2ursae
|
pa deklce, ve ste zmešane . Sam dopoldne me ni blo gor, pa ste mi pridelale praktično celo stran za prebrat . Mal za par uric poniknem, pa sem že osumljena, da sem šla rodit . Evo, končno sem se spakirala za v P, sem vzela torbo v roke in rekla mojmu, "no, sem pripravljena, vse je spakiran, pejva", pa me kar ni hotel peljat . Kam pridemo s takim freh odnosom ... . Sej še kar ne morem verjet, da bom kmalu šla v Rim - danes sem dopolnila 37t, sem bila na CTGju in se zaenkrat tamalčku nič ne mudi . Po eni strani bi že šla rodit, ker me kar križ daje - včeraj sva šla z Anžetom v Merkator v Grosuplje, na pumpo in na pošto, pa sem se komaj privlekla domov . Pol pa še hitr kosilo skupi vržt ... Mislim, halo, to so vendar čist osnovni opravki, ki jih mora dobra gospodinja in mati (kot sem jaz ) opravit z levo roko. Pa še Anže je bil v bistvu ves čas ful priden, tko da z njegove strani res nisem imela problemov, sam saj veste: hodila sva počasi, pa dvigovala sem ga v avto, pa mirkala, da mi ne bo kam odbluzil (še posebej na pumpi, k so avti vsepovsod, on pa hoče bit nujno zraven, ko tankam) ... sem že kar betežna . Po drugi strani bi pa še kar mal odložila to porodnišnico, ker me, prvič ne mika it rodit (itak ) in drugič, ne vem, kakšen kaos bo prinesel Bor. Ninočka, un H2O sem naročila, a ga še nisem dobila, je pa o tem mal besede na Čvekanju v pričakovanju pod temo "izdelki iz Top shopa". Pride mende konec septembra (jaz pa doma tko umazan po tleh, ker čiščenje odlašam do prihoda tega super strojčka, ki mi bo olajšal življenje ), pa ti bom takrat lahko mal več povedala, kako sem zadovoljna. Praznovanje: men je načeloma Žužemberk predaleč, sam v bistvu, če ste vse odločene za un konc, se komot zmenite, jaz itak mal računam, da bom šla rodit pred 6.10. ... tko da ne bom nič zamerla, če se ne boste kaj pretirano ozirale name . Hofer: moj tast je šel danes po kovtre 200x140 cm, bombažna prevleka in polnilo 90% puha in 10% perja, za 60€ komad. Bom dala na pol in dobila 2 komada 100x140 . V Rutarju je en tak kovterček 100x140 skoraj 100€ . Saj so ful firma in oh in sploh, sam tale iz Hoferja izgleda blazno kvaliteten, pa še fajn poceni. tko, to ba zaenkrat vse, držte se, se čitamo