|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
21.9.2007 14:09:38   
vita80
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

lunči user posted image user posted image user posted image  si zlata, ti to veš, a ne user posted image user posted image user posted image

Se podpisujem pod Ledenko! Pa sej nisem misla tak, no! Pa tak veš, no!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
21.9.2007 14:12:17   
LuNa73
ajsika, ne govor to naglas, ker drgač me bo še moj kje prodal! user posted image  Da se mi ne bo kej podobnga zgodil! user posted image

Gospa Novak je na počitnicah v Španijiutonila. Čez dve leti je obalna straža našla truplo in poslala gospodu Novaku naslednji telegram:
Našli gospo Novak, pokrito s školjkami, biseri so vredni 500.000,00 EUR.

Gospod Novak telegrafira nazaj:
Prodajte bisere, pošljite denar in znova nastavite vabo!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 877
21.9.2007 14:15:07   
ledenka
lunči, pri današnjih cenah zlata se nimaš kaj bat user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 878
21.9.2007 14:26:36   
LuNa73
pikapoka2 sam za info? a ti plačamo en tečaj za hitro branje? ker nekam dolg ti rabiš da prebereš te poste od danes.... ja, prav si misla! pogrešam kak tvoj komentar! user posted image

ledenčica gnar je gnar, sej ni važn al velik al mal, glavn da je profit! user posted image  

Itak pa jst vem... lunca-neprecenljiva vrednost, ledenka-neprecenljiva vrednost, pikapoka-neprecenljiva vrednost, sonček-neprecenljiva vrednost, vita-neprecenljiva vrednost, špelka-neprecenljiva vrednost, špelka-neprecenljiva vrednost, lupita-neprecenljiva vrednost,.......(ne lub se mi več naštevat). za vse ostalo je mastercard!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 879
21.9.2007 14:32:23   
vita80
Al pa Karanta!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 880
21.9.2007 14:52:05   
bumbum
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73
evo meneeeeeeeeeeeeeeeeee na prvem tiru! Dejva se zment za tam okol 12-ih! Si jst vse prpravim, pa seveda sebe prpravim (beri vun s pižame spravim) in gremooooooooooooo.... sam ga boma srale prek ZS! Zmejeno?user posted image

HEeeeej! LuNa, sam ne mi rečt, da sem zamudla šloganje!!!! Še mečeš karte? Pošlji ZS, pliiiiiiiiiisssssssssss.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 881
21.9.2007 14:53:06   
ledenka
dejte mi povedat, zakaj mi vsak petek ob 3h prletijo na mizo najbolj nujne zadeve user posted image  tisto, kar je treba do pondelka do 8h naredit.

mogoč moram prej spokat iz službe al kaj user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 882
21.9.2007 14:57:28   
LuNa73
ker vejo da si pridna! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 883
21.9.2007 15:03:18   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73
evo meneeeeeeeeeeeeeeeeee na prvem tiru! Dejva se zment za tam okol 12-ih! Si jst vse prpravim, pa seveda sebe prpravim (beri vun s pižame spravim) in gremooooooooooooo.... sam ga boma srale prek ZS! Zmejeno?user posted image

HEeeeej! LuNa, sam ne mi rečt, da sem zamudla šloganje!!!! Še mečeš karte? Pošlji ZS, pliiiiiiiiiisssssssssss.

ja seveda si ga! Kje pa hodiš cel dopoldan????!!!!! user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 884
21.9.2007 15:04:15   
bumbum
user posted image user posted image user posted image , ja v službi. 

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 885
21.9.2007 15:09:07   
LuNa73
bumbum-pa v službo se ne hodi delat! v službo se hodi zato, da se lahk na RR visi! hitrej mine cajt! user posted image

Evo zdej pa:

na ZS mi javte: štir številke od 1-44! Pa skoncentririte se na vprašanje preden mi jih napišete! Pa vprašanje mi tud napište! A vela?

No, zdej pa...tri štiri zdaj.....

čas za šloganje je potekel! ha ha ha ha

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 886
21.9.2007 15:16:12   
ledenka
sem napisala user posted image  pa da vidmo, kaj boš povedala user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 887
21.9.2007 15:17:48   
bumbum
Ma ja, tale moja služba je taka, da je nemogoče na RR viset.....kam naj pa 22 otrok pošljem v tem času?user posted image Pomagajo mi naj, ne?

Moje vpr. je tudi že pro tebiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 888
21.9.2007 15:35:16   
kodrana
luna se lahko tudi jaz pridružim?
mi boš šlogala?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 889
21.9.2007 15:59:02   
LuNa73
grem jest, pol pa nadaljujem... počas mi bo pa šlo še vredu... k bom pogruntala najlažjo in najboljšo metodo za na daljavo!user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 890
21.9.2007 16:00:11   
ledenka
dober tek! user posted image  pa hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 891
21.9.2007 16:23:42   
bumbum
Naj ti tekne! Pa hvala, ja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 892
21.9.2007 17:47:34   
bumbum
Torej, LuNa.....si se napokala?user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 893
21.9.2007 17:51:40   
LuNa73
sem sem...zdej pa kapučinčeka pijem, pa razmišlam, da morem nekej narest, ker sem mal utrujenauser posted image

Kak se pa ti počutiš? si o.k?

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 894
21.9.2007 17:53:57   
bumbum
Jaaa, jaz sem čist ok. Čist petkovo user posted image

Tako, zdaj greva pa kupit darilo za tamalega h kateremu greva jutri na roj. dan.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 895
21.9.2007 17:59:25   
LuNa73
hmmmmmm...jst tud ne bi mela nič proti darilu user posted image  Dej ko boš že glih v akciji, dej še men enga kup... pa prnes user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 896
21.9.2007 18:15:36   
LuNa73
Punce sej jst sem vedla da sem fajn, ampak da sem tak fajn, ker sem rojena 5. pa tud nisem vedla! huh, zdaj hodim po stanovanju ko pav...user posted image

Številka 5
Si raziskovalec z magijo na obrazu. O življenju se učiš po lastnih izkušnjah in ta so ti najboljši učitelj!

Si dokaj priljubljen/a v družbi in vedno obrneš situacijo v svojo korist, če je potrebno boš prijetno pokramljal/a z lastnim sovražnikom. Odlično se razumeš z vsemi. Si komunikativna oseba in imaš dober smisel za humor, zato te bodo prijatelji in družina vedno prosili za pomoč. Odlikuje te odličen poslovni um, reagiraš v hipu. Če odpreš privaten posel, te čaka velik uspeh. V ljubezni boš malce zašla, toda našla boš nekoga, ki te bo popolnoma osvojil. Pazi le, da ne boš pokvaril/a vsega s svojo popularnostjo pri nasprotnem spolu, ker bo vedno priložnost za nezvestobo. Ljubiš spremembe in svobodo.
Najbolje se razumeš z ljudmi, ki imajo številki 1, 2 in 9, dobro pa se boš ujel/a tudi s številko 6 in 8.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 897
21.9.2007 19:14:52   
bumbum
Opa, LuNa! A te št. se gledajo po datumu rojstva? Pol ni čudno, da se midve štekava, ko sem rojena 2......No, daj še zame povej kaka sem user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 898
21.9.2007 19:24:52   
sonček33
LuNa pa zame tudi. jaz sem pa 3.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 899
21.9.2007 19:26:00   
bumbum
Čaki, a to se gleda dan ali mesec? Ker jaz sem rojena 2. v mesecu.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.