|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
18.9.2007 7:20:12   
sonček balonček
Puri, hvala za odgovor. Očitno si edina, ki je imela te težave. Mene še vedno boli in tišči " med nogami", otrdevanja so redno na sporedu. Bomo videli kaj bo na naslednjem pregledu.

Ketrin, zatekanje je normalen nosečniški pojav, le v kombinaciji z povišanim pritiskom (30/15 in več kot običajno), srbenjem trupa in okončin ni. Pušenjak ravno odgovarja eni nosečki, da so slabi in dobri edemi. Dobri so tisti, kjer ni prisoten visok pritisk in niso problematični.

Jaz sem delovno popolnoma obremenjena in ne vem koliko bom še s temi glavobili, slabostmi, vrtoglavicami zdržala v službi. Rada bi še končala en projekt. Včeraj sem bila pri mentorju za magistrsko nalogo in je potrdil moje dispozicije. Mi je hotel kar 9-ko vpisat v index (namesto seminarske naloge), ker se mu je zdelo, da že dobro pripravljene dispozicije povedo, da sem ogormno prebrala, predelala in pravilno interpretirala. Sem dobila malo zagona, a kaj ko ob napetih projektnih rokih v službi, ni časa.

Bodite pridne in uživajte v nakupih. Jaz sem včeraj tudi malo zapravljala. V LJ sem bila v Maxiju, kjer sem kupila za user posted image  hmajčko in 2-je hlač, za Laro en čudovit flis Tom Taylor (se nisem mogla upret), v CE v C&A za user posted image  body, za Laro pižamico in 2 bodija, zase hlače in pulover, v H&M še eno majčko in pripadajočo rutko... Se vidi, da kadar ni doma (je službeno v Nemčiji za 3 dni) jaz iz verige pobegnem. Mi je mami čuvala Laro, jaz pa hop po trgovinah, tudi če z zadnjimi močmi. Ko sem prišla domov, pa kriza - sem komaj spravila v posteljo Laro in sebe.

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
18.9.2007 8:22:12   
nussy
Dobro jutro!

Danes sem pa spala malo bolje, sem se zbudila samo 1x.user posted image   Včeraj zvečer sem šla na en kratek sprehod, pa je mogoče to pomagal. Bom ponovila danes, da vidim, če je to to. V službi skoz sedim, pa se paše mal razmigat.

Zdej pa še neki bolj za hec: zadnjič mi je direktorica rekla, ko sva se pogovarjali o velikosti trebuha in se mi je zdel že ful velik, da to ni še nič. Da če še vedno čevlje vidim, da še ni tko velik.user posted image  No pa sem jih res še videla.
Včeraj sem se pa spomnila na to in spet preverila situacijo, pa čeveljčkov ni več. user posted image
Tko da preverjeno buši raaaaaste in to prov hitro.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
18.9.2007 9:10:08   
katee
Dobro jutro!!

Jaz sem spala kot ubita danes, ponoči me je edino dež zbudil, vendar sem hitro zaspala nazaj. Včeraj sem bila na aerobiki in je bilo super. Zvečer sem bila prijetno utrujena in sem verjetno zato dobro spala. No, zjutraj ko sem se zbudila, me je pa v križu nekaj uščipnilo, vendar sem se malo raztegnila in je bilo bolje.

Katrin24:me veseli, da ni s tabo nič resno narobe. Upoštevaj zdravnikov nasvet, več počivaj in pij. Femur je pa kost - stegnenica in 39 pomeni, da je 39 mm dolga. Imaš pravega korenjaka user posted image user posted image user posted image .

Nussy: sprehod pred spanjem sigurno pomaga, da ponoči bolje spiš. V službi si pa tudi vzami parkrat čas in se pretegni, da ne boš preveč zakrčena.

Sonček balonček: user posted image user posted image user posted image  za dobro dispozicijo, le tako naprej.

Ostalim pa želim, da vam tale dež ne bo pokvaril dneva. Jutri bo baje že lepše vreme!!!
Uživajte

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
18.9.2007 9:15:05   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: koala
Bi pa nekaj vprašala kakšno je suho olje????? A to je tista aventova zadeva, ki jo prodajajo v dm.ju, ali kje to kupujete???

Suho olje se najbrž reče zaradi tega, ker ni tako mastno kot navadno. Pa zelo lepo se vpije in ni nobenih mastnih madežev, vendar se mi zdi, da je tudi zvečer koža še vedno navlažena. Meni je zelo super občutek. Pa na pumpico je, tako da ga ne moreš preveč "nabasat" nase. Jaz ga kupujem v DM-u.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
18.9.2007 9:52:46   
dašabina
Živjo, ste se lepo razpisale. Jaz sem te dni kar bolj utrujena, ne vem, tole vreme meni nič ne paše. Se pa vidi, da se je šola začela, naloge, pa različne dejavnosti, pa oprema za otroke, je kar udarec po denarnici. Pa še otroc tako rastejo, da so naenkrat vse hlače premajhne. Bo že. Mi pa za dete ne bo treba kaj veliko dokupit, le lupinico in podlogo za previjanje, saj vse drugo še imam ali pa dobim od sestre. Je v nedeljo dala toliko lepih cunjic, da je mož vprašal, če čakamo na dva. Ha, nisem mu povedala, da danes pride še ena pošiljka. No ja, en kompletek za v bolnico bomo pa že vzeli. Drugače pa imam drug teden 3d UZ in test za sladkorno. Upam, da je vse ok, ker apetit kar imam sploh na sladko, se moram kar kontrolirat, da vsak dan ne pojem kaj sladkega. Pa da grozdje že enkrat mine, pa bo! Sem se do 24. tedna zdredila 7  kg, je kar nekaj. Uživajte.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
18.9.2007 10:08:31   
sani1
Dobro jutro!
Čeprav bi lahko rekla dober dan ali lahko noč... Danes celo noč nisem spala. Bolel me je trebuh in non stop sem hodila na wc. Nimam pojma kaj mi je bilo... Bom zato mogla zdej čez dan nadoknadit...
Pa ve? Vidim, da imate tudi probleme z zatekanjem in najbrž še s čim. Sej bo boljše!!!

Drugače sem bila pa včeraj pri G, sem čakala kot nora ampak se je splačalo. Mi je potem naredila en UZ tako malo za mojo dušo. Ta moja beba je pravi akrobat. Tako je telovadila da skoraj nisva mogli slikice naredit- takšne normalne... Ampak potem sva jo vseeno ujeli. No zdej pa čakam še na 3d UZ!
Pa na test za glukozo moram iti. Sem imela pa že v urino glukozo. Tako, da se bom zdej mogla poleg vse ostale hrane, ki je ne smem zdej odpovedati še sladkemu... Noro!
A ja ženske moram vam povedati, da sem naročila majico  Pridem januarja belo z rdečimi dolgimi  rokavi in z istim rdečim napisom.Noro dobra je. Pri Mojci in je 15, 70 eura.Res se splača. Glede na to, da je v Popku 30e.
No zdej grem pa še malo poležavat...
Lep deževen dan!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
18.9.2007 10:57:48   
piškamiška
Dobro jutro oz. dober dan še od nas treh user posted image !

Tudi jaz nisem spala pol noči, pa sploh ne vem zakaj ne. Tamaladva sta razgrajala, samo mene to ne moti, na WC me tudi ni tiščalo, kaj pa vem, mogoče je bilo kaj takega v zraku. user posted image

Trgatev je za nami, imeli smo se fajn, sploh ker je bil tak sonček. Se ne spomnim kdaj smo na zadnje trgali v taki vročini. user posted image

Sedaj se pa tudi že na trebuščku poznajo akrobatske prvine user posted image user posted image in jih je prav zanimivo opazovati kako enkrat na eni strani "bunkica" ven udari, naslednji moment pa na drugi strani. user posted image Zadnjič sem otipala in videla bučko ali pa ritko user posted image . Se je eden prou lepo "naguzil". user posted image
Ja res zanimivo tole dogajanje notri. Pa prou nič tišine ni. Sem zadnjič poslušala kaj se jima dogaja in uhhhhh vsi ti zvoki. 

Kar se tiče suhe kože, nimam take krize, pač se vsakič po tuširanju lepo z mlekom namažem. Za preprečevanje strij pa uporabljam Eucerinovo olje za nosečnice.
Hm vsi mi pravijo, d aimam mali trebuh glede na moje tedne in glede na to da sta dva.  Samo sta pa velika čisto "po jusu" in tudi plodovnice imata primerno veliko, tako, da se stem sploh ne obremenjujem. Bo še prevelik, na koncu! Že sedaj sem okorna in sem prou smešna, ko  se obračam v postelji.

Hja kile pa ustrajno rastejo, očitno gredo v rit in stegna! user posted image Sem prav "fouš" vsem tistim, ki lahko obiskujete aerobiko ali pa kakšen drug "šport". To je pa res edina stvar, ki jo pogrešam sedaj v nosečnosti - šport. Zdej ne smem športat (razen sprehodov user posted image ). Sem ravno včeraj dobila povabilo na Ljubljanski maraton. user posted image Hmmm mogoče čez dve leti! K bojo vsi trije zame navijali! Dajmo mami!user posted image

Vsem, ki se trudite z magisterskimi in diplomskimi in izpiti....user posted image user posted image user posted image ....bomo zmogle, a  ne. Čeprav je toliko drugih stvari, ki nas okupirajo zadnje mesece. Pa nakupovanje oblekic, na vozičkov, pa lupinic, pa posteljic....kdo bo pa še na naloge mislil. user posted image   Sonček balonček user posted image za dispozicijo.

Uh sem se razpisala. Se ne oglasim en teden pa je toliko novega za napisat.

do naslednjič uživajte, preberite pravljico svojim pikicam in se imejte lepo, jesensko!
piškamiškauser posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
18.9.2007 11:16:23   
raja
Da vas še midve malo pozdraviva.

Najprej hvala za vse nasvete glede odmašitve nosa, pa sem mal še Pušenjaka prebrala in on pravi, da Operil, sicer ne v preveliki dozi, lahko jemljejo tudi nosečnice. Tako sem si včeraj zvečer dala kapljice v nos in celo noč sem spala kot bubica user posted image .

Zdaj sicer spet težko diham, ampak vsaj ponoči lahko spim, pa čez dan je lažje prenašati zamašen nos kot ponoči.

Tudi sama se hecam z magistersko nalogo, ki jo pacam zdaj že skoraj eno leto in upam, da mi uspe do januarja, da jo vsaj napišem, zagovor me ne moti tudi če imam kasneje.

Sani1 upam, da je že kaj boljše s tvojim zdravjem.

Lepo se imejte na tale deževen jesenski dan, pa da čim prej spet posije sonček.

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
18.9.2007 12:49:36   
klepetka
oj punce
kolk ste pridne  s klepetanjemuser posted image user posted image .
grem po vrsti ,kolikor se spomnim;
glede suhe kože;odkar uporavbljam Bubchenovo masažno olje ,težav z suho kožo ni več.Pa še diši lepo -po vrtnicahuser posted image .Uporabljam pa za "kritična "mesta;prsi ,trebuh,

mml se verjetno že namaka v morju.upam da jim bo vreme vsaj kolikortoliko naklonjenouser posted image

ketrin 24;super ,da je vse vredu glede zatekanja.jaz tokrat nič ne zatekam ,sem pa v prejšnji nosečnosti,zato vem kako t o zgleda;še predobro vem.
Pa user posted image user posted image za voziček PP.Super sosede imaš ti to ,da ti kar nov voziček podarijo ;povrhu vsega še zelo dobregauser posted image .

nana35,mi tud ne bomo dosti kupovali v tej nos.,ampak za baby fon pa vseuser posted image .Res super zadeva.Prejšnji se mi je pokvaril ,da se ga tud popraviti več ne dauser posted image ,zato bo definitivno padel nov.ker sem ga res uporabljala pri ibeh otrocih nonstop vsak dan.Saj če  bi imeli spalne prostore  v istem štuku,verjetno ga niti nebi tolk rabila,zdaj ko pa je spanje en štuk višje pa res prav pride.

sonček balončekuser posted image za uspešen nakup za otročke in zate,in za dbro dispozicijouser posted image .Pohvalno

nussy,ko sem prebrala tvoj post glede velikosti trebuha in videnja čevljev user posted image user posted image ,sem tak j preverila situacijouser posted image .Rezultat ;čevljev NE vidim več ,razen sezutihuser posted image user posted image

suuny morning,bom tudi jaz poskusila za foro tole suho olje.Ker saj moje olje je super ,sam o je pa tud super mastnouser posted image

dašabina,ja ,tudi pri nas se zel opozna ,da se je začela šola.Moje taksi sposobnosti user posted image so že v polnem teku.Sam še na uro gledamuser posted image

sani1,samo da so bolečine v trebuhu minileuser posted image .amap ktud kaj takega nam ne uide.Ampak smo potrpežljive ,kajneuser posted image Majico  si pa res ugodno dobilauser posted image

piškamiška,kako pa prisluškuješ zvokom v trebuhu?a z anglecarom?Glede akrobatskih sposobnosti v trebuhu pa res ne dvomim ja;tud pr nas je prov živahno.sicer kakšen dan malo manj ,ampka bebica hitro nadoknadi vse za nazajuser posted image
raja,glavno da dihaš ti zdaj.user posted image user posted image .Zna pa biti zoprn ta zamašen nos ,ja.Sploh ponoči

zdaj pa še jazuser posted image .

Jaz sem kar vredu ,včeraj me je sicer spet nizek pritisk matral ,ampak se mi zdi da je bilo res tako čudno vremeuser posted image .
Naj se "pohvalim",da mi je tašča kupila aparat za peko kruha i nda sem ga malo prej testiralauser posted image .Spekla sem polnozrnat kruh.Nebeški je.user posted image Zdaj bodo šele kile začele letet gor,če se ne bom malo bremzala.

Zdaj pa kuham golaž in moram iti premešat ,zato bom za  zdaj kar zaključilauser posted image user posted image

lepo bodite prav vse

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
18.9.2007 13:26:57   
mala pikica
En deževen pozdravček še od mene. Včeraj sem imela tako veliko dela v službi, da vas sploh nisem utegnila pogledat. Šele ob sedmih sem prišla domov, potem pa sva z dragim takoj šla še zavarovanje za avto podaljšat. Pa je bila ura naenkrat pol desetih.

Jaz zaenkrat še nimam težav z zatekanjem. Na srečo user posted image  Se prav čudim, da nimam niti gležnjev zatečenih, še kar v petkah hodim, pa še gre.

Ketrin user posted image user posted image user posted image  za morfologijo in za fantiča. Lepo raste. Pa nič ni prevelik in pretežek. Naš je imel v 24.tednu 635 g in stegnenico veliko 4.23 cm. Prave korenjake že imamo pod srčki user posted image

Se prav vidi, da se bližamo zadnjemu trimesečju. Pravi pravcati nakupi se vršijo en za drugim user posted image user posted image user posted image  

Nussy jaz sem tudi takoj vstala in si pogledala proti nogam user posted image user posted image user posted image  Nekaj malega copatov še vidim, mogoče zato, ker so eno številko večji user posted image  Sem se prav nasmejala, tako kot klepetka.

Raja meni je G spomladi rekel, da lhako uporabljam operil. Jaz sem si ga dala zvečer, da sem lahko vsaj spala. Podnevi še tako gre nekako. Se pa res začenjajo prehladi, upam, da nas ne ulovi kakšna gripa.

Koala, jaz imam suho olje od Kancilje. Se dobi v DM-u, Sparu, Tušu... Je pa fajn, ker ni mastno, ampak je očitno vseeno premalo vlažno. Bom poskusila še kakšno mandljevo olje ali pa kakšno mleko kot ste predlagale.

Sani super za majčko. Mislim, da sem enako gledala na internetu, pa jo imam tudi namen naročiti. Še dobro, da nisem iz Ljubljane, bi hodile v enakih majčakah naokoli user posted image

Toliko zaenkrat...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
18.9.2007 13:47:56   
mala pikica
Meni ti Nussyjini čevljčki ne dajo miru user posted image  Sem zdaj še enkrat gledala, pa sem prej očitno preveč nagnila glavno naprej, pa sem zato videla copate user posted image  Ah, nič se jih več ne vidi, sem še enkrat preverila user posted image  Pa kaj, pač trebuščki rastejo, hvalabogu!!!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
18.9.2007 14:26:39   
dašabina
pohvale Klepetki, da vsako omeni! Zdaj sem pa še jaz šla gledat čevlje, pa jih še kar vidim, čeprav se sama sebi zdim ko tank. No ja podlaga je še od prej!

Neposredna povezava do sporočila: 2637
18.9.2007 14:41:57   
nussy
No vidim, da čevlji kar po vrsti zginjajo!user posted image  
Jaz zaključujem službo za danes user posted image , jutri pa cel dan.user posted image  Bo že. Upam, da bom vsaj spala danes.
Tukaj še kar dežuje. Meni kar paše. Ponoči je pa sploh fajn če pada.

No, za danes se poslavljam, doma sicer imam računalnik, ampak je dol pri naših, tko da se mi ponavad ne da dol it. Včasih že, ponavad pa ne.user posted image

No do jutri pa pa, pa pridne bodite!user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
18.9.2007 14:44:47   
puri
Oj!

Jaz sem imela danes morfologijo in je vse vreduuser posted image . Dobili bomo pa punčkouser posted image ,....sem tako vesela, da se ne da povedat. Tudi najstarejši sinček je bil zelo zelo navdušen, saj je vedno govoril samo o punčki. Upam samo, da se ni G zmotila, ampak je 3x preverila.

Sedaj sem se pa naročila še na zadnji UZ, ki je za plačatuser posted image . Preverja se pa rast. Potem mi je bilo pa kar žal, ker bi imela več od tega, če bi se naročila na 3D, res da bi bilo malo dražje, samo tam je vsaj kaj videti.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
18.9.2007 14:52:14   
mala pikica
Puri user posted image user posted image user posted image  res sem vesela. Tudi jaz upam, da se ni G zmotila in da končno dobite punčko. To jo bodo bratci razvajali user posted image user posted image user posted image

Puri, sem pa gledala malo tvoje albume, pa so ti tvoji trije fantiči tako luškani... Pa zdi se mi, da se jim na sliki vidi, kako se imajo radi. Boš videla, kako radi bodo imeli malo princesko...

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 18.9.2007 14:53:03 >

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
18.9.2007 15:07:59   
puri
Hvala mala pikica,....ja, če bo res punčka, bo pomojem res kot ena princeskauser posted image ,.

Neposredna povezava do sporočila: 2641
18.9.2007 15:20:42   
klaja
Puri čestitke za punčko! Pa le ne boš sama med samimi fanti.

Ketrin tebi pa za fantka!

Mi pa še zmeraj ne vemo kaj bouser posted image . Naslednji teden imam pregled in upam, da bo naredil UZ in seveda, da se bo videlo.

Drugače pa me je spet začelo bolet čisto nizko, predvsem takrat, ko grem parkrat po stopnicah in dvigujem Julijo. Včeraj me je tako jezila cel dan, da sem se zvečer zjokala, ker nisem zdržala več. Vreme tako vpliva na njo da je kar hudo.

Kako brezvezno vreme je, pri nas lije kot iz škafa, pa še sami sma cel dan, ker ati dela.

Še to vam moram povedat, da  Juliji dopovedujema, da bo dobila bratca ali sestrico. Sicer vem, da me ne razume, (stara je 14 mesecev) vendar ko sedi pred mano me zmeraj prime za roke in mi jih položi na trebušček, da se moram pobožat. Pa če ji rečem, da naj da dojenčku lubčka, se nagne naprej in mi ga da točno na trebuh. Skoraj ne morem verjet, mogoče pa čuti kaj, nimam pojma, samo ko pa je tako posrečena, ko to naredi.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
18.9.2007 16:29:54   
klepetka
Puri,user posted image user posted image user posted image za punčko.To bo razvajen a,princeska malauser posted image .ampak vem da čisto nič manj kot bi bil fantič,kajneuser posted image .Ker itak bo to zdaj v družini tamicen.

klaja,a tebe to pogosto boli?Ker mene tud ,včasih me niuser posted image Prav boljim se kakšnega ful prezgodnjega poroda.jaz potem ,ko me začne boleti., počivam ,pa se mi zdi da je kmalu boljše.Pazi nase ,čeprav vem ,koliko se lahko paziš polega majhega otrokauser posted image user posted image .Pa saj bo.

lep opopoldne ,čeprav ni nič kaj vremensko lepo.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
   [Brisano sporočilo]
18.9.2007 17:02:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
18.9.2007 17:53:33   
benika
Čestitke vsem, ki ste imele MF in še enkrat user posted image user posted image user posted image  za user posted image  in user posted image !

Mene pa danes tako zelo boli malo pod prsnim košem. Občutek imam, da se mi Jakob z vso silo z nogico upira v vrh maternice. Ja, tudi mene večkrat boli v spodnjem delu trebuha, še posebej, če se preveč naprezam.

klaja, a niso posrečeni tile naši malčkiuser posted image ? Beni mi velikokrat da lupčka na bušija in vsem razlaga, da je dal lupčka batcu. Res so facke male.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
   [Brisano sporočilo]
18.9.2007 17:57:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2646
18.9.2007 18:08:54   
katee
NalinRR: user posted image user posted image user posted image za fantka. Jupi!!!

Puri:
tebi pa user posted image user posted image user posted image za punčko!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
18.9.2007 19:54:05   
klepetka
nalin,user posted image user posted image user posted image user posted image za Jonasa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
18.9.2007 21:12:53   
Sunny Morning
Čestitke vsem za nove user posted image in user posted image . Teh otrok bo res kar nekaj.user posted image

Jaz imam jutri pregled in grem na tisto "cukrasto" stvar v laboratorij. Upam, da mi ne bo slabo. Se bom pa probala dogovorit za 4 ure bolniške. Enostavno ne morem več. V službi zdržim brez problema 4-5 ur, potem pa me začne full bolet hrbet, imam nenormalno napet trebuh in bolečine v spodnjem delu trebuha. Ne bi šla čisto na bolniško, ker bom doma "zgnila", bi si pa rada zadevo vsaj malo olajšala. Že zadnjič me je G debelo gledala, da sem ena redkih, ki še normalno hodim v službo. Pa še cela stvar v službi je full čudna. Namesto, da bi počasi že predala kakšno delo komu drugemu, mi ga kar nalagajo in sem potem vsa zmešana, živčna in napeta. Nikakor dobro ne vpliva name in je treba ukrepat.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
18.9.2007 21:23:30   
mala pikica
Nalin še tebi čestitke za korenjaka user posted image user posted image user posted image  To bo Žan vesel, ko bo dobil družbo!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......