|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
17.9.2007 23:27:00   
rumba
Ulla80, lepo spi, pa mirno noč ti želim. user posted image  
Jaz grem pa kuhno pucat. user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 17.9.2007 23:34:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
17.9.2007 23:34:21   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Baja, kje si ti to doma, da si kačo vidla, mene bi fršlok zadel!!!!

V Slov. Bistrici, torej sredi relativno obljudenega krajauser posted image . Bil je pa kačji mladič (kar valda pomeni, da se mora tudi mati nekje okol plazit), in to modras - ga je en poznavalec kač najdu, jaz pa glih te z vozekom mimo. Ej, iz parka me je neslo kot da mam raketo v ritiuser posted image  user posted image .
Freycha super za avto!user posted image  Mater so te razpizdili. Se pa paše malo olajšat vsaj tu gor, ne da?

Ulla kaj vse ti na dilah najdeš...user posted image  user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
17.9.2007 23:40:48   
Anonimen
Freycha, kaj te je pa tko razkurlo?user posted image Jaz sem firbec...user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1978
18.9.2007 9:00:02   
Anonimen
Dobro jutro....

No, jaz sem fasla oreng prehlad. Oči imam ko angora zajec, učesa se čudno držijo, da o nosu in grlu ne komentiram. Izak je ponoči spal, jaz pa ne, ker nisem mogla dihat. user posted image
Kaj lahko vzamem proti bolečinam in prehladu?

Danes je zadnji dan brez dežja, a zunaj piha ko pri norcih. Mrzlo ni, le bojim se, da nama vozek dvigne, če bova šla zdaj ven. Pa bi mogla it.

Hmmmmm????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1979
18.9.2007 9:21:31   
Freycha
Zvesta Lekadol lahko brez problema vzameš

Tašonka razpizdijo me ljudje, ki se delajo tako fini, pa so dejansko zahrbtni in po vrhu vsega še mislijo, da ne dojamem tega.... O podrobnostih pa ne bi.

Baja pa saj je bila samo mala kačica....jaz imam pa tako rada kače, pa čeprav me je enkrat na morju skoraj kap, ko sem na eno skoraj stopilauser posted image  Sem potem po tisti potki hodila kot po jajcih user posted image user posted image user posted image

Rumba ti pa zgodnje ure najdeš za pospravljanje. Kaj pa če bi raje takrat spala?

Uff ja... je pa avto luksuz proti prejšnjemu. Sem imela Getza in sem komaj voziček in malo stlačila v avto. Ko smo šli na morje, smo bili ko cigani, ker smo bili naloženi do vrha. Pa voziček si moral maksimalno zložiti, da je šel notri, pa še potem si ga moral stlačiti v prtljažnik pod določenim kotom itd... sedaj pa ga samo osnovno zložim in vržem notri in imam placa še za enega - vsaj...... Pa nikoli nisem bila pristaš tega, da ko pride otrok na svet, je treba takoj avto menjati. Sedaj pa lahko vse tiste besede nazaj vzamem, ker šele sedaj vidim, da je večji avto kar potreben, če hočeš imeti malo lagodja.

Sem pa ravno danes zjutraj razmišljala, kako sem imela prej drugačne poglede glede vzgoje otrok in vse v zvezi z njimi (recimo, da ne rabiš novega, večjega avtomobila, itd...), sedaj sem pa že kar nekaj pogledov spremenila in že kar nekaj izrečenih besed požrla po sistemu zarečenega kruha...... No ja, mi je pol oproščeno, ker vsaj priznam, ne?user posted image

Zvesta sem se spomnila, da si zadnjič pisala, da ste šli v McD. A tamauga nič ne zvija po tem junkfoodu, k ga ješ v McD?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
18.9.2007 9:24:15   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Danes je zadnji dan brez dežja, a zunaj piha ko pri norcih. Mrzlo ni, le bojim se, da nama vozek dvigne, če bova šla zdaj ven. Pa bi mogla it.

Hmmmmm????

a imaš abstinenčno krizo od sladoleda?user posted image user posted image user posted image user posted image

kako zadnji dan brez dežja. A ni za danes že dež napovedan tudi v teh koncih?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
18.9.2007 9:24:52   
rumba
Dobro jutro!
Midve sva se prav lepo naspali.user posted image  Zjutraj pa me je prebudil smrad v spalnici. Mala se je tako vsrala, da je prišlo ven pri vseh koncih, skozi široko povijanje, pižamico in še spalno vrečo. Eksplozija v plenici.user posted image  Zdaj je že čista in neki maha..... pa nimamo nobene muheuser posted image user posted image .

zvesta, jaz vzamem kar Lekadol plus C, pa naredim si žajblov čaj za grgrat, sirup islandskega lišaja je tudi ok, pa Granobil pastile, meni zakon pa je Vicks-ovo mazilo (se ga pri nas ne dobi, jaz ga kupujem v Italiji) ali pa kaj podobnega na bazi evkapiltusa. S  tem se orng namažem pa vratu in prsnem košu, okoli vratu zavežem pleničko, da greje, pa sem takoj dobra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
18.9.2007 9:30:25   
rumba
Freycha, zvečer sploh nisem bila zaspana, tako da sem se raje lotila pucanja. No, samo lotila sem se, pa sem takoj ratala zaspana.user posted image  Kuhinja še vedno čaka, a vem da mi nikamor ne uide.user posted image  Pa dobrodošla v klubu zarečenih besed. Večji kot so otroci, več kaj poješ, čeprav veš, da ni prav niti nočeš, a ti kare spolzijo dol.user posted image  Ma, seveda ti je oproščeno. Mi te ne bomo tepli, mogoče te bodo mulci kdaj kasneje.user posted image user posted image

A vi še nimate dežja na onem koncu? Midve sva že včeraj čepeli noter.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
18.9.2007 9:34:39   
Freycha
ne nimamo ga (še). Po napovedih ga naj niti ne bi imeli user posted image  Je pa temno kot v rogu, pa hudičevo piha. Občasno naj bi bili sunki vetra do 70km/h - očitno imamo vzhodno burjo user posted image user posted image  Čeprav ko ven pogledam vidim po tleh, da so bolj temna. Očitno je nekaj špricalo, ampak nič omembe vredno. Je pa včeraj full močno na celjskem deževalo - ravno takrat, ko bi morali oceniti stari avto in ko smo prevzemali novega user posted image user posted image user posted image

Sicer pa v Europarku ne dežuje, jaz imam pa namen tja it user posted image  

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
18.9.2007 9:49:11   
siskamiska
Freycha čestitke za avto in srečno vožnjo vam želim. Mi smo vzeli Xsaro picasso. Je prov super, čeprav je moja mična gospodična tudi zakon.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
18.9.2007 9:51:27   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Freycha čestitke za avto in srečno vožnjo vam želim. Mi smo vzeli Xsaro picasso. Je prov super, čeprav je moja mična gospodična tudi zakon.

ja Xare Piccaso imajo kar 5.000 EUR popusta in se jih res splača vzeti. Tudi midva sva pogledovala za ta avto, potem sva pa dobila mamljivo ponudbo za tole Alteo XL, pa sva se zanjo odločilauser posted image  Tudi vam srečno in varno vožnjo user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
18.9.2007 10:00:07   
*maja
Madona ste zgovorne user posted image . Vidim da vse na veliko menjate avtomobile, so kar na enkrat ratali premajhni kaj user posted image . No pri nas je naslednja stopnja večjega avtomobila lahko že kar avtobus user posted image , tako da za enkrat ostajamo kar na naši 806-tki.
Evo da se pohvalim, včeraj sem prestala vstavitev mirene in da povem da ni noben bav bav. Niti ni ne vem kako boleče malo zaskeli to pa je tudi vse. V primerjavi s porodom je tole mala malca, tako da Rumba hitro v akcijo user posted image .

No kdaj zdaj pade tale naša kavica v Tivoliju?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
18.9.2007 10:02:23   
natalija
Punce, hvala za lep sprejemuser posted image .

Sem imela včeraj zvečer namen klepetat z vami, a nikakor ni zneslo. Smo imeli obisk. Pri nas še kar hodijo "dojenčka gledat". Ma, poln kufer že imam, da vsakokrat delam narezek po istem kopitu. Pa nekak najbolj poceni se mi zdi, če kar nekaj gor naložim, tunin namaz naredim, kruh, pa je.
So pri vas obiski že mimo?
Mi imamo tak veliko žlahto in prijateljev cel kup, pa sodelavcev, sosedov, da do šestih mesecev ne bomo vsega skozi spravili! No, malo pretiravam.user posted image
Po obiskih sva malo skopala, kuhno postravla pa jaz v kopalnico. Pridem nazaj, misleč, da grem na RR. Mhm, malo morgen. Mi dragi reče, da more nujno nekaj naredit in da zna trajat. Toliko o zahtevnosti projekta, saj je cel čas čekiral še program na tv. In sem raje šla spat. user posted image
Ana pa zraven mene zdaj pridno tlači obe rokici v usta in nekaj godrnja zraven.

Pri nas pa še nič ne piha, ne dežuje. Samo je tak čudno temno. Aja, smo pa iz Šentilja. (skoraj na avstrijski meji)

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
18.9.2007 10:03:01   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: *maja
No kdaj zdaj pade tale naša kavica v Tivoliju?

Za četrtek in petek je že napovedan sonček, a malo bolj hladno. Pa to zame ni problem, se bova bolje oblekli. Kaj praviš?

No, super, da gre mirena tako na izi. Hvala za ta podatek.user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
18.9.2007 10:04:46   
rumba
Vreme Ljubljana

datum
vreme
min.(°C)
max.(°C)
veter

Torek
18.09.2007
user posted image
11°C
19°C
user posted image

Sreda
19.09.2007
user posted image
8°C
15°C
user posted image

Četrtek
20.09.2007
user posted image
6°C
15°C
user posted image

Petek
21.09.2007
user posted image
7°C
17°C
user posted image

Sobota
22.09.2007
user posted image
7°C
20°C
user posted image

Nedelja
23.09.2007
user posted image
13 °C
21°C
user posted image

Ponedeljek
24.09.2007
user posted image
10 °C
21°C
user posted image

vir: pro-vreme.net

No, pa saj kar lepo kaže!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
18.9.2007 10:06:39   
rumba
Madonca, Julija se je spet usrala, da je ven prilezlo.user posted image  Jo grem spucat.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
18.9.2007 10:06:56   
*maja
Ah sej ne bo tako švoh vreme bo kar za zdržat okoli 20 stopinj je meni itak ravno prav.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
18.9.2007 10:07:37   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Madonca, Julija se je spet usrala, da je ven prilezlo.user posted image  Jo grem spucat.

user posted image user posted image user posted image  Bravo Julija bo že mami pucala user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
18.9.2007 10:08:18   
siskamiska
meni je vseeno kje se dobimo, lahko tudi kje drugje kot v tivoliju...

vi samo meni sporočite en dan prej da začnem otroke pokat user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
18.9.2007 10:09:30   
*maja
Siskamiska morava Rumbo vprašat kje njej bolj odgovarja, midve že itak imava svojo lokacijo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1995
18.9.2007 10:13:26   
siskamiska
*maja a veš da so nama najibo lokacijo tako zagradili da ne  moreva več z vozički tjauser posted image user posted image . Verjetno sva jim šle na živce ker sva pol vrta zasedle.user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
18.9.2007 10:15:19   
rumba
Jaz sem brez avta (ker že toliko o avtih govoriteuser posted image ), se potepa nekje po Nemčiji, tako da zame pride v poštev vse, kar je v peš dosegu. Tivoli je ok, lahko tudi Kodeljevo. Kaj če kar rečemo, da se dobimo v četrtek?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
18.9.2007 10:16:31   
rumba

*maja a veš da so nama najibo lokacijo tako zagradili da ne  moreva več z vozički tjauser posted image user posted image . Verjetno sva jim šle na živce ker sva pol vrta zasedle.user posted image

Ja to je pa problem. Še posebej, če se nas bo kaj več dobilo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1998
18.9.2007 10:18:04   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

user posted image user posted image user posted image  Bravo Julija bo že mami pucala user posted image .

user posted image user posted image
A se javljaš, da jo ti?user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
18.9.2007 10:19:15   
*maja

Ja sem zadnjič vidla ja, ko sem šla mimo. Bova mogli drugo lokacijo najdit.

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.