|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
14.9.2007 14:34:14   
*Lana*
Jupi, petek je!

Čez vikend bom oprala še cotke, plenice, posteljnino, dekice sem že in je tudi že zlikano user posted image

Nekaj mi povejte, kaj od kozmetike je nujno?

Js mislim kupit samo kremo za ritko, kremo za obraz, milo,  alkohol, fiziološko raztopino, bepanthen, jekoderm. a še kaj?

To me še čaka za nabavit, pa ena jaknca, še nisem prišla do trgovi. Sej je čas user posted image

Nč, grem zdaj mal počivat, potem pa se mogoče še kaj javim.

Pa pa

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
14.9.2007 15:51:22   
2ursae
user posted image user posted image  čestitam, tinki_winkica in Inja user posted image user posted image

kolk vama je fino, k se lahko že cartate user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
   [Brisano sporočilo]
14.9.2007 19:31:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *Lana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
14.9.2007 19:59:42   
skuštrana
Jaz sem za čiščenje popka uporabljala kar fiziološko. Alkohol sem sicer kupila, ampaj je neodprt še vedno nekje v omari user posted image
Drugače pa mandljevo ali olivno olje , trdo milo, hladilno mazilo za rito, praška pasta (just in caseuser posted image ), ribodermin krema in je to to. Ja, pa že omenjena fiziološka raztopina.

Metkica, izgleda da smo si v torek razen čveka razdelile še bacile user posted image . Mene je tudi zmatralo, dva dni sem bila čisto mrtva, danes sem pa že boljše user posted image user posted image

Joj, Micla, jaz tudi moram še k frizerju, pa k pedikerju preden rodim, drugače me bo na porodni mizi sram kake pete mam. Res so že sramotne, ampak sama jih ne morem spedenat. No way. No, morda bom imela pa na nogah zokne, kot prvič, pa je moja skrb odveč user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
14.9.2007 20:40:51   
mišk
Poraja se mi eno vprašanje. user posted image  
Ali se boste ve pobrile preden grete v porodnišnico, ali boste počakale da vas bodo tam? Ker, da bi se sama je trenutno praktično neizvedljivo. Razen, če bi me moj.
Pa po mojem bi blo fajn, da zadnje 14 dni sam grozdje jem, da me bo spucal! Če ne bi blo cajta za klistir!user posted image user posted image user posted image  Da nau kake sračkalice tam, ku bi se kar jokat začela!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
   [Brisano sporočilo]
14.9.2007 20:52:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3231
14.9.2007 21:11:20   
*Lana*
Glede britja - do sedaj je meni še uspelo, čeprav kr mučna stvar. Sem opravla vse bolj po filingu, potem pa si pomagala z ogledalom, sede v bani user posted image
Upam, da mi bo uspelo tud pred porodom, da sama to opravim.

Hvala za nasvete o kozmetiki.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
14.9.2007 22:15:44   
kmarija
Glede britja sem jst kr mojga zadolžila..... pa je kr šlo (bl počasi) - sem mela napad panike, da če bi me kej zagrabl jst pa "gmajno" tm spodaj user posted image  Pol je pa zrihtal...user posted image
Sem se pa prej kao sama najprej pobrila (kokr sem lahko), pa je vseen mel še kr dela user posted image
Pa sej jim kr paše, da lahko malo pomagajo.....user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
14.9.2007 22:26:08   
noa1
Glede britja,... hodim k kozmetičarki, ki me večinoma v celoti zdepilira, odkar sem noseča, pa me pol do konca kar moj pobrije.

Imam pa eno vrašanje (mogoče malo paničarim... prva nosečnost pač).
Zadnjih nekaj dni mi full zatrekajo noge in roke. Saj vem, da je to normalno, ampak jaz sem najbolj zatečena zjutraj, ko se zbudim in mi je potem čez dan boljše, zvečer pa spet. Moči v rokah takrat skoraj nimam, sprva sta me zraven še bolela mezinca na rokah, sedaj pa že tudi prstanca. A je to normalen pojav? Saj bi vprašala G, pa imam naslednji pregled šele 24.9. A ima katera s tem
izkušnje?

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
14.9.2007 22:43:01   
kasija78
Noa1 meni zatekajo roke in noge že od 5 meseca. Ravno tako je najbolj hudo zjutraj oziroma ponoči, ko grem na wc. Težko premikanje prstov je lahko povezano tudi z nerodnim položajem spanja in pritiski otroka na živce ali ožilje. Če nimaš zelo povišanega pritiska, potem gre pač za enostaven in nenevaren stranski pojav nosečnosti. Tako da si lahko brez skrbi. Je pa bilo meni tudi na začetku strašljivo, ko sem se vsa napihnila, ampak moj user posted image  je zdrav in pridno brca, tako da njega ne moti.

Sicer jaz tudi čutim neke mini sunke spodaj - najbrž se raztezajo porodne poti. Me vsaj spomni na pitje čaja! Na koncu sem se odločila kar za robidov, ki naj bi bil še nekoliko boljši od maline. Bomo lahko primerjale, neuser posted image ? A ve že čutite popadke? Jaz stalno čakam na tiste prave, ki naj bi se začeli z vrha maternice. Tale dva poroda sta mi dala misliti, da smo res tik pred tem...pa se mi že kar dozdevajo stvari.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
14.9.2007 22:51:07   
micla
Dober večer,

Britje - jst sm z mojim zmenjena, da me bo on. user posted image
Me je itak tudi že prej čisto tam spodaj on bril. Ma itak grem v pondelk popoldan na depilacijo (noge in bikini) in pol bo moj še poštimal spodnji konc. Sej vem, da so v P itak vse navajeni in jih dejansko sploh nič ne moti, sam jst se res ne počutim bit ko mama grizla.user posted image
Zdej mi je že 3 mesce ful bad, ker se sploh ne vidim tam doli, kaj šele, da bi si sama kej porihtala.
Pa komaj čakam, da si še stopala porihtam, ker so moje pete že ko brus papir. Tiste, ki urejate stanovanje na novo, vam lahko pridem pomagat brusit parket. user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam samo, da moja pupa počaka v trebuščku, dokler se še mamica ne poštima, ker zdej je 10 dni samo za princeso štimala cotike in stanovanje.  Danes je še 27 dni. To je pa že kar zares blizu. 

Danes sem več ali manj počivala in ni bilo nobenih krčev. Se pa user posted image  tako preteguje, da mi na momente ušpona nogico na desni strani pod rebro in zgleda kot da bo nrdila luknjo.  user posted image
Pa sedet ne morem dolgo časa, ker me začne kar brcat kjer se pregiba trebuh.
Ah, še malo. 

Grem počasi v postlo, ker bo itak spet trajalo preden zapim. Pa še zgaga me peče danes in na wc nisem šla.... user posted image

Joj, že spet jamram, zato bom zaključla.

Mirno noč vsem, user posted image

micla

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
14.9.2007 22:58:19   
micla
noa1....tudi jast mama probleme z zatekanjem rok in nog. Zdej zadnje tedne mi bolj zatekajo roke kot noge. Imam pa roke otečene kar čez cel dan od jutra do večera. Pa blazince prstancev na obeh rokah sploh ne čutim že par dni, in ni šans, da bi stisnila pesti. Prou brez moči.

Tako kot ti je že napisala kasija78, je tudi meni rekla moja G, da je to pač od položaja in pritiska na hrbtenico in živce in nimamo kej dosti za pomagat. Bo treba počakat porod, da nas reši.

Je pa res najhuje ponoči ko grem na wc, sploh ne čutim rok. Jih imam par minut pod mrzlo vodo, da se sploh zbudijo.

Zdej pa res grem.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
14.9.2007 23:16:16   
mišk
Glede otekanja:
Noge so mi že od nekdaj rade otekale, zato že celo nosečnost večinoma kar redno nosim kompresijske nogavice. Ne predstavljam si, kakšne buhtelne bi mela, če jih ne bi nosila!!user posted image
Roke pa... Ravno včeraj so me ful mravljinci po rokah in prav čutila sem kako mi otekajo, danes pa sva z mojim mela probo poročnih prstanov in sem svojga komi gor, oziroma dol dobila!!!user posted image  Sicer sva kar pustila takšnega kot je, ker vem (no, upam), da je to otekanje prstov samo trenutno.
Vseeno pa sva morala pustiti oba prstana v zlatarni, ker so neki zajebali z gravuro (ravno obratno so nama dal napise), in morajo še popravit. Sam da bo do 22.9.!

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
14.9.2007 23:46:00   
Jenny Anny
Glede zatekanja mam tud jaz zadnje dni čedalje hujš probleme, še dobr da rodimo do konca oktobra, saj sedaj hodim samo še v natikačkah.

Danes sem bila pri ginekologu. Je rekla, da kar oreng zatekam in da bo treba več počivat, več pit in čim manj slanega.
Drugač sem ji pa omenila, da mi trebuh zelo pogosto postaja trd in me je potem ginekološko pogledalauser posted image , je kar enmau bolelo. Je pa rekla, da ne bom dočakala do roka, ker se je user posted image  spustil že čisto dol, pa tud maternični vrat mam baje že zelo zmehčan, hvala bogu odprta pa še nisem nič.

Zato zdaj sploh ne vem, če bi pila malinov čaj, rajši ne, kaj ve pravite??
Ker je tud ginekologinja rekla, da bi blo dobr, da vsaj še 14 dni počaka not.
No sedaj grem pa končno počivat, sem razočarana, ker je SLO zgubila proti Grčiji v košarki, pa tako dobr jim je šlo. Zguba čist brez potrebeuser posted image user posted image

Lahko noč

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
14.9.2007 23:47:37   
noa1
Lepa hvala za odgovore. Ste me kar pomirile. Mogoče res prvouser posted image  malo bolj kompliciramo. Samo jaz do sedaj nisem imela problemov z zatekanjem.
Glede poročnih prstanov.... pa jaz mojega ne dobim več gor od nekje četrtega meseca naprej. Upam, da mi bo po prihodu naše user posted image  spet prav.

Sedaj pa grem še malo pred TV ker se je končala košarka in sem spet prišla do ekrana (pa še zgubili smouser posted image user posted image ).
Lepo spančkajte.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
15.9.2007 9:21:40   
kmarija
Dobro jutro oktoberke user posted image
Še vse spite? Vas povabim na user posted image .

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
15.9.2007 9:45:53   
metkica1
Jutro!
Hvala za kavo user posted image user posted image ,
res ne vem če ne bo treba še eno spit, čeprav sem si ravno čaj skuhala, me nekaj grlo zdeluje, pa nič kaj fajn se ne počutim že od včeraj. Mislim, da pripomore za to tudi vreme.

Tudi jaz že bedim kar nekaj časa. Bi pa še spala verjemi, samo ko mi mala ne da. Je že ob pol sedmih bila budna.

Ne vem a se naj lotim malo pospravljanja, ni neke volje.user posted image user posted image Posteljo bi morala spreobleči.

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
15.9.2007 9:50:32   
oktoberka
Dobro jutro! js sm pa prejle vstala iz kavča in se mi je neki malga vn pocedil.. Upam da ni to plodovnica... A je možno da mam tak povečan izcedek? Sam pol nč ni blo več. Pa nima vonja po urinu. U bistvu je brez vonja.. No ja, najbrž ko ti odteče voda to dobr veš, ker je najbrž tega na enkrat ful, a ne?
Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
15.9.2007 10:02:44   
kmarija
Oktoberka kokr jst vem je, če se ti samo samo zjutraj mal pocedi lahko sam izcedek. Za plodovnico pa naredi test - se mal uleži pa zopet na hitro vstani - če se ponovno kaj pocedi pa lahko da je plodovnica user posted image . Pa to nared ene dvakrat....
Sem pa zadnjič mela podobn problem, k nisem vedla ali je plodovnica ali pa ne in sem bla čist paničnauser posted image  
K plodovnica lahko po malem izteka (sam kokr sem zastopla izteka bolj če na hitro vstaneš) ali se pa ulije. K se bo ulil bomo že vedle user posted image
Pa če misliš da je plodovnica šibej v P, pa mokre hlačke morš met s sabo, da jih testirajo (ali pa vložek)

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
15.9.2007 10:46:02   
micla
Dobro jutro tudi od mene.

Noč je bila bolj srednje. nisem prou dobro spala, niti zjutraj mi ni potegnilo do 9. Sem že mal pred osmo iskala položaj, da bi še malo pospala, ma je prinčipesa začela svojo jutranjo telovadbo, tko da sem kar počasi vstala.

kmarija....hvala za kafečke. Sicer sem eno že popila, ma zgleda, da bo treba še kej, ker še vedno mi ni uspelo it na wc. Danes bo že tretji dan in če se nič ne premakne mislim, da me bo razneslo.

Tudi jst nimam volje, ma sem se odločla, da dam v drugo prestavo in posesam in pobrišem, da bom imela v začetku tedna mir, ko imam lepotilne opravke (kozmetzičarka, frizer...), pol v sredo pa pregled in če se slučajno kaj začne, da bom mirna.

Razen seveda omare za v spalnico, ki je še kar ni. user posted image Me prav zanima, če bo res v pon. ali tor., kot so rekli v tisti blesavi lesnini.
Mišk....a ste že sestavli spalnico?

Kje ste ostale?  Dashi, janja, tave, ursae2....  Je že katera šla za rim?

Grem malo popucat. Se beremo kasneje,

micla

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
15.9.2007 10:51:16   
*Lana*
Pozdrav tudi od mene!

Budna sem že od 7.30, sem pa zelo dobro spala, prvič celo noč, nisem šla niti enkrat na wc.
Maloprej sem po pošti dobila paket iz baby centra, sem naročla plenice, kozmetiko, pa nalepke za na steno, sem ful vesela.
Vse sem že lepo zložila v previjalno mizico, ki je že čist polna, pa cotk sploh še nimam notr zloženih user posted image , bom mogla mal pogruntat sisetm, kje bo imela ktera stvar svoj prostor.

Zdaj se spravljam k likanju, en stroj cot sem že sprala in obesla. Dans bi rada mal pospravla po stanovanju, kolk mi bo pač uspelo, ker grem popoldan na praznovanje, kar mi ne bo uspelo danes, pa jutr.

Nč, grem veselo na delo.

Se beremo kasneje. user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
15.9.2007 10:51:29   
micla
Jenny Anny....midve bi bile lih za skup. Tudi jst samo še japonke obujem. Ma sem se zadnjič, ko je bilo par dni prav hladno in deževno kar malo prehladila, ko sem z bosimi nogami hodila okoli, zato sem si zdej sposodla od ene kolegice superge, ker ona ima 39 št in grejo zdej meni super prav, ko imam sicer 37.

Bom pa na preglede hodila samo še v trenirki in supergah, ker nekih čevljev pa nimam namena kupovat. Se mi zdi prav brezveze za te tri tedne zapravljat. Če bo pa še toplo in sončke pa itak natikači pridejo v poštev.

Zdej pa res grem, ker pol bo že čas za kosilo.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
15.9.2007 11:32:44   
Klaudia
user posted image

kok sm jezna... sm mela že vse napisan, pol pa kliknem prekliči namesto potrdi user posted image

torej...

micla - imaš srečo da imaš majhno številko noge. Jst mam številko 41 in pol. Še dobro da spravim moje supergice še vedno gor. Seveda po polurnem boju s trebuhom user posted image

Jst sm pa danes sama doma. Pa še avto še kar ne dela. Je računalnik moj edini prijatelj danes

mene pa že par dni neki ledvice bolijo. Tak da sm z omare vzela eno raztegljivo kiklco, pa sem jo kr čez trebuh dala. Jo kar namest nosečniškega pasu uporabljam. Mal pa res pomaga.

oktoberka - daj res še ene parkrat probaj na hitro vstat, ali pa hlačke opazuj. Plodovnica naj bi bila prozorna in tekoča kot voda. Izcedek je pa (vsaj pri meni) malo bolj gost. Res pa je da sem opazila, da se je kar povečal zadnji teden. Drugače pa pot pod noge do P. Bolje za brez veze kot da je kaj narobe...

Zdj bi blo pa dobr če bi skidala svojo rito stran od računalnika user posted image  in šla posesat zgornji hodnik. Je šele par dni nazaj šla zadnja veverica v nov dom in je še polno žaganja povsod. To je vbistvu še zadnja stvar, ki jo moram nujno narest pred porodom. Ostalo že čaka lepo pospravljeno in zglancano user posted image . Pol se pa že vidm da bom tuki čepela še kakšne 14dni čez rok user posted image user posted image ...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
15.9.2007 11:45:12   
Klaudia
Sm dala par novih slikic v album pod buši. Se bodoči očka tako rad igra s fotoaparatom... kar naj vadi za v porodnišnico user posted image !

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
15.9.2007 12:05:33   
Jenny Anny
Evo, da se še jaz malo javim. Kafetkala nisem še nič, sem danes skoz nekaj leteča, urejam še neke papirje.

Micla, še dobr da rodiva preden bo zima, da ne bi rabile še kakšnjih škornjev al pa kaj konkretnega za v sneguser posted image

No zdaj sem se pa že dvakrat spravla nekaj kuhat in mi ne gre in ne gre. Mi skoz otrdeva trebuh in to tako, da me zategne čez celo hrbtenico in ful težko diham potem. No jaz sam upam, da to še ni to.
Saj sem skoz bluzila, da bi rada, če bo kaj prej, ampak sedaj bi pa res rada še enmau počakala, vsaj še kakih 14 dni, je tud ginekologinja tako rekla, da bi blo dobr zdržat.

No lepo se imejte in božajte svoje bušije, jaz grem pa noge malo odmakat v vodo, ker me bolijo ko user posted image  pa je šele dopoldan. Kaj še bo??

Božajte svoje bušije in pazite na user posted image .

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.