petrinja
|
halo halo. neoprenske hlačke lahko naročiš prek neta, kjer oglašujejo plavanje dojenčkov, in imajo tusi fredove obroče, hlačke, ter cel pajac. hlačke so cca 25 evrov. joj, zdajle tako težko tole pišem, ker mam učke čisto rdeče, ker sem bila na plavanju-pa še leče nosim, in je prišla klorirana voda od lečk, pa smo tam . je pa zato oči tako priden-se je celo odpovedal uvodni hokejski tekmi, da sem se šla lahko jaz malo rekreirat . putka- sva šle danes s taščo malo v osh kosh-a pri tržnici, in je babi kupila za Matevža tak lušten medo pajac, + enake rokavičke in copatke. ja se bližamo že 5im mesecem, pa že padajo darilca . ja, se moram pohvalit, da jaz imam res fejst taščo. mali raste, se hoče že iz sedečega položaja na noge postavljat, če seveda jaz držim rokice, in živ je ko poper . ko smo se šli cepit, smo ga mogle vse tri trdno držat, se pravi jaz, sestra in še zdravnica . mali martin krpan! zobkov še ni na spregled, glede GH pa še malo čakamo, dokler ne sedi sam-sej to je še cca 1 mesec, pol pa akcija. poskusili smo samo sokce od hippa, korenček, jabolko, marelica in rdeči plodovi. in jih blazno obožuje, sam jih ne bo dobil kaj preveč pogosto, zaradi uničenja zobkov, čeprav piše da ni dodanega sladkorja. petrazg, lahko še meni prosim pošlješ nasvete pri uvajanju GH? ti pošljem e-mail na ZS! tejč, upam da tudi pri vas posije sonček breskrbnosti! nč, nočko, komaj gledam, ...