Ženkica
|
Naja: čestitke Barbk: welcome back Ema: za vas pa en velik in No, pri nas je zelo zelo pestro; Kaja je postala zares zahteven otrok, non stop jo lovim(va); šiba okol po vseh štirih hitreje kot jaz po dveh nogah ; jasno, postavlja se tudi na noge, včeraj pa je celo vstala sredi dnevne, brez opore, sem mislila, da mi bodo oči ven padle, ko sem zagledala ta prizor. Noro, vam rečem, kar vstala je. Sicer pa vidite, danes je dopolnila 11 mesecev, jaz pa že planiram njeno prvo uradno žurko ; kot kaže bo trajala kar cel vikend, tako kot se spodobi. Sicer pa so na pohodu tudi zobki; spodaj dve špički že ven štrlita, tudi zgoraj se že vidijo zobki, samo še ven morajo pokukat; jasno, vse to vpliva na njen nočni spanec; danes npr. spi kot medvedek, prejšnje 3 noči pa je bila totalen ; skoraj sem se zaradi utrujenosti; dobesedno nori po postelji in se premetava, meče, ipd. Potem pa še moj predragi možek; tudi on hoče svoje; najbrž ne rabim poudarjat kaj mislim a ne ; no danes nama je končno uspelo ; je pasalo moram priznat; prejšnji teden naju je Kaja 2x prekinila in sem šla kar z njo spat, da se je malo umirila. V glavnem, dogaja, dogaja - ni cajta za računalnik, oz. bi nujno potrebovala vsaj še enega, da bom imela več časa za pisanje, tale je non stop zaseden. Aja, danes sem šla pogledat ta nov fitnes v Grosuplje; je prav fin, ker ima veliko kardio naprav (kolo, steper, tekač, eliptične naprave), v pondeljek štartam po 4 mesečnem premoru; dokler ne začnem delat imam v planu 3x na teden, potem bomo pa vidli; aja, pridno tudi pošiljam prošnje za novo službo, ker me je kar groza, ko pomislim, kam naj bi se vrnila v službo . Sicer je za nami vikend žuranja in uživanja, sva imela z dragim RD, tko da smo non stop nekaj praznovali (imava RD v razmaku treh dni), v petek gremo pa še na Sidartho (ne znam prav napisat), Kaja bo prvič prespala pri babici sama, upam, da se bo izšlo. Evo, šibam zdj spat, sm že čisto out. nočko Ženkica
|