anckabancka
|
Kupili smo čelado ( tako mini, ki mu bo spomladi že premajhna ) pa sedež za kolo in kolo! Jutri grem še po kolo v Hervisa, da se odpeljem domov, potem pa akcija! Komaj čakam, da gremo cela družinica, jaz in mož vsak s svojim otrokom, na potep. Naja3, jaz tudi po moje nimam več kake hude količine mleka. Čeprav se mi je v nedeljo zgodilo, da mi je tekom dneva (ko Gašerja nisem mogla podojiti) mleko začelo iztekati in sem imela mokro majico No, ker mali ne maraflaše sploh, mu ne morem dati adaptiranega mleka. Pa mu dajem vsak dan skuto, pa jogurt, kislo smetano, maslo, sir... Vsaj nekaj od tega, da dobi mlečne izdelke. Pa zjutraj in zvečer dobi kašico od Hippa, ki se zmeša z vodo. Jaz upam, da dobi dovolj. Dojiva se pa zjutraj, pa čez dan vsaka ziza pride najmanj 1x na vrsto, ponoči pa itak skoz na meni visi (zobki rastejo). Ne vem, jaz proizvodnje na tvojem mestu ne bi povečala. Saj bo kmalu čas za KM. Ne bom ti rekla, da ga že uvedi, se boš sama odločila kdaj. Jaz sem ga pri Aljažu okrog 9-10 meseca. Pa še to samo za čokolinote, gres, pudinge. Tudi ni pil mleka po flaši, ker ga ni maral. Sva se pa dojila več kot eno leto in ja danes prav fejst fant! Gašper pa še ful spi čez dan, se mi zdi da vedno več. Naš urnik (približen): 6.30. vstanemo 9.00(9.30) že spet gre spat za kako urco ali uro in pol med 13.00 in 14.00 pa že spet spat za ene 1 do 2 uri. Potem pa komaj zdrži do večera, oziroma mora nujno še malo podremat za kake pol urce in gre spat okrog osme. Opazila sem, da je ene 3 ure buden, potem pa že rabi malo spanca. Mogoče spi malo več kot vaši , ker je malo mlajši.(silvestrček). Da ne pozabim, izpit je mimo. Samo še trije in diploma!