|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
21.9.2007 20:20:41   
LuNa73
ajsika se strinjam s tabo... sam jst če se ne motim je tale bum bum tud iz MB user posted image , tak da sam vidve z lupitko prideta v te lepe štajerske konce.... hmmmmmm se že veselim...si nas že kr predstavlam kake kure bomo.... klele gor kokodajsamo, tam pa kot da bi nam kdo klune zavezu user posted image !

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 926
21.9.2007 20:20:48   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

a nisi???!!! pol pa si ti res čudna user posted image user posted image   se morem popravit, prikupno in zanimivo čudna user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image

zaj sem pa zafarbala user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 927
21.9.2007 20:21:48   
bumbum
Eto, sem si prebrala malo o teh znakih, podznakih.......in se zraven prav user posted image , ker ena zadeve so pa res trofli. Nekatere so pa čist mimo, samo takih je bolj malo.user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 928
21.9.2007 20:23:53   
bumbum

ajsika se strinjam s tabo... sam jst če se ne motim je tale bum bum tud iz MB user posted image , tak da sam vidve z lupitko prideta v te lepe štajerske konce.... hmmmmmm se že veselim...si nas že kr predstavlam kake kure bomo.... klele gor kokodajsamo, tam pa kot da bi nam kdo klune zavezu user posted image !

O čem ti to? Kam prideva? Ja, ja tale bumbum je iz MB.user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 929
21.9.2007 20:24:52   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Eto, sem si prebrala malo o teh znakih, podznakih.......in se zraven prav user posted image , ker ena zadeve so pa res trofli. Nekatere so pa čist mimo, samo takih je bolj malo.user posted image

pr teh pojasnilih je itak tak, da se zlahka najdes v opisih... kar prevec user posted image  

sem itak strastna dvomljivka user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 930
21.9.2007 20:25:17   
LuNa73
bumbum, mim so sigurn une ko se mal dotaknejo tvojih šibkih točk, a ne? user posted image

Pa a vete da se ujemanje partnerjev sploh ne gleda po sončnih znamenjih?user posted image  Ujemat se morta v veneri (ženska) in marsu (moški)! Gre pa pol po istem principu kot pr sončnih znamenjih! voda-zemlja, voda-voda, zemlja-zemlja, ogenj-zrak, ogenj-ogenj, zrak-zrak

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 931
21.9.2007 20:27:41   
bumbum

bumbum, mim so sigurn une ko se mal dotaknejo tvojih šibkih točk, a ne? user posted image

Pa a vete da se ujemanje partnerjev sploh ne gleda po sončnih znamenjih?user posted image  Ujemat se morta v veneri (ženska) in marsu (moški)! Gre pa pol po istem principu kot pr sončnih znamenjih! voda-zemlja, voda-voda, zemlja-zemlja, ogenj-zrak, ogenj-ogenj, zrak-zrak

Ma kaj pa vem, najbolj mimo je ona, da sem lahko robate postave, hehe....sem pa taka piška, miška.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 932
21.9.2007 20:28:15   
LuNa73
bumbum me se menmo da se nekrat dobimo na kavi v MB! Ledenka je iz LJ pa Lupita tud! Jst pa sem tud večji del v MB.
Pa ker mata uni dve kdaj opravke v MB lahk komot se kle dobimo... ker da bi pa tja v mlako hodle zdej ko je mrzl, pa une žabe poslušat ko kvakajo....user posted image  eh... ka me sploh razumeš? ker jst še sebe ne kaj sem zdej to sklanfala skupuser posted image  jao meni...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 933
21.9.2007 20:32:00   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Ma kaj pa vem, najbolj mimo je ona, da sem lahko robate postave, hehe....sem pa taka piška, miška.

no jst pa sem kot breja kobila....user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 934
21.9.2007 20:32:05   
ledenka

bumbum me se menmo da se nekrat dobimo na kavi v MB! Ledenka je iz LJ pa Lupita tud! Jst pa sem tud večji del v MB.
Pa ker mata uni dve kdaj opravke v MB lahk komot se kle dobimo... ker da bi pa tja v mlako hodle zdej ko je mrzl, pa une žabe poslušat ko kvakajo....user posted image  eh... ka me sploh razumeš? ker jst še sebe ne kaj sem zdej to sklanfala skupuser posted image  jao meni...

ma ja, se bomo zmenle user posted image  vrzemo karte pa v kavo pogledamo - na vas mariborcankah je, da najdete lokal s tursko kavo user posted image  k espresso bolj slabo zoc nardi user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 935
21.9.2007 20:32:44   
bumbum
Lunči, itak da te razumem, če sem isto "zmešana" kot ti.user posted image user posted image user posted image Normalno, da ne morva midve v močvirje hodit.user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 936
21.9.2007 20:34:03   
bumbum

No, no Lunca! Ne pretiravaj!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 937
21.9.2007 20:37:25   
LuNa73
jst znam sam s kart... s kave jst ne znam...mam pa knjigico za v kavo gledat...

ledenčica, dober da si pozabla na masažo stopal user posted image  Itak pa si oblubla sangrijo! Sam kje jo bomo pa spile? Kr v avtu? al pa v parku na klopci? user posted image  Ker jst si vas ne upam k seb povabit. čeprav ste vse neke majhne pa drobckene bi vas že nekam postavla-če ne druzga v kot, ampak kar se nrave tiče... ta se mi pa zdi da je mal bolj divja user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 938
21.9.2007 20:37:26   
ledenka

hmpf, to pa res ne govori! v nasem bistvu smo vse take, kot cmo bit user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 939
21.9.2007 20:38:50   
LuNa73
sej pa kobile so pametneuser posted image  če pa so breje pa so duplo pametneuser posted image ...jst sem to misla. a je kira kej druzga mogoče? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 940
21.9.2007 20:39:51   
bumbum

jst znam sam s kart... s kave jst ne znam...mam pa knjigico za v kavo gledat...

ledenčica, dober da si pozabla na masažo stopal user posted image  Itak pa si oblubla sangrijo! Sam kje jo bomo pa spile? Kr v avtu? al pa v parku na klopci? user posted image  Ker jst si vas ne upam k seb povabit. čeprav ste vse neke majhne pa drobckene bi vas že nekam postavla-če ne druzga v kot, ampak kar se nrave tiče... ta se mi pa zdi da je mal bolj divja user posted image

user posted image user posted image user posted image Jaz vas pa k sebi ne povabim, ker pol me kak dan ali teden pred vašim obiskom ziher ne bo na RR, ker bom pucala.user posted image user posted image user posted image

Ti bi nas pa kar v kot postavla? Bi človek rekel, da si kaka staaaaaaaara učitlca.user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 941
21.9.2007 20:41:11   
ledenka
jaaaa, sangrija user posted image  la la la lambada (si mal prepevam) user posted image  

mah se bomo ze znasle, nekam bomo ze sle user posted image  v starih cajtih srednje sole smo sli tud v park, ja, ce ni blo druge user posted image  joooooj, kok je to nazaj!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 942
21.9.2007 20:43:15   
bumbum
Vem, da mi verjetno ne boste odgovore, ampak sprašujem se kolk ste kaj stare? Ker meni se tudi zdi ta srednja šola taaaaaaaak daleč.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 943
21.9.2007 20:44:07   
ledenka
se bom mal spravla dol z neta! mejte se, bejbe user posted image  tkoooo je fajn tuki user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 944
21.9.2007 20:47:46   
LuNa73
staaaaaaaara učitlca

stara že stara.... sam učitlca ne!user posted image  Sem bla pa celih 5 mesecev vzgojitlca v DD! To so pa vidl user posted image  pa pol!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 945
21.9.2007 20:50:46   
LuNa73
ledenčica moja zlata, ti se mej tud lepo... sej jst se bom tud počas spravla, ker pride moj bolnik...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 946
21.9.2007 20:52:29   
bumbum
Ledenkica, bodi lepo! Se tipkamo kaj.....
Mene pa tudi že tuš kliče!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 947
21.9.2007 21:57:30   
ledenka
vse zginle z oblicja zemlje user posted image  

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 948
22.9.2007 10:27:35   
LuNa73
Jutro! Upam da ste se lepo prebudile v to sončno jutro! Mene moja M tok matra, da bi jo najraj nekam poslala...user posted image  Pa kr spala bi...sploh se mi ne ljubi nič... user posted image  No sam tok, da sem e prfočkala....user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 949
22.9.2007 11:10:51   
Erin

no, mene pa mal zanima kaj ste ve po horoskopu, pa ascendent kje mate...pa luno :)

jst sem devica, ascendent v škorpijonu, pa luno v strelcu

to je zlo zajuser posted image  kombinacija... mal zemle, pa mal vode pa mal ognja...

EVO MENE: Sonce: RAK Luna:DVOJČKA Ascendent: STRELEC

Praviš da je ujemanje v veneri in marsu? A potem gledam pri meni venero in pri njemu mars ali primerjam mojo in njegovo venero in moj in njegov mars??user posted image

Aja, LuNa, kdaj mi boš na ZS odgovorila?

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.