|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  327 328 [329] 330 331   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
17.9.2007 20:08:55   
ada2
a je katera mogoče prala puzle (tiste penaste za po tleh) v pralnem stroju?user posted image user posted image user posted image user posted image

a se sploh da?user posted image user posted image user posted image

ne bi rada spet vsake posebej krtačila ampak kar kričijo po temeljitem čiščenju. user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8201
17.9.2007 20:19:52   
NinaŠ
user posted image kako smo danes kupovali čevlje za drobižka - se pripeljemo v Kranj in avto naredi piiiip, na displeju pa "high temperature of engine, stop engine" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in itak stolpec za temperaturo rdeč. Ja kaj mi je ostalo kot zaviti na najbližje parkirišče, ugasniti avto, poklicati vleko in Edija, da nas je prišel iskat. user posted image user posted image user posted image matr sem jezna, pa ne tolk zaradi pokvarjenega avtomobila user posted image user posted image kot zato, ker sta drobižka še vedno brez čevljev, ki jih že potrebujeta user posted image - itak da je bil Edi pol ves živčen in če bi mu omenila, da gremo naprej po nakupih nas nemara še v Kranju pusti user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8202
17.9.2007 20:21:25   
NinaŠ
a je katera mogoče prala puzle

jaz sem jih vsake toliko kar z vlažnim robčkom (tistim za rito) obrisala. Jih nismo uporabljali tako dolgo, da bi bile potrebne čiščenja v pralnem stroju user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8203
17.9.2007 20:47:00   
amy26
a je katera mogoče prala puzle (tiste penaste za po tleh) v pralnem stroju?

jaz jih nisem, jih je pa ena na forumu že prala in je bilo vse ok

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8204
17.9.2007 20:55:08   
amy26
Nina, teni, Urša, kdaj ste dale drugega otročka spati v sobico k prvemu (seveda če si sploh delita sobo), no tega še ne mislim narediti ker se Ela še pogosto zbuja, vendar me vseeno zanima in kako je bilo začetno spanje, ali je drugi zbujal prvega in obratno.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8205
17.9.2007 21:04:28   
NinaŠ
kdaj ste dale drugega otročka spati v sobico k prvemu

še ne oz. bo imela itak svojo sobico, vendar je vse skupaj na takooo majhni kvadraturi in z vedno odprtimi vrati, kot da bi bila v eni sobi. Budita med seboj se ne, res pa oba kar pridno spita in tudi če se zbudita ni joka ampak lepo pokličeta mami. user posted image Res se nisem imela nikdar težav z medsebojnim bujenjem user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8206
17.9.2007 21:12:18   
Anonimen
JAz sem prala puzzle v pralnem stroju.

Tiste mičkene krogce daj ven, da ti jih ne po stroj požrl user posted image , pa vmes med puzle daj kako coto, da se bodo bolj oprali, ko se bodo drgnili.

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 8207
17.9.2007 21:15:52   
ada2
JAz sem prala puzzle v pralnem stroju.

kako dolgo so se pa potem sušiliuser posted image

ali si jih kar v sušilca še fliknilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8208
17.9.2007 21:17:58   
Anonimen
neeee,  fenom sem vsakega posebej posušila user posted image

na balkon sem jih fliknila. Saj so hitro suhi.

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8209
17.9.2007 21:22:20   
ada2
na balkon sem jih fliknila. Saj so hitro suhi.

zdaj pa ne vem, ali imam balkon premali, ali pa puzlov prevečuser posted image user posted image  

jih bom pa na štrik zunaj obesila.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8210
17.9.2007 21:27:31   
NinaŠ
jih bom pa na štrik zunaj obesila.

jaaa, da jih bo dež še enkrat opral..... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8211
17.9.2007 21:43:48   
petarda
Čeeeeeeeeeeruser posted image

Zjutraj ste nekaj o čeveljcih...se mi zdi, da sem videla ene lušne v eni reklami od Cicibana...čeprav je bilo zraven še Nextuser posted image ...nimam pojma....nisem se imela časa posvetit....

Drgač pa so nam prav še spomladanski in ni take nuje zdajuser posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8212
17.9.2007 22:16:45   
tincci
Mislim, da sta šli moja mami in Hana po čeveljčke v Massa.. in sta kupile res lepe gležnarje, take tople semiš user posted image Pa copate. Kok pa kaj stane, pa ne vem, je moja mami častila.

Aja, če katero zanima, vikend v dvoje je bil odličen!! user posted image user posted image

Pa še eno vprašanje: iščem eko piščance (do 1.5kg) ali pa purane.. Ni še niti probala, ampak iz štacune itak ne bodo ok.. tudi kaki pitani z briketi ne...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8213
17.9.2007 22:24:24   
petarda
Aja, če katero zanima, vikend v dvoje je bil odličen!!!

user posted image user posted image user posted image  Očitno res...glede na to, da si to že drugič povedalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 8214
17.9.2007 22:31:46   
petarda
Še nekaj fotk iz Plitvic

user posted image     user posted image  user posted image  

Pa še iz današnjega "kofetkanja" v Celju user posted image

user posted image   user posted image  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 17.9.2007 22:32:21 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8215
17.9.2007 22:40:15   
petarda
iščem eko piščance (do 1.5kg) ali pa purane.. Ni še niti probala, ampak iz štacune itak ne bodo ok.. tudi kaki pitani z briketi ne...

Bom povprašala...user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8216
17.9.2007 22:41:33   
petarda
Lahko nočuser posted image

Do pol sedmihuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8217
18.9.2007 0:34:27   
sharpy
Ful lepe slikice user posted image

Smo kupili sedežek za na kolo in bova zdaj z Markom kolesarila naokoli.
Že ki sva itak cel teden sama, mislim brez tatija,...pa bova uživala skupaj malo drugače user posted image user posted image user posted image
Pa da združimo koristno z zabavnim user posted image

Drugače pa...delam, delam, delam............

Lahko noč

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8218
18.9.2007 0:38:44   
sharpy
Danes je Mark povedal       LAD TE IMAM in se stisnil k medvedku.

Kasneje sva skupaj jedla in je rekel LAD in se pocartal pri meni in spet LAD

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8219
18.9.2007 0:39:37   
sharpy
Tincci lepo user posted image   Kje sta bila? A pri Urški?

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8220
18.9.2007 8:11:03   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

V Vogele shoes imajo že zimske čeveljčke za sneg, zelo lepo ponudbo (tudi Superfit). Mislim, da bo treba kar nabavit, ker takrat, ko bomo rabili, 100% ne bo več številke. Jesenske pa sem jaz bubiju v Hoferju kupila, samo so takoj šli. Pa teniske bo nosil. Drugje pa takih jesenskih res še nimajo, sem včeraj malo po Qlandii gledala. Iskala pa sem copatke in jih nisem dobila (spet št. problem)

Popoldne pa smo bili na lušnem izletu v CE. user posted image  Jaz slikic nimam, ker mi je user posted image  digitalca odnesel. Petarda, prosiiiiim vse slikice user posted image user posted image

Tiste iz Plitvic so lepe. Kaj v tej vodi se lahko kopaš? Barva je ful vabljiva user posted image

Naše noči pa ne bom komentirala user posted image  Saj več ne vem, kaj naj naredim user posted image  sem že zadnjič jamrala, pa ne pomaga, tak da brezveze pisat user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8221
18.9.2007 8:36:01   
amy26
dobro jutro

petarda, hude slikice, res ful so mi všečuser posted image user posted image

bubi bo že boljeuser posted image

Pri nas se je po dolgem cajtu Aleks zbudil ob 2.20 in ful jokal, ko sem ga pomirila in šla ven iz sobe spet, pa mu dam kakav ga spije in spet dretje ko sem šla ven, pol sem ga pa le pustila da je pet minut jokal vendar drug jok pol je pa očitno zaspal.
Sej ne vem verjetno ga matrajo zobki, petic še nimamo, ker zadnje cajte mi tudi noče jesti, recimo včeraj ni šans da bi popoldne kaj pojedel niti večerje, je pol vsaj v pojstli spil flašo kakava kar je vsaj nekaj.

Čeveljčke sem pa tudi jaz gledala na spletni strani od cicibana, imajo ful luštne tako da jih bo treba ogledati si še v živo, pa pakšne škorenjčke moram kupiti za Aleksa da bo lahko čofotal po vodi, ker nimamo nobenih.

Pa danes nisem mogla mimo da ne bi naredila test za nosečnost, rezultat negativen, kakšno olajšanjeuser posted image  mi je pa ena rekla da je dobila najprej prvo M pol dva meseca nič pol so bile pa spet redne.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8222
18.9.2007 12:26:35   
ada2
no, lep dan, pa čeprav deževen.

jaz sem tudi naše sonce poslala naprejuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8223
18.9.2007 12:34:05   
Anonimen
ada, ga še ni videti user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8224
18.9.2007 13:32:24   
amy26
kaj oblačite povrhu, še vedno bodije z dolgimi rokavi oz. bolj prakticirate majice z dolgimi rokavi namesto bodija, jaz sem imela vedno raje body zdej bi pa morala nabaviti malo večje pa ne vem mogoče je čas da se oblači k tavelik 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  327 328 [329] 330 331   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  327 328 [329] 330 331   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.