Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 14:09:38
|
|
|
|
vita80
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lunči si zlata, ti to veš, a ne Se podpisujem pod Ledenko! Pa sej nisem misla tak, no! Pa tak veš, no!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 14:12:17
|
|
|
|
LuNa73
|
ajsika, ne govor to naglas, ker drgač me bo še moj kje prodal! Da se mi ne bo kej podobnga zgodil! Gospa Novak je na počitnicah v Španijiutonila. Čez dve leti je obalna straža našla truplo in poslala gospodu Novaku naslednji telegram: Našli gospo Novak, pokrito s školjkami, biseri so vredni 500.000,00 EUR. Gospod Novak telegrafira nazaj: Prodajte bisere, pošljite denar in znova nastavite vabo!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 14:15:07
|
|
|
|
ledenka
|
lunči, pri današnjih cenah zlata se nimaš kaj bat
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 14:26:36
|
|
|
|
LuNa73
|
pikapoka2 sam za info? a ti plačamo en tečaj za hitro branje? ker nekam dolg ti rabiš da prebereš te poste od danes.... ja, prav si misla! pogrešam kak tvoj komentar! ledenčica gnar je gnar, sej ni važn al velik al mal, glavn da je profit! Itak pa jst vem... lunca-neprecenljiva vrednost, ledenka-neprecenljiva vrednost, pikapoka-neprecenljiva vrednost, sonček-neprecenljiva vrednost, vita-neprecenljiva vrednost, špelka-neprecenljiva vrednost, špelka-neprecenljiva vrednost, lupita-neprecenljiva vrednost,.......(ne lub se mi več naštevat). za vse ostalo je mastercard!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 14:32:23
|
|
|
|
vita80
|
Al pa Karanta!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 14:52:05
|
|
|
|
bumbum
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 evo meneeeeeeeeeeeeeeeeee na prvem tiru! Dejva se zment za tam okol 12-ih! Si jst vse prpravim, pa seveda sebe prpravim (beri vun s pižame spravim) in gremooooooooooooo.... sam ga boma srale prek ZS! Zmejeno? HEeeeej! LuNa, sam ne mi rečt, da sem zamudla šloganje!!!! Še mečeš karte? Pošlji ZS, pliiiiiiiiiisssssssssss.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 14:53:06
|
|
|
|
ledenka
|
dejte mi povedat, zakaj mi vsak petek ob 3h prletijo na mizo najbolj nujne zadeve tisto, kar je treba do pondelka do 8h naredit. mogoč moram prej spokat iz službe al kaj
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 14:57:28
|
|
|
|
LuNa73
|
ker vejo da si pridna!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 15:03:18
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 evo meneeeeeeeeeeeeeeeeee na prvem tiru! Dejva se zment za tam okol 12-ih! Si jst vse prpravim, pa seveda sebe prpravim (beri vun s pižame spravim) in gremooooooooooooo.... sam ga boma srale prek ZS! Zmejeno? HEeeeej! LuNa, sam ne mi rečt, da sem zamudla šloganje!!!! Še mečeš karte? Pošlji ZS, pliiiiiiiiiisssssssssss. ja seveda si ga! Kje pa hodiš cel dopoldan????!!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 15:04:15
|
|
|
|
bumbum
|
, ja v službi.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 15:09:07
|
|
|
|
LuNa73
|
bumbum-pa v službo se ne hodi delat! v službo se hodi zato, da se lahk na RR visi! hitrej mine cajt! Evo zdej pa: na ZS mi javte: štir številke od 1-44! Pa skoncentririte se na vprašanje preden mi jih napišete! Pa vprašanje mi tud napište! A vela? No, zdej pa...tri štiri zdaj..... čas za šloganje je potekel! ha ha ha ha
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 15:16:12
|
|
|
|
ledenka
|
sem napisala pa da vidmo, kaj boš povedala
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 15:17:48
|
|
|
|
bumbum
|
Ma ja, tale moja služba je taka, da je nemogoče na RR viset.....kam naj pa 22 otrok pošljem v tem času? Pomagajo mi naj, ne? Moje vpr. je tudi že pro tebi
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 15:35:16
|
|
|
|
kodrana
|
luna se lahko tudi jaz pridružim? mi boš šlogala?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 15:59:02
|
|
|
|
LuNa73
|
grem jest, pol pa nadaljujem... počas mi bo pa šlo še vredu... k bom pogruntala najlažjo in najboljšo metodo za na daljavo!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 16:00:11
|
|
|
|
ledenka
|
dober tek! pa hvala
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 16:23:42
|
|
|
|
bumbum
|
Naj ti tekne! Pa hvala, ja!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 17:47:34
|
|
|
|
bumbum
|
Torej, LuNa.....si se napokala?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 17:51:40
|
|
|
|
LuNa73
|
sem sem...zdej pa kapučinčeka pijem, pa razmišlam, da morem nekej narest, ker sem mal utrujena Kak se pa ti počutiš? si o.k?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 17:53:57
|
|
|
|
bumbum
|
Jaaa, jaz sem čist ok. Čist petkovo Tako, zdaj greva pa kupit darilo za tamalega h kateremu greva jutri na roj. dan.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 17:59:25
|
|
|
|
LuNa73
|
hmmmmmm...jst tud ne bi mela nič proti darilu Dej ko boš že glih v akciji, dej še men enga kup... pa prnes
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 18:15:36
|
|
|
|
LuNa73
|
Punce sej jst sem vedla da sem fajn, ampak da sem tak fajn, ker sem rojena 5. pa tud nisem vedla! huh, zdaj hodim po stanovanju ko pav... Številka 5 Si raziskovalec z magijo na obrazu. O življenju se učiš po lastnih izkušnjah in ta so ti najboljši učitelj! Si dokaj priljubljen/a v družbi in vedno obrneš situacijo v svojo korist, če je potrebno boš prijetno pokramljal/a z lastnim sovražnikom. Odlično se razumeš z vsemi. Si komunikativna oseba in imaš dober smisel za humor, zato te bodo prijatelji in družina vedno prosili za pomoč. Odlikuje te odličen poslovni um, reagiraš v hipu. Če odpreš privaten posel, te čaka velik uspeh. V ljubezni boš malce zašla, toda našla boš nekoga, ki te bo popolnoma osvojil. Pazi le, da ne boš pokvaril/a vsega s svojo popularnostjo pri nasprotnem spolu, ker bo vedno priložnost za nezvestobo. Ljubiš spremembe in svobodo. Najbolje se razumeš z ljudmi, ki imajo številki 1, 2 in 9, dobro pa se boš ujel/a tudi s številko 6 in 8.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 19:14:52
|
|
|
|
bumbum
|
Opa, LuNa! A te št. se gledajo po datumu rojstva? Pol ni čudno, da se midve štekava, ko sem rojena 2......No, daj še zame povej kaka sem
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 19:24:52
|
|
|
|
sonček33
|
LuNa pa zame tudi. jaz sem pa 3.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 19:26:00
|
|
|
|
bumbum
|
Čaki, a to se gleda dan ali mesec? Ker jaz sem rojena 2. v mesecu.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.