|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
18.9.2007 10:19:41   
Anonimen
freycha jaz tud obožujem kačeuser posted image user posted image user posted image sem tud specializirana za ulovit jihuser posted image user posted image samo strupene raj pr mer pustim, nestrupeno pa kar pohopsamuser posted image user posted image user posted image zdaj je bil oni tip iz nemčije v evroparku s kačami.....lani je bil v celju, sem vse kače po rokah vlačla, je bil čist presenečenuser posted image

evo, že joka mala, tak milouser posted image morm šibat...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2001
18.9.2007 10:20:04   
*maja
Ne ne Rumba kar ti pucaj imam jaz že pri moji dosti user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
18.9.2007 10:40:22   
siskamiska
vi se kr zmente kje se dobimo, bi pa v četrtek men bolj odgovarjalo ker ne vem če bom v peter uspela

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
18.9.2007 10:49:04   
kapica
Dobro jutro cvekeuser posted image !
Vidim da ste spet bolj ozivele, a? Se pozna da je zunaj slabo vreme, pa noter cepiteuser posted image .
Vam kr zavidam da se pogovarjate o kavici, sicer pa sem jaz tako kot Ulla, sama sebi najboljsa druzbauser posted image user posted image .
Rumba, to se nama se ni zgodilo, da bi bil tako pokakanuser posted image , ti pa nic ne zavidam.
Freycha, vem kaj mislis, meni grejo taksni ljudje tud grozno na jetra.
Tasonka, ti si rekla da gres januarja v sluzbo, a bos dala otroka v vrtec, al jih bo kdo cuval?

Joj, pravkar je moz klical, je bil na servisu z avtom in za popravilo in vse kar bojo naredili, bova placala nekaj vec kot 400euruser posted image . Nama je kr slabo, sva ze tako vec kot prevec denarja zapravila tu na dopustu, sedaj pa se touser posted image . Za jokat se jeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
18.9.2007 10:50:29   
Ronči
Zmenmo se za kofe malo južnije user posted image . Pri nas imamo za vozičke "rezerviran" desni del terase v lokalnem baru user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
18.9.2007 10:51:27   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Zmenmo se za kofe malo južnije user posted image . Pri nas imamo za vozičke "rezerviran" desni del terase v lokalnem baru user posted image user posted image

kje pa je to??

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
18.9.2007 10:54:38   
Ronči
Bela krajina

Neposredna povezava do sporočila: 2007
18.9.2007 10:57:11   
Anonimen

Bela krajina

user posted image user posted image user posted image dobra ta.....

drugač pa naša tamala se vedno tak poserje, da vse ven udariuser posted image pri hrbtu največkrat, jo komaj slečem, da ji ne spravim drek na laseuser posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
18.9.2007 11:02:10   
siskamiska

Bela krajina

user posted image user posted image user posted image user posted image  najbolj da gremo mal na izlet user posted image user posted image user posted image

pa ti rajš pridi v LJ

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
18.9.2007 11:02:28   
rumba
Ja, Ulla, kako sleči tako psranko je res umetnost. Jaz pol kar v lijak dam, pa jo pod curkom umijem.

No, tako, sedaj je posranka zaspala. Jo dam kar na trebušček, ker tako ful bolj mirno spi.... mogoče pa bo polj ure.user posted image

OK. pol pa rečemo KAVICA BO V ČETRTEK OKOLI 12-ih. Se dobimo:
siskamiska,
*maja,
Tašonka ?,
moja malenkost.

Kje ste pa ostale???? No, dajmo razturati z vozički.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
18.9.2007 11:04:32   
siskamiska
kje pa ??

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
18.9.2007 11:05:56   
*maja
Po mojem najbolje tam okoli centra ali Tivolija glede na to da je Rumba brez avta.

Neposredna povezava do sporočila: 2012
18.9.2007 11:08:19   
rumba
kapica, pa četudi si sama sebi najboljša družba, me smo pa ja tako fajn, da nas moraš imeti rada, kaj?user posted image user posted image  Pridi v LJ, pa te še bolj prepričamo o tem, kak smo fajn.user posted image   Samo, to pa je kupček denarja za popravilo. Pa celi dopust.... Se bo denarnica redila, ko bosta spet doma.user posted image

Ronči, tudi ti, pridi v Lj na kavico, pol pa še malo v šoping švigneš.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
18.9.2007 11:09:21   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Po mojem najbolje tam okoli centra ali Tivolija glede na to da je Rumba brez avta.

Sej pravim, meni čisto ustreza Tivoli, pa Kodeljevo je tudi fajn.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
18.9.2007 11:10:50   
siskamiska
no pol pa kr čolnarna v tivoliju??

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
18.9.2007 11:11:08   
*maja
No potem pa določimo kar lokacijo Čolnarna v Tivoliju. Ni hudič da bo dovolj prostora za vozičke user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
18.9.2007 11:11:33   
*maja
Me je Siskamiska prehitela user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
18.9.2007 11:13:54   
rumba
Da ponovim in dopolnim: KAVICA BO V ČETRTEK ob 12-ih. V Čolnarni v Tivoliju se dobimo:
siskamiska,
*maja,
Tašonka ?,
moja malenkost.

Kje ste pa ostale???? No, dajmo razturati z vozički.user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
18.9.2007 11:16:19   
siskamiska
če si nas pa še katera želi spoznati pa ji je nerodno,naj se pa za grmovje skrije in naj nas opazujeuser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
18.9.2007 11:16:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Zvesta sem se spomnila, da si zadnjič pisala, da ste šli v McD. A tamauga nič ne zvija po tem junkfoodu, k ga ješ v McD?

Hmmm... Jaz še nisem opazla, da bi mojega po čemerkoli zvijalo. Se si pa HappyMeal privoščla. Še čebula ga ne moti, danes bom pa česen jedla.

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

a imaš abstinenčno krizo od sladoleda?user posted image user posted image user posted image user posted image

kako zadnji dan brez dežja. A ni za danes že dež napovedan tudi v teh koncih?user posted image

Sladoled si še privoščim, čeprav si ga danes zaradi grla ne bom.
No, dopoldne še ni blo dežja. Zdaj pa lije kot pri norcih

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

meni zakon pa je Vicks-ovo mazilo (se ga pri nas ne dobi, jaz ga kupujem v Italiji) ali pa kaj podobnega na bazi evkapiltusa. S  tem se orng namažem pa vratu in prsnem košu, okoli vratu zavežem pleničko, da greje, pa sem takoj dobra.

Joj, kak se nisem na Vicks spomnila? Se že mažem.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2020
18.9.2007 11:35:31   
kapica
zvesta,da se cimprej pozdravisuser posted image .
rumba,denarnica se nic ne bo redila, ker hocem it v soping, ko bomo spet nazaj goruser posted image .pa kam bi sploh z vsem denarjem, ce bi ga melauser posted image user posted image .
tukaj tudi tako lije, pa cist temno jeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
18.9.2007 11:37:43   
kapica
če si nas pa še katera želi spoznati pa ji je nerodno,naj se pa za grmovje skrije in naj nas opazuje

zakaj bibilo pa kateri nerodno?mene bi bilo kvecjemu strah,da me ne bi zazgale, ko me rumba skoz strasiuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 2022
18.9.2007 11:42:05   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

če si nas pa še katera želi spoznati pa ji je nerodno,naj se pa za grmovje skrije in naj nas opazuje

zakaj bibilo pa kateri nerodno?mene bi bilo kvecjemu strah,da me ne bi zazgale, ko me rumba skoz strasiuser posted image user posted image user posted image .

Kapica, to šparamo za piknik, v Tivoliju pa nimamo namena kaj kurit ali pa čevapov obračat.user posted image user posted image user posted image  Tako da te ni teba biti strah.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
18.9.2007 11:45:53   
natalija
Zvesta, ti urejaš seznam, ne?

Anini podatki so:
rojstvo: 3490 g, 51 cm
1. mesec: 4130 g, 55,5 cm
2. mesec: 5000 g, 57 cm

Boš dodala na seznam, prosim. Ko boš imela čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
18.9.2007 11:48:55   
kapica
Tako da te ni teba biti strah.

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.