jedel špagete bolonese - vonjave so pa bile Včeraj sem bila tako ponosna nanj, je popapcal skoraj vse njemu namenjene no1 barilla špagete, je kar mljaskal. Ok, sicer je bilo poleg kajzerce to vse , kar je včeraj jedel od GH, pa dobro. Sedaj pa Azzuro že cvili....šibam.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.9.2007 10:01:24
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Par slikic Ožbeja:
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.9.2007 10:09:52
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Še vedno samevam med decembrčicami Grem sedaj ven, da poslikam še Ožbeja in Zappa, mi te dni ni uspelo naredit niti ene slikce. Je , če si čez vikend sam doma
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.9.2007 10:30:08
|
|
|
|
r1ta
|
L_p super lepe slikice! Daj še poslikaj zappa da vidim če je to to! Glede nizozemščine lahko greš na www.ana-lucia.nl S klikom na levi kvadratek se premikaš po mesecih, vklopi zvočnike in pojdi na mesec julij. Tam je ena lepa nizozemska pesmica za mamice. Za hitrejše gledanje slik pa se premikaš s puščicami. Tudi ostale babike ste vabljene na Anino internetno stran! Aja, predvajanje se začne vedno s ta zadnjim mesecem, poljubni mesec pa izberete s kvadratkom na začetku in puščico. Šivam prt iz blaga za zavese! Tako da bojo moji današnji gostje jedli na zavesah!
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.9.2007 10:36:20
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
AJAJAJAJJJJ KAK LEPPPOOOOOOOOOOOOOOOOO r1ta, bom ti poslikala, res moram - drugače ga boš lahko pa v celju sprobala. No, če ga ne boš prej kupila
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.9.2007 10:41:53
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Seznamček - srečanje, Celje, CP, 8.10.2007 10.00h Naja3 + r1ta + + Pika30 + L_P + + Severnica77 + Vampirka + Emamair + ----------------- Dam seznamček, mogoče se še katera premisli in se nam pridruži? Moj_moj...bom jo zagnavla po mailu ________________________ r1ta - ali lahko dam Anino stran v blogrollo na blogu? Ali imaš raje, da je bolj zasebna?
< Sporočilo je popravil london_paris -- 23.9.2007 10:43:13 >
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.9.2007 11:50:29
|
|
|
|
Naja30
|
Čao bejbe! Ste osamljene tukaj gor? Hehe, vam bom malo delala družbo. l_p, mali je tak korenjak! In r1ta brez besed! Luštne fotke za pop.! Kako vama rata tak lepo poslikat? To so že prav umetniške nekatere. r1ta, če se ne motim, se tvoj ukvarja bolj profesionalno s fotografiranjem? Res super fotke! Naša noč je bila spet malo bolj jokajoča, ker so zobje še vedno na pohodu. Zg. dvojkice še vedno nagajajo. No, pol sma pa do 9h potegnile, kar je pa tudi nekaj! Včeraj smo imeli poln dan. Šele okol 10h smo prišli domov in tud a nisem mogla napisat, tak sem bila utrujena. Danes pa je spet lepo vreme, tak da sonček vabi na sprehod!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.9.2007 13:43:41
|
|
|
|
TanjaS
|
R1ta . udovito? Kako sta pa to naredila? Mi šibamo malo ven, pa napišem kaj več kasneje. V glavnem, plavamo ne več. razen v banji
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.9.2007 14:19:51
|
|
|
|
r1ta
|
L_p pa še prevod tiste nizozemske pesmice. Sicer je v angleščini toda ne dvomom da bi razumela... Marco Borsato – Sleep now I see how your mothers eyes are shining Love has touched her I am searching for a way to translate How you have opened my heart Sleep now And know that you are welcome We are living to the moment That you will be with us Take care of growing bigger now For us you already have a name Your bed is standing near the window So take your time I have found a signal from you And listen how your heart is beating I feel you move now and then When you kick for life Sleep now And know that you are welcome We are living to the moment That you will be with us Take care of growing bigger now For us you already have a name Your bed is standing near the window So take your time Sleep now And wait for the right moment You know that you’re welcome So take your time
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.9.2007 14:22:31
|
|
|
|
r1ta
|
Hvala za pohvale! Pojma nimam kako je moj J. to naredil mu je pa vzelo kar nekaj časa, meni pa živcev . Pravi da top cook (top kuhar) tudi ne izda skrivnosti svojih receptov!
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.9.2007 20:24:29
|
|
|
|
TanjaS
|
Kakorkoli, R1ta, povej mu, da je SUPER. Mi smo se tudi malo potepali. Je prav pasalo, po celem tednu divjanja in pospravljanja. Smo šli peš na Krumperk, pa tam malo konjičke pogledali, potem pa še na kavico. L_P, mali je pa res fleten. Pravi frajer.
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.9.2007 21:27:43
|
|
|
|
anckabancka
|
R1ta, noro lep album! Pa glasba je tako fajn. Mi lahko zaupaš katera skupina je to? Mi smo tudi stalno v akciji in za RR zmanjka časa... Sedaj se pa potepamo še s kolesom in Gašper ful uživa. Pa ponči skoraj ne spimo. Sploh ne spi nit 2 uri v kosu. Jaz pa So zobki na poti, ja...
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.9.2007 22:01:21
|
|
|
|
r1ta
|
Joj Ančkabančka tale bo pa težka. Muzika je od različni izvajalcev. Avgusta imamo Katie Melua, julija je Marco Borsato, junij Rod Stewart, maj Rene Froger, april Michael Jackson, marec Luther van Dross, februar še nič, januar pa Racoon. Saj pravim, ne vem kateri mesec si gledala. Najprej klikneš na kvadratek desno spodaj in se nato s puščico premikaš do željenega meseca. Nato samo klikneš na album in ta se ti odpre... Večerja je uspela, moje zavese (prt) so ostale nepopackane. Se je pa Anika za lahko noč prav pošteno nasračkala, tako da sem jo morala še skopati in mi je tašča stala za petami in gledala. Potem me je pa mogla podučit da ne previjam prav. Se pa nisem dala. Skratka bilo je fajn in tri deci vinčeka je res pasalo. Da o kitajski in saherci ne govorimo. K vragu še dieta!
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.9.2007 22:46:50
|
|
|
|
frufru
|
Mi smo bili danes spet na biciklu. Dopoldne sta šla poba vozičkat, jaz sem pa malo . Popoldne smo šli pa z biciklom na Otočec. Je prav pasalo. Lovro je bil navdušen nad račkami in labodi. Ena revica je imela polomljen kljun. Nazajgrede je malega zagrabila lakota, smo šli pa še v čajnico in se malo podkrepčali. R1ta, L_P super fotke
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 23.9.2007 23:01:05
|
|
|
|
r1ta
|
Ježeš, jutri imam pa uro vožnje po Rotterdamu! Držite pesti, da ne naredim kakšne škode! Upam, da ne povozim kakšnega piciklista! Frufru in l_p lahko ste srečne, da sem 1400km stran! Veste koliko stane ena ura avtošole? 41 evrotov? Meni se zdi pregrešno drago!!! Zdaj grem pa ajat. Nočko!
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 24.9.2007 7:42:08
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
NADJA & tintara za 10mesecev
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 24.9.2007 8:04:40
|
|
|
|
Naja30
|
Čestitke Nadja! Aja, dobro jutro! Spali smo kar ok. Enkrat,ko se je zbudila, sem jo kar pustila, da je malo pojokcala, pa ni trajalo vse skupaj 1 minuto in že je spala naprej Ugotovila sem, da je naša bejba ćez poletje tako zrasla, da bo rabla kar nekaj večjih bodyjev in majčk. Hlače je zdaj dvoje dobila iz h&m (ene so take kot od Nike-shorty- samo da so rjave barve, tiste na naramnice), trenerkic tudi ima nekaj, pižam tudi... Kakšne št. pa kaj vaši nosijo? So tudi zrasli čez poletje, ne? Ja no, 3 meseci se pa morjo poznat
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 24.9.2007 8:33:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Mi smo ponoči spali tko -> od 19h-20h, potem od 20.30h - do 22h, od 22h-23h, od 24h - 3h in potem nič več? Mali sedaj spi, jaz sem pa totalno izmozgana, pa še z dragim sva se spičila. Ma, brezveze. Drugače smo mi na čisti št.80, mali ima 79 cm, tko da mu je povsem prav po trupo, po rokah mu je pa malo predolga? trenirkice so meni ful fajn tiste iz HM , ki so na vrvice (da se zavežejo) in pa tiste 'children by HM), ko niso podložene. Jaz sem mu sedaj ful nakupila stvari za jesen/zimo, čakam še en paketek Nextovih stvari, potem ima pa mulc dovolj. Ok, bundico ima eno, sem mu jo zadnjič vzela, čaka me še edinole nakup kombinezončka. Ker enostavno ne vem, kaj naj mu kupim. Sem jih gledala zadnjič v H&M in C&Aju pa so mi bljaki Zdaj, ko imamo srečanje v Celju bom pogledala še v Championu in Okaidiju. r1ta, hvala za pesmico, res je ful lepa. Moj_moj, če to bereš - IDI NA MAIL!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 24.9.2007 10:18:00
|
|
|
|
r1ta
|
Vse najboljše Nadja. Naj tvoje očke še naprej tako lepo žarijo, da z njimi ogreješ še veliko src! Mi smo se pa danes zbudili s povišano temperaturo. Ni še fanike (panike), ker smo tik pod 38, ampak se mi zdi da je za zjutraj dovolj. Pričakujem povišanje. Sicer pa nekje se mora poznati, da je bila z otroki. Smo pričakovali nekaj takšnega ker sta od kolegov ta mala dva oba s svečkami iz nosu. Ni fanike. Lahko pa da so samo zobki... Lep dan in držite pesti zame. Me že trema daje! Madona kot da ne vozim že dvanajst let!
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 24.9.2007 10:26:21
|
|
|
|
Naja30
|
r1ta, bom misla nate! Drži se l_p, pojdi še ti mal počivat s tamalim. Kje si pa potma kupila bundico? Evo, midve sma se najedle, zdaj pa ven na eno kofetko Kako je tukaj pri nas toplo!! Ej, včeraj ob malo pred sedmo zvečer je bilo 25 stopinj!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 24.9.2007 10:44:50
|
|
|
|
emaa
|
Mi smo šli pa v petek v čateške, v soboto popoldne nazaj. Fanta sta uživala, noč smo preživeli (David je spal, torej gremo lahko na dopust). Danes pa smo šli na izlet na Koroško, ampak smo se predčasno vrnili. David je bil nekaj jokav, ko smo prišli, sva domnevala, ker je ponoči ga nekaj matralo, da se mogoče mora naspat. Je malo zaspal, pa ni bilo nič bolje, pol je pa zakuhal in smo šli domov. Je imel 38,5 vročine, sicer ni ne bruhal, ne driskal, samo ker je David sva šla v ZD za vsak slučaj. Najverjetneje je viroza, je dobil calpol, pa mu počasi popušča, ima že spet vročino 38, naslednjo dozo lahko dobi šele ob 21:30. Na srečo spi, samo stoka cel čas. Ponoči je zakuhal na skoraj 40 vročine, trikrat smo ga ohlajali v bani. Danes sva dala kri in vodo, ima ful povišane levkocite, desno oko pa zelo zabuhlo. Zdaj pa via infekcijska, da vidimo kaj je to z očesom.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?