|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  329 330 [331] 332 333   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
19.9.2007 9:01:30   
*bubi*
Ada user posted image  Plače so ja šle gor, ker je nova zajamčena plača postavljena user posted image  Pa ne mi rečt, da so vam kaj znižali?
Sicer pa jaz še vedno rabim masažo user posted image

Ja, včerajšnji dan je bil hud. Bogi ljudje, ne morem verjet, da lahko avte kar tako naokol razmeče user posted image  pa vse zalito user posted image  Pa tisti maturant, kaj za boga je delal na oknu user posted image  user posted image  Priimek mi je znan user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8251
19.9.2007 9:16:26   
Anonimen
bubi, kaj je delal na balkonu? Verjetno bruhal user posted image

Ada user posted image

Hvala vsem, ko držite pesti za mojo sestrico. Še posebej pa tebi bubiuser posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8252
19.9.2007 9:36:39   
NinaŠ
Mišek user posted image

Pa tisti maturant, kaj za boga je delal na oknu

plezal iz ene sobe v drugo

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8253
19.9.2007 10:47:08   
petarda
Za MIŠEK user posted image user posted image user posted image ..zdaj gre verjetno operacija že proti koncu user posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8254
19.9.2007 11:42:01   
Anonimen
user posted image user posted image uspelo, uspelo....user posted image user posted image

mišek je ok, zgleda, da je pomagalo, da ji je cela rr držala pesti, ker je oni zgoraj spremenil diagnozo user posted image user posted image user posted image user posted image . HVALAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8255
19.9.2007 11:47:05   
petarda
ker je oni zgoraj spremenil diagnozo

user posted image user posted image  Kak pa je to možno? user posted image user posted image

Ah....Glavno, da je vse OK user posted image user posted image ...saj je ne? Al mora še na kake izvide čakat?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8256
19.9.2007 12:38:34   
*bubi*
Še naprej stiskam pesti za Mišek user posted image  Naj se ji zdaj dogajajo samo še lepe stvari user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8257
19.9.2007 15:33:15   
petarda
Naj se ji zdaj dogajajo samo še lepe stvari

Se pridružujem user posted image user posted image user posted image ....pa tebi želim enako user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8258
19.9.2007 15:36:49   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ada user posted image  Plače so ja šle gor, ker je nova zajamčena plača postavljena user posted image  Pa ne mi rečt, da so vam kaj znižali?
Sicer pa jaz še vedno rabim masažo user posted image

a da so šle goruser posted image user posted image user posted image  moja je šla krepko doluser posted image
pa rečeno je bilo, da dobimo izplačano uspešnost pri delu, pa da je najnižja možna vsota 10% plače (torej, 10% če si slab delavec in največ 35 %, če si dober), jaz pa sem včeraj do polnoči računala, pa na koncu obupala, ker po vseh mojih računih so meni dali nekaj malega čez 6%. ok, sem pričakovala slabo oceno že zato, ker so vsi vedeli, da sem bila zagreta za drugo službo, ampak zelo boli, da sem od vseh zaposlenih dobila najmanjuser posted image  potem pa še to obdavčijo in na koncu sem dobila okoli 25€. ampak vse bi bilo ok, saj je itak boljše nekaj kot nič, ampak s tem vred je bila moja plača za 100€ manjša od prejšnjega meseca. za isto št. uruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mah, brezveze

KAR PIŠE Z VIJOLIČNO PRESKOČITE!!!!!!

user posted image user posted image user posted image  MiŠEK, saj sem vedela, da bo vse OK user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8259
19.9.2007 15:45:42   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem zdaj malo po forumu brskala in našla tole

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1870046&mpage=1&#1876822

user posted image user posted image user posted image  Urša a vidiš kako si se vtisnila v spomin s tisto bucikouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8260
19.9.2007 18:30:59   
ada2
u kako lepo popoldne smo mi danes preživeliuser posted image

atija ni doma, je v Celju na neki predstavitvi in smo šli mi3 sami na sprehod. Nuša je šla s kolesom, Adama sem peljala v vozičku.  ko smo tako šli, sem gledala NUšo kaka punca je že. da bo kmalu najstnica,....pa potem Adama kaki fižolček mali še je...... pa smo šli k ribniku in točno tisto kar je NUša pokazala je Adam ponovil za njo, požiral jo je z očmi.....pa saj najbrž to vedno počne, ampak danes sem še posebej opazila. uh kak ju imam rada.....pa sem se spraševala kaj bi počela, če ne bi imela otrokuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8261
19.9.2007 20:33:05   
Anonimen
ada, me veseli, da si preživela lepo popoldne, ker sem jaz skoraj živčnega fasala. Je M "skril" ključe od stanovanja v avtu, jaz pa pred stanovanjem z vrečkami iz trgovine, klečim z M user posted image  na jošku, ki se je bajdovej drla kljub večerji v ustih kot zverina in čakam, da me mož pokliče, da je našel ključe.

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8262
19.9.2007 20:50:53   
Anonimen
petardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,

baje so že kostanji user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8263
20.9.2007 7:59:15   
petarda
Jutrooooooooooouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8264
20.9.2007 8:00:29   
petarda
user posted image user posted image
petardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,

baje so že kostanji

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti jih že lahko ješ? user posted image user posted image user posted image  Pa petardito te je klical včeraj...šele zdaj vidim zakaj mu nisi dvignila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8265
20.9.2007 8:45:13   
Anonimen
jaz tudi nisem videla user posted image .

kostanj pa ziher kakšnga pojem user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8266
20.9.2007 9:13:23   
NinaŠ
Daaan!

Urša pošilja lepe pozdrave iz tabora, kjer se ima fajn in kup dela s tolaženjem njenih jokic user posted image .

Paštetka user posted image  meni bi verjetno tudi počasi živci začela popuščati user posted image

Ada user posted image  nimam besed okrog plače user posted image  - a si šefico/šefa kaj vprašala kako je prišlo do take razlike? Dobro, da je na svetu še miljon stvari in oseb, ki nas osrečijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8267
20.9.2007 9:56:50   
*bubi*
Dan!

Jaz bi tudi kostanje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8268
20.9.2007 10:46:18   
nincy
Čao bejbe!

Jaz sem danes frej user posted image  user posted image  user posted image ... tako da bom dan max. izkoristla.... ob 11 imam zobarja user posted image  user posted image  user posted image ... me že zdele zvija, ampak moram it, ker mi je plomba ven padla, potem sem zmenjena s kolegico, in gremo z L mal v city park pogledat.... BTW a imajo v H&M že kolekcijo jesen/zima, ker zadnjič niso imel nič pametnega user posted image , in sem se samo obrnila... Bo treba spet mal v A skočt v shopping user posted image ...

Sem imela danes še namen oddat diplomo, pa imajo uradne ure le od 10-12, tko da mi tud slučajno ne bo znesel, in imam to jutri v planu.

Aja pa čez en teden greva z L na user posted image ....user posted image   user posted image   user posted image  user posted image ...Joj sem že čakala ta dopust, polet nisem bila skor nič frej, in sva le za en dan skočili na morje noge namakat, tko da zdaj pa greva za 1 teden v Turčijo. Sicer me skrbi kako bo na letelu, ker L ni pri miru niti 5 sekund, ampak bo že šlo nekak...user posted image  Važn da bova uživali...upam user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8269
20.9.2007 11:45:10   
*bubi*
da zdaj pa greva za 1 teden v Turčijo.

user posted image user posted image user posted image  Pa prosim za več info, ko se vrneta. Lahko pa že prej kaj več poveš (destinacija, kateri hotel, agencija). Mene še vedno ful mika, da bi v počitnicah šli, samo bi morala že zdaj dat potne liste naredit, ker ga noben od nas nima. Ena stvar pa me prav posebej zanima: če vodo v zunanjih bazenih kaj ogrevajo user posted image  oz. če imajo tudi notranje bazene user posted image  

Urši lepe pozdrave nazaj, naj se kar nacarta jokavčkov user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 8270
20.9.2007 12:16:03   
nincy
Pa prosim za več info, ko se vrneta. Lahko pa že prej kaj več poveš (destinacija, kateri hotel, agencija).

Slikce bom takoj dala v album, ko se vrneva. Greva pa preko TA Gulet, v hotel Alara park****/ Antalya.  Sem na holidaycheck.de malo pogledala slike pa komentarje, eni so ful navdušeni nad hotelom, hrano, sobo; drugi grajajo...  Ah bomo vidli kako bo, upam da bo vreme, hrana user posted image . Imajo pa drgač tudi velik igral za otroke, in je bila L že ko sva gledale slike čist navdušena in je vpila tobogan user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8271
20.9.2007 12:18:36   
nincy
Sem pa od zobozdravnika prišla lažja za 42 €, in to samo za eno plombo  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 8272
20.9.2007 14:12:47   
petarda
Nincy uživajta z Laro!!!!!!!!! user posted image

Vama privoščim user posted image user posted image user posted image

Nina, če se še kaj slišiš z Uršo jo pozdravi user posted image ...pa saj bo itak že verjetno kmalu konec, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 8273
20.9.2007 14:14:27   
petarda
Sem pa od zobozdravnika prišla lažja za 42 €, in to samo za eno plombo

Drugič pa pazi na svoje plombe user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej...kdaj bomo spet kak pilates vžgale???? user posted image user posted image user posted image  Meni bi bil potreben, pa nimam nobene voljeuser posted image ...tudi pogled v ogledalo ne pomaga večuser posted image ...jah...človek se vsega navadi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8274
20.9.2007 14:14:53   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: nincy

Sem pa od zobozdravnika prišla lažja za 42 €, in to samo za eno plombo  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kako pa je to možno? Si belo plombo vzela? A tak drag je zobozdravnik user posted image  Jaz bi se tudi morala it kaj pokazat user posted image

Eh, ja, vedno je tako, da ima kdo ful za povedat preko hotela. Pa običajno ni krize user posted image  

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 8275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  329 330 [331] 332 333   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  329 330 [331] 332 333   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.