|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
21.9.2007 21:03:41   
pikovit
Men je pa TV crknu user posted image včeraj pa sploh ne vam kaj se dogaja po svetu.Dons sm preko interneta gledala 24 ur,pa še te so bila včerajšnja.Men se bo kar snel.Po vrhu vsega me pa že 3 večere trese in glava boli da bi si jo kr snela.Pa še mojegauser posted image  ni čez vikend,da bi me malo pogrel.Prav hudo mi je.Hvala bogu da imam mojouser posted image  da mi dela družbo.Čisto sama samcatauser posted image

Dejzi ampak res bi se lako večkrat oglasila.A prideš v petek?Lahko bi.Po mojem bi bile vse ful vesele.
Sayuri meni je zelo žal,ampak kaj je to mola?Kje si dobila pa kitty?Ful je lepa.
Sonček ja res danes je bil vreme kot iz pravljice.Tudi jaz sem si nabirala energijo.
Naše punce že počas korakajo proti konco.Držim pesti pija,Kajatina,kikaaa.

Novice o dojenčku pa sploh ne bom komentirala ker to kar se dogaja ni normalno.Kot da bi bili v Ameriki.Groza.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
21.9.2007 21:28:01   
zalazoya
čer

mam obiske, glih neki jim moj razkazuje v delavnici, tko da se kasnej javim, sam na brzino Pikovit mene je tud glava full bolela in treslo me je tud, pa sem si kar pečko pržgala in se na srečo še vedno grejemo. Očitno je to dober znak.

ajdi se javim kasneje.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
21.9.2007 21:33:30   
kajatina
Hvala vsem za spodbudo. Ful se bojim punkcije, user posted image ker me vedno tako zelo boli. No ampak, ker vem zakaj mi to počnejo, mi je potem lažje.
Vse za našeuser posted image .
Lep večer želim vsem

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
21.9.2007 21:48:19   
sayuri
ZA tiste, ki ne veste, kaj je mola (molarna nosečnost). Evo link:
http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=2&id=635&kat=10&podkat=

Res mi je čudno, da mola nastane tud pri umetni oploditvi.user posted image Po domače povedano, najpogosteje nastane, če eno jajčno celico oplodita dva spermija ali pa če jajčna celica nima jedra in ima samo kromosome moškega. Uf...u glavnem gre za kromosomsko napako, če prav zastopim user posted image  Vprašanje sem postavila tudi Pušenjaku. Bomo videli, kaj m bo odgovoril. Kadar gre za molo, mora biti vrednost beta HCG 3 x negativna. Nevarnost je, da ostane v telesu in se tvorijo rakave celice. Zatoje vsaj 3 mesece treba imet zaščitene spolne odnose, kadar gre za popolno molo, pa tud eno leto ni priporočljivo zanosit. Zdaj splo ne vem, kaj naj naredim. Najraje bi kar svojega ginekologa poklicala.

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
21.9.2007 22:05:35   
kikaa
GoYa - hvala user posted image , ampak mene je takooooooo strah puncije!!! Zvečer kar zaspat ne morem, ko o tem premišljujem, v želodcu me tišči, ko čez dan pomislim na to... vem, da mogoče pretiravam, ampak ko si ti enkrat na tem je pa hudo.

Pikovit - hvala in drži pesti še da preživim puncijo user posted image . Upam, da ne boš zbolela... drži se!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
21.9.2007 22:20:53   
kajatina
Kikaa saj se jaz tudi bojim in komaj čakam da bo to za mano. Bomo že potrpele, sej bo hitro konec. Nič se ne sekiraj in kar mirno spi. user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
21.9.2007 22:39:47   
sayuri
user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8, punkcija 19.9. ET 24.9. 
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled UZ 30.8 in  začetek Suprefact, injekcije Menogon, ET 16.9.
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš) Menopur, nato GonalF
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact , špikanje z Menopurjem
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš), punkcija 1.9.
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image
  • GITA14 (2.IVF;LJ, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek Suprefact 14.9.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9, punkcija predvidena po 17.10
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek špikanja 10.9.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor, Gonal,
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9.
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka konec septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact, Špikanje Menopur
  • bety upa (6.ICSI;PO, dr. Reš) 23.9. razgovor
  • pija76 (IVF; LJ)
  • kikaa (1.IVF) Suprefact, Gonal
  • citrončica (3.IVF/ICSI;LJ, dr.Drobnič), razgovor 24.4.

user posted image KANDIDATKE ZA OKTOBER / NOVEMBER / DECEMBERuser posted image

• pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek špikanja
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič)
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB)
  • user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele
user posted image

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

Ponedeljek, 24.9.
mandarinca - ET
kajatina - punkcija
Skye - TEST
user posted image fortun - pregled
Torek, 25.9.

Sreda, 26.9.

Četrtek, 27.9.
user posted image Goya - pregled
Petek, 28.9.

Sobota, 22.9.
kikaa-UZ

Nedelja, 23.9.
pija76-UZ

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K Euser posted image user posted image
(beri TESTI)

Skye greje user posted image user posted image  - TEST 24.9

pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 30.9.

user posted image DaisyE user posted image (PO)
user posted image upajočauser posted image (PO)

user posted image

user posted image NOSEČKEuser posted image

user posted image  FORTUN (PO) pregled 24.9.
user posted image GOYA (PO) pregled 27.9.
user posted image DARMAR (PO) pregled 1.10.
user posted image ZALAZOYA (PO) pregled 1.10.

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
22.9.2007 1:08:37   
pikovit
Sayuri zelo zelo zelo lepouser posted image
Kajatina in kikaa pojdita v lekarno in si kupita nalgesin.Potem pa preden gresta vzamita 2-3 tableti.Malo že pomaga.Drugače pa če ste iz Lj. se lahko zmenimi in vam priskrbim kaj močnejšeha.Ketonal.Vem kako je to ko je strah močnejši kot bolečina.Če sta pri Rešu,je res zelo nežen.Še prej pa povejta da vaju to zelo boli.Držim pesti.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
22.9.2007 7:41:33   
Skye
Ojla borkeuser posted image

Uh ste se razpisale........to pa ni več samo roman user posted image

Mandarinca veliko sreče v ponedeljek na ET...še malo pa pridejjo tvoji borci k tebiuser posted image user posted image

Kikaa
  a bo danes že padla stopka?.....držim pesti

Uh Fortun  in Goya bosta pa kmalu že videli svojo user posted image oz. svoji user posted image user posted image ..........vama kar malo zavidamuser posted image ......čakam na kakšno slikico user posted image

Darmar, Zalazoya
tudi vajin datum se hitro bliža. To bo še pestrouser posted image user posted image

Pikovit
kakšno je počutje...te že kaj mika test?user posted image

Sayuri žal mi je da je šlo za molo...sam važno je da je zdaj vse v reduuser posted image

Uh v petek bo pa dež....ko bo tolko ženskic na kupu...fajn se imejte. Ko bo pa kakšno srečanje na štajerskem koncu, pa bom z veseljem prišla....sem namreč v živo ena velika čveka...jezik lažje vrtim, kot pa tipkamuser posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
22.9.2007 9:02:57   
zalazoya
jutro čebelce

sayuri user posted image  tale mola je pa šit, ampak me veseli, da imaš negativen ßhcg in da bo vse OK, november bo pa kot bi mignil. Mi je pa čudno, da lahko to rata v ICSI postopku user posted image .Drugač pa čestitke za vodenje seznama, kak je lep iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Pa ostani tako pozitivna, carica si.
Darmar ma krvni test spoh ni potreben, drugač bi ti že Reš reku, da ga nardiš. Jaz sem si rekla, da tokrat ne bom delala CB, ker je bil že tokrat negativen in da bom dala kri, no sam pol se nisem mogla zadržat in sem ga naredila že 11 dan, 15 dan pa ga nisem ponovno delala ampak sem dala kri.
Kikaa, kajatina, pija76 a že kar stopke padajo ma super, punkcija je res neprijetna ampak pol vse pozabiš, ko greješ pikice. Želim vam čim manj bolečo punkcijo, čim več dobrih celic, uspešen transfer, da vam cajt hitro mine in pluuuuuus. Držim pesti.
marjetica draga pa ti nas sploh ne morš zamorit, to je praktično nemogoče, dej prid na srečanje, da te počastim  z user posted image , k si taka faca. Sej vem, ko nisi v postopku je bolje da čim manj razmišljaš, je že pol vsega preveč. Jaz že zdaj zate navijam.
Mišek upam da si OK, mislimo nate in ti pošiljamo user posted image .
Fortun kje si, še vedno uživaš, upam da imate mirno morje, zdej boš itak mogla nazaj, ker imaš v ponedeljek že 1. UZ. jupiiiiiiiiiii, komi čakaš da vidiš svoje štručke, jaz vem da.
Pikovit kako si, a se že kaj bolje počutiš. Še malo, pojdi na dolg sprehod pomaga pri glavobolu pa še malo se sprostiš.
GoYči kako si, jaz sovražim seminarje, vedno kinkam, ker je premalo kisika
al mi pa kruli v želodcu  al pa kej podobnega. v glavnem nemaram, rajš delam.
Jaz tud nobenga znaka, razen joškic bo že OK.

Uglavnem, jaz sem tudi za srečanje okoli 16-ih. Danes grem na en piknik, tko da vas počekiram zvečer.

Mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
22.9.2007 9:10:32   
citrončica
Dan!
Kakšen mraz!!!!brrr...

Vidim,da nas je kar nekaj že za srečanje,
sicer ne dvomim v vašo navigacijsko sposobnost,
a vseeno,da bo lažje:

do Zbilj lahko pridete iz Ac proti Kranju izvoz Vodice,
takoj levo(Smlednik,camp...),skozi vasi:Zapoge,Hraše,Valburga,skoz po glavni cesti,v Valburgi-Smledniku je križišče,po prednostni naprej..(ovinek v levo),naprej,čez most-čez Savo in naprej do Zbilj,spodaj na levi takoj za gasilnim domom je parkirišče.....

iz Medvod pa zgoraj na krožnemu proti Zbiljam,v križišču pri centru Zorman desno,po klančku dol in takoj desno na parkirišče..

Čisto enostavno....se vidimo...

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
22.9.2007 9:41:01   
pikovit
Dobro jutro pupu,

Vidim da ste bile danes že zelo zgodne.Joj nosečke še malo pa boste kmalu ugledale vašeuser posted image .
Fortun se ima pa res krasno.Upam da ji je morje prizaneslo in da ji ni bilouser posted image .
Jutri bo en teden od et.Prsti me pa za enkrat nič ne srbijo,ker tudi nimam dobrega občutka.Jst nimam nobenih znakov.Še tiste,ki sem jih imela jih ni več.Spodaj me je že pošteno začelo šraufat tako da jo pričakujem.Ja kaj čmo.Pa decembra spet.
Že komaj čakam petekuser posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
22.9.2007 9:44:38   
pikovit
user posted image So se že odločile da v petek pridejouser posted image

• Darmar
  • Citrončica
  • Zalazoya
  • Sayuri
  • Pikovit
  • Soncek.djukelica
    So se že odločile da v petek pridejo

Darmar
    Citrončica
    Zalazoya
    Sayuri
    Pikovit
    Soncek.djukelica
Da vam malo osvežim spomin.
Goya kaj pa ti?Vidim da te ni gor.A še katera?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
22.9.2007 9:46:33   
pikovit
Mi je malo računalnik ponagajaluser posted image Sorrčy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
22.9.2007 10:15:16   
kikaa
pikovit - še eno vprašanje - ali misliš Nalgesin S ali Nalgesin 550mg? Imam doma vse to (delam v bolnici) in Ketonal tbl. in svečke, samo ne vem koliko česa naj vamem, da ne bi preveč. Torej 3 tbl. kot praviš ti bo O.K., ne?
Sej zato me je pa toliko strah, ker svega in svašta vidim v službi, kako eni trpijo bolečine...potem si res tudi sam tako prestrašen... no dobro, z nečim se bom že zadenfala...bolje da padem skupaj od analgetikov kot od bolečin... user posted image
Hvala ti za skrb in uporabne informacije! user posted image

Skye - in seveda tudi vsem ostalim pa seveda še moram sporočiti rezultate današnjega UZ - danes pade STOPKA! V enem jajčniku so folikli 21, 22, 22, 22 v drugem pa 15, 15, 17, 20, 22. Ravno zaradi teh ta večjih se je Dr. Požlep odločila za stop inj., ker se je bela, da bi ti folikli, ki so veliki 22 popokali. user posted image

zalazoya - hvala za pestke... in lepe želje. Buh te usliši...bi rekli... user posted image

LP in vse dobro vsem!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
22.9.2007 10:23:25   
Skye
Kikaa bravo user posted image user posted image user posted image user posted image ...pridna kokoškauser posted image

Pikovit
nič obupat....mene je 6. dan po ET začelo šraufat, kot pred M (sem zato naredila test...ampak so bile črtice tko švoh da še nisem verjela)..pa je ni bilo...zato le pogumno naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
22.9.2007 10:42:13   
soncek.djukelica
dan,

citrončica, a ni mal kompliciran,če greš po AC!user posted image user posted image
kikaa, lepo število foliklov imaš!Želim ti veliko celic!user posted image user posted image user posted image
Sayuri,upam,da se tvoje težave uredijo čim prej!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
22.9.2007 11:04:44   
pikovit
Kikaa joj dr.Požleb si imela.Ona je zakonuser posted image .Prava mama.Je ni boljše na kliniki.
Drugače pa sem si jaz dala pol ure prej ketonal svečko in pojedla 2 ketonala tabl..En dan pred punkcijo pa kakšno pomirjevalo.Na kliniki jih itak dajo.No pa je bilo znosna punkcija.
Skye če ti po resnici poven me je strah delat test prej,zato ker bi bila prej razočarana tako pa upam in si domišlamuser posted image .Ponavadi dobim M na 8,9 dan.Tako da dnevi se bližajo.Drugače pa hvala za podporo.user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
22.9.2007 11:30:29   
Pija76
Kikaa bravo!user posted image  Lepe številkice so vidt! Želim ti čimveč celic! Se pravi ponedeljek punkcija! Naj te ne bo preveč strah, mene prvič ni tko bolel pr punkciji, pol popoldan me je začel mal navijat...

Kako pa je pri Kajatini? Kako kaže?

Vsem ostalim lepe pozdravčke, pri nas se je končno pokažal sonček, zjutraj pa taka megla...

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
22.9.2007 12:15:24   
citrončica
s.d.,ne,čisto enostavno je pridet,za Vodice ven ,levo in skoz po glavni-prednostni cesto do Zbilj,nikamor ne zaviješ,
bolj podrobno sem napisala za tiste....taka sem tud jaz,ko prideš v en kraj,katerega ne poznaš,pa ga ni nihče omenil,pa že ne vem, če se nisem izgubilauser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
22.9.2007 18:31:24   
kajatina
Jaz sem že napisala ampak ste izgleda spregledale. V levem jajčniku imam 6 jajčk 17, 19, 2x18, 2x20, v levem pa jih je 5 od 15-20. Danes stopka ob 22. Uh  ko tisto taveliko iglo vidim me kar zmrazi. Danes so me že mal jajčniki boleli, tako da komaj čakam ponedeljek za punkcijo, da vidimo koliko bo kvalitetnih jajčk.

Pozdravček

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
22.9.2007 21:42:59   
soncek.djukelica
čer,

citruska, če praviš,da ni kompliciran po AC ti verjamem!Čeprav se mi zdi,da je po stari cesti bolš! user posted image

Kajatina, čestitke tudi tebi za lepo število foliklov!user posted image user posted image user posted image
Pa ne se bati punkcije, ni tako hudo!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
23.9.2007 7:45:22   
sayuri
Jutro user posted image   Evo mene user posted image . Sem imela včeraj lep in kar naporen danuser posted image . NAjprej Primorksa, potem nazaj domov, popoldne Lj in ena predstava.... Filip je zvečer sam v posteljo padel. user posted image  Zdajle zjutraj pa že akcija - bog ne daj, da bi živ žav zamudil. user posted image
Se vidi, da ste bile včeraj tudi ve na sončku user posted image . In danes bo zagotovo tudi tako. Tile septemberski dnevi znajo bit tko lepi user posted image .
Kako se kaj držite drogerašice, uzjevke, punkcijatorke, etejevke in trepetalke? Nosečke itak vem, da so fajn, samo čakam, da katero slabost napade user posted image

Naredite si lepo nedeljo. user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
23.9.2007 9:08:10   
Anonimen
se oproščam, ker takole nepovabljena uletim na vaš čvek, rada bi vsem puncam zaželela veliko veliko sreče in da čimprej zagledate tako pričakovaneuser posted image user posted image . Sama sem bila leto nazaj na vašem mestu in še predobro vem kaj preživljate, zato vam iskreno iz srca želim čim več lepih novičk, tebi
pikovit pa še posebej držim pestke za 30.9 in ne izgubi upanja, ker jst nisem imela absulutno NIČ nosečniških znakov, kvečjemu vse znake za menstruacijo..mozoljčke, šraufanje, glavoboli...evo sedaj slabo leto po tem pa imam navečji zaklad na svetu, mojo Tjaško, zatorej drži se , ne obupaj jst pa močno mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1849
23.9.2007 9:21:27   
kajatina
Pikovit hvala za nasvet. Upam, da me tokrat ne bo toliko bolelo. Tebi in Skye pa močno držim pesti, da sporočita prečudovito novicouser posted image user posted image
Kikaa - sotrpinka se pa jutri vidiva. Jutri ob tem času bova mogoče že fertik.user posted image

Lepo nedeljo vsem puncam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?