Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 9:43:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juhej!!! Tole nadaljevanje in tvoje sporočilo me je pa res zelo zelo razveselilo!! Naj bo nosečnost lepa, zdrava in mirna... Joj, pa imamo še eno nosečko fosečko.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 10:27:02
|
|
|
|
Shani
|
ČESTITKE - vse naj
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 10:42:23
|
|
|
|
biba77
|
Bravo, Anitka (seveda, tudi "Anitku" cestitke!!)! Glede petka bom pa javila danes popoldan Koali na sms. Zdaj imam guzvo v sluzbi in odvisno je se od tega, kaj mi bo danes popoldan G odgovorila na "najin" zmenek. Meni, ce bo le mozno, petek ustreza in sem ZA. Se enkrat CESTITKE!!!!!!!!!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 10:54:34
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, Ko sem zagledala 300 nadaljevanje in tvoje ime,da si odprla novo temo sem se začela prav smejat in vriskat in usta so se razpotegnila v širok nasmeh! Pa to je fantastično! Najlepša novica danes! Privoščim ti od srca! To je najboljše nadaljevanje Za nas, odkar obstaja! Jaz kar jočem od sreče! Želim ti,da vseh 9 mesecev mine krasno, danes te mora tvoj peljati na večerjo, da proslavita! Punce, leto deluje! Juhuhu!
|
|
RE: Za nas (300. nadaljevanje) 19.9.2007 11:13:47
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anitka draga, ne boš verjela, ampak včeraj, ko sem ti odpisala in se jezila na tvoj izcedek, se mi je prikradla misel, da ti zamuja in da tale izcedek ni tisti, ki naznanja Franco in zdej tukaj preberem, da si zagledala !!! Tako zelo ti privščim to veselje! Čestitke iz srca in lepo, lepo nosečnosti ti želim in potem veselje stvojo dišečo štručko! Tinka
< Sporočilo je popravil katrin -- 19.9.2007 11:23:35 >
|
|
RE: Za nas (300. nadaljevanje) 19.9.2007 11:28:58
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo ČESTITKE tud z moje strani!!!! JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! P.S: Na vseh forumih se ze o tem govori, da je Anitka srečka nosečka in vse se veselijo!
|
|
|
|
RE: Za nas (300. nadaljevanje) 19.9.2007 11:38:37
|
|
|
|
Kinokija
|
ČESTITKE! Nisem mogla verjet, da vidim številko 300.
|
|
|
|
RE: Za nas (300. nadaljevanje) 19.9.2007 12:07:05
|
|
|
|
ledenka
|
čestitke! tole pa je res polepšalo dan!
|
|
RE: Za nas (300. nadaljevanje) 19.9.2007 12:55:03
|
|
|
|
spelka12
|
čestitam pa mirnih ti želim.
|
|
|
|
RE: Za nas (300. nadaljevanje) 19.9.2007 13:29:19
|
|
|
|
ElaM
|
Čestitke, Anitka. Smo že vse nestrpno pričakovale 300. nadaljevanje.
|
|
RE: Za nas (300. nadaljevanje) 19.9.2007 14:14:19
|
|
|
|
Skye
|
super ....iz srca ti privoščim......še ena fosilka manj....oh kako je september lep mesec
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 14:33:01
|
|
|
|
lina10
|
Anitka ČEEEEESTITAM za in ,da bo vse dobro potekalo in da se boš počutila v
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 14:57:22
|
|
|
|
sayuri
|
Anitka, takoj ko sem zagledala 300 nadaljevanje, sem rekla: Anitka je nosečka. In res je.... Čestitke in vse lepo.
|
|
|
|
RE: Za nas (300. nadaljevanje) 19.9.2007 15:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ANITKA ČESTITKE OD NAŠE DRUŽINE! Kot kaže bomo morali priti okrog, da vrnemo svoj dolg!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 15:07:27
|
|
|
|
Anitka
|
Hvala vam vsem skupaj za vse te lepe želje in misli. Z dragim še kar ne dojemava, da obstajajo čudeži tudi za naju. Ta mesec sem pa res najmanj pričakovala. Me pa malo skrbi, ker bi zaradi bolečega modrostnega zoba morala k zobozdravniku in se bojim zdravljenja Drugače pa kaj naj rečem - še včeraj sem se jezila na izcedek in majhno zamudo Francke, katere sem se tokrat upam, da res znebila za kakšno leto, potem bolečine v prsih kar niso prenehale, jutranje umivanje zob me spet sili na bruhanje. Skratka nič posebnega ni bilo. In sem danes zjutraj tako s fore pogledala v omaro, če imam kak testerček, da se 100 % prepričam, da grem lahko mirno k zbobozdravniku in glej ga zlomka - tam je bil še en Baby check mini. Pa ga lepo namočim in si še mislim, saj je itak brezveze - potem pa vidim sem kar debelo pogledala še enkrat in buljila vanj kakšno minuto. Toliko, da nisem padla v kopalnici. Še nikoli namreč nisem v živo videla pozitivnega rezultata. No in prej sem šla v lekarno še po Clearblue in je zelo zelo hitro pokazal lep plusek. Za zdaj naj bo to vse in upam, da bo vse v najlepšem redu. 2.10. grem pa h G na UZ. lP, Anitka in
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 15:16:38
|
|
|
|
Anonimen
|
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Čestitke še od mene.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 16:42:40
|
|
|
|
mlinčka
|
Draga Anitka, kej tazga! Se nimam za pesimista, ampak prva stvar, k mi je padla na pamet, je bla:"Pa kaj se en spet gre?! Komu spet ni jasn, da ma tale 300tka en poseben pomen?! Mislm!" Ko sm pa odprla, sem pa kar rabla en cajt, da sem sprocesirala. In sem seveda absolutno navdušena. In vsekakor ponosna nate. Na oba, no, samo tvoje bitke segajo dlje nazaj. Res iskrene čestitke!!! Malo bolj emocionalna pri tej zadevi sem pa zato, ker spremljam tale nadaljevanja od prvega naprej in si ena izmed punc, s katerimi sem začela približno v istem času dajati skozi tele naše muke. Sem pa vsa ta leta samo brala in se zaklela, da premierno začnem pisat na RR, ko zanosim. Ker pa od tega še danes ni nič, sem se pustila izbezat iz ilegale in sem ter tja malo navijam na IVF-ICSI. Skratka, Anitka, ni besed s katerimi bi ti znala opisat svoje občutke. Saj sem za vsako vesela, ampak tole pa res vse poseka! Ti pa zdej samo uživaj in še enkrat uživaj, ostale pa pridemo enkrat za tabo. Zdej bo tvoj moto "UPANJE UMRE ZADNJE" postal naša parola!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 17:04:43
|
|
|
|
Pikapolonica
|
ANITKA, Čeprav se že dolgo časa nisem oglasila v ZA NAS..... NIKOLI nisem pozabila tebe in NIKOLI ne bom pozabila tvojega veselja in čestitk ob mojih ...... In zdaj se končno lahko veselim tudi jaz zate. Čestitke iz srca!!!!!!! Pikapolonica
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 17:11:24
|
|
|
|
bumbum
|
Anitka, tole me je pa reeeeeeeeeeeeeees razveselilo! Kako lepo! Jupi! Še kar jaz vriskam od sreče!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 17:34:53
|
|
|
|
Kornelija
|
Prvo en velik objem zate draga Anitka in seveda čestitke bodočima staršema Tako nestrpno sem čakala, da končno enkrat ugledam, da bo pri Anitki pisalo in ko sem danes to zagledala, si nisem mogla pomagati, da mi ne bi od veselja stekle solze...moj mali sinko me je samo prestrašeno gledal, saj mu ni bilo jasno, kako se lahko mamica joka in smeje naenkrat. Naj tebe in tvojegega tako zelo zaželjenega srčka, ki raste v tebi, spremlja srečna nosečnost!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 19:22:27
|
|
|
|
monikap
|
Anitka iz vsega srca ti iskreno čestitam ter ti želim zdravo nosečnost
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 19:31:11
|
|
|
|
Jančika_
|
Anitka, tako zelo sem vesela zate! Ko sem zagledala 300-tko, so mi šle kar dlake pokonci! Juhu !
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 20:22:18
|
|
|
|
dajamaja
|
ANITKA & ATI iskrene čestitke! Želim mirno in srečno nosečnost. Tole leto je pa res nekaj posebnega in tako je prav! Uživaj!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 21:05:49
|
|
|
|
Anitka
|
Hvala vsem skupaj in vsaki posebej še enkrat. Ja moto UPANJE UMRE ZADNJE pa naj vam čakajočim na ta čaroben trenutek pride v podzavest. Mlinčka verjamem, da bo tudi vama uspelo. In pa seveda vsem mojim starim soborkam, ki čakajo na Če je uspelo nama, bo tudi vsem vam. Lep pozdravček od srečke
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 21:25:07
|
|
|
|
Marina_
|
Še enkrat ti povem ,da sem presrečna za vaju Če se ne motim sem tvojo zgodbo spremljala čisto od začetka.Zato se veselim s tabo draga Anitka.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?