|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
17.9.2007 17:36:21   
Anonimen
zvesta a ti dodajaš al ne? ker menstruacije ni (oz. dojenje kot zasčita) samo pri izključno dojenju, brez da dodajaš karkoli, niti čaja neuser posted image

kapica neuser posted image krščena itak ne bo, pa raj jo vrečo za smeti ovijem, kot da ji kako tako nakičeno oblekco dam goruser posted image user posted image user posted image sam pr taki mat verjetno bo kaka trauma padlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1926
17.9.2007 18:10:48   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
joj ka eni delate iz svojih otrokuser posted image user posted image user posted image hecam se, no....tole leti na one opise cotk za krstuser posted image sam res, ko grem v BC recimo mimo onih oblekic me kar srh spreletava....bi mogli take cunje zakonsko prepovedat, otroci majo ziher traume poluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Madonca, moji otroci so pa res bogi, no. Upam, da bodo kljub tem traumam zrastli brez hujših posledic...user posted image user posted image user posted image
Sej sem vedla, da jih bom faslala.... ampak veš kaj, meni so tile kičaste oblekice ŠE VEDNO VŠEČ.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jao, hvala za tak kič!user posted image
No, se bom pa potrudila, pa pol dala slikco sem gor. Boš vidla, da ni tko hudo.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
17.9.2007 18:13:24   
kapica
Rumba, ja kr nalepi slikico gor, da bo Ullo vrglo z stolauser posted image user posted image user posted image .
Zvesta, pri meni ej bilo isto, pol pa nic vec, tako da, upanje se obstaja...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
17.9.2007 18:15:33   
rumba

zvesta a ti dodajaš al ne? ker menstruacije ni (oz. dojenje kot zasčita) samo pri izključno dojenju, brez da dodajaš karkoli, niti čaja neuser posted image

Ulla, jaz sem dobila M(čisto ta pravp, saj mi je G potrdila) po desetih dneh od konca čišče, pa sem do sedaj dodajala le Sab simpleks kaplice.user posted image user posted image  user posted image  Nobenega čajčka, ne dodatka. Pri prvih dveh pa sem jo dobila šele pri 8mesecu. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
17.9.2007 18:15:40   
kapica
Rumba, sicer pa to, da so tvoji otroci ubogi, ze tako vemouser posted image user posted image . Glede na to, kako sparas na internetu ( a si se vedno na sosedovemuser posted image user posted image ), pa z hrano in te zadeve, ajajaaajuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ulla, pol pa daj pri tej vreci za smeti vsaj kaksno barvasto najdi no, da bo lepsauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
17.9.2007 18:17:31   
kapica
Rumba, ja saj ce si dajala tud kapljice, je to ze dodajanjeuser posted image user posted image user posted image . Ja smolo si imela, kaj cesuser posted image user posted image .Je bila pac susaauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
17.9.2007 18:19:00   
kapica
Punce, saj se lahko med dojenjem vzame kaksen Lekadol, a ne? Sem vceraj zvecer vzela enega, pa danes opoldne. In Dino spi ze skoraj sest ur, vmes se je enkrat zbudil za jest, pa takoj nazaj zaspaluser posted image . Kaj bomo pa danes ponoci, pa ne vemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
17.9.2007 18:19:14   
rumba
kapica, a ti upaš, da bo letos še kaj lepega vremena? user posted image  Ti se mi kar pridruži tu gor, ko se vrneš domov, kajti če bo dež, bom res kar tu visela, drugače bom preveč tečna.

IZVIRNO SPOROČILO: kapica
Rumba, ja kr nalepi slikico gor, da bo Ullo vrglo z stolauser posted image user posted image user posted image .

BOM!user posted image
Ulla, oblazini si okolico računalnika, da ne boš rekla, da te nisem opozorila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
17.9.2007 18:21:27   
rumba

Punce, saj se lahko med dojenjem vzame kaksen Lekadol, a ne?

Ni problema. Do 5 na dan, so nam rekli v P.
Kaj boste ponoči? No, nekaj predlogov: seks, seks ali pa mogoče seks.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
17.9.2007 18:21:54   
kapica
A mi lahko katera se pove, koliko oz. kako dalec vidijo dojencki pri dveh mesecih?

Ja, saj vem da sem dolgcajtna danesuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
17.9.2007 18:24:27   
rumba
Kapica, nimam pojma, kako daleč vidijo. Grem po moj priročnik o uporabi dojenčkauser posted image user posted image user posted image : Dojenček - kaj pričakujemo prvo leto.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
17.9.2007 18:25:11   
kapica
Kaj boste ponoči? No, nekaj predlogov: seks, seks ali pa mogoče seks.

Jaaaa, ze komaJ CAKAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
17.9.2007 18:27:59   
kapica
rumba, jaz imam pa Otrok od rojstva do sole, tam pa pise samo, kaj se dogaja recimo v prvih 6 mesecih. Ne pise za vsak mesec posebej...

no, ce katera kaj ve naj prosim napise.

da bomo vedeli kako dalec more biti vstran ko seksamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

saj se hecam nooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
17.9.2007 18:32:37   
rumba
Nič kaj pametnega ne piše. Sicer je vsak mesec posebej opisan, a za vid ni nič, razen, kako mora slediti predmetu. Sicer pa piše, da se vid razvija celo prvo leto, da so sprva daljnovidni, razdalje pa niso sposobni oceniti vse do 9m, zato imajo dobre možnosti, da padejo s previjalne ali postelje.

Vidva se pa le toliko umaknita, da ga ne butneta, pa bo.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
17.9.2007 18:35:29   
rumba
Mene pa bolj skrbi to, da se naša princeska še nič ne smeji.user posted image  Sej vem, zdaj bo pa Ulla rekla, da naj ji ne delam traum, pa bo.user posted image  No res, kak teden se sicer tako POMALO nasmehne, bolj Aneju kot meni, a ne spusti še nobenega glasu. Sicer pa kar nekaj čeblja. Bo verjetno poosebljena resnoba.user posted image  Kako pa kaj vaši?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
17.9.2007 18:45:43   
kapica
Rumba hvala za odgovor. Sicer se pa nas ze precej smeji in cveblja, ampak smeji se ko njemu pase, ne ko jaz kaj smesnega naredim. Tako da toliko se ne vidi, da bi se lahko cemu smejal.
Mislim, da nic ni hudega, ce Julija se spara z nasmeski, mogoce bo tako gajcig, ko mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Se pa semji nas recimo ena dva tedna ze, prej se ni.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
17.9.2007 18:50:45   
Anonimen

Po večernem dojenju dobi še dodatek, ostalo se pa samo dojima. čaja mu ne dajem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1942
17.9.2007 19:03:29   
rumba
zvesta, a je še tako, da ti popravljaš seznam s podatki naših sončkov? Vprašam, ker sem vidla, da ga je siskamiska sama popravila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
17.9.2007 19:13:51   
rumba
Moja se ga je pa ob pol štirih tako nabutala (mojega mleka, da ne bo pomoteuser posted image ), da jo je takoj vzelo in še SEDAJ spi, kar se menda še ni zgodilo, saj ima zeloooo kratek spanec - beri največ pol ure v enem kosu podnevi. Sem morala iti prav preveriti, če je še živa. Je, živa crka.user posted image  Pa mojo pižamo ima na nos potegnjeno. To bo to!!!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
17.9.2007 19:23:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

zvesta, a je še tako, da ti popravljaš seznam s podatki naših sončkov? Vprašam, ker sem vidla, da ga je siskamiska sama popravila.

se popravljam, ampak nekatere si kar same nardijo... kakor jim paše.... upam le, da ne bo prevelikih zmešnjav... če so, jih sporočite...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1945
17.9.2007 20:28:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

A to tudi obstaja, standard mesec za poroko, no midva sva se januarja...

Hja no, večina folka se poroča med majem in septembrom, takrat je res naval, taki, ki se pa v jesenskih ali pa zimskih mesecih poročamo, smo pa kar v manjšini. Sem sodelovala na enem poročnem forumu, preden sem se poročila, in sem bila zelo redka izjema, ker sem se poročila marca, poleti je bila pa gužva, da je noro. Ampak vidim, da je pri julijkah kar nekaj takih izjem, kot sem jaz.user posted image
Pa čestitke za 2 meseca!user posted image

Kapica, s temi izpuščajčki je tako, kot ti je ulla80 povedala - zaradi tvojih hormonov, ki jih dobi preko mleka, je tak. Jure je tudi malo izpuščajast.
Za temenca je pa baje res najboljše olivno olje. Namažeš 15 minut pred kopanjem, po 15 minutah z glavničkom razčešeš in mal popraskaš temenca dol, samo nežno seveda, pol pa hop v banjico in umit. Tako smo mi pri Špeli delali, Juretu še ni treba, pa bomo tud kmalu morali, se mi zdi.

Vidim, da imate ful krstov. A je še katera, ki ne bo dala krstit? Mi ne bomo.

Natalija, dobrodošla!user posted image

Freycha, jaz sem se tud takrat, ko je mali edinkrat prespal noč (edinkrat pomoje zato, ker sem se pohvalila user posted image ), čist usrala, če je še živ.

Zvesta, tudi jaz sem danes dobila ta rdečo. Grrrrrrrrrrr!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
17.9.2007 21:01:08   
rumba
natalija, dobrodošla in lepo, da si se nam pridružila. user posted image  Želim ti veselo čvekanje.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
17.9.2007 21:05:05   
Anonimen

Ulla, pol pa daj pri tej vreci za smeti vsaj kaksno barvasto najdi no, da bo lepsauser posted image user posted image user posted image user posted image .

sej majo ono špago za zategnt te vreče, bom iz nje mašnco nardilauser posted image user posted image user posted image

rumba meni tud nebi blo do smeha, če bi vidla v kaj me mat namerava oblečtuser posted image user posted image user posted image user posted image

tašonka jaz ne dam krstit svojga otroka za nč na svetuuser posted image ne sam da sm ljudomrznež, še antikrist po vrhuuser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
17.9.2007 21:10:19   
Anonimen

tašonka jaz ne dam krstit svojga otroka za nč na svetuuser posted image ne sam da sm ljudomrznež, še antikrist po vrhuuser posted image user posted image

No, sva že dve.user posted image Jaz sem se sicer z ljudmi že malo sprijaznila, da jih toleriram tudi v živo in nisem čist na konc z živci, čeprav imam raje internet, važno, da imam šiht tak, da se ne rabim s folkom ukvarjat, ampak v cerkev me pa nikol noben ne dobi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1949
17.9.2007 21:29:43   
majrim
uf,sej sploh ne utegnem vse prebrat...kak dan me ni gor pa se nabere robe da je jojuser posted image ...me matrajo ti prekleti hemeroidi pa nimam volje niti sem v to sobo pridetuser posted image ...pa dan mi itak mine kot bi mignil..zjutraj grem malo (2- 3 ure) ven, pol delam kosilo, pa je popoldan tu...se kar obračajo ti dnevi...likanje pa še kar čaka...
..a o krstu govorite al kaj'? ...jaz sem tudi mislila,da bi jo krstili (pa ne zaradi mene, ker jaz nimam s cerkvijo ničuser posted image ), je pa moj predlagal...zakaj pa ne...samo krst...ampak fora je v tem, da bi jo krstili gor pri mojemu in če krstiš izven svoje občine moraš kao prinest potrdilo iz svoje škofije, da se bo otrok drugje krstil...hahaha...še vhod v cerkev sem pozabla kje je, pa naj bi šla po potrdilo...bomo videli, kaj bo rtalo iz tegauser posted image
...drugače pa...te dneve je naša mala nekaj tečna..jo privajamo na njeno sobo...ampak ji je kar všeč...le ob 3 ali 4 pride v zibko v našo spalnico...imamo ta problem, da hodi zgodaj spat,pol pa je ob 3, 4 že naspana in te gleda ko čuk...ampak mi ne znese ji podaljšat  dneva..ob 18,30 al pa 19 že spi...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.