Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy A to tudi obstaja, standard mesec za poroko, no midva sva se januarja... Hja no, večina folka se poroča med majem in septembrom, takrat je res naval, taki, ki se pa v jesenskih ali pa zimskih mesecih poročamo, smo pa kar v manjšini. Sem sodelovala na enem poročnem forumu, preden sem se poročila, in sem bila zelo redka izjema, ker sem se poročila marca, poleti je bila pa gužva, da je noro. Ampak vidim, da je pri julijkah kar nekaj takih izjem, kot sem jaz. Pa čestitke za 2 meseca! Kapica, s temi izpuščajčki je tako, kot ti je ulla80 povedala - zaradi tvojih hormonov, ki jih dobi preko mleka, je tak. Jure je tudi malo izpuščajast. Za temenca je pa baje res najboljše olivno olje. Namažeš 15 minut pred kopanjem, po 15 minutah z glavničkom razčešeš in mal popraskaš temenca dol, samo nežno seveda, pol pa hop v banjico in umit. Tako smo mi pri Špeli delali, Juretu še ni treba, pa bomo tud kmalu morali, se mi zdi. Vidim, da imate ful krstov. A je še katera, ki ne bo dala krstit? Mi ne bomo. Natalija, dobrodošla! Freycha, jaz sem se tud takrat, ko je mali edinkrat prespal noč (edinkrat pomoje zato, ker sem se pohvalila ), čist usrala, če je še živ. Zvesta, tudi jaz sem danes dobila ta rdečo. Grrrrrrrrrrr!
|