|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
20.9.2007 19:51:34   
r1ta
Me je držalo ja, da bi si nekaj zašila ampak sem imela neke čudne kroje in sem jih sicer naredila potem pa vse skupaj vrgla v koš. Z revijo vreduser posted image . Jezna kot vrabec...
Potem sem šla v trgovino, si kupila Burdo in nato zavila še v specializirano trgovino za šivanje in še tam kupila dva kroja. Enega zame in enega za Aniko. Upam, da bo to šlo bolje. Izgleda res enostavno. Zdaj komaj čakam sobote, da kupim blago.user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
20.9.2007 19:51:34   
frufru
Čer, naš škratek že spi. Zadnje 3 dni je večerno hranjenje premaknjeno za 45 minut in ob pol8h že spi. Smo bili danes vsi 3 na bicikluuser posted image user posted image user posted image . Lovro je užival gledal sence in mahal ljudem. Celo čelade ni več dol vlekel. Jaz sem se tudi danes € znebila, sem plačala bundico, termovelur, rokavice v kompletu, pa srajčko in majčko, pol sem pa še v Seevilu kupila žametne hlače in trenirko. Majo mal cenej kot pride pol v BC in je šlo.
Mi se dojimo samo še zjutraj in zvečer. Ponoči mu pa poskušam uturit vodo ali čaj, ker bi ga tega rada odvadila. Včeraj mi je ratalo. In je samo malo vode ob 5h potegnil.user posted image  Naš od morja naprej grize skoraj vse (izjema je še vedno cvetača) Celo juho in mesek. Je zgleda ugotovil, da zobje niso samo za okras v ustih.user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
20.9.2007 20:31:37   
Vilma
Naja3 zgleda da sem ga pobiksala, sory user posted image  Fajn, da Tija ni bolana.
No zgleda, da je pa naš mal prehlajen. Danes je mal kašljal in mal mu je iz noska teklo, ma nima zamašenga. Glede kašlja je pa tako, da Dominik ful dostikrat tako pokašljuje , ker se mu fajn zdi, potem pa ne vem a je al ni prehlajen?! No bomo vidli, kako bo danes ponoči in jutri, upam da ne bo hujšega. Sem nabavila tisto famozno pumpico za nosek, ki se namontira na sesalec (jo zrihta tukaj ena iz RR). Upam, da mi je ne bo treba še sprobat, ker se naš ful sesalca boji. user posted image

Drugače pa mi spimo skoraj že tri tedne samo eno rundo na dan. In to ponavadi nista dve uri in pol tako kot
je bilo po našem srečanju user posted image  Tako da pridem zvečer ful zmatrana. Evo danes je vstal ob osmih,  zaspal ob pol enih in spal eno uro do pol dveh, zdaj pa se dragi še matra, da bi ga uspaval user posted image  Sem mislila, da se otroci fajn zmatrajo s tem plazenjem in da so bolj utrujeni, pa zgleda naš potegne energijo ven iz pet user posted image  Sam da se dogaja!

Kar se dojenja tiče, se mi dojimo zjutraj in zvečer. Pred dvema dnevoma sem poskusila ukinit večerni obrok dojenja, pa mi je bilo ob petih zjutraj žal kolikor imam las na glavi. Majica čist premočena, ziza boli za znoret, sem si morala it stiskat, da je bolečina mal popustila. Tako da bom morala bolj počasi ukinjat ta večerni obrok. Pravega mleka mu tudi še nisem dala. Kar nekaj zavlačujem. Ampak bo treba probat.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 20.9.2007 20:36:25 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
20.9.2007 22:02:43   
Naja30
Vilma, pri nas je tako, da več ko spi čez dan, hitreje in več spi ponoči user posted image  To sem zdaj ugotovila zadnje dneve, ko skoraj vsak dan zaspi 2x po urco. Ali pa enkrat od 2-3ure. Potem zvečer ko jo podojim, jo odstavim, pa se malo usede na postelji in pade nazaj v leže in zaspi user posted image  Res zelo lepo. In sem zelo zadovoljna. Samo naj tako ostane.

Kar se pa dojenja tiče, se mi zdi, da mi zmanjkuje mleka user posted image  Doji se zjutraj, čez dan 1x ali nobenkrat, zvečer in ponoči 2-4x. Ampak niso več polne kot še 10 dni nazaj. Mislim, da gre bolj za cartanje. Edino zjutraj še nekaj poje, drugače pa bolj malo.
Vprašanje - kaj naj naredim? Poskušam "narediti" več mleka ali ji začnem dodajat KM? Umetnega ne bom kupovala zdaj, ko je stara že skoraj 10m. Pa naj mi res katera da kak predlog, prosim.
Pa še to - koliko ml.izdelkov in mleka morajo dobiti toliko stari user posted image ? Mislim, da je frufru zadnjič nekaj rekla o tem, pa si nisem dobro zapomnila.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
20.9.2007 22:32:12   
anckabancka
Kupili smo čelado ( tako mini, ki mu bo spomladi že premajhna ) pa sedež za kolo in kolo! Jutri grem še po kolo v Hervisa, da se odpeljem domov, potem pa akcija! Komaj čakam, da gremo cela družinica, jaz in mož vsak s svojim otrokom, na potep.user posted image

Naja3, jaz tudi po moje nimam več kake hude količine mleka. Čeprav se mi je v nedeljo zgodilo, da mi je tekom dneva (ko Gašerja nisem mogla podojiti) mleko začelo iztekati in sem imela mokro majicouser posted image No, ker mali ne maraflaše sploh, mu ne morem dati adaptiranega mleka. Pa mu dajem vsak dan skuto, pa jogurt, kislo smetano, maslo, sir... Vsaj nekaj od tega, da dobi mlečne izdelke. Pa zjutraj in zvečer dobi kašico od Hippa, ki se zmeša z vodo. Jaz upam, da dobi dovolj. Dojiva se pa zjutraj, pa čez dan vsaka ziza pride najmanj 1x na vrsto, ponoči pa itak skoz na meni visi (zobki rastejo).
Ne vem, jaz proizvodnje na tvojem mestu ne bi povečala. Saj bo kmalu čas za KM. Ne bom ti rekla, da ga že uvedi, se boš sama odločila kdaj. Jaz sem ga pri Aljažu okrog 9-10 meseca. Pa še to samo za čokolinote, gres, pudinge. Tudi ni pil mleka po flaši, ker ga ni maral. Sva se pa dojila več kot eno leto in ja danes prav fejst fant!

Gašper pa še ful spi čez dan, se mi zdi da vedno več. Naš urnik (približen):
6.30. vstanemo
9.00(9.30) že spet gre spat za kako urco ali uro in pol
med 13.00 in 14.00 pa že spet spat za ene 1 do 2 uri.
Potem pa komaj zdrži do večera, oziroma mora nujno še malo podremat za kake pol urce in gre spat okrog osme.
Opazila  sem, da je ene 3 ure buden, potem pa že rabi malo spanca. Mogoče spi malo več kot vaši user posted image , ker je malo mlajši.(silvestrček).

Da ne pozabim, izpit je mimo. Samo še trije in diploma!user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
21.9.2007 8:42:44   
frufru
Naja3 KM je meni P rekla da lahko, da ni potrebe za adaptirano, če skute in jogurte prenaša, samo ne sme bit več kot 500ml dnevno vseh mlečnih izdelkov oz ne več kot 150ml na obrok. To mi je po moje rekla glede na naše mere, ker sem nevemvečkje prebrala, da naj bi dnevno pojedel in popil toliko dl kot je mesecev Jaz sem mu zvečer dodajala adaptirano, ko je bilo še dovolj mleka za spumpat, ker samega niti pod razno ni maral. Sem kupila samo eno škatlo in jo ponucala, da ni šlo v nič, zdaj dobi pa milupino kašico, kjer je že adaptirano, pol pa zizo, samo bom samo še ti 2 škatli, ki jih mam porabila, pol bom pa prešaltala na KM. Včeraj sva za zajtrk oba skupaj jedla navadne ovsene kosmiče poparjene z vročim kravjim mlekom in sem morala vmes jaz jest, ker bi drugače vse pohamsal. Mu je zelooooooooo dobro, prebava je pa ful hitra (beri v 2h se pokaka)user posted image user posted image
Ančkabančkauser posted image  za izpit in nakup kolesarske opreme

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
21.9.2007 8:55:08   
Ženkica
Kot kaže bomo mi "končno" pridelali prvi zobek user posted image . Že 3 noči ga biksa, non stop se zbuja, dere, premetava, skratka user posted image . Tudi večerjo odklanja; včeraj sem ji potem kar kos kruha dala za pojest, ker je bilo to edino, kar ni odrivala z rokami.
No, danes pa je celo vroča, kot da ima malce vročine, pa nekaj sem prejle ujela na spodnji dlesni; noče pokazat dlesni, pa če se ob tla mečem. Ko zatipam s prstom, pa prav nekaj začutim. Tudi na nobeno foro noče past, da bi odprla usta. Če že, pa jezik kaže. user posted image

Punce, obetajo se lepi in topli dnevi do torka; a gremo v pondelk v ZOO-ja???

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
21.9.2007 9:29:18   
frufru
Po letu in 7 mesecih obiskala user posted image menza. Sem ker pogledala, ker ponavadi se je najavljala z mini popadki user posted image in objemanjem straniščne školjke. Nimam nič proti , če bo odzdaj tako

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
21.9.2007 9:45:07   
anckabancka
Evo, jaz se javljam za ZOO v ponedeljek! Še katera???

Ženkica, jaz imam tudi Gašperja na sumu, da bo dobil prvi zobek. Zdi se mi pa, da bo kar zgoraj. Se že vidi bela pikica. Nočne žurke pa itak pašejo zraven.user posted image

Bravo frufru za menzo! Verjamem pa, da je nisi pogrešala. Jaz sem imela že drugo po porodu.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
21.9.2007 9:51:15   
Naja30
Dan!

Torej bom tudi jaz porabila še do konca te kašice, ki se pripravijo z vodo, potem ji bom začela delat pa s KM. Da se malo navadi.

Ženkica, jaz v pon še ne morem v ZOO, ker bomo ravno dobro prišli domov iz Lj in ne morem takoj drug dan nazajuser posted image

Res je lep sonček danes. Grema malo ven kasneje,da bo Tija zaspala, jaz pa na kavico user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
21.9.2007 12:27:11   
r1ta
Dan!

Vsake toliko se spomnim na kakšno vprašanje ki ga zastavite, pa pozabim odgovoriti...

Naja3 si spraševala v kaj obečemo dojenčke za puzanje in plazenje po tleh. Jaz nič več ne kompliciram, ker sem ugotovila da je malo morje oblačil, ki jih ni nikoli ali pa zero redko oblekla prav zaradi tega ker sem jih šparala za "ta boljše". Zdaj ji oblečem glih kar mi tisti dan zapne za oko, pa četudi je to kiklica ali oblekica. Danes ima bele žabice, bel bodi in rumeno oblekico, ki jo bo še lahko nosila največ mesec dni. Se pravi 4x jo operem in čav bav... Mogoče ima samo eno kiklico z "unterco", ki jo šparam za naj naj boljše... Pa še to bo kmalu prerastlauser posted image
Glede mleka in dodajanja ti ne morem svetovati, ker sma midve na dodatku, je pa tudi razne skutke in temu podobne zadevice. Trenutno imam za njo v hladilniku Danio (breskev in borovnica) od Danone in Danoontje (za otroke) od Danone.

Frufru šment za pozdrav iz notranjske!user posted image Tudi jaz imam po porodu manj težav in krčev.user posted image

Spali smo dokaj v redu, ampak je madam spet bila ob 5.30 auf. Potem sem jo dobila v posteljo, malo zizimizi in je zaspala do osmih, kar se zelo redko zgodi. Zdaj pa že tudi štepa uro in pol. Zvečer gre pa v varstvo k Noni, ker grema midva v šoping.

Lep dan in vikend, ki je pred vrati!

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
21.9.2007 13:00:46   
TanjaS
Ojla,

evo mi še kar pospravljamo ampak smo iz tahudega že ven. Vsaj kar se hiše tiče, dvorišče je še vedno kot bi en z bagerjem čez njega zapeljal. Ampak bomo stanje počasi normalizirali, upam, da še letos user posted image user posted image user posted image

Naja3, meni je tudi P rekel, da ni nobene potrebe po adaptiranem mleku in porabimo še Milupine kašice in gremo na navadnega (baje je najboljše od Planike, samo jaz ga nikjer še nisem zasledila, pa sem gledala v Tušu in Mercatorju user posted image user posted image ).

Bravo Kaji za zobek, upam, da bo zdaj boljše volje in boste lepo spali.
Mi smo danes prvič prespali noč - do 7.10 brez dojenja user posted image user posted image user posted image  Očitno bomo dojenje počasi kar ukinili, čeprav mi je kar hudo, sem res rada dojila. Če bi se mulc otel bi ga tudi po večkrat dnevno, ampak po drugi strani je pa tudi fino, da se je lepo sam odstavil.

Frufru, pri meni user posted image  še vedno ni. Mogoče pa tudi zaradi Mirene. Je pa res prav nič ne pogrešam.

Jaz žal nič ne obljubim za ZOO v ponedeljek, nimam pojma, kako bo z našim čiščenjem in sušenjem. Moramo oizkoristiti tople dneve user posted image user posted image user posted image  

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
21.9.2007 13:27:41   
Naja30
S Tijo sma s potepanja spet doma user posted image
Sma šle malo na sprehod, da je gospodična zaspala na sončku, potem pa na kavico zame user posted image

Tanja, nisi našla Planika mleka? Jaz sem ga pa vidla ravno v mercatorju, samo hipermarketu. No, pa v sparu ga imajo sigurno. Kako dolgo pa potem daješ to mleko preden prešaltaš na alpsko?

Nekaj se slabo počutim danes user posted image  Pa kljub dobremu spancu sem ful utrujena. Bom izkoristla tale čas, ko moj pazi tamalo in se bom mal ulegla user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
21.9.2007 13:39:46   
Vilma
No pa je tudi Dominik prvič zbolel. Revček je prehlajen, nosek zamašen, vročino pa je imel ponoči 38. Sva se premetavala oba, bolj dremala kot spala. Tudi mene zdeluje, me bolijo sinusi. Tako da bomo čez vikend doma, čeprav sem imela milijon in en plan. Bo že, samo da čim prej ozdravimo! user posted image
Sva pa sprobala tisto sesalc pumpico -deluje user posted image  Sicer se je DOminik drl kot bi ga iz kože dajali, ma nimam kaj. Je pa tako hecno, potegne tiste smrklje v vakum in jih potem centrifugira, mi je bilo ful hecno user posted image

Naja kar se tiče adaptiranega mleka se pri 10 mesecih res ne splača niti poskušat. Tudi zato, ker menda otrokom, ki ga niso nikoli sprobali, ful smrdi. Jaz Dominiku dajem zvečer tiste kašice, ki se mešajo z vodo (itak imajo mleko notri), drugače pa poje dovolj skut in jogurtov. S kravjim mlekom pa še nisva začela.

Ančka blagor, ker ti Gašper toliko spi. DOminik zaspi tam okrog devetih, vstane okrog sedmih, včasih osmih. Skratka nočnega spanja je 10-11 ur, potem pa čez dan še uro, uro in pol.- Zgleda da je med otročički, ki rabijo manj spanja.

Zdaj pa šibam še malo ležat, uživajte lep vikend. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
21.9.2007 13:47:31   
Strawberrie Cherrie
Evo, da se še jaz javim, se danes še nisemuser posted image
Imam toliko dela, sedaj sem si pa privoščila odmor po kosilu, mali je pa le zaspal.

Naja3 - Ožbej je doma za puzanje oblečen ponavadi kar v body in trenirko. Res mi je škoda šparat zadevščne, ker res hitro prerastejo, tako pa dejansko vse porabimo.

Ediniole včeraj sem naredila še manjšo zalogo štramplčkov. Sem kupila 5kom 86-92, nekaj jih že imam, pa upam, da čez zimo bo. Ker tudi lani sem ga imela not včasih samo v štramplčkah, namesto v trenirkici ali žabah.

Glede KM pa res ne vem. Če bi meni sedaj presahnilo mleko, bi bila primorana dajat adaptirano,ker že stvari iz KM težko prenaša. Mu pa včasih naredim čokolino iz Aptamil Coforta, pa mu ni všeč. Mu raje dam žličko čokolina v riževo kašico in gre. Včeraj sva poizkusila še isto foro s frutolinom, da ga malo dodam riževim kosmičem, pa ima zelo rad. je pojedel pol skledčke, kar je zanj ogromno GHjauser posted image user posted image

Vilma, čimprej se pozdravi, pa Dominik tudi.

Jaz uradno zelo pogrešam moj_moj. Premalo se javljaaaaššš!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
21.9.2007 14:14:15   
r1ta

Jaz uradno zelo pogrešam moj_moj. Premalo se javljaaaaššš!

Se strinjaaaaaammmm!

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 4941
21.9.2007 14:40:27   
Shorty_
no Vilma potem nismo edini danes sva bile pri P i sumi n unetje ušeska. zdej ga morva spucat z parafinskim oljem jutri pa iti pokazat no  upam da se naši sočki čimprej pozdravijo. no naju ne bo v ZOOuser posted image user posted image

no grem  kuhat

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
21.9.2007 22:28:43   
r1ta
Ježeštana, kje pa ste? Komaj sem nas našla tam nekje na drugi straniuser posted image

No, na brzino poročam, da nisem za sebe nič kupila. No ja, en plašč sem si privoščila, to je pa tudi vse. Nobenih hlač, majčk, oblekice, nič. V vsem sem kot krompir v vreči oz. vse izgleda kot krompirjeva vreča. Še barve so neke čudne...user posted image

Ana-Lu je bila pri Noni in je čisto zmedena. Še jesti ni mogla za lahko noč. Je jokala kot bi je iz kože jemala. Moj idiot je čisto nor, spet ga razganja. Zdajle si je naštimal neko tehno muziko in basi šopajo, ura pa pol enajst. Mu rečem naj si da slušalke gor pa samo zavija z očmi. Jaz ga sploh ne razumem več... Ma naj se gre solit! Ah... mi res gre na živce vse skupaj, ko vidim da Ana ni ta prava...

Jutri pa pucarije, pa na en obisk gremo, zvečer moram saherco spečt, ker imam v nedeljo kao praznovanje rojstnega dne. Pridejo tast in tašča, od J-ja stric, ena kolegica od mojega in njena mama. Družba za popenit... Pa da ne bo pomote. Žurke si nisem jaz zaželela ampak mi jo je moj zrihtal... Sem mu res hvaležna...user posted image user posted image

Zdaj pa grem ajat! Nočko!

(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
21.9.2007 22:39:04   
Naja30
Oooo, danes pa štrajkate, al kaj? user posted image

r1ta, ne mi o zaher torti! Takoj jutri grem po kos, da ga pojem z užitkom! user posted image

Naš dan je bil tud poln, tako da sem zdajle le še za v posteljo zrela. Moj dela, tako da me bo Tija grela user posted image  Pa še rima se! user posted image

Ma nč, grem, da ne bom še večjih bedarij klamfala user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
21.9.2007 22:48:56   
r1ta
Punce se spomnite nekaj? Kateri punčki je bila moja Anika tako zelo podobna, ko so bile še čisto majhneuser posted image Jaz ne vem več, bi pa bilo zanimivo pogledati zdaj...

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
22.9.2007 0:01:46   
severnica77
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Severnica sem ful vesela, da si se končno oglasila. user posted image  Leo je frajer, pravi dečko ni kaj. user posted image

Joooj, je to lepo prebrati user posted image . Zdaj bom pa res bolj pridna user posted image .
Tudi jaz upam, da se mali škrati in škratke čim prej pozdravijo. Je res hudo, če jim kaj manjka ...

Za plazenje jaz kaj dosti ne izbiram cotk, ker kot ste rekle, tako in tko vse tako hitro preraste, da so stvari še kot nove pa jih več ne more obleči.

Kolesarjenje - ko vidim takšne lepe fotke 9 mesečnika na kolesu, bi tudi jaz kar zdaj letela po sedež za kolo in čeladico. Res se moram čim prej spravit to kupiti.

KM - enkrat sem mu že pripravila čokolino s KM in je dobil tri izpuščajčke. Res ne vem, če je s tem povezano ali ne, ker ostale mlečne izdelke dobro prenaša. Zato sem sedaj kupila škatlo Aptamila in mu kakšne zadeve pripravim kar z adaptiranim mlekom. Zdaj se mi pumpat res več ne da pa še fajn bi se morala namučiti, ker mojega mlekeca več tudi ni toliko, kot ga je bilo. Adaptiranega pa po flaški ne pije, kakor tudi kaj dosti drugih tekočin še vedno ne. Uporabljamo pa tudi kašice, ki se zmešajo z vodo in že vsebujejo adaptirano mleko.

dojenje - dojim ga še 1x ali 2x ponoči in zjutraj do desete ure še kakih dvakrat, čez dan včasih nič, včasih pa tudi 3x, potem pa še zvečer tudi 1x. Ampak to dojenje je res samo kakšnih pet minut. Zdaj mi sploh več ni jasno kako je lahko pil moje mlekeco na začetku celo uro in včasih še kaj več user posted image  (pa še vse tiste težave: 2x mastitis, krvaveče rane ....) . Dojim ga res rada ampak je sedaj vseeno olajšanje.

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Po letu in 7 mesecih obiskala user posted image menza. Sem ker pogledala, ker ponavadi se je najavljala z mini popadki user posted image in objemanjem straniščne školjke. Nimam nič proti , če bo odzdaj tako

user posted image user posted image user posted image
Jao, jaz sem jo dobila po enem letu. Torej že letos marca .... M pa so še kar fajn boleče, me zvija kot 100 user posted image .

Nič, zdaj pa res počasi ajo ajo. Moja dva že kar nekaj časa drnjohata, mami bo pa potem spet s podočnjaki do vratu user posted image , ker visi ob taki uri na RR.

Lepo izkoristite vikend.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
22.9.2007 13:30:48   
Strawberrie Cherrie
Jutro...

vidim, da ste vse na sončkuuser posted image
Mi2 s tamalim sva dala že eno kolesarjenje skoz, sedaj spi spanje pravičnega, potem greva pa ven z vozičkom. Sva sama domauser posted image in je tak dolgčas. Za silo sem pospravila, za malega sem pripravila kosilo (sva mislila it ven jest, pa sem potem mimogrede si vzela en topel sendvič s suho salamo, pa sem se najedla) ... evo zdaj mi je pa dolgčas..
Moj_moj, kje si, no user posted image - ti si bila čez vikend vedno goruser posted image user posted image user posted image user posted image Packa si, da vešuser posted image user posted image user posted image
r1ta - upam, da sta se z dragim pobotala in polubčkala. Joj, jaz sama vem, kako znam trmarit in delat 'butaste' stvari - sem pač tipični vodnar. kaj morešuser posted image Saj mi je potem žal, ampak priznam pa ne user posted image
Severnica77, ti se pa 'ob urah' sprehajaš po RRju - polnoč. Jaz že takrat tako drnjoham, da se svetiuser posted image user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
22.9.2007 14:15:13   
Naja30
Dober dan user posted image

Mi smo danes leteči, ker očitno ljudje izkoriščajo te lepe dneve in je en kup piknikov in dogajanja. Boma poskusla vse obletat, če se bo dalo user posted image

Tako da več zvečer. Lep dan vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 4948
22.9.2007 18:52:36   
r1ta
Ja l_p saj veš da pametnejši odnehauser posted image . To pride in mine, me razkuri ampak kaj boš? Saj me mine...

Mi trije pa smo bili danes na obisku pri Daan-u (2,5 let) in Roos (7 mesecev). Joj kako je Ana uživala v družbici. Mami pa tudi! Bom kasneje nalepila kakšno slikico, ker je tako velika razlika med deklicama da je joj. Roos je kar težkokategorična, Ana je pa proti njej res tini mini. Joj in videla sem super voziček. Takšen majhen Quiny (zapp), ki bi bil res primeren za naš mali avto. Bo treba kupit. Čeprav ne vem kaj bomo s ta novim, ki smo ga že kupili. Nekako ga bomo že prodali...

Zdajle se pa vržem na peko saherce... Upam, da mi uspe...

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
22.9.2007 19:13:11   
Strawberrie Cherrie
r1ta - mi imamo za marelo quinnya zappa - orangeuser posted image user posted image user posted image ; ok nisem ga še nevemkako preizkusila, drugače je superca. Res je da je 3xl zakon, ampak Zapp je za v avto in potovanja idealen. najmanša zložena marela na svetuuser posted image

RES JE LEPuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?