Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 22:57:31
|
|
|
|
vampirka
|
L_P, jaz sem se že prej pofočkala, pa si me spustila s seznama...ziher zanalašč, ker me že itak poznaš ). Tanja, sem gledala po tv...groza, si sploh ne znam predstavljat kako je gledat (in pucat) vse uničeno in usrano ...držte se! Frufru za malega kolesarja (mi imamo zelo podoben sedež, podedovan od mojega mlajšega bratca). Samo nam je še malo velik...pa čelade so nam tudi še vse prevelike ...no, do spomladi bo že, potem pa v dir . Lahko noč in eno bolho za pomoč...če te pa pič, pa kar mene poklič...
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 19.9.2007 23:23:45
|
|
|
|
pika30
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Shorty, itak bolj slabo grize ker nima zob... A še kdo od vaših še nima zob? Verjetno smo edini... Ne ne niste edini naša gospodična jih še tudi nima. Ajda mi je šele ob 22.40 zaspala ne vem kako to,ampak je bila cel dan čudno naspidirana. Popoldan sem praznila smeti pod koritom,ob robu elementa pa imam dve 3l plastenke vode za rožice,ko se jaz ubadam s tisto vrečko,mi tamala hitro zmuzne v element in vse flaše prevrže.Mokro po vsej kuhinji ,ona pa se začne valat po vodi,z rokami je mahala,pacala po vodi in se ful režala zraven.Vmes ji je dvakrat spodrsnilo in je padla pa se je še vseeno režala.Ji je bilo v tako veselje je najbrž mislila da bo plavala. Lovro je faca na kvadrat na prvi sliki je ful zmeden mu nič ni jasno,kje se zdaj on pelje,na drugi pa se že frajer reži,je menda ugotovil da ni pecikl noben bav bav.Kak je posrečen. Tanja res grozno, hvala bogu da ne živite v spodnjem štuku, joj rajši ne razmišljam kakšno krizo bi zdaj doživljali.Glavno da ste vsi na suhem,klet in dvorišče se bo že uredilo.Držite se! Za srečanje meni je vseeno kje,važno da se vidimo.Dajte še ostale pridit.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 7:47:37
|
|
|
|
emaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Shorty, itak bolj slabo grize ker nima zob... A še kdo od vaših še nima zob? Verjetno smo edini... Anckabancka niste edini, pri nas ima en zob David (ta je frišen, tri tedne star), Luka nobenega.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 7:58:51
|
|
|
|
r1ta
|
Za dobro jutro vam pošiljam dve slikici včerajšnjega sončnega vzhoda. Danes je v Rotterdamu oblačno...
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 8:01:41
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jutro... Vampirka, , spregledala sem - evo te dodajam: Naja3 r1ta Pika30 L_P Severnica77 Vampirka Emamair Ktero sem zdaj spustila? R1ta - čudovito
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 8:03:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: vampirka L_p: count me in za srečanje na štajerskem koncu! Pa seveda za 9ko! Sem našla , ampak sem res spregledala - ker sem gledala Lea
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 8:30:05
|
|
|
|
Naja30
|
r1ta hvala za tako lepe slikce za dobro jutro! A to se vidi z vašega balkona? Spali smo tako, da smo se spet večkrat zbujali in me kar glava boli že odkar sem vstala Kar buta mi po zadnjem delu betice Pa saj bo bolje. Ugante, kam gremo danes! V ZOOOOOOOO!!! Vreme zgleda bo, sonček je, čeprav je mrzlo ko vzunaj, ampak malo kasneje se bo že ogrelo. Upam.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 8:31:53
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Naja3, juhuhuhuhu. Sam pri nas je megla Ej, babnce, a bo katera še pripeljala svojega zraven? Ker jaz sem ga mislila vzet s seboj (kot potovalko ), da greva potem še za otroško bundico gledat?
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 8:32:28
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Seznamček - srečanje, Celje, CP, 8.10.2007 10.00h Naja3 + r1ta + Pika30 + L_P + + Severnica77 + Vampirka + Emamair + Samo še nekaj - a velja da se dobimo pri tisti otroškem parku Jungle? Na vrhu? Ko so blazine na tleh in lahko fino mali plazijo? Zraven je pa kafič za mamice in kavice
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 9:26:30
|
|
|
|
pika30
|
Jutro noč je bila slaba,Ajda se je skoraj na vsako uro zbujala,je spet malo nahodna. R1ta kako lep razgled. Naja ti važička nam lušte delaš. Jungle je še najboljša ideja. M se ne bo udeležil,ker ima zjutraj službo,meni je važno da vas že končno spoznam vsaj nekatere. Drugače pa očki dobrodošli. Zdajle greva z Ajdo na dolg sprehod do mesta,naju že čaka kolegica z 1,5 mes mlajšo pupo.Spotoma bom nabrala kostanje,upam da me že spet ni kdo prehitel.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 9:54:03
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Samo še nekaj - a velja da se dobimo pri tisti otroškem parku Jungle? Na vrhu? Ko so blazine na tleh in lahko fino mali plazijo? Zraven je pa kafič za mamice in kavice Ja, to sem že rekla, tam pri taveliki opici v prvem štuku Zraven je fajn kavič in takoj zraven še wc-ji in previjalnica Mogoče bo moj dragi prišel zraven. Mi2 boma tudi verjetno bundico kupila za Tijo. Za punčke imajo v h&m kar dobro izbiro, ampak jaz sem tak picajzl ko gre za Kar čakam in se ne morem odločit. Potem pa pride moj zraven, reče tole vzemi in je stvar rešena pika, držim pesti za kostanj!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 10:12:23
|
|
|
|
Shorty_
|
ojla! Fru fru prosim če zbrišeš zadnjo slikico ker zgledam no jz sem dodala še preostale slikice. mi nismo spali nič Nika ima poln nosek in je celo noč jokala in spala pri meni tko da dejansko nisva spali nič. Jz v celje ne morem zaradi prevoza pa ne vem kako moj dela sam tud če je pop ne bo šlo tko da drugič. Naja3 fouš sem ti sem jz tud razmišljala da bi lahko prestavile datum za ZOO. A ma Katera kak predlog? no grem mojo miško mal cartat, u pa previt kok diši
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 10:13:40
|
|
|
|
severnica77
|
No, velja za 8.10.. Moram sicer zobozdravnika prestaviti. Mimogrede, včeraj mi je izpulila zob, naslednjič mi bo še drugega. Začuda sploh ni bilo hudo, nič ni bolelo, niti kasneje, samo malo neprijeten občutek je bil ... Kdaj pa bi se dobile? Mislim ob kateri uri? Lahko bi edino imela problem z avtom, ker imava samo enega in z njim gre moj v službo. Ena varianta je, da ga jaz odpeljem ampak šele po njegovi nemščini, ki jo konča okoli pol enajste, potem iz Maribora v Šentilj in iz Šentilja v Celje. Pa je ura sigurno 12 , če ne več. Naja3 - Glede na to, da imate tudi TV tako nizko. Se kaj spravlja nanj . TV je pri nas druga najzanimivejša stvar, takoj za prenosnim diskom R1ta - res lep sončni zahod. IZVIRNO SPOROČILO: pika30 Popoldan sem praznila smeti pod koritom,ob robu elementa pa imam dve 3l plastenke vode za rožice,ko se jaz ubadam s tisto vrečko,mi tamala hitro zmuzne v element in vse flaše prevrže.Mokro po vsej kuhinji ,ona pa se začne valat po vodi,z rokami je mahala,pacala po vodi in se ful režala zraven.Vmes ji je dvakrat spodrsnilo in je padla pa se je še vseeno režala.Ji je bilo v tako veselje je najbrž mislila da bo plavala. No, to pa je nekako tako, kot takrat, ko sem pisala, da mi je Leo prevrnil vedro, ko sem pomivala tla. Je tudi tako veselo čofotal, da bi mu človek skoraj večkrat naredil tako veselje, če ravno ne bi šlo za vodo in parket . Srčki so!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 10:18:15
|
|
|
|
Naja30
|
Severnica, ne spravlja se nad tv, ker jaz direkt vspodaj dam banjico z igračami in za enkrat se še ni dokopala do tv-ja. Mislim pa, da se bo kmalu Vaši že kaj hodijo ob mizi? Tija lepo koraka in kar pride npr. okoli polovice mize. Tudi jaz sem dala slike v album. Ampak sem tako jezna, ker je ful rdečih oči! Če katera ve, katero nastavitev se uporabi, da ni rdečih oči, mi lahko pove prosim? Navodila sem nekam založila
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 10:48:06
|
|
|
|
severnica77
|
Naja kako lepe slikice . Videti je, da so se mali škrati res zabavali! Rdeče oči jaz odpravim kar z Nero PhotoSnap Viewer, ker nastavitve na fotoaparatu velikokrat ne zaležejo. Tudi Leo že lepo stopica ob opori (mizi kavču) in naučil se je tudi s sabo vleči stolček za hranjenje.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 12:12:18
|
|
|
|
anckabancka
|
No, pa nismo edini brezzobi... Se je pa začelo nekaj dogajati in po mojih izkušnjah bom v parih dneh dobili 1. zobek, končno! Naja3, drguič pa povej, ko greš v ZOO, se lahko pridružim... Ali pa katera druga, če greste tja. Imam z vozičkom 10 minut peš. Se včasih pohecam da sem vživalskem vrtu doma... Ma, saj danes itak nima časa, ker imam izpit popoldan. Držite pesti, prosim!!! R1ta, res lep pogled! Frufru, kje ste kupili čelado? Me skrbi na našemu palčku ne bo nobena prav, ko je tak mini. Od bratce mu je ful prevelika. Mi gremo danes tudi po sedež, kolo in čelado, da se bomo skupaj vozili. Komaj čakam, da bomo napokali oba mulca na kolo in odšibali na Rožnik ali v center na sladoled. OK, Gašper se tako vneto ukvarja z računalnikom pod mano, da ga grem stran odnesti.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 13:05:49
|
|
|
|
r1ta
|
Ja, to je bilo včeraj zjutraj, ko sem se vstala že on pol šestih. Sicer smo se danes vstali samo pol ure kasneje, pa vseeno. Ja, takšen pogled je iz moje terase-balkona. 8.10. pride moj J. tudi zraven. No, skoraj 100% sem. Danes sem pa zakurblala mojo singerco... Za čudo vseh čudes, mi je v prvem uspelo navit cvirn in sprobat vse šive. Malo mi še programi niso jasni (dolžina, širina) ampak si bom že prišla gor. Me drži da bi si kar eno tuniko zašila... Lep dan!
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 13:22:28
|
|
|
|
Vilma
|
Sem napisala cel roman, potem pa we are sory Ne vem, za kaj je njim žal, meni je lahko, ko klofam post 15 minut, potem pa zgine mrcine! No skratka: Anckabanca tudi mi smo še brez zobkov in kot je rekla pediatrinja bomo sigurno še kak mesec. Ej če te bom rabila kaj vprašat glede malčkov, saj lahko ane? Veste punce, Ančka ma tud majhno razliko med malčkoma, 18 mesecev. Drugače pa vam povem dober recept za vse tiste, ki hujšate. Hitro naročite še enega. Ko bom jaz imela drugega, bom tudi tako šlang kot je Ančka, vam rečem! Severnica sem ful vesela, da si se končno oglasila. Leo je frajer, pravi dečko ni kaj. Frufru Lovro je pa pravi CAR na kolesu Ste prav pridne, takole kolesarite z malčki, svaka čast! R1ta lepi fotki, sploh za dobro jutro. Prav za učke spočit. Zdaj pa še eno vprašanje!? Kaj to so vaši malčki po srečanju zboleli?! Nika, Nejc, Tija?! A sem še koga pozabila?! Čim prej se pozdravit ok? Zdaj pa šibam kosilo pripravit dokler Dominik še spi.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 13:24:14
|
|
|
|
frufru
|
Ančkabančka čelada je od firme topstil (mokrška v Ljubljani blizu veterinarskega zavoda) drugače majo pa v Leclercu akcijo otroških sedežev in čelad za kolo (18 evrov vsako posebej)
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 13:27:26
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Mi imamo enako čelado kot frufru, samo v rumeni barvi. Hervis št.46 - 12€
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 13:36:19
|
|
|
|
anckabancka
|
Vilma ja ja... Ti kr vpraš, če te kaj zanima... Ne skrbi, res boš pol shujšala, je tok dela z dvema. Jaz sem shujšala še v minus in bi že rada na svojo staro težo, ker sem si že presuha. R1ta, jaz bi tudi znala šivat! Pa še gumb komaj prišijem. Nisem pohvalila še našega Gašperja, kako je včeraj jedel, ko kar naprej jamram, da nič ne je. No, za večerjo sem spekla burek. Pa sedim za mizo in Gašper nekaj teži pod stolom in ga vzamem k sebi. Pa me gleda, ko jem in steguje roke in mu dam za probat. Pol je pa samo še usta odpiral. Pa jogurt je pil zraven, kot tavelik. No in je naš mulc za večerjo jedel sirov burek in jogurt. Gremo dons v Hervisa, pa bom pogledala za čelade, upam da mu bo katera prav.
< Sporočilo je popravil anckabancka -- 20.9.2007 13:45:52 >
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 14:09:36
|
|
|
|
Shorty_
|
Bravo Gašper Nevem če niso naši malčki zaradi vremena mal prehlajeni pomojem bolj verjetno kot zaradi srečanja? Ančka držim pesti za izpit pa da velik bureka poješ da boš kilce nazaj dobila drugače ti jih pa jz ene par šenkam No mi gremo dans verjetno k mojim mal na obisk če bo Nikica ok. Zaenkrat smo brez vročine in dobre volje ejmo pa že itak ne radi tko da to ni za nas nič novega
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 19:02:48
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Seznamček - srečanje, Celje, CP, 8.10.2007 10.00h Naja3 + r1ta + + Pika30 + L_P + + Severnica77 + Vampirka + Emamair +
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 19:07:42
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ok, zdej pa da nekaj napišem še R1ta: ojej, jaz si že vso življenje želim šivat. Po resnici povedano, me je včasih na faksu ful stisnilo in sem se želela prepisati na tekstilstvo. Zdaj pa bom raje šla v bližni (ali daljni?) prihodnosti na en kratek šnel kurz. Sploh bi si rada šivala zavese / take odbite kariraste itd / in prte. Anckabancka - si dobila čelado? Shorty, sem pogledala še ostale slikce, so kjuti malčki. Jaz mislim, da so naši decembrčki tanartalepši otroci SPLOH Mi2 sva bila malo na kolesu, popoldne sva se z dragim malo € znebila, šli smo na kofiko, pa eni kolegici sva šla z Ožbejem na obisk. V glavnem prijeten dan. Sem pa toooollk vesela, da mali poje vsaj tiste 4-5žlic GHja na obrk (sedaj mu poizkušam dajat 3x na dan po malo). Bomo že prišli na stare tire. Drugače pa pri nas ZIZA rules. A se še kateri tolk doji? (ene 3x čez dan in 2x ponoči?)
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 20.9.2007 19:41:11
|
|
|
|
Naja30
|
Punce, ne mi bit fauš za ZOO, ker sploh nismo šli Se je dan drugače obrnil in smo se zadržali v šopingu. Vse ga po malo smo rabili, največ seveda Tija Tako da če bi še katera šla, se lahko zmenimo za en dan. Po možnosti nasl.teden, samo vreme mora bit. Vilma, kje si prebrala, da je Tija zbolela? Sem kje kaj narobe napisala? Ne vem. Aja, pa še to. Nam je P na pregledu pri 6m rekla, da zobkov še nekaj časa ne bo. Čez kakšen teden pa je prvi pokukal ven in čez par dni še drug. ančkabančka, bravo za Gašperja in burek z jogurtom! To se res sliši že tako odraslo! Naša je pa danes jedla krompir v bureku. Njami! l_p, naša se samo ponoči včasih doji po 3x! Današnja noč je bila ker je bilo v sobi zelo vroče in se je zbujala, ker je bila žejna. Ko sem že ene par ur nihala med budnostjo in spanjem, ves čas pa jošk ven štrlel in tamala priklop in odklop, se je dragi zmigal in odpru okno. Potem smo bolje spali do jutra. r1ta, ja, šivat je zakon! Jaz bi tud rada znala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?