ninocka
|
Dobro jutro!!!! No, verjetno je za vas ze dober dan, ampak jst sem vstala ob 7ih, spakirala Evana za v vrtec, pol pa sla nazaj v posteljo in zaspala. Ko sem se zbudila, sem si rekla, ah, itak ni niti se 9 (nisem slisla nase potujoce pekarne, ki vozi nekje ob tej uri), pol pa vstanem, pa vidim, da je ze skor 10:30 Zdej pa ne vem, kaj naj pocnem oz. vem, samo ne vem, kje naj zacnem...Ze 4 dni ful pridno perem perilo, ga se obesat nimam kam, polikala sem vse Evanove stvari (pa na likalni mam novo prevleko iz Hoferja za 1 EUR (enkrat prej ze v akciji) in mi je pol kr v uzitek likat ), zdej moram pa pocasi se najine, sam ko jih je tolk...Ko bom to vse v red spravla, pol moram pa se preprat in polikat in sortirat oblekce za Uncna (BTW mi je ful hudo za vas, ko se tolk mucte z ugibanjem in iskreno socustvujem z vami, ampak vam vseen ne povem . Pa do zdaj ni se nobena uganila, Unzen je pa samo 1 del imena). Vceri sva bla s Samotom v Idriji, sva odpeljala mojga green monstrcka tja in ga odjavla iz prometa (tuki moram ful pohvlat vse usluzbence na UE Idrija, ker so bli extra prijazni in so nama vse nardili tud v casu izven uradnih ur , pa se prodajalko v Mercatorju, ki mi je zlozila vse stvari v vrecko - mene je skor na rit vrgl od te njihove prijaznosti, res, vse pohvale ) in ga pustila tam. Men je blo kr hudo, ko je stal tam na parkingu, brez tablic, tko zalostno gledal... Pa zdej ne bo vec mestni avto, se je preselil na "podezelje" (no sej Idrija ni lih nek majhen kraj, ampak napram LJ...). Evana je pa itak cist sok pol zadel, ko je vidu, da ni avta in sem mu govorila, da je avto sel PA PA (pozabili smo se pa zjutri poslovit od njega) in kr NE NE NE, kam je sel auto in da ga hoce nazaj... Mu nisem mogla dopovedat, da mava zdaj midva novega, ki je pa se zmeraj v salonu (verjetno ga gremo iskat jutri) in je FUUULLL lep. Se lepsi, kot sem si mislila. Sem mu pol na fotoaparatu pokazala slikce od greenija in potem od tanovga in je skoz govoru, da noce tega (puntota). Upam, da se bo hotu vozit z njim Drugac so se pa pri nam zaceli tud pojavljati problemi v zvezi z oblacenjem - dons je zacel ful jokat, ko sem mu hotla oblect ene hlace in sva jih mogla takoj slect. Potem sem mu dala na izbiro ene 3 druge, pa mu nobene niso ble vsec, na koncu smo skupi izbrali in oblekli kavbojke, pol pa spet ne bi pulovrcka... Vidim, da mu bom mogla zacet prepuscat izbiro, kaj bo obleku, da bomo meli mir, ker tako histericno jokanje ob 7ih Nika, jst sem Evanu vse kupila st. 98 oz. 104, ker ni blo neke hude razlike v velikosti. Mismo do zdaj furali 86 -92, pol je pa kr prerastel vse. No sej za 86 mi niti ni cudno, ce jo ma ze od 1 leta naprej Ja, Hofer ma pa men ful dobre cunjice. Sva se lih vceraj s Samotom pogovarjala o H&M (kao, da jih jst vzdrzujem, ker tolk dnarja not pustim - ne vem od kod mu ta ideja ), pa sem mu rekla, da so men stvari za tamale najboljse tam. Vse se da prat na 60, susit v susilcu, kolkrkoli prenosi, ni nic uniceno, nic se ne unici med pranjem, skrci...pa se cenovno so ful ugodne (sem lih gledala katalog od Mercatorja in je bla not njihova trenirka (lumpi) spodnji del za 16 EUR ). Men je to ful velik , glede na to, da v H&M (pa tud C&A ima isto kvaliteto stvari) dobis ze kaj bolj lustnega in modernega za to ceno...ne vem, no...je pa res, da je pol 3/4 otrok oblecenih enako Isto mi je pa Hofer, ma dost kvalitetne stvari za ceno, ki jo ponuja. Ker od Spara stvari so mi pa res cist adijo. Evanu sem nazadnje kupila bodije cifro 110, pa mu jih komi se navlecem gor, ker so se tolk skrcli... Mercator - men pa ta mercator tolk ne potegne...vse se mi zdi tam 100x drazji kot spar in sploh ne hodva. Midva vse kupujeva v Sparu, pa mava poln vozicek in placava na koncu 100 EUR. Pol grem pa v nas vaski mercator (ki ima celo eno vrsto polic ), pa vzamem kruh in mleko in se kaksno stvar, pa je takoj 20 EUR... Tud Samotov fotr pravi, kolk zapravi v mercatorju (ma piko kartico in pol vid mesecni znesek za hrano) in je to skor 1x vec kot midva, pa vem, da onadva ne kupujeta, kr enih stvari, ampak tisto kar rabita. MIdva se pa vcasih vedno preseravava s kaksnimi piskoti, pa tortilja cipsi, pa z zmrznejnimi stvarmi (rogljicki...). Nika, ce bos sla kaj v Mercatorja, a gres lahko v en kafic nasproti (cez cesto, v bistvu direkt nasproti sparkasse) vprasat, ce so vceraj nasli kaksno denarnico. Sem jo tam pozabila, pa ne grem zdej nic vec na ta konc. Sej je bla denarnica za kovancke od Nicija (rumena, stirikjotna z enimi zirafami al kaj ze), not je blo max 3 EUR, pa 1x 5 SIT in 1 ameriski cent. Mi ni zarad denarja (ce je se not, se povabi na kavo ), bolj se mi gre zarad denarnice, ker sem jo dobila za RD. Je pa to un kafic, ki je ful majhen in zadnji v vrsti. Ce bos lahko in ce se bos spomnila. Hvala!!! (drugac bom tud tko prezivela, si bom pac novo kupila ). Jst sem se pa vceraj peljala mimo Kmeckega hrama (tomacevo) - kaj pa ce bi se tam preverle, ce majo kaksno sobo frej? Glede igral, pa ne vem, kolk jih imajo, ampak sem razmisljala, da glede na to, da bomo noter, je vseeno, kaj za eno otrosko igrisce majo zunaj postavljeno? OK, zdej pa grem, se oglasim se kaj zvecre...moram it mal pospravljat Pa se G mam danes in UZ, bomo vidli, kako bo...