|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
21.9.2007 21:24:53   
Majchi
Oj punce!

Tejč, hvala bogu, da je vse ok. Imaš pa res veliko sranja na kupuuser posted image . Se še iz nosečnosti spomnim skoz nekih virusov in prehladov z Ajšo, zdej pa še tamala. No, saj se bo prej ali slej tudi pri nas kaj začelo. Jaz še ne vem, kako je, če imaš otroka bolanega. Si niti ne želim zvedeti, ampak prej ali slej bom.

Juniorka, kje se pa kupi te neoprenske hlačke? Cena? A misliš, da jih sploh rabimo al so dovolj pleničke?

Felicia, pri vas se pa tud dogaja skoz neki, a ne? Sej mogoče pa ni nič slabega, če gre otroček na kakšen dodaten pregled. Jaz pri pediatrinji sama vprašam, če se je normalno npr. to in ono in tako kot je rekla Bambina, razvojne ne bi za slabo vzela, ampak bi se šla kaj novega naučit. Tako kot vemo, da je npr. plavanje dobro za otroka in zato gremo plavat, pa še plačale ga bomo. RA pa tudi lahko na tak način vzameš, pa še zastonj je.
No, ne me narobe razumet. Itak, da je najboljša varianta, da se otrok normalno razvija in da ne rabi na nobene dodatne vaje hodit. Samo pravim, da danes to precej poudarjajo in lahko veliko različnih vidikov vidiš. Meni npr. nikoli noben ni pokazal handlinga, pa bi ga rada znala, ker me zanima. Saj ne da bi ga zdej obsedeno uporabljala in vsem težila, kako naj držijo mojga otroka, ampak mi je zanimivo vedet.

Joj, film zraven gledam, pa pišem tole že pol ureuser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
21.9.2007 21:32:59   
tejč
Majchi, pri Ajši tud jaz nisem vedela, kaj je to vročina ali prehlad, potem se je pa začelo in tale vrtec, ojejejejej, kolikor plusov, so tudi minusi, jasno... Maška bo pa itak naj...user posted image  kar se tega tiče, ker je revica tadruga...

MAh. Bo že.
Mora bit pestro, če ne, ni "pri nas doma"user posted image .

Ej, mi nismo nikoli imel neoprenskih hlačk za plavanje. Sploh ne rabiš. Delajo pa neko velko reklamo. Pa saj nisi dve uri v vodi z otrokom. Ampak kakor želite...
Se že veselim plavanja!!!! Sem izvedela, da bi lahko hodila tudi v Kamniku, pa nočem zamujati tako dobre družbe v Atlantisu...user posted image

No, kaj pa drug teden? Začetek bo lep. Se dobimo kje na sprehodu? Tivoli? Kaj pa Arboretum? Je katera za??

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
21.9.2007 21:35:53   
felicia
Majchi- ja sej čist zastopim to glede razvojne sam je fora v tem, da jaz pri svojem malem sploh tega ne opazim in P me  tudi ni poslala v razvojno ampak je sam tko mimgrede omenila, da se ji zdi da glavo nazaj vleče pa rokice. Sej sem jaz za to če misli da je kaj narobe naj me pošlje v razvojno sploh ni panike sam da mi pa tako samo neki omenja pa tud ni lih fajn. Sej zdej se trudim malo drugače ga držat pa v lupinci preživi tudi nekaj časa. Celo na trebuhu mu ratuje všeč pa tega prej ni maral in ga tudi nisem silila v  ta položaj medtem ko mi je sestra v posvetovalnici rekla, da ga moram nujno dajat vsak dan na trebuh! Sej neki nasvetov pač vzamem neki jih preslišim pa je. Za sam handling se mi zdi pa prepozno v 4 mesecu, ker moj lumpi ima že neko ustaljeno prakso kako ga dvigujemo in nosimo. Drugač pa hvala za vse nasvete, ki jih dobim tuki gor na RR!

Tejch- jaz sem svojemu Urošu merila temperaturo pa jo ima vedno tam okoli 36,4 ali 36,5. Kaj pa če tvojo matrajo kakšni zobki?

No zdej grem mal še pospravit pa spat!

Aja Majchi tvoji Lani vse naj za 4 mesece!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
21.9.2007 21:37:15   
felicia
Jaz sem za sprehod takoj sam povejte kdaj pa kje! user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
21.9.2007 21:39:54   
tejč
Jaz bi kar v ponedeljek, če je kateri prav. In to kar kmalu zjutraj-ob 9.30?Kje? Povejte...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
21.9.2007 21:42:36   
Majchi
Tejč, ja imaš prav glede minusov in plusov vrtca. Me že zdaj skrbi. Ah, boščki bojo tile naši otročki. Lana bo šla tud po vsej verjetnosti že maja v vrtec. Če tko pomislim, revež mali, lahko da sploh še hodila ne bo, pa bo že v vrtcu. Mene kar stisneuser posted image . Upam, da ne bo skoz bolehala in vsega pobrala tam.

Arboretum? Jaz bi pa rada šla. Po mojem sem bla nazadnje, ko sem bla v osnovni šoli. Se tud približno ne spomnim, kako zgleda. A je vstopnina?

Drugače sva bile pa danes z Lano pri Sugar in Vallu in smo se tam malo sprehajali. Fino je blo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
21.9.2007 21:45:20   
Majchi
Uf, sta me vmes prehitele. Spet k filmu škilim vmesuser posted image .

Lahko v ponedeljek ob 9.30. Bomo pa mal pohitel zjutraj. Gremo v Arboretum?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
21.9.2007 21:48:26   
felicia
No jaz sem za arboretum ker sploh nikol nisem bilauser posted image  in zato tud ne zna pridet tja! Tako d aprosim navodila!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
21.9.2007 21:49:02   
Majchi
user posted image user posted image user posted image  Vseslovensko srečanje majčic - VSM user posted image user posted image user posted image :

Četrtek, 11.10.2007 v Celju

1. Putka
2. Felicia
3. Rogljiček
4. Bambina_
5. Majchi
6. Iwa
7. Sugar
8. Petrazg
9. Cappy
10. Tejč
11. nky 23
12. juniorka
13. lex
14. Petrinja
15. Eca

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
21.9.2007 21:50:33   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
No jaz sem za arboretum ker sploh nikol nisem bilauser posted image  in zato tud ne zna pridet tja! Tako d aprosim navodila!

Tud jaz sem že out iz tega! Enkrat smo se mimo vozil s kolesi. Tejč, help!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
21.9.2007 22:05:23   
BAMBINA_
Čer!
Lej jih babnce na kupu user posted image Dons bi pa lohk kakšen čvek udarile. Arboretum. Kolk se mi lušta it z vami. Pa bi tudi šla, samo si še vedno ne upam iti sama tako daleč, brez, da bi kdo bil zadaj pri Griši. A slučajno veste, kje se dobi on ogledalček, ki ga na zadnjo šipo pripopaš, da lahko vmes pošpegaš k tamalemu v jajčko. Majchi a tegale psihota gledaš?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
21.9.2007 22:07:34   
felicia
sploh nisem vedla da obstaja tak ogledalček, pomoj se to verjetno dobi v vsaki štacuni z avto opremo. Vem pa da imajo renault espace dodatno ogledalo sam avta pa tud naute menjali  a neuser posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
21.9.2007 22:08:26   
BAMBINA_
Ekola, še link z zemljevidom arboretuma. Klikni

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
21.9.2007 22:09:31   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Vem pa da imajo renault espace dodatno ogledalo sam avta pa tud naute menjali  a neuser posted image

user posted image jah, jaz bi...user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
21.9.2007 22:16:33   
felicia
No če katero zanima menjava avta mamo mi na zalogi kakšnega enoprostorca in sicer Renault scenica s sedmimi sedeži! Tako da bambina če se odločite za menjavo me kontakteri!user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
21.9.2007 22:21:29   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
Majchi a tegale psihota gledaš?

Prej je bil na Popu en film k mi je ličil na grozljivko. Se jih pa bojim, tko da sem prešaltala na kanal A in sem Herbija gledalauser posted image . Itak brezveze!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
21.9.2007 22:25:50   
Majchi
Bambina, kako prilepiš link in ga preimenuješ v "klikni" ali pa "tukaj". Prosim razsvetli meuser posted image !

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
21.9.2007 22:33:00   
BAMBINA_
Napišeš klikni ali pa karkolitipačpadenapamet, potem pa to označiš oz. počrniš, klikneš na tisti mali svet na vrhu in tja prilepiš link. Pa, da vidim, če znaš. user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
21.9.2007 22:36:09   
BAMBINA_
Felicia, sva ravno lani kupila. So pa najina merila izredno visoka: nekako takole; ohranjen, malo km, klima, pet vrat, čim mlajši letnik, nekaramboliran, pa poceni... user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
21.9.2007 22:37:10   
Majchi
davidimkoksembrihtna

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
21.9.2007 22:38:20   
Majchi
šemalmimanjka

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
21.9.2007 22:39:23   
Majchi
Jeeeeeee! Thx! Se opravičujem, če mal smetim, bom zdej nehalauser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
21.9.2007 22:42:54   
BAMBINA_
user posted image user posted image user posted image , sam izvirna pa nisi, no. Da kar link od našega čveka pripopaš user posted image user posted image
Punce, pridne bodite, se grem jaz svojima dvema moškima v spalnico pridružiti.
Nočko user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
21.9.2007 22:46:19   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

user posted image user posted image user posted image , sam izvirna pa nisi, no. Da kar link od našega čveka pripopaš user posted image user posted image

Mah, sem imela tok dela s samo tehnikouser posted image , da ni blo cajta. Pa še pri julijkah sem se mogla mal vsajatuser posted image .

Jaz tud grem pod tuš in spat. Če ni Na kraju zločina, me TV sploh ne zanima.

Nočko!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
21.9.2007 23:35:28   
petrinja
halo halo.

neoprenske hlačke lahko naročiš prek neta, kjer oglašujejo plavanje dojenčkov, in imajo tusi fredove obroče, hlačke, ter cel pajac. hlačke so cca 25 evrov.
joj, zdajle tako težko tole pišem, ker mam učke čisto rdeče, ker sem bila na plavanju-pa še leče nosim, in je prišla klorirana voda od lečk, pa smo tamuser posted image .
je pa zato oči tako priden-se je celo odpovedal uvodni hokejski tekmi, da sem se šla lahko jaz malo rekreiratuser posted image .
putka- sva šle danes s taščo malo v osh kosh-a pri tržnici, in je babi kupila za Matevža tak lušten medo pajac, + enake rokavičke in copatke. ja se bližamo že 5im mesecem, pa že padajo darilcauser posted image . ja, se moram pohvalit, da jaz imam res fejst taščo.user posted image
mali raste, se hoče že iz sedečega položaja na noge postavljat, če seveda jaz držim rokice, in živ je ko poperuser posted image . ko smo se šli cepit, smo ga mogle vse tri trdno držat, se pravi jaz, sestra in še zdravnicauser posted image . mali martin krpan!
zobkov še ni na spregled, glede GH pa še malo čakamo, dokler ne sedi sam-sej to je še cca 1 mesec, pol pa akcija. poskusili smo samo sokce od hippa, korenček, jabolko, marelica in rdeči plodovi. in jih blazno obožuje, sam jih ne bo dobil kaj preveč pogosto, zaradi uničenja zobkov, čeprav piše da ni dodanega sladkorja.

petrazg, lahko še meni prosim pošlješ nasvete pri uvajanju GH? ti pošljem e-mail na ZS!

tejč, upam da tudi pri vas posije sonček breskrbnosti!

nč, nočko, komaj gledam, ...user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.