|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
21.9.2007 1:00:10   
Kristina_1
Tašonka, si mela pa res dopust za se . Drugič bo gootovo bolje .

Zvesta lepo, . Želim vam, da se boste imeli še posebej lepo na ta dan.

Dobrodošle nazaj vse dopustnice.

Siskamiska za avto.

Tejči77, vidiš trma je lahko tudi koristna . Pa kej več se oglaši!

Ajvy da vstrajaš, se je splčačalo. Držim pesti, da se znebiš flaškanja.

Natalija, Mateya24 in Sanek1 dobrodošle.

Kapica da nisi ti kej druzga vzela k lekadol, k je tamal tko spal . Pri 3. mescih vidjo tako daleč kot odrasli, pri dveh pa ne vem.

Rumba naša se ful nasmiha ko jo ogovarjaš in včasih prav vriska zraven. Je videt, da ji je dolgčas in je željna družbe, k mam s tavečjim tolk dela . Pa glavo drži pokonc k pav, pa obrača se že ful (iz trebuha na hrbet), pa kravce pase tud po 5 min, kadar je v povijalnih, če ne je prec na hrbtu . Se pa ful razkuri, k se ne more obračat v povijalnih plenicah, je pravi -ek.

Tašonka mi tud ne bomo krstili, če bosta tela se bosta še vedno lahko.

Freycha  tudi vam za avto.

Sanek1, men je bil porod proti nosečnosti mala malca. In ne nič ne pogrešam , zdej lažje opedenam oba, kot ko sem bla sam tavečjega.

Tašonka in Siskamiska jaz bi tudd gesloo prosim.

Sem bla par dni brez računalnika pa ste ful načvekale. Morem tud jaz albumček uredit ob prilki. Naša mala je kr pridna, v sredo mamo kontrolo kolkov in bomo počas lahko opstil povijalno plenico.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
21.9.2007 7:46:45   
Kristina_1
Dobro jutro! Sem mogla malo zbudit, k so me že tko joške bolele, je nazadnje jedla ob 22h, pa je ob pol 8h še kr spala - zdej pa zadovoljno ziza.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
21.9.2007 8:04:28   
Anonimen
Siskamiska.... tvojadva sta pa že taka junaka.... In dobrovoljčka. Prav lušna sta...

No, jaz sem za 1 % boljša danes, je pa zdaj mišek dobil ponoči fejst poln nosek, tako da se je veliko zbujal...

Groza...

Punce? Kako oblečete zdaj svoje škrate za ven? Zdaj še je ful hladno, čez pol ure ni več tako... Jaz ne vem, kaj mu naj vse oblečem, če sva zunaj od 8h do 12h?

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
21.9.2007 8:44:27   
Kristina_1
Zvesta lepo da si bolje. user posted image oblečeš v več plasti tanjših oblačil, pa po potrebi malo več pokriješ z dekco. Jaz jo zjutraj ko peljem malega v vrtec oblečem v bodi, pa dve majčki čez pa tople hlačke in dvoje nogavičke, tanjko bombažno kapco in pokrijem z dekco.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
21.9.2007 8:59:35   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Ja Ajvy se strinjam, samo kaj ko pa imajo pol tak dolge
surle, jaz budalo pa se pol še sekiramuser posted image !!!!!!!!!!
Zadnjič je moj rekel tašči, torej njegovi mami, če jo
lahko ne lubčka tolko, pa je že imela solzne oči.user posted image

Sej mine, na koncu pa ugotovi, da si ti mati oz. da sta vidva starša in da delata le v dobro otroka..

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
21.9.2007 9:07:15   
Ajvy
Baja, dobr da sma se šli pokazat, je rekla da so to tak močni hormonski mazolčki, da že mejijo na temenca...nič hujšega, samo je pa dobr to čimprej urihtat...sva dobili kremco, ker olje nč ne pomaga tam...je bilo pa smešno ko je razlagala, Tarja jo je kar požirala z očmi, kot da bi ona zares razumela kaj govori...
Sam to je res, brez obiskov je tudi ena tema...en na vsake tolk, pa je čist v redu..midve sva taščo zadnjič povabili na sprehod, je bila tak srečna...

Madejka, mene pa moj oči nazaj drži, k je full proti cartanju- no, sej on se pupe sploh ne upa v roke prijet...ampak mau jo pa itak moraš cartat, kdaj pa jo bom???Sicer pa naša pupa itak ni kak velik pristaš cartanja, sem bolj jaz za,, kot onauser posted image

Kristina, se je res kar splačalo vztrajanje, sedaj smo le še na eni flaški, pa še to ne vsak dan...sem kar mau ponosna na svoj jošk....seveda pa brez vaše podpore ne bi šlo

Zvesta, super da si bolje....jst mojo kr orenk oblečem...nekaj tankega, pa čez nekaj debelega, pa debelo pokrivalo in tanko pokrivalo, potem pa telovadim glede na vreme...mam pa vse s seboj tak da sem lahko čimdalj zunaj...pa če ji je faj toplo tak lepo zaspi....
Veš kaj lahko probaš...za nos-tvoj, na folijo daš kavo in cuker, pa na plati segreješ in tisti dim v nos potegneš-se takoj spuca...je pa še ena fora z visijem in poprom, sam to moraš zvečer spit, se ponoči potem orenk spucaš, pa je super, sam ne vem, če ne bo zaradi viskija tudi user posted image  dogajal...

Siskamiska, še jst bi prosila za geslo!!!

No, sem jo odpeljala k zdravniku, sama!!!Sem bila vesela, da ni težila, ker me je bilo kar malo strah, k je bilo prvič...pa še ko sem bila noseča sploh nisem mogla vozit, pa kar malo zgubiš feeling...je kar šlo...superca!!!Dve babi na cesti- škoda k kake take nalepke ne prodajajo...

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 21.9.2007 9:10:50 >

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
21.9.2007 9:37:27   
siskamiska
Kristina gesla ti ne morem poslat ker imaš tako nastavljeno v moj profil. Spremeni si vsaj tako da ti pošljem lahko ZS.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
21.9.2007 9:45:26   
Freycha
Tko štajerske babike:

če ste zato, se dobimo v ponedeljek 24.9. ob 12h, lokacije bi bile pa primerne:

- snežni stadion pod Pohorjem
- draž center pod Pohorjem
- Astoria
- v Koloseju na Samsarini terasi

Če ima kdo še kak boljši predlog - na dan z njim!

SANEK vas verjetno ne bo, ampak ne boj se, bomo večkrat to organizirale, pa boš lahko tudi ti prišla user posted image

katera pride?user posted image

jaz pridem že, če samo ena pride!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
21.9.2007 9:48:41   
Ajvy
Siskamiska, kakšna sončka sta!!!!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
21.9.2007 10:02:28   
rumba
Pozdravček!
Tako lep dan je spet, bo treba kar hitro ven.user posted image  
Najprej najlepša hvala vsem, za pohvale mojih škratkov.user posted image user posted image user posted image user posted image
zvesta, user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite.
mateya24, naša Hana je ful polivala oziroma kar bruhala v loku, pa smo ji dvignili vzglavje posteljice za 30stopinj in je bilo malo bolje. Je pa tako spala več kot eno leto. No, ma ona je bila ekstrem v bruhanju.
madejka, luštne slikce! Kako so meni vsi naši otročki luštni. Pa kako spančka na tvojam trebuhu.user posted image
sanek1, meni se nič ne toži po nosečnosti. Bi pa šla takoj v porodno, brez problema, ma tista slabost in švohost v nosečnosti mi pa prav nič ne diši.
baja*, jaz vbrizgam fiziološko kar na šus. Ta malo dvignem nad umivalnik in ji vbrizgam toliko, da curek priteče pri drugi nosnici ven skupaj z vso kramo.user posted image
Majchi, izgleda da je Čolnarna res the meeting place za RR-jevke.user posted image  No, drugič se nam pa pridružite, boste ziher imele polno pametnih napotkov za povedat.user posted image
siskamiska, geslo porfavor.user posted image  Sej vem kako tvoja skrata izgledata, tako da bom pač ocenjevala kakovost fotografije in fotogeničnost motiva.user posted image
Kristina_1, tvoja pa že toliko obvlada. Je pa hitra, kaj?user posted image  No, Julija se še ne obrača, se pa mogoče za odtenek več smeji. Še ne na glas. Glavo še kar obvlada, a ker ima malo večjo, ji gre to bolj počasi. Kravice pasti se naveliča po parih minutah, se pa še ne dvigne na komolce. user posted image  Pa user posted image  za dooooolgi spanec!
Ajvy, super da vama gre dojenje toliko boljši!user posted image user posted image  Pa bravo za pogum v avtu.

Neposredna povezava do sporočila: 2285
21.9.2007 10:16:43   
Freycha
naši pupi se pa očitno pozna, da je bila zadnje dni veliko več na dodatku, ker se je danes zjutraj že tretji dan za pored pokakala...... tega sedaj nismo doživeli že kak mesec user posted image user posted image user posted image

aja, pa po novem nama je ni treba več do nezavesti uspavat, pa potem čisto previdno položiti v posteljico in upati, da se ne zbudi. Tudi če je na meji, da zaspi, jo položiva v posteljico, dava dudo in navijeva muzko na tistem stojalu za na posteljico s plišastimi igračkami in zaspi user posted image user posted image  user posted image kar je seveda tudi napredek

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
21.9.2007 10:23:01   
Freycha
aja baja* kako je s tvojim dragim. Je kaj boljše?

zvesta user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
21.9.2007 10:23:24   
SANEK1
Lep pozdrav še od Saneka.
Baja, glede fiziološke, Živi jo vbirzga svakinja, ki dela v zdravstvu
kar z šprico, najprej v eno nosnico in čaka, da ven priteče, tako, da ji
to nosnico zamaši, nato pa vajo ponovi ša na drugi nosnci.
Ko to dela se mala ful joče, kaj joče-kriči, zato raje to delo prepustim njej.
Boljše, da je jezna na teto, kot pa na mamo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
21.9.2007 10:27:40   
SANEK1
Ja Freycha, Sanekovi ne bova mogli prit, ker gremo na user posted image .
Komaj čakam, nisem bila že od maja, pa še takrat se nisem
vrgla v morje, ker je bilo še relativno hladno, kar je pa še
huje, bilo je polno meduz.user posted image
Ne pomnim leta, ko se nebi kopala v morju. Ga ful pogrešm.
Punce, ki ste bile pred kratkim na morju, povejte, če je še
za kopat.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
21.9.2007 10:30:47   
siskamiska
prejšnji teden so se še kopali.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
21.9.2007 10:32:16   
Freycha
ja, prejšnji teden sem se 2x namočila, je pa res, da moraš biti že kar pogumen za kopanje. Voda je imela nekje 23 - 24 stopinjuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2291
21.9.2007 10:38:24   
SANEK1
Super, komaj čakam.
Kje pa se kopate, ko greste na slo. obalo? Jaz jo na
žalost zelo slabo poznam. Gremo pa v app. v Žusterno.
Tam vem, da je ena betonska plaža, ki je za plačat.user posted image
Obstaja kje kakšen kos plaže, kjer ni samo beton, razen
one v Portorožu?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
21.9.2007 10:42:21   
Freycha
jaz sem bila v Izoli in sem se pač tam kopala.... najboljše, da ti Majrim pove, ker je iz obale

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
21.9.2007 10:46:44   
mateya24
Pozno dobro jutro še od mene!

Smo že bli ob 6 pokonci, pa smo še zdaj malo potegnili in se cartali v postli.

Kaj se tiče polivanja pri naši, je res katastrofalno in že dela to skor od začetka. Ma privzdignjeno vzglavje, kupčke ji podiramo tud po 4 krat med obrokom, po nasvetu pediatrinje jo hranimo že skor tak pokončno kot da bi stala, in jo še pol nekaj časa tako držimo...v glavnem vse živo ona pa še kar poliva.
Morm rečt, da ma včasih ful dobre dneve in polije malo pohranjenju, včasih so pa katastrofalni, sam meče ven,  še pri nosu se ji vljije.
Dans imama spet pregled pri pediatrinji, pa sem se z njo pogovarjala po in je rekla, da boma kot zgleda spet šle nazaj na AR, ki vsaj malo pomaga.
Upam, da bo, kr me je res ful strah, da zdaj ko že tolk menca sem in tja, da se mi nebi kje zadušila še na koncu s temi bljuveciuser posted image

Ne smem mislit več na to, bo že boljše.

Freycha, jaz sem za, in upam, da mi bo urnik ostal takšen, takrat boma prosti in seveda da pridema!

Zamašeni noski, pa še kak ja, še sploh se ji zamaši čez noč, ga pa čistim z fiziološko. Sem razmišljali o tej pumpici, ki je za sesalec, ampak je je pediatrinja rekla, da bi ji lahko sluznico poškodovala s tem. Zato raje ostajamo kar na fiziološki.

Morje, oh, mi smo letos uspeli ga videt vsaj za 2dni. AMpak bolje išta nego ništa, aneuser posted image

Zvesta, user posted image , da se čimprej pozdraviš in se tud ti udeležiš srečanja!

SANEK1, vi va čimbolj uživajte! Morski zrak je res super za naše mičkene.

Zdaj pa morm it, se že oglaša.
Se še javim kaj.

pa lep dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
21.9.2007 11:02:32   
rumba
siskamiska, hvala za geslo. Ma, ne morem verjeti, kaka pozerja sta! Pa kaki nasmeški.user posted image user posted image  Super! Lepe slikce.

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
21.9.2007 11:06:24   
Anonimen
jutrouser posted image ta moj čudežni otrok še kr spi. zaspala je ob 10ih, se ob 4ih zbudila, najedla in še kr spiuser posted image oj mam pa v spalnici in odprte vrate, da vsaketolk smuknem gledat če še dihauser posted image

ajvy kako kremo ti je to dala, ker ma moja isto po faciuser posted image tako hrapavo kožo, sem mislila da od polivanja...

drugač mi pa zdej že dva dni zvečer tak bruhauser posted image ne poliva, ampak prov bruha, tako gosto sesirjeno mleko.....je pa res da jo je obakrat grozno zvijalo, mogoč je povezano....a morm paniko zganjat, al ni hudgauser posted image k čez dan je pa ok....
sem si včeraj končno nabavla dva kartona vodeuser posted image doma sem mela sam tisto z okusom, pa ni šla nekak, se ful na mleku pozna, ker manj pijem, zdej sem si pa to navadno vodo nabavla, da si lahko čaj skuham in pridem  nazaj na 4litreuser posted image pira pa ne upam 4 l spituser posted image user posted image user posted image

grem hitr polento skuhat, da spravm mlekarne v reduser posted image

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2296
21.9.2007 12:09:45   
madejka
Dober dan!
Tako, moj brilijanten plan glede nočnega hranjenja je propadel.user posted image Mali je zaspal ob pol enajstih. Pa sem si naštimala uro ob dveh, da sem si spumpala 80ml, tolko da sem sprostila joške. Čez eno uro se je pa mali zbudiluser posted image In jaz skoraj prazne joškeuser posted image Pa je mali 4x potegnil iz vsake in zaspal dalje. Sem tak mislila, da bo čez kako uro gor, pa je srček spal 3 ure. Ej, če je meni kaj jasnouser posted image In zdaj je isto... poje minimalno (vsaj tak se meni zdi, ker so joške čisto mehke) in zadrema kar na joški. Da ni kaj bolanuser posted image user posted image
Si grem pa zdaj en radler privoščit, da se kaj napolniuser posted image

Freycha cestitke za "zaspanje"!!! Maj je to prvič naredil pred kakimi desetimi dnevi in sem ga skoz hodla gledat, če je vredu, ker se je prej lahko do 3 ure drl preden je zaspal. In od takrat dalje zaspi brez dretja. Včasih rabi kake pol ure, da poduda in še kaj pove, dere se pa nič več ne. Zgleda tud krčev nima. user posted image Je kar olajšanje to za ušesa in razpoloženje, a?user posted image
Glede meetinga štajerk... jaz nimam prevoza. Edino če probam kaj z dragim pokombinirat, ker ima glih takrat eno uro fraj (če mu ne dajo še kakih suplenc). Samo ne bom vedela tega pred ponedeljkom zgleda. Jaz predlagam kolosej, ker še nisem bila na terasiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
21.9.2007 12:40:22   
SANEK1
madejka, ne se bat če imaš bolj mehke joške. To še ne
pomeni, da so prazne. Tudi jaz imam zadnje čase bolj mlahave,
pa mala tak je, da se ji non-stop zaletava in cela je od mleka okoli
ust. Tudi ko mislim, da se samo carta, še teče, ker vedno ko
jo odstavim (vedno mi ne uspe, ker se tak prisesa gor, da noče
spustit), mleko kr teče. user posted image
Kar se pa črpanja tiče, sem jaz isto delala, ko sem imela prepolne joške,
vendar je rekla dr. Golobova, verjetno si jo spoznala v MB porodnišnici,
to je tista ki ful teži z dojenjemuser posted image , da to mleko ki si ga izčrpamo
ni dovolj mastno. Primerjala je z kosilom:
-izčrpamo si samo juho in krompir
-ostane še meso in desert-kar pa je najboljše oz. najbolj nasiti.user posted image
Pa še to, ko se da izčrpano mleko po flaški, ostane, verjetno si
tudi sama opazla tisto najbolj mastno na stenah stkeleničke.user posted image

Sem pa si sama zadnjič tudi črpala, pa sem skoraj več kot 1 dcl. mleka
vlila stran, ker je bilo vidno prevodeno mleko, naslednji deci pa je bil tisti
pravi.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
21.9.2007 13:02:00   
madejka
Sanek sem vidla da je bolj vodeno ja. Samo vec si ga pa tud ne morm stiskat, ker lahko tak sto let zravn stojim. Sej pa dobi najprej meso, pa potem krompiruser posted image
O Golobovi mi pa sploh ne govoriuser posted image
Hja čez dan je zgleda dovolj mleka. Zvečer pa zmanjka...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
21.9.2007 13:05:15   
madejka
Siskamiska jaz bi tud mela gesloooo! Prosim!

Hvala za komplimente glede slikic. Itak da je najlepši otrok na svetu (zame seveda)user posted image Najraje tak na mojem trebuhu spi. Ampak ko je bila tale slika posneta je bil pa res čista komauser posted image

Tak radlerja sem spraznila...joške napolnite se!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.