|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
20.9.2007 12:43:14   
pety78
No, da vam še eno štorijo povem od danes zjutraj. user posted image
Mi se lepo pripeljemo pred vrtec, Matjaž ustavi avto, Vid pa začne na pol v joku kričat...."Neeeeee, tam parkirat....", jaz ga sam debelo pogledam, on pa kaže, da mora ati drugje parkirat. No, kaj nam je druga preostalo pa tako same veste...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
20.9.2007 12:47:26   
Pia67
Sem mislila, da sem kliknila na kak nov forum "Kako do ugodnih nakupov?" ali kaj takega user posted image  Pa sem ugotovila, da je gor staro moštvo...

Zadovoljno sem ugotovila, da lahko 2 trenirki, ki sem jih kupila lansko jesen le podaljšam (podrem skrajšani rob) in bosta čisto primerni, ostali dve pa sta še od zimske razprodaje in so zdaj kot ulite. Tako, da tekočih ponudb niti ne spremljam. Mislim, da se plača mal večje kupit in potem se lahko to ponosi v naslednji, mal hladnejši sezoni. Imamo  tudi lanska flisa, ki sta tudi še primerna in še nekaj oblačil, ki bodo prišla kasneje v obtok.
Nina trenutno nosi (pa še nekaj časa bo, ker ne raste tako hitro) št. 92-98.

Gostilna na Na pajčni je dobrauser posted imageNika35, dobra ideja, ni kaj, obladaš. V nedeljo bom po vsej verjetnosti šla z mojo "invalidno" družino na kosilu (si mi dala idejo kam bi šli, ker sem razbijala bučo kam bom odpeljala sestradanca), saj me morata spremljati na enem teku.

Jaz sem za to opcijo (Na pajčni) in bi bil glede rezervacije že cajt user posted image , da bi izrekle svoje mnenje ...

2ursae, prisrčna fotka in zanimivo, kako je Anže našel zamenjavo za rože. Viš, to pa je domišljija. user posted image  Glede hrane pa, še dobro, da si me opozorilauser posted image . Morda pa se Nina začne nekega dne tudi mal zmrdovat. Zaenkrat ji je pomembnejše, da se zadeve kuhajo in da jih meša, kakor pa vsebina. Itak zadnje čase je ko kak termit. Na srečo tisto, kar je na vrtu. Tisto okol vzdihovanja glede cunjic, sem kar mal alergična na take popadke, da mora bit vse in, barvno usklajeno in neooprečno. Ampak, če jim je v veselje, zakaj ne. Te pa popolnoma razumem. Hvala za kompliment glede septembrk 2005.

No, se beremo, upam, da se dogovorimo, ker bodo moje sobote v bodoče kar mal okrnjene. Vpis je pred vrati in plačala sem pregrešno drag študij. Bom že preživela user posted image

Damjana

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
   [Brisano sporočilo]
20.9.2007 13:20:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4153
20.9.2007 13:24:10   
Nika v službi
A zdaj vas pa že pri parkiranju komandira, Pety?! Kam pridemo...user posted image

Pia67, ja, tudi meni je Pajčna všeč, smo imeli tam nekaj praznovanj, prostor imajo, ni pa igral. In je pač ven iz Ljubljane, najbrž predaleč, kaj pa vem.

Če menite, da igrala niso pogoj, potem prosim s predlogi na plan. Čeprav imam sama malce pomislekov, ker zna biti malim bučkam hitro zadosti vsega, če ne bodo imeli kaj bolj konkretnega. Razen seveda, če dobimo res eno veliko sobo, pa s sabo pritroskamo razna vozila, žoge, kup igrač...

Aja, Kmečki hram poznam, ampak je žal med vikendi zaprt. Odpade.

Dajmo, od cunjic h konkretnim dogovorom. Pia ima čisto prav, na koncu bomo izvisele!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
20.9.2007 13:29:47   
pety78
Evo, jaz lahko prinesem tobogan....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4155
20.9.2007 13:46:48   
Nika v službi
http://www.kraljevhrib-sp.si/

A je to predaleč?

Kaj pa: http://www.geocities.com/kuren2000si/

Mi je padlo na pamet, da bi mogoče kakšen kmečki turizem upičili....

Dajte mi malo pomagat, plis!

Ja, Pety, da te ne bomo nazadnje res prijeli za besedo in boš morala pritroskat tobogan!!!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
20.9.2007 14:04:09   
ninocka
niKA, MEN JE TA GOSTILNICA VSEC. pA TUD sTAHOVICA MI NI PREDALEC, KOLK PA MAM PO ac 15 MIN??? (se opravicujem za crke).
Nej pa druge povejo, jst tud lahko par igral pritrogam - neki za guncat, pa zar, da nam bodo kaj spekli....user posted image user posted image user posted image

Kafic je pa tam direkt nasprot SK (sori,, sem pozabila ime) - tam ko so une marele in ce se peljes po tej cestici prides zadi za Stegne - govorimo uni "cesti"  na katero zavijes s celovske, ko gres na parking za Mercator in ce se peljes do konca prides ven v stegnah oz. tam ko je pol Telemach, pa Etna.... upam, da ti je kaj bolj jasno, ampak sej pravim, ni treba komplicirat, sem cist tko vprasala...
Kako je pa kaj Tomaz zadovoljen s SK? Ker midva tud razmisljava, da bi menjala (ful sva razocarana nad SKB banko zarad kredita), samo mi nekak to njihovo spletno bancnistvo ni vsec (kot sem jaz razumela rabis certifikat?), pa se bankomatov ni nikjer?

Kje je pa 2ursae? Da ni sla rodit user posted image user posted image

Evo, jst sem pa placala zdej mojga puntota user posted image user posted image user posted image , pa da ne bote mislile, da sam tle visim, sem zlikala en kup perila. Sam ne vem al mi trebuh otrdeva, al se pa tamal tolk z ritko oz. glavico prslanja na trebuh...?
Zdej grem pa se macke porihtat...

2ursae (ce se nisi rodila user posted image ) skoz te hocem neki vprasat in pozabim - zadnjic, ko smo ble pri brunarci, si neki govorila, da bos, al da si narocila un parni cistilec/sesalec H2O. A si ga in kako se obnese?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4157
20.9.2007 14:46:15   
teta beta
Pety, hvala za navodila. Bom poskusila z belo čokolado in oljem. Rada bi dobila take lepe kolikortoliko tanke črke, s smetano pa pridejo debelejše. Pride pa v poštev tudi barva v tubi. Hvala.

Nika, C&A je blizu Tuša. V bistvu gredo po vrsti tako- najprej je Tuš, potem city center, zraven pa še ta novi objekt Ek (kjer je C&A, Pikapolonica in Deichmann) in v isti vrsti, le zadaj še Supernova. Sploh pa, sem jaz tudi ena buča, najprej ti na gmail klepetu napišem, če si še tam, potem pa ga zaprem in v istem oknu prešaltam na RR user posted image . Zdaj se mi pa že tako mudi.

Za praznovanje, kto sem že napisala, ne poznam primernih lokacij in se zato strinjam s čimerkoli, kar boste predlagale. Vam zaupam. Aja, jaz lahko prinesem kakšne kocke in seveda voziček user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
20.9.2007 15:05:39   
Nika v službi
Ninočka, hvala za odgovor. Jih bom kontaktirala, če imajo kaj primernega, potem pa, da vidimo.

Sicer bodo pa še ostale povedale....

Predvidevam, da misliva enake marele. Ker ta cesta, ki pelje med Mercatorjem (Telemachom, MH, Geoplinom....) in progo, se imenuje C. Ljubljanske brigade. Po njej je včasih peljala št. 8 (nimam pojma, če še vedno).
A Venezia ti pa ni znana? Ker naj bi bila zraven, pa še parkirišče je spredaj... če seveda misliva isti kafič...user posted image  Komplicirano, ni kaj.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
20.9.2007 15:13:55   
2ursae
pa deklce, ve ste zmešane user posted image . Sam dopoldne me ni blo gor, pa ste mi pridelale praktično celo stran za prebrat user posted image . Mal za par uric poniknem, pa sem že osumljena, da sem šla rodit user posted image .

Evo, končno sem se spakirala za v P, sem vzela torbo v roke in rekla mojmu, "no, sem pripravljena, vse je spakiran, pejva", pa me kar ni hotel peljat user posted image . Kam pridemo s takim freh odnosom ... user posted image . Sej še kar ne morem verjet, da bom kmalu šla v Rim - danes sem dopolnila 37t, sem bila na CTGju in se zaenkrat tamalčku nič ne mudi user posted image . Po eni strani bi že šla rodit, ker me kar križ daje - včeraj sva šla z Anžetom v Merkator v Grosuplje, na pumpo in na pošto, pa sem se komaj privlekla domov user posted image .  Pol pa še hitr kosilo skupi vržt ... Mislim, halo, to so vendar čist osnovni opravki, ki jih mora dobra gospodinja in mati (kot sem jaz user posted image ) opravit z levo roko. Pa še Anže je bil v bistvu ves čas ful priden, tko da z njegove strani res nisem imela problemov, sam saj veste: hodila sva počasi, pa dvigovala sem ga v avto, pa mirkala, da mi ne bo kam odbluzil (še posebej na pumpi, k so avti vsepovsod, on pa hoče bit nujno zraven, ko tankam) ... sem že kar betežna user posted image . Po drugi strani bi pa še kar mal odložila to porodnišnico, ker me, prvič ne mika it rodit (itak user posted image ) in drugič, ne vem, kakšen kaos bo prinesel Bor.

Ninočka, un H2O sem naročila, a ga še nisem dobila, je pa o tem mal besede na Čvekanju v pričakovanju pod temo "izdelki iz Top shopa". Pride mende konec septembra (jaz pa doma tko umazan po tleh, ker čiščenje odlašam do prihoda tega super strojčka, ki mi bo olajšal življenje user posted image ), pa ti bom takrat lahko mal več povedala, kako sem zadovoljna.

Praznovanje: men je načeloma Žužemberk predaleč, sam v bistvu, če ste vse odločene za un konc, se komot zmenite, jaz itak mal računam, da bom šla rodit pred 6.10. ... tko da ne bom nič zamerla, če se ne boste kaj pretirano ozirale name user posted image .

Hofer: moj tast je šel danes po kovtre 200x140 cm, bombažna prevleka in polnilo 90% puha in 10% perja, za 60€ komad. Bom dala na pol in dobila 2 komada 100x140 user posted image . V Rutarju je en tak kovterček 100x140 skoraj 100€ user posted image . Saj so ful firma in oh in sploh, sam tale iz Hoferja izgleda blazno kvaliteten, pa še fajn poceni.

tko, to ba zaenkrat vse, držte se, se čitamo

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
21.9.2007 7:52:07   
Nika v službi
Da nas zabrišem nazaj na vrh....

Najprej, Ninočka (že včeraj sem hotela povedat, pa sem 2x pozabila) - čestitke za novega jeklenega konjička! A danes ga že dobiš? Saj se bo Evi hitro navadil, boš videla. Ti pa tudi.
Je pa tudi meni vedno hudo ob menjavi teh "živalc". Ne vem (saj sem o tem že enkrat pisala), pri nas imajo vsi avtomobili imena in ti potem kar prirastejo k srcu....user posted image  Najbrž bi nas marsikdo imel za čudake, pa kaj hočeš.

2ursae, si še tukaj? Od včeraj popoldan ni nič glasu od tebe, da res nisi šla rodit?user posted image user posted image user posted image

Žužemberk je tudi Ninočki malce od roke, tako da po moje ta opcija odpade.

So mi pa iz Kraljevega hriba odgovorili, da imajo sobo za cca. 40 ljudi, ampak da ne morejo garantirati, da bomo sami. Pravijo, da je izredno fajn tudi zunaj pod nadstreški, ampak seveda samo ob lepem vremenu. Kaj sedaj? Prosim za vaša mnenja.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
21.9.2007 8:12:16   
pety78
Za trenutek naj odložita delo Katarina in Benjamin!user posted image

Vse najboljše, veliko zdravja, ljubezni in sreče vama iz srca želi Vid z mamico in atijem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4162
21.9.2007 8:21:12   
Nika v službi
Čestitki se pridružujemo tudi Nika, Vanja in Tomaž, ki dragima Benjaminu in Katji, pošiljamo kup poljubčkov.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
21.9.2007 9:25:54   
KiSsMyAsS
Danes je tvoj dan, ne bodi zaspan,
vstani!, bodi razigran.
Mamico objemi, ocku se nasmej,
svecke pihni in tortico pojej.

Vse najboljse dragi Beni!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Objemcek in lupcka ti posiljata Kma & LUKA

user posted image

< Sporočilo je popravil KiSsMyAsS -- 21.9.2007 9:27:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 4164
21.9.2007 9:42:54   
benika
user posted image VSE NAJBOLJŠE KATARINA!!! Pa veliko smehca, objemčkov in poljubčkov ti pošilja Beni.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
21.9.2007 9:51:41   
2ursae
VSE NAJBOLJŠE user posted image KATARINA user posted image  IN user posted image BENI user posted image !!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

uživajte ob praznovanju user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
21.9.2007 9:52:02   
Nika v službi
Ups, šele sedaj sem opazila, da sem avtomatično napisala Katji (zveza Beni - Katja) namesto Katki (=Katarini).

Torej, popravek: Poljubčki so za Benjamina (Benija) in Katarino (Katko). Pa obema mamicama tudi čestike seveda!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
   [Brisano sporočilo]
21.9.2007 9:54:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4168
21.9.2007 10:02:20   
2ursae
A ste na RD svojih malčkov kaj "podoživljale" porod? Jaz sem popoldne mal gledala na uro in razmišljala, kaj sem počela tisti trenutek pred dvema letoma ... pa mi je v porodni kar hitro minilo, takole, ko sem pa gledala za nazaj, so pa dobre tri ure, kolikor je trajal moj porod, kar dolgo trajale user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
21.9.2007 10:05:19   
ninocka
Vse najboljse Katarini in Beniju za 2. rojstni dan!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa veliko smeha, igrac in ubogljivo mamico in ocka.
Beniju pa enga fajn bratca, da se bo z njim igral!!

Evan in Nina

Slikce mi se zmeri ne delajo user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
21.9.2007 10:05:25   
benika
Ja, jaz sem lih kakšno uro nazaj, ko sem bila v laboratoriju, študirala, da sem pred dvema letoma takle čas že ležala v porodni sobi z upanjem, da bo kmalu minilouser posted image  Komaj čakam popoldneva, da pride naš škrat domov in da mu pritisnem enga velikega luuuuuuuuuuuuupčka. Itak vem, da me bo čudno pogledal in si na hitrco usta obrisal ter letel med svoje igrače, ampak mi še mar ni. Važno, da ga izljubimuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
21.9.2007 10:21:21   
Nika v službi
Jaz pa niti nisem preveč podoživljala, priznam. Rodila sem ob 6:10 zjutraj in prejšnji teden sem ob taki uri še spala...user posted image

Dan prej, zvečer, pa se tudi nisem pravzaprav spomnila, da so se pred 2 leti začeli popadki....

Punce, sorči, ker težim, ampak jaz bi vas res lepo prosila, da se nekako uskladimo glede tega praznovanja. O.k., 2ursae, ti si izvzeta, ker si tako blizu dnevu D, da je res težko napovedati, če ti bo uspelo, da se nam pridružiš. Čeprav bi bile strašno vesele, da bi bila z nami....

Ponavljam dosedanje opcije:

Košir (kjer bi si prav tako delile sobo, ker že imajo eno družbo bukirano)
Kraljev hrib (delitev sobe, ob lepem vremenu zunaj)
Paparotti - v fazi preverjanja, danes zjutraj je samo zvonilo, mogoče še niso imeli odprto

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
21.9.2007 10:43:22   
KiSsMyAsS
Katarina Barbara, kako si domek varvala.... Sj ne user posted image

Nekako takole pa res.

Draga Katarina, deklica fina,
dve leti si stara, prava mala dama,
hitro rasti, da bos tudi sama mama,
saj najlepsi je otroski smeh
in iskrica v oceh.

Vse najboljse, ubogaj mamico in ocka!user posted image

Poljubcek na nosek od Lukca

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4173
21.9.2007 10:46:52   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Ponavljam dosedanje opcije:

Košir (kjer bi si prav tako delile sobo, ker že imajo eno družbo bukirano)
Kraljev hrib (delitev sobe, ob lepem vremenu zunaj)
Paparotti - v fazi preverjanja, danes zjutraj je samo zvonilo, mogoče še niso imeli odprto

Nika, jaz sem ZA. user posted image Sorči, ampak meni je vseeno. Kjer pač dobiš fraj. Nobene gostilne ne poznam, zato ne morem svetovati. Ti pa zaupam in verjamem, da bo tvoja odločitev odgovarjala vsem. Najbolje je tako: Izberi gostilno, pa nam povej, kje se dobimo in pika.

Neposredna povezava do sporočila: 4174
21.9.2007 10:48:22   
pety78
Aja, če si delimo sobo tudi ni take panike, le da je dovolj prostora, da bomo s sabo lahko pripeljala tobogan. user posted image user posted image user posted image

Saj ne, ampak da bomo lahko uredile en kotiček z igračami, pa bo čist super.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.