juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1 Uf, samo to, da ne pozabim. C&A bo konec jeseni tudi v Kranju. Tudi v MB, mi sestra poroča (hodi v sr. šolo), da so izložbe že narjene, tako da bo kmalu ! Eca, kaj si pa ti tolk zaposlena???? Daj si en kafetek privošči in kaj napiši!! Anči, super za aerobiko! Jaz bi pa na kakšne plesne šla, salsa me mika, samo je nemogoče, ker sva včeraj sama ostala, ati pride zadnjega oktobra ! Mami mi ga pa že čuva, ko grem k zobarju, kar je redno zadnje čase- končno, da si poštimam vse, za na lepše, kot bi ona rekla, pa mi ga ni puščat, ker pol bi poslušala...blabla..., sestra pa se tudi mora učit! Ja, takle mamo- jaz sem si vedno govorila, da otroka sama ne bi hotla vzgajat, da obvezno delim to delo z moškim, zdaj pa se malo čudno vrti vse skup, ampak bomo, če drugim rata, bo še meni! Pa hvala za tisto o korenčku Anči, si me malo potolažla , upam, da bodo tudi pri nas krči ponehali, danes je iskal tolažbo na zizi ob 2, 6, 8; je pa finta, da tudi on raje v tavelki postli spi, tako dolgo se pritožuje v svoji, da ga odnesem k sebi- pa saj imava celo zakonsko in imava placa klk češ, čeprav on rabi zdaj za cel krog- sem noge dans zgrabla namesto glave , je pa fajn spalna vreča- indy, mu ni nič prevroče, razen ko ziza, pa to itak vedno švica zravn ! Imava pa tako iz c&a, pliš, notri blago, vmes je pa nekaj vati podobnega- imajo iste v Celju, samo druge barve. Mislim, da ga bom še pokrivat mogla pozimi zravn, ko ne bomo kurili celo noč! Pa še na trebuh se ne more prevrnit v njej- za spalke! Rožica, kaj pa vidva počneta, ko sta brez atija? Zbiram predloge, mi je že na misel prišlo, da bi si kakšnega nadomestnega najdla, ko berem, kako pridne imaste nekatere . felicia, midva tudi hodiva na telovadbo, čeprav se mi zdi, da pol bi vsi mogli hodit, ker podobno držijo glavo, roke...ker še vedno pesti drži... ampak ok, pač delamo vaje za sedenje trenutno in se bo mali že kmalu naučil, kako se pavilno ulovit, da ne pade, pa tudi na vseh štirih že malo kobacamo! Nobenega komentarja ni na neoprenske hlačke Pol me pa zanima, katere kreme za telo kaj uporabljate? Meni zadnje čase sploh ne uspe tega nanašat, ko se hitro stuširam, ker se mali že oglaša ponavadi- Murphy tudi pri meni ! Aja, pa verjetno se bom na kratko postrigla tudi jaz, ker mam itak vedno spete lase, zamastijo se mi pa tako hitro, pol pa pranje in sušenje predolgo traja, ker imam fulmočne lase in tolk vlago držijo...Kakšen predlog frizurce, s katero ni veliko dela? Mejte se! tejč, upam, da je vse v redu s tamalo!