|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
21.9.2007 11:08:17   
2ursae
pa dobr, KMA, od kod ti stresaš take prisrčne čestitke user posted image ? Si mal sfalila poklic ... user posted image

Mene tud ne moti, da delimo sobo, bolj je vprašanje, kolk bo to motilo sosednjo druščino ... sicer pa to ni naš problem, ne user posted image . Tudi jaz ne poznem nobene od teh gostišč, tko, da Nika, kar ti izberi, sem prepričana, da boš dobr izbrala.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
21.9.2007 11:11:47   
Nika v službi
Paparotti nima nobene ločene sobe, vse je v enem kosu. Po moje ni povsem primerno, je pa potem že bolje, da si eno sobo deliš, kot pa da si v enem večjem skupnem prostoru.

Hja, vidim, da ste kar mene določile za organizacijo. Ali pa sem se določila sama, kaj pa vem.user posted image

Eko, naredila bom takole: bukirala bom Stahovico, Kraljevi hrib do nadaljnjega, da nam še to ne pobegne. Stornirat se še vedno da.

Potem pa bom šla osebno pogledat še h Koširju. Sedaj pa prošnja: če ima mogoče katera druga opcijo iti pogledat do Koširja, bi bila zelo hvaležna. Da si vsaj malce porazdelimo zadevo. Tudi tja do Kraljevega hriba ne bi bilo slabo iti pogledat, mogoče si v nedeljo naredimo izlet tja gor, pa združim prijetno s koristnim....

STE ZA?

Če ima katera kakšno pripombo, na dan z njo.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
21.9.2007 11:21:34   
Pia67
Najprej slavljenci:
Katarina in Beni z Nino vama želiva vse najboljše. Pa mamicama tudi.

Delujoči gif je na zgornji povezavi user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče gostilne: Pajčina je v Zagradcu, nekaj km proti LJ. No, le kakih 6 bi bilo. Torej do Ivančne Gorice, potem pa z avtoceste in največ 15 minut po lokalni cesti mimo Krke do Zagradca. Hm, predaleč????user posted image

Drugače pa je tudi Kraljev hrib zelo fajn, zelo dobro poznam, ker je bila poleg Kamniške Bistrice in Jurja naša stalna destinacijo, ko smo prišli s plezanja. Je pa res, da se pod Kamniškimi vreme zelo hitro obrne in moraš imeti kar srečo, da je stabilno in lepo v času oktobra. Bo pa vsekakor hladneje kakor npr v LJ.

Meni je načeloma vseeno. Do Kamniške B. imam slabih 70 min, do Zagradca pa pol ure user posted image  Vsi ostali pa imate bistveno bližje prvo destinacijo.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
21.9.2007 11:25:34   
Pia67
Nika35, sva pa bili usklajeni. user posted image

Torej ne jemlji mojega komentarja glede Pajčine. Če prav razumem je prva izbira Kraljev hrib. Do Koširja ne bom šla, ker je mal predaleč user posted image

Lep vikend,

Damjana

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
21.9.2007 11:29:00   
pety78
Kje je že ta Košir?

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
21.9.2007 11:31:38   
Nika v službi
Ja, Pia67, veš, da sem tebe čakala, da se oglasiš glede tele "planinske" destinacije. Sem kar malce upala, da lokal poznaš.

Tvoja pripomba glede vremena je pa res na mestu. In če je slabo in mrzlo, nam tudi zunanje igrišče in vse lepote travnikov ne pomagajo preveč.

Tudi glede Pajčne imaš prav. Nisem bila povsem točna. Zagradec je res pred Žužemberkom, torej preko Ivančne mimo Muljave in Krke do gostilne Na pajčni. Meni itak ni nič predaleč, je pa Ninočka pripomnila, da jo vožnja že malce utruja.
Ampak sedaj, če pogledam tole Stahovico in Veliko planino, je pa tudi cca. 30 min vožnje iz Ljubljane, torej časovno približno enako, bi rekla.

Je pa tako, da Pajčna pa nima nobenih igral. Tudi zunaj ni prav nobenega primernega mesta za igro, samo parkirišče in cesta povsem zraven.

Jaz sem že čisto zmedena. Očitno vse poti vodijo nazaj do Koširja ali kako?!

Madonca, a ima katera čas iti do Koširja?!? No? A se kdo vozi tam mimo ali pa vsaj blizu?

Dejmo, no! Akcija!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
21.9.2007 11:33:15   
Nika v službi
Pod Šmarno goro, čez most in nekje na desni.... Nisem še bila tam....

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
21.9.2007 11:48:40   
ninocka
Nika, Sori, moje poti nic ne vodijo tam user posted image
Pa se brez avta sem, tko da zal res ne morem it pogledat...

Jst sem v glavnem za Kosirja al pa uno planino, Nika, kar se bo tebi zdelo bolj fajn.
Podpiram odlocitev organizatorice, pa tud ne moti me, ce bomo v sobi se s kom, sam da je plac za nase igrace in da bo soba zaprta (da jih ne lovimo po celi gostilni user posted image ). Aja, pa da Petyine totre ne bodo pred vrati pustili in ji ne bodo dovolili vstopa user posted image user posted image user posted image user posted image

Da vam se povem kako je slo vceraj na mojmu pregledu - ga nisem imela, ker so me lih preden sem sla od doma klicali, da G se zmeri ni in mi prestavli na torek. Sem bla ful sokirana in sem si samo datum napisala, Samo je pa pol cist popizu (se opravicujem). Pol sem sla zracunat in nisem mela pregleda ze 7 tednov (naslednji teden bo torej 8 tednov od prejsnjega pregleda user posted image ), poleg tega sem mela pa vse skupi 3 pregleda + ta prvega, ko ti potrdijo nosecnost...V tork jim bom povedala svoje, ker to je pa ze visek...

Vceri smo sli registrirat avto in sem si izbrala nove tablice, danes ga grem pa iskat. Tamal bo pa v varstvu pri tasci in bo verjetno sel v ZOO. Pa za kosilo bom mela polpete in krompirjevo solato (mljac, mljac). Se mi zdi, da ze cel teden nisem pojedla enga kosila, ker sam sakcem okrog in si nimam casa nc skuhat...

Mam pa eno vprasanje: a vi tamalim, po tistem, ko pridejo iz vrtca, se kuhate kaj (kosilo) al ne? Jst mu namrec ne, ce midva jeva, mu dam zraven, ampka itak ne je. Ker moja mami mu pa vedno kuha in ji ne morem dopovedat, da on ze v vrtcu poje kosilo in ne rabi 10 kosil na dan...Al narobe delam?  Jst mu dam ponavadi kaksno sadje, jogurt, zvecer pa cokolino in pol se flasko. Sej ce je lacen pove in dobi tist kar mu pac pase.

Sem se pa danes pogovarjala z eno kolegico in sem ji cist zapanicarla glede poroda...kr naenkrat me daje ful panika, ker se nimam nc prpravljeno (o kaksni torbi za v P niti se ne razmisljam), pa ne vem kako bomo vse skupi izpeljali, ce me spet sred noci prime, pa kako bo pol po porodu, pa kako se bomo rihtali...Sej ni nic kaj tolk groznega, sam mal pa moram panicart, ce ze celo nosecnost nisem user posted image user posted image user posted image

No, pa grem rihtat mal stvari,, da bom pomirjena,

pa pa

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4183
21.9.2007 12:07:17   
Nika v službi
Ninočka, ej, brez panike. Lepo počasi - najprej avto (user posted image ), potem torba za P, pa za kakšnega alternativnega G poglej, tole je res malo preveč!

Jaz sem se čisto v gostilne vrgla, prišlo mi je še nekaj idej na pamet, recimo:

Gorjuša, http://www.jamarskidom.com/ Tu sem osebno že bila, igrala so zunaj, je blizu Ljubljane, hrana je dobra, imajo pa samo večje prostore, no na zgornji etaži je vseeno manjši prostor kot spodaj, ampak še vedno ni neke posebne intime.

Našla sem tudi Gostilno Maček v Sp. Gameljnah (nima HP), ki ima bojda tudi igrala zunaj.

Iščem naprej....

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
21.9.2007 13:01:14   
Nika v službi
A bi bilo do Bizjaka v Preddvoru predaleč? http://www.gostilnabizjak-sp.si/
Sem bila že tam, sicer zgolj v osrednjem prostoru, imajo pa tudi lovsko sobo za 20 ljudi. Mogoče bi bila pa dovolj velika za nas.... Igral nimajo da dol padeš, je pa tobogan in trampolin...

Na misel mi je prišlo tudi Zbilje, gostišče Jezero, imajo tudi igrala, kolikor vem celo ograjena. Samo nimam pojma, kako je s sobo, bom poklicala.

Naštevam zato, da mi poveste, če vam kaj absolutno ne ustreza oz. če je kdo bil v omenjenih gostilnah, da pove svoje mnenje.

Neposredna povezava do sporočila: 4185
21.9.2007 13:23:37   
pety78
A katera pozna to? Baje je fajn...

http://www.geocities.com/kuren2000si/

Neposredna povezava do sporočila: 4186
   [Brisano sporočilo]
21.9.2007 13:34:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4187
21.9.2007 13:35:27   
Nika v službi
Pety, tega pa ne poznam. Daj, pokliči! A imajo igrala?

Klicala sem Zbilje, gostišče Jezero. Imajo prosto sobo za cca. 35 ljudi v našem terminu. Približno 300, 400 m od gostišča je ograjeno igrišče, zelo lepo urejeno.
Igrišča iz sobe sicer ne vidiš, moraš fizično ven, ampak meni se vseeno ne sliši slabo.

Kaj menite?

http://www.gostisce-jezero.si/

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
21.9.2007 13:45:24   
Nika v službi
Valla, hvaležno sprejmem, pojdi do Koširja v ponedeljek, krasno.

Gumi defekt - a med vožnjo? Uf, zoprne, lahko tudi zelo nevarne stvari. Samo, da ni kaj hujšega! A si bila sama ali je bil Nik s teboj?

Predlagam, da naredimo takole:

Nika - namesto Stahovice bi mogoče mi naredili v nedeljo izlet na Zbilje in zadevo pogledali. Se zadolžim za to zadevo.

Pety - preveri Kuren.

Valla - ogled Koširja v ponedeljek.

Sama čakam tudi odgovor od Bizjaka, če je tista lovska soba za 20 oseb dovolj velika, vi mi pa povejte, če zadeva sploh pride v poštev (Preddvor).

Gorjuša pa zaenkrat lahko še počaka, odvisno od ostalih zadev.

Da ne bo preveč komplicirano, ostanimo zaenkrat pri teh opcijah, razen seveda če ima katera kakšno res bombastično idejo.

Ninočka, Niki kosilo v vrtcu zaenkrat še na laufa najbolje, običajno poje samo nekaj žličk juhe. Posledično je potem okoli 15. ure lačna. Mi imamo itak tam okoli kosilo, tako da se nam Nika zaenkrat kar pridruži.

Meni se ne zdi nič napačno, če je še enkrat kosilo oz. nek topel obrok. Mi imamo potem samo še večerjo, pa še te poje zelo malo. Da bi vmes še kaj jedla - ni variante. Pred spanjem pa samo čaj.

Kakšno flaško pa dobi Evi oz. kaj je v flaški?

Neposredna povezava do sporočila: 4189
21.9.2007 14:58:33   
ninocka
Nika, tole Zbilje tud zgleda zelo simpaticno, pa tud ograjeno igrisce  mi je vsec. za preddvor (ce je to tam ob jezeru) pa ni lih neki ful super, vsaj kadar smo bli mi, mi ni blo neki ful vsec. Ampak, sej pravim, mi smo bli direkt v uni gostilni ob jezeru, k so tud poroke noter.

V  flaski dobi pa cokolino/cokolesnik/keksolino - eno razredceno kasico. IN po novem zahtreva se repete user posted image Ga je pa vceraj gladkomalo zavrnil, ker je bil v drugi flaski (zarad hitrejse organizacije smo vnaprej pripravli) in mu flaska ni bla vsec user posted image user posted image user posted image user posted image kr neki...
Kako je pa Nika in Aptamil? Sem se lih danes spomnila. A se zmeri noce drugega mleka? Kaj pa ce bi pocasi zacela v flasko  dodajati  drugo mleko (npr. razmerje 1:9)  in ga nadomescati namesto apatamila (ampak res po mal in po mal)? Ker v vrtcu dobivajo alpsko mleko...?

Nc babe, jst  grem zdej po avto user posted image user posted image user posted image Se ga bom mogla pa se vozit naucit, ta ima namrec 6 prestav user posted image user posted image user posted image Kaj naj delam s sesto user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4190
21.9.2007 15:14:19   
2ursae
za Preddvor je bil ravno zadnjič po tv prispevek, da je to najhujša sramota slovenskega turizma. So kazali slike in res vse totalno razpada, poti ne vzdržuje nihče, jezero je svinjsko ... ni izgledalo nič kaj atraktivno.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
21.9.2007 15:26:32   
pety78
Ok, sedaj pa mi ve povejte....A JE SPLOH MOŽNO....

Da organiziram praznovanje RD za to nedeljo, ker bo naslednja bolj slaba, mi pa bomo zunaj, saj 30 folka ne morem spravit v hišo...

Stvar je taka, da moram VSE nabavit...A mi lahko pomagate s kakim seznanom? Aja, in ja, še torto moram naredit in to tako veliko, da bo za vse dovolj (kot Nikina) ki bi jo rada okrasila s telebajski....Jojjjj, jaz mislim, da mi ne bo uspelo...Kaj svetujete???user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
21.9.2007 15:45:42   
KiSsMyAsS
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

pa dobr, KMA, od kod ti stresaš take prisrčne čestitke user posted image ? Si mal sfalila poklic ... user posted image

user posted image to se najde v moji mapi domisljije C://brains/mapa_domisljije/cestitke.mpeg user posted image

Sm rekla morm se javit na hitrco, goste imam narocene cez 30 minut, za osnutek pa slikca torte, ki mi je nekako uspela user posted image

user posted image

Bom pa pol poslikala se vec in dala v album.

Aja odgovorim se na vprasanje ninocke :

- kosila mu doma dodatno ne kuham, je v vrtcu in ko pride domov obicajno dobi sadje, kasneje pa potem se kaksen prigrizek in nato vecerjo. Pa niti ni lacen, ker v vrtcu poje vse. user posted image

Drzte se punce, sibam v kostum "natakarice + cistilke", seveda z party hat na glavi user posted image user posted image (sem jih naredila sama iz starih kolendarjev, z motivi narave user posted image )

Cauciiiiii

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
21.9.2007 16:02:17   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Pety - preveri Kuren.

Je sicer luštno, imajo neke gunglce, nimajo pa kaj posebnih igral.

Neposredna povezava do sporočila: 4194
   [Brisano sporočilo]
21.9.2007 16:42:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4195
   [Brisano sporočilo]
21.9.2007 16:46:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4196
21.9.2007 17:21:29   
natasaom
mi smo imel v nedeljo 25 ljudi,pa sva kr odojka zavrtela na vrtuuser posted image .naredila sem 2 torti,nutelovo in hruškovo..pijača nam je ostala-razen piva seveda.pa moja malenkost je kupila 15kg kruhauser posted image user posted image ..4 kg sem potalala 9kg pa v skrinjo dala. povedat sem pa hotla,da nisva zapravla več kot 180e..vsi smo bli siti pa ful dobr smo se imeli

Neposredna povezava do sporočila: 4197
21.9.2007 17:21:46   
doroteja23
user posted image user posted image user posted image LUKA VSENAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image

Enako tudi mamici!

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Neposredna povezava do sporočila: 4198
21.9.2007 20:13:18   
ninocka
Sam da se pohvalim - jst mam pa nov avto user posted image user posted image user posted image . Stoji na dvoriscu, sem se peljala z njim, ampak ga nisem vozila.  Pa Evan je dobil micenega Puntota in zdej je sel z njim spat in skoz govori To je ami avto (to je od mami avto) user posted image user posted image user posted image .
Ampak se zmer pa traumira za green monsterckom user posted image

Sej sem rekla, da se sam pohvalim user posted image user posted image user posted image

PS: Pety, nimam pojma, kaj naj ti svetujem, jst vedno prevec nabavim vsega. Pa delam razna solate, pa zelenjava na zaru, pa 1001 vrsta mesa, pa kruh taksen in drugacen...vedno ostane, ampak  mi je pa bedno, da bi bil kdo lacen...Zapravim pa ponavadi tam do cca. 200 EUR.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
21.9.2007 20:28:49   
Nika v službi
Natasaom, kdo si pa ti?user posted image  A si mogoče sfalila forum ali pa si še kakšna stara "borka", ko jaz še nisem bila tako aktivna na septembrkah?! Skratka, identify yourself.user posted image

Ninočka, 2ursae, ne, ne, tale Bizjak ni v Preddvoru ob jezeru, tisto je druga zadeva. Gostilna Pr'Bizjak je zelo sloveča, je pa to proti Sr. Beli, greš čez most, ne zaviješ desno proti Preddvoru, ampak gor v hrib in proti Srednji Beli. Je zelo blizu Vile Belle, če katera pozna. Vila Bella je tudi precej eminentna gostilna.

Ampak za naše praznovanje je mogoče vendarle bolj primerno Zbilje, če že izbiram med tema dvema možnostima. Meni osebno se Zbilje sicer ne zdi nič posebno "nobel", Valla, ampak kot smo že s Pio ugotovili, okusi in merila so različna.

Ninočka, mi mleka ne pijemo več, odkar Nika hodi v vrtec. Itak ga je že mesece pila samo zjutraj, zvečer pa res že dooolgo ne več (samo čaj). Pili pa smo Hipp3. Ko smo začeli z zgodnjim vstajanjem, ji nisem več dala mleka in ga sploh ni pogrešala. Ukinitev je bila tako povsem preprosta. Mleko je namreč običajno spila med 6. in 7. uro zjutraj, sedaj pa itak ob 7. uri vstane za vrtec in mleka pač ni. Saj najbrž je tudi zato dlje spala, ker jo je mleko nazaj uspavalo...
Kakor koli že, zvečer (in ponoči, kar mi ni najbolj všeč) pijemo čaj. Spije ga pa kar cca. 4 dcl! 2dcl pred spanjem in cca. 2dcl ponoči.

Zanimivo se mi zdi, da Evi pije -linote še po flaški zvečer. A ni za to že malce velik fant? No, če mu paše, zakaj pač ne....

Si uspela pripeljat avto domov?user posted image  Drugače pa je šesta prestava krasna zadeva, ful nižja poraba, nižji vrtljaji, lepša vožnja, skratka same prednosti. Saj se hitro navadiš. Meni je bolj čudno, ko se usedem v cliota, ki jih ima samo pet, pa bi rada še kar kam prestavila....user posted image

Pety, ja, ta vikend je za izkoristit, ker bo baje zelo lep in precej topel. Hm, iskreno povedano, nimam ideje, ker običajno piknik pripravljamo pri tastu in tašči, pri čemer imava midva vedno "čez" zgolj pijačo in kruh ter torto. Če ti kaj pomaga, jaz sem za nas 14, 15 odraslih + 6 otrok nabavila 4 kg kruha (kar je bilo ful preveč, ker je mama - tašča - pripravila tudi pečen in pire krompir) in 12 plastenk po 1,5 l pijače, pa jo je precej ostalo (sploh ker ima tašča še domač sok in bezgov sirup). No, pa 1x Bailey's in 1x Jägermaistra.
Če jaz organiziram piknik, je to ponavadi catering varianta. A to pa ne pride v poštev? Saj ni tako drago, če računaš svoj čas, nabavo surovin, pospravljanje, pripravljanje....

Sicer pa pri nas na piknikih pridejo v poštev čevapčiči, hrenovke, klobase, razna nabodala, pleskavice, puranje in piščančje meso, zelenjava (malancani, cvetača, bučke...), čebula, ajvar, hren, francoska solata, paprike, paradižnik, mi vedno popečemo na olivnem ali bučnem olju tudi samostanski sir iz Olimja (njami) kot prilogo, pa vedno je tudi juha za začetek... neka taka kombinacija kosila in žara....

KMA, še ena umetnica! Super torta. Bravo, res! Lepo praznovanje vam želim. In prav vesela sem, ker se sedaj pogosteje oglašaš. Pohvalno, res!

Valla, obvestilo, zataknjeno za brisalec - halo?! Kje se ti je pa to zgodilo? Pred službo, doma? A je bila obakrat ista lokacija? Če je, potem bi rekla, da ne gre za naključje.

Ajd, grem še malo surfat po nepremičninah.... Malo ogledujem.... Ah, predolgo za razlagat.

Nočko!

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.