Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:20:41
|
|
|
|
LuNa73
|
ajsika se strinjam s tabo... sam jst če se ne motim je tale bum bum tud iz MB , tak da sam vidve z lupitko prideta v te lepe štajerske konce.... hmmmmmm se že veselim...si nas že kr predstavlam kake kure bomo.... klele gor kokodajsamo, tam pa kot da bi nam kdo klune zavezu !
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:20:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 a nisi???!!! pol pa si ti res čudna se morem popravit, prikupno in zanimivo čudna zaj sem pa zafarbala
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:21:48
|
|
|
|
bumbum
|
Eto, sem si prebrala malo o teh znakih, podznakih.......in se zraven prav , ker ena zadeve so pa res trofli. Nekatere so pa čist mimo, samo takih je bolj malo.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:23:53
|
|
|
|
bumbum
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 ajsika se strinjam s tabo... sam jst če se ne motim je tale bum bum tud iz MB , tak da sam vidve z lupitko prideta v te lepe štajerske konce.... hmmmmmm se že veselim...si nas že kr predstavlam kake kure bomo.... klele gor kokodajsamo, tam pa kot da bi nam kdo klune zavezu ! O čem ti to? Kam prideva? Ja, ja tale bumbum je iz MB.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:24:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum Eto, sem si prebrala malo o teh znakih, podznakih.......in se zraven prav , ker ena zadeve so pa res trofli. Nekatere so pa čist mimo, samo takih je bolj malo. pr teh pojasnilih je itak tak, da se zlahka najdes v opisih... kar prevec sem itak strastna dvomljivka
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:25:17
|
|
|
|
LuNa73
|
bumbum, mim so sigurn une ko se mal dotaknejo tvojih šibkih točk, a ne? Pa a vete da se ujemanje partnerjev sploh ne gleda po sončnih znamenjih? Ujemat se morta v veneri (ženska) in marsu (moški)! Gre pa pol po istem principu kot pr sončnih znamenjih! voda-zemlja, voda-voda, zemlja-zemlja, ogenj-zrak, ogenj-ogenj, zrak-zrak
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:27:41
|
|
|
|
bumbum
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 bumbum, mim so sigurn une ko se mal dotaknejo tvojih šibkih točk, a ne? Pa a vete da se ujemanje partnerjev sploh ne gleda po sončnih znamenjih? Ujemat se morta v veneri (ženska) in marsu (moški)! Gre pa pol po istem principu kot pr sončnih znamenjih! voda-zemlja, voda-voda, zemlja-zemlja, ogenj-zrak, ogenj-ogenj, zrak-zrak Ma kaj pa vem, najbolj mimo je ona, da sem lahko robate postave, hehe....sem pa taka piška, miška.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:28:15
|
|
|
|
LuNa73
|
bumbum me se menmo da se nekrat dobimo na kavi v MB! Ledenka je iz LJ pa Lupita tud! Jst pa sem tud večji del v MB. Pa ker mata uni dve kdaj opravke v MB lahk komot se kle dobimo... ker da bi pa tja v mlako hodle zdej ko je mrzl, pa une žabe poslušat ko kvakajo.... eh... ka me sploh razumeš? ker jst še sebe ne kaj sem zdej to sklanfala skup jao meni...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:32:00
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 bumbum, mim so sigurn une ko se mal dotaknejo tvojih šibkih točk, a ne? Pa a vete da se ujemanje partnerjev sploh ne gleda po sončnih znamenjih? Ujemat se morta v veneri (ženska) in marsu (moški)! Gre pa pol po istem principu kot pr sončnih znamenjih! voda-zemlja, voda-voda, zemlja-zemlja, ogenj-zrak, ogenj-ogenj, zrak-zrak Ma kaj pa vem, najbolj mimo je ona, da sem lahko robate postave, hehe....sem pa taka piška, miška. no jst pa sem kot breja kobila....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:32:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 bumbum me se menmo da se nekrat dobimo na kavi v MB! Ledenka je iz LJ pa Lupita tud! Jst pa sem tud večji del v MB. Pa ker mata uni dve kdaj opravke v MB lahk komot se kle dobimo... ker da bi pa tja v mlako hodle zdej ko je mrzl, pa une žabe poslušat ko kvakajo.... eh... ka me sploh razumeš? ker jst še sebe ne kaj sem zdej to sklanfala skup jao meni... ma ja, se bomo zmenle vrzemo karte pa v kavo pogledamo - na vas mariborcankah je, da najdete lokal s tursko kavo k espresso bolj slabo zoc nardi
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:32:44
|
|
|
|
bumbum
|
Lunči, itak da te razumem, če sem isto "zmešana" kot ti. Normalno, da ne morva midve v močvirje hodit.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:34:03
|
|
|
|
bumbum
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 no jst pa sem kot breja kobila.... No, no Lunca! Ne pretiravaj!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:37:25
|
|
|
|
LuNa73
|
jst znam sam s kart... s kave jst ne znam...mam pa knjigico za v kavo gledat... ledenčica, dober da si pozabla na masažo stopal Itak pa si oblubla sangrijo! Sam kje jo bomo pa spile? Kr v avtu? al pa v parku na klopci? Ker jst si vas ne upam k seb povabit. čeprav ste vse neke majhne pa drobckene bi vas že nekam postavla-če ne druzga v kot, ampak kar se nrave tiče... ta se mi pa zdi da je mal bolj divja
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:37:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 no jst pa sem kot breja kobila.... hmpf, to pa res ne govori! v nasem bistvu smo vse take, kot cmo bit
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:38:50
|
|
|
|
LuNa73
|
sej pa kobile so pametne če pa so breje pa so duplo pametne ...jst sem to misla. a je kira kej druzga mogoče?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:39:51
|
|
|
|
bumbum
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 jst znam sam s kart... s kave jst ne znam...mam pa knjigico za v kavo gledat... ledenčica, dober da si pozabla na masažo stopal Itak pa si oblubla sangrijo! Sam kje jo bomo pa spile? Kr v avtu? al pa v parku na klopci? Ker jst si vas ne upam k seb povabit. čeprav ste vse neke majhne pa drobckene bi vas že nekam postavla-če ne druzga v kot, ampak kar se nrave tiče... ta se mi pa zdi da je mal bolj divja Jaz vas pa k sebi ne povabim, ker pol me kak dan ali teden pred vašim obiskom ziher ne bo na RR, ker bom pucala. Ti bi nas pa kar v kot postavla? Bi človek rekel, da si kaka staaaaaaaara učitlca.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:41:11
|
|
|
|
ledenka
|
jaaaa, sangrija la la la lambada (si mal prepevam) mah se bomo ze znasle, nekam bomo ze sle v starih cajtih srednje sole smo sli tud v park, ja, ce ni blo druge joooooj, kok je to nazaj!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:43:15
|
|
|
|
bumbum
|
Vem, da mi verjetno ne boste odgovore, ampak sprašujem se kolk ste kaj stare? Ker meni se tudi zdi ta srednja šola taaaaaaaak daleč.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:44:07
|
|
|
|
ledenka
|
se bom mal spravla dol z neta! mejte se, bejbe tkoooo je fajn tuki
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:47:46
|
|
|
|
LuNa73
|
staaaaaaaara učitlca stara že stara.... sam učitlca ne! Sem bla pa celih 5 mesecev vzgojitlca v DD! To so pa vidl pa pol!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:50:46
|
|
|
|
LuNa73
|
ledenčica moja zlata, ti se mej tud lepo... sej jst se bom tud počas spravla, ker pride moj bolnik...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 20:52:29
|
|
|
|
bumbum
|
Ledenkica, bodi lepo! Se tipkamo kaj..... Mene pa tudi že tuš kliče!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 21:57:30
|
|
|
|
ledenka
|
vse zginle z oblicja zemlje
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 10:27:35
|
|
|
|
LuNa73
|
Jutro! Upam da ste se lepo prebudile v to sončno jutro! Mene moja M tok matra, da bi jo najraj nekam poslala... Pa kr spala bi...sploh se mi ne ljubi nič... No sam tok, da sem e prfočkala....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 22.9.2007 11:10:51
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 no, mene pa mal zanima kaj ste ve po horoskopu, pa ascendent kje mate...pa luno :) jst sem devica, ascendent v škorpijonu, pa luno v strelcu to je zlo zaj kombinacija... mal zemle, pa mal vode pa mal ognja... EVO MENE: Sonce: RAK Luna:DVOJČKA Ascendent: STRELEC Praviš da je ujemanje v veneri in marsu? A potem gledam pri meni venero in pri njemu mars ali primerjam mojo in njegovo venero in moj in njegov mars?? Aja, LuNa, kdaj mi boš na ZS odgovorila?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.