|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
19.9.2007 21:48:41   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
KAj govorite o C und Aju? Kje pa je? Tudi v LJ???

Tejč, v Celju so ga odprli.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
19.9.2007 22:00:03   
tejč
UUU, pol bo pa treba kej tja skočit...user posted image A za vse ? Moške, ženske, otroške?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
19.9.2007 22:11:25   
lex
Punce jaz če grem na sprehod vzamem v flaši tolk vode za en obrok (to govorim seveda za en sprehodek okol po Vuzenici), pa za en obrok mleka (v tisti Aventov lonček, ki smo ga dobile v P v škatli) in potem si tolk ven zračunam, da gremo babnice na kofe  tam okoli ko je Alina lačna in mi kelnarca lepo prinese pir kozarec in polno vroče vode not in lepo postavim flašo not in ojla Alina že papa.

Ga je pa začela neki fiksat ponoči, včeraj se je okoli polnoči začela neki jokat in je rabla pol ure da je nazaj zaspala. Zgleda da bo mala čarovnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pod igralom je pa ful pridna in zdrži tud do 10 - 15 minut sama. Sma včeraj še eno igralo iz kleti prinesla (glasbeno) in je dans ful kroglice gledala, pa še muzika je gor in je blo vsega zanimivega.
Aja pridema pa tud midve v Celje (če se le ne bom zgubila, ker ponavadi nas ati pelje v CE, pa še to 1x na 10000000 let, ker nam je MB bližje).
nky23 bi se lahko zmenle, pa greva skupaj (peljem jaz, ker itak morem do SG prit.)
Lahko noč

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
19.9.2007 22:14:01   
lex
petrazg ne se sekiraj glede spanja - mi ponavadi spimo vsi 4 v zakonski postelji, ker se hoče mami cartat. Kdaj se bomo cartali z njimi če ne zdaj ko so še mali in jih še lahko. Uživaj z njim v postelji, men je ful fajn ko se stisnem poleg njiju.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
19.9.2007 22:55:46   
ancka1
Punčare, jaz se moram pa samo pohvalit, da mi je danes pa končno uspelo iti na aerobiko. Volja je bila že prej, pa pri vsej noriji nikoli ni časa. Danes sem pa enostavno šla in pika. Mater, sem zmahana. Občutek je pa prima. user posted image
Kaj več jutri.

Lahko in dolgo noč!

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
19.9.2007 22:58:33   
ancka1
Uf, samo to, da ne pozabim. C&A bo konec jeseni tudi v Kranju.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
19.9.2007 22:59:18   
ancka1
Uau tri zvezdice, noro!!! user posted image  user posted image  user posted image

No, res grem. user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
19.9.2007 23:20:23   
petrinja
pozdravček!

Lex- tudi mi spimo in se stiskamo že od malega skupaj, ne vem kaj delajo nekateri tako paniko zaradi tegauser posted image . mislim, da zelo dobro piše v knjigi dojenje in materinstvo iz srca, da v zahodnem svetu hočemo otroke hitro navajat na ''samostojnost'', ki naj bi jo pridobil z zgodnjim prestavljanjem v svojo posteljo in pri tem konstantno vztrajat, ker če ne ga bomo razvadli; da naj si vzamemo malo za primer, mamice v Afriki, kjer imajo otročke povsod z njimi v culi na hrbtu, in da na japonskem je običajno, da vsi skupaj spijo v eni postelji. me pa preveč svoje mame in stare mame poslušamo, ko nam govorijo: ''ja kar pusti ga malo se dret, je dobro za pljuča!'' ali pa ''kaj ga skoz nekaj objemaš, ga boš scrkljala, itn. '' jaz pa pravim da ni nikoli preveč ljubezni!

ste kej pomislile kje bi bilo to srečanje-točna lokacija? jaz sem drugače zauser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
19.9.2007 23:59:44   
Majchi
user posted image user posted image user posted image  Vseslovensko srečanje majčic - VSM user posted image user posted image user posted image :

Četrtek, 11.10.2007 v Celju

1. Putka
2. Felicia
3. Rogljiček
4. Bambina_
5. Majchi
6. Iwa
7. Sugar
8. Petrazg
9. Cappy
10. Tejč
11. nky 23
12. juniorka
13. lex
14. Petrinja
Sam še jaz psiho sem pokonc ob tej uriuser posted image . Upam, da ne bom za jutri v Tivoli zaspalauser posted image .

Nočko!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
20.9.2007 8:21:02   
tejč
A moram jz res met vsak dan pestro, al kaj? Maša je namreč opolnoči dobila vročino in bruhala in celo noč nisva spali, zjutraj je spet bruhala, sem ji že drugič dala Calpol in zdaj čakam na popoldne, ker po Murphyju seveda dela danes naša POPoldne!user posted image  Mislim pa, da jo boli grlo-nič ne kiha, ampak isto joka, kot pred enim mesecem, ko je prvič zbolela. Revica mala! Manjka se samo še tega, da še Ajša ostane doma, pol se mi pa zmeša.user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
20.9.2007 8:51:42   
indy
Oj.
Ja boga Tejč pri tebi se pa res ne neha. Upam da z malčico ni kaj hujšega in da bo čimprej zdrava kot ribica.user posted image Tebi pa želim več počitka in bolj mirnih dni.
Jaz sem iz Domžal, Tejč. Čisto blizu spara, se pravi tudi blizu bistrice.user posted image Sva šla včeraj z Markom na sprehod ob vodi in je blo prov grozno gledat kako malo je manjkalo pa bi tudi Bistrica poplavila.
Punce hvala vam za nasvet,ker jaz si sploh nisem upala jit kam daleč od doma z otročkom. Ker to traja preden si jaz načrpam. Poje pa 170ml, bi pa še več če bi dobil. Je tak požerušček, zadnjič je dobil 200ml pa je vse zmazal?user posted image user posted image
Mislim da sploh nima mere koliko poje.

Ja pa za VSM se tudi midva z Markom prijavljava,da vas malo vidiva.user posted image
No zdaj pa šibam še mojega psa nahranit, dokler Mark še spi.

Lep pozdravček,pa pauser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
20.9.2007 12:10:39   
felicia
Ojla
evo mi smo se cepili končno. Me je pa zdravnica spet mal zasekirala, je rekla če se mali veliko nosi po rokah in sem rekla da se kar nosi in je začela, da mu glavico nazaj vleče pa da rokice tud nazaj vleče, kar sploh ni res kadarkoli ga držim imaglavo nagnjeno naprejrokice pa tud pač drži tako nazaj ko ga držim v naročju ker jo noče met drugače. Ma a me morjo vedno zasekirat al kaj?user posted image

Sam še to mi fali da me pošlje v rozvojno! Ker se mi moj otrok zdi čisto v redu. A so še kateri rekli kaj takega?user posted image

Drugač so nas pa zdej zmerili manj kot prejšnjič 65,5cm in teža 6620g pri točno 4 mescih.

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
20.9.2007 12:37:08   
Cappy96
felicia, ne se preveč sekirat. Tud z mojo tamalo ni nič "narobe", pa sva zaradi Apgarja 3, 7, 10 pristale v RA. Občasno naredi most, pa glavo ima v spanju obrnjeno na desno. Zdaj hodiva na fizioterapijo, pa mi sploh ni težko, sej ti pokažejo vaje, pa katere igrače so fajn. Lani pa tud kar paše, ko "telovadi". Čeprav me v posvetovalnici vedno vpraša, če morva še hodit. Vsak po svoje. Aja, pa na UZ glave sva ble, pa naju je dr. skor ven vrgla....ne čist dobesedno, sam je pa popuser posted image , ker naju je napotna dr. poslala tja, ker naj bi bila glava še preveč odprta. Je rekla, a ne ve, da se dojenčkom glava dokončno zapre pri 2 letih. Tko, da je k sreči vse bp.
Zdej bova pa mal telovadle. Se je sonček naspal in to od 9 do 12 user posted image . Ko bi ji vsaj to v navado prišlo.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
20.9.2007 13:48:21   
kaya2007
je rekla če se mali veliko nosi po rokah in sem rekla da se kar nosi in je začela, da mu glavico nazaj vleče

mah, sploh ne vem če je to od tega odvisno...naša tudi dela moste itd. in smo bili pri fizioterapevtu, da je pokazala vaje ki jih delamo doma in handling. pravijo da do ekstenzije lahko pride zato ker otroka narobe nosiš (predvsem pokonci), mi pa kaje skoraj nič nismo nosili-tako da dvomim! nam je pa f. rekla da jo moramo nosit, ampak v C oz. lunca položaju, pa bo.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
20.9.2007 14:03:55   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

Uf, samo to, da ne pozabim. C&A bo konec jeseni tudi v Kranju.

Tudi v MB, mi sestra poroča (hodi v sr. šolo), da so izložbe že narjene, tako da bo kmaluuser posted image !
Eca, kaj si pa ti tolk zaposlena???? Daj si en kafetek privošči in kaj napiši!!

Anči, super za aerobiko! Jaz bi pa na kakšne plesne šla, salsa me mika, samo je nemogoče, ker sva včeraj sama ostala, ati pride zadnjega oktobrauser posted image ! Mami mi ga pa že čuva, ko grem k zobarju, kar je redno zadnje čase- končno, da si poštimam vse, za na lepše, kot bi ona rekla, pa mi ga ni puščat, ker pol bi poslušala...blabla..., sestra pa se tudi mora učit! Ja, takle mamo- jaz sem si vedno govorila, da otroka sama ne bi hotla vzgajat, da obvezno delim to delo z moškim, zdaj pa se malo čudno vrti vse skup, ampak bomo, če drugim rata, bo še meni!
Pa hvala za tisto o korenčku Anči, si me malo potolažlauser posted image , upam, da bodo tudi pri nas krči ponehali, danes je iskal tolažbo na zizi ob 2, 6, 8; je pa finta, da tudi on raje v tavelki postli spi, tako dolgo se pritožuje v svoji, da ga odnesem k sebi- pa saj imava celo zakonsko in imava placa klk češ, čeprav on rabi zdaj za cel krog- sem noge dans zgrabla namesto glaveuser posted image , je pa fajn spalna vreča- indy, mu ni nič prevroče, razen ko ziza, pa to itak vedno švica zravnuser posted image ! Imava pa tako iz c&a, pliš, notri blago, vmes je pa nekaj vati podobnega- imajo iste v Celju, samo druge barve. Mislim, da ga bom še pokrivat mogla pozimi zravn, ko ne bomo kurili celo noč! Pa še na trebuh se ne more prevrnit v njej- user posted image za spalke!
Rožica, kaj pa vidva počneta, ko sta brez atija? Zbiram predloge, mi je že na misel prišlo, da bi si kakšnega nadomestnega najdla, ko berem, kako pridne imaste nekatereuser posted image user posted image user posted image .
felicia, midva tudi hodiva na telovadbo, čeprav se mi zdi, da pol bi vsi mogli hodit, ker podobno držijo glavo, roke...ker še vedno pesti drži... ampak ok, pač delamo vaje za sedenje trenutno in se bo mali že kmalu naučil, kako se pavilno ulovit, da ne pade, pa tudi na vseh štirih že malo kobacamo!

Nobenega komentarja ni na neoprenske hlačkeuser posted image
Pol me pa zanima, katere kreme za telo kaj uporabljate? Meni zadnje čase sploh ne uspe tega nanašat, ko se hitro stuširam, ker se mali že oglaša ponavadi- Murphy tudi pri meniuser posted image ! Aja, pa verjetno se bom na kratko postrigla tudi jaz, ker mam itak vedno spete lase, zamastijo se mi pa tako hitro, pol pa pranje in sušenje predolgo traja, ker imam fulmočne lase in tolk vlago držijo...Kakšen predlog frizurce, s katero ni veliko dela?

Mejte se!
tejč, upam, da je vse v redu s tamalo!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
20.9.2007 17:27:22   
felicia
Ja naš mali ne dela mosta razen včasih full redko ko se pač dvigne z nogicami, ma sej je to čist mim ampak me vedno ob vsakem obisku P morju zasekirat! Hvala za spodbudne besede!user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
20.9.2007 17:46:56   
BAMBINA_
Felicia, moj tudi še ima malo težko glavo... hm jaz sem pa včeraj v posvetovalnici sama nekako napeljala na to, da bi hodila na fizioterapijo. Se mi zdi, da če bi bila možnost, bi bilo fino, da se naučimo par vaj. Imamo v torek kontrolo pri izbranem zdravniku, pa bo on odločil ali nas bo napotil ali ne.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
20.9.2007 18:48:27   
Cappy96
juniorka, ravno včeraj sem govorila s kolegico, k je mela že oba tamala na plavanju in mi je rekla, da je boljš, če majo neoprenske hlače kot pa plenice za v vodo, ker se obroč nekako bolj oprime (mogoče tud pripne, pojma nimam user posted image ) na te hlače.
Tuširanje je pa tud pr men expresno, tko da sem si eno fajno peno za tuširanje nabavla v Loccitanu, k kožo vlaži.
Pa brez skrbi bodi ta čas, ko boš sama z Nelom. Boš vidla, da ti bo ratal. Čas pa itak leti 100 na uro in boste spet vsi trije skupaj.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
20.9.2007 23:01:16   
felicia
Dober večer.
Evo sem bila danes v Milerju in kupim jumbo paket pampersk in ko pridem domov odprem škatlo in vidim da so plenice made in poland, sem čist popuser posted image . sej načeloma mi je vseen ampak mam raje tiste nemške, če si že loh zmišljujem!user posted image

Mali se neki zbuja od kar je šel spat verjetno je to rekacija na cepljenje!user posted image  

Mene tudi zanima glede teh hlačk za kopanje kakšne mormo met za mulčke in mulke v Atlantisu? Al jih pa tam dobimo?

Zdej grem pa spat!

Lepe sanje!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
21.9.2007 7:59:59   
lex
Kolk je vam fajn ko se lahko hodite (boste) kopat, mi tu na tem k*** koroškem nimamo NIČ!!!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
21.9.2007 9:46:06   
tejč
oj,
včeraj sva bili z mašo 5 ur pri dohtarju!
najprej so ji vzeli navaden urin, potem pa sem čakala, da se bo polulala še v epruvetko, za urikult. Sum je na uroinfekt, vendar je res čudno, ker ji vročina že pada. včeraj ji cel dan nisem dala nič Calpola in tudi bruha ne več. Zjutraj je imela 37,5.
Danes popoldne imava kontrolo in še izvidi bojo in izvemo, če greva v bolnico ali ne.

LP

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
21.9.2007 10:10:49   
felicia
Madona Tejč ti maš pa ves čas eno sruser posted image je! Jaz ti želim da bi se že vse malo umirilo in bi lahko se sprostila in malo uživala s svojo družinico. Resnično mi je žal da se ti non stop dogajajo take negativne stvari ampak sej bo to tudi minilo pa bo potem vse toliko lepše in slajše!

Želim vam čiprešnje okrevanje in da ni kaj hudega!user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
21.9.2007 13:54:11   
Eca
Evo mene na kratko....

Sploh nimam več nič časa....na zadnje sem bila tu pred enim!!!!!!! tednomuser posted image . Še vedno sem v totalni gužvi in izgleda, da bom še cel naslednji teden.

Torej za nazaj nisem nič brala tako da nimam pojma o čem gre debata...aja no to o srečanju sem ujelauser posted image , pridem, sem na koledar pribeležila, tak da še mene napišite na seznamuser posted image .

V ponedeljek smo imeli končno prvo cepljenje, smo dobro prestali, pa še mere....69cm in 7410kg pri 4 mesecihuser posted image user posted image user posted image . Take mere naš ta večji še pri 6.mesecih ni imeluser posted image .

Evo, to je to.... grem nazaj pesnit in printat pogodbe za podnajemnikeuser posted image . Brala bom pa za nazaj enkrat oktobra, ali pa mi boste na srečanju povedaleuser posted image kaj dogaja.

Lepo se imejte do naslednjič enkrat user posted image , ko se spet javim.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
21.9.2007 17:10:49   
Putka
Spet na netu. Sem oddala žalni telegram, je bivši sošolki oče umrluser posted image . Sem tukaj Dnevnik kupila, pa not osmrtnico zagledam, čist mim. Skoraj točno 10 let nazaj ji je pa mama umrla, sta oba z bratom zgodaj siroti postali. Matr, me je kar mal zmarzilo, ko sem pomislila, kaj in ko se meni kaj takega zgodi.
Nič, k lepšim mislim. Danes sem spet plavalauser posted image , čeprav je morje še kako stopinjo hladnejše kot pred zadnjim dežjem. No, sem pa vsaj slana.

Za plavanje vam javim kako in kaj, ko pridem v Lj, ampak mislim da so plenice dovolj, baje ni treba nič kupovat. jaz sem si hlačke iz neoprena sposodila, ker so sicer kar drage.

Pridne, da se dobivate, sam ne prevečkrat no, ko naju s Katjo ni!

Kdaj pa bo kaj C&A v Kranju? Zda pa res več ni treba v Avstrijo hodit. Se pa rajši v Celje zapeljem..

Se tipkamo kmalu...

Aja, čakam mail iz NY, prijatelj te dni čaka prvega otročka. Nazadnje je bil še z glavco gor obrnjen, tako da če ni sprememb, imata danes CR. Držim pesti. Tako, eni pridejo, drugi gredo..

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
21.9.2007 20:38:09   
tejč
Vsi izvidi so bili negativni, tako da smo doma. Je rekla P, da ima Maša kri super 1a in urin tudi, brez bakterije.
Ne vem samo, kako to, da je bil najprej sum na uroinfekt. Najbrž zato, ker ni izgledal prehlad...
Smo šli danes na kratek sprehod, čeprav je termometer v ritki pokazal 37,8.
Kakšno telesno temp. imajo vaši dojenčki? Pomerite, prosim...

Hvala.
LP

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.