juniorka
|
Nekaj je sitkan naš, previt in sit, pa mu ne paše Mislim, da bodo zobki, ker me hoče ugriznit za vrat, ko ga imam na rokah ! Pa spat je ratal problem, predvsem zvečer, zaspi ob flaši, čez pol ure pa smo budni, bi se igral..in tako do enajstih, ko mami reče spat in pol imava kdo bo koga , pa pol zaspi. In se zbudi ful različno- danes je jokal v spanju- se večkrat zgodi, kar zajoka, takšen jok, da srce para in pol ga moram zbudit, pa smo jedli ob dveh, pa spet ob šestih, pa pol devetih! Pa še vedno ga zvija malo in se premetava... če bodo pa še zobki, pol nama bo pa pestro- danes ati odhaja- ga je zadnje dni kopal in je prav pasalo, da sem se v miru stuširala! Drugače pri previjanju zdaj nogice lovimo in prstki že v usta silijo , glede sezuvanja nogavičk smo pa že eksperti, ker nam je rutina že od 1 meseca dalje, le da je zdaj to možno že v trenutku in potem mami išče nogavice po sobi! Ja, mi smo bili tudi v C&A, pa sem bla malo razočarana, ni take ponudbe, kot v A., pa številke imajo kar pobrane, bodyji so tisti pocen, ki se raztegnejo pri vratu, da našemu pol ramena gledajo ven in jih ne maram, edino Eca mi je dober predlog dala, da jih vzame s kratkimi rokavi za spodaj, pol pa majčko z dolgimi čez . In sem kupila nekaj takih. Na preklop pa jih sploh niso imeli . Večjih št. tudi ni bilo kaj dosti, samo do 62 in to istih stvari, kot jih ima Nel iz A. v 80.Kupila sem mu pa tistega pajaca, brez stopal, s kapuco, za s kopanja mora met nekaj toplega, pa da ne rabim 100 stvari na njega vlačit, samo hop v pajaca, pa gremo! Imajo pa za punčke več, kaj pa drugega , kje pa ne, a ne!? Ja, jaz kar 80 kupujem, ker smo na 74 zdaj! Sugar, mi imamo igralne loke 150 krat 100 cm, pa so mu igračke zanimive 5 min, pol pa gre raje na trebuh, pa se prekucne, pa spet dalje... Ampak še ni šlo čez blazino , tako da je zaenkrat dovolj velika! Dobila sem pa eno 100krat100, tam se pa takoj za lok zagozdi , in pol se pritožuje, kriči, prav smešno je! Pa glede košaric- meni je to najhuje, ker so prsi doživele 300% spremembo- prej nisem bla vajena nosit modrcov in mi zdaj to gre prav na..., moteče, ampak bomo potrpeli... Gremo malo ven, dokler je še lep sonček- smo pa ločeni od sveta z vodo- moj oče ni mogel v službo, pa sestra v šolo ! Dobro, da smo na hribčku!