|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
17.9.2007 21:42:26   
baja*
Majrim jaz sem ti pa prav fauš, ker živiš v Izoli. Od vseh primorskih mest se mi ta najbolj dopade, no pa Piran je tud lep. Ful mi je všeč sprehajalna potka ob obali do Simonovega zaliva. Samo sanjam lahko kak bi blo lepo, če bi se vsak dan vozičkala takole direkt ob morjuuser posted image . Ne pa pri nas, ko mamo sam en bogi parkec (pa še to sem letos KAČO tam vidlauser posted image in me ne dobiš več not), drugače pa mi preostanejo samo sprehodi ob izpušnih plinihuser posted image .

Glede krsta pri nas še ni nič odločeno. Niti še ni blo debate o tem. Noben od naju ni veren, v cerkev ne hodiva, tak da ne vidim glih nekega jakega pomena v tem. Mogoče pa vseeno, kaj pa vem. Ziher pa je to, da če krst bo, ne bo neke velike pojedine pa kup napol pozabljene žlahte ipd. sranja.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
17.9.2007 21:43:28   
Anonimen
no vidiš majrim kake bolane majo....nemsto da bi bli veseli da sploh kdo še hoče krstit otroka, zagrenijo  in zakomplicirajo u nulouser posted image meni se gravža vse skupaj, odvratna mi je samo idejo o izvirnem grehu ki ga samo krst izbriše.....samo novačenje folka je to, zato pa so tak številčni...ven pa živ ne moreš, ko si enkrat not ( kot mafijauser posted image ), jaz bi se izpisala če bi se dalo, pa ne gre....oz. po mukah bi me kao izpisali v župniji kjer sem bla krščena in bi pri nedeljski maši prosil župnik vernike naj molijo za mojo dušouser posted image samo uradno v rimu bi bla še vedno zraven.....ogabnouser posted image zato tudi nema krsta pri nas......

uf, sem se razkuhalauser posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
17.9.2007 21:50:43   
kapica
Ulla, ti jih pa strelas, ni kajuser posted image user posted image .
Tasonka, jaz tud ne bom dala nasega krstit. Niti jaz niti moz nimava zelje po tem, tako da vsaj v necem sva enakega mnenjauser posted image . Se bo Dino pozneje sam odlocil, kaj zeliuser posted image .
Majrim, glede spanja je tudi pri nas podobno. Ze hitro zvecer zaspi, tako trdo da ga niti zbudit ne mores, na silo nekaj pa tud nocem. Te je pa tudi ob stirih, petih ze naspan. Sem pa vceraj in danes ga dala opoldne spat, okrog dvanajstih, enih, da je spal nekaj ur skupaj, vceraj 4-5, danes 5-6ur. Pa je bil zvecer mal dlje buden. Prej sem sla se z njim na sprehod, je spet zaspal sedaj je pa pokonci in ga bom poskusla takole drzat do kaksnih enajstih, al pa se dlje ce bo slo. Ga bom nageca dala na posteljo, pa naj miga. V tem uziva, pa bomo videli kako bo. No, danes ponoci je zdrzal vsaj do osmih zjutraj v postelji, ceprav z prekinitvami. Mogoce bo danes kaj boljse.
A torej z tvojimi hemerodidi se ni kaj boljse? Joj, ubogica no, da se bi cimprej pozdravilouser posted image .

Dino je pri tastu in tasciv dnevni, jaz pa spet malo zabusavam tu goruser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
17.9.2007 21:55:25   
kapica
Baja, men je tudi Piran takoo vsec. Pa sploh nic ni posebnega, ampak tiste ozke ulice in nasploh vonj tam, se mi takoo dopade.
Ulla, a tako je to z krstom. Sploh nisem vedela zakaj se delauser posted image . Grooza.

Evo, Dino je ze pri meni, ga grem slect, da bo malo migal z ritkouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
17.9.2007 21:59:40   
Freycha
no, če smo že tako odkriti je meni krst tudi en navaden bullshit in prisiljevanje bogih otrok v nekaj, za kar se ne morejo samo odločiti. Dita zagotovo ne bo krščena, če pa se bo kdaj sama odločila pa ..... bog ji požegnaj user posted image user posted image
Pa Ulla kar se oblekic tiče sem tudi enakega mnenja... meni kar slabo rata, ko vidim ves tisti kič od kiča user posted image user posted image user posted image  pa koliko ta hudič staneuser posted image  za en dan.... kaj pa vem..... nisem za te fore.

sicer pa vsakomur svoje. Mene seveda čisto nič ne moti, če drugi to počnejo in je njim ok... samo mene pa ne spraviš zraven.user posted image

a se lahko pohvalim, da imamo nov avto? No, od danes naprej nas naokoli prevaža Seat Altea XLuser posted image user posted image  joj, kok sem vesela. In jutri greva z Dito na čvek h kolegici sami v novem avtu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
17.9.2007 22:01:20   
Ajvy
Siskamiska, super za nov avto, čestitke!!!

KApica, mažem trenutno z Bubchen oljem, pa če ne bo bolje bomo še z olivnim poskusili...
A vidva sta se tudi januarja poročila, kako pa to?? Meni se je zdel ekstra zanimiv mesec, pa še gužve ni bilo...
Lekadolov lahko vzameš kr ene par, sej so jih v P kar talali- proti bolečinam- nič mu ne bo, nkar se sekirat

Natalija, dobrodošla med nami !!!

Zvesta, mi smo že skoraj vse fasale menstro, pa sm (zase govorim) takrat še polno dojila...to je lari fari, kar govorijo- če dolgo in polno dojiš, menstre ne bo...ja seveda...potem pa svizec zavije čokolado v folijo

Rumba, naša se že kar nasmehne....in ponavadi se najbolj smeji takrat kadar rito kregava, če ji nagaja...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
17.9.2007 22:04:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image vse tak jamrate zarad te menstre, jaz jo pa komaj čakam, vraga frdamangauser posted image da mi pol mireno zmontira.....kakršne sreče sem je tak pol leta nauuser posted image in bom seveda vsa živčna če sem nosečauser posted image user posted image bohsemeusmili.....

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1957
17.9.2007 22:09:33   
Ajvy
Tašonka, mi ne bomo dali krstit...

Majrim, mi gremo pa tam okoli pol sedmih še na en kratek sprehod, pol pa hop na kopanjem, in okrog osmih ona že leži v svoji pojsteljici, včasih hitro zaspi, spet drugič še malo poklepeta s svojimi pliškotiuser posted image

Baja, kje si ti to doma, da si kačo vidla, mene bi fršlok zadel!!!!

Kapica, a ti ga kar nagece pustiš, sem to samo enkrat naredila, sem imela vse-dobesedno- posrano, sem ene pol ure pucala celotno zadevo....
Ja, na morju je prav poseben vonj...ga že prav pogrešam...

Freycha, čestitke za nov avto..kar na testno vožnjo...

Tak naši paglavčki že vsi spijo (se sliši kot da imam ogromno otrok), jst pa kllele mau zabušavam, ampak glede na to da je ura pozna ,bo treba kar iti v pojsteljico..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
17.9.2007 22:10:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image user posted image user posted image vse tak jamrate zarad te menstre, jaz jo pa komaj čakam, vraga frdamangauser posted image da mi pol mireno zmontira.....kakršne sreče sem je tak pol leta nauuser posted image in bom seveda vsa živčna če sem nosečauser posted image user posted image bohsemeusmili.....

A si predstavljaš...mene bi fršlok zadel...sploh ne vem kaj bi naredila..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
17.9.2007 22:14:01   
Ajvy
A zdej ste pa spet vse poniknile....nč lepo nočko vsem, pa naj bo čim mirnejša....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
17.9.2007 22:20:45   
siskamiska
Zvesta oprosti ker sem spregledala da sedaj ti to urejaš. Ti pošljem drug mesec podatke. user posted image

Kapica avto je super in mislim da bi bil tudi še zatretjega čmrlja ker grejo 3 sedeži zadej ( samo v spalnici ni prostora še za eno otroško posteljico user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
17.9.2007 22:21:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

A si predstavljaš...mene bi fršlok zadel...sploh ne vem kaj bi naredila..

user posted image ne se ****.....ob misli na to se mi tema dela, sam če pa na splav pomislim, mi pa kar grlo zavozlauser posted image
pismo, dve leti smo delali na temu otroku, pa je komaj ratalo, zdaj ko pa nebi, se bo ziher takoj primlo, ko bo šansauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1962
17.9.2007 22:34:23   
Freycha
šiškamiška vidim, da smo usklajeni, kar se avta tiče.... katerega ste pa vi izbrali?

Jah naj bi polivali tudi malo zaradi kofeina. Samo danes zjutraj sem prenašala grozen glavobol, kjer tudi Lekadol ni pomagal, Dita je pa še vedno brez usmiljenja polivala. Potem sem obupala (namen je bil, da bom en teden brez kofeinauser posted image user posted image good one) in si privoščila skodelico kave in je komaj glavobol izginil, Dita ni pa nič več ali nič manj polivalauser posted image  ne vem....

ulla ti predlagam, da ne seksaš, pa bo najboljše user posted image  pa kar se menstre tiče, sem jst tut mislila, da sem jo fasala, ampak sem potem ugotovila, da je to še kar čišča in sem poklicala ginekologinjo in ji pojamrala in mi je rekla, da naj pridem do nje, ko pridem iz dopusta, od takrat naprej pa valda ni ne duha ne sluha o čišči user posted image  mogoče mi je pa maternica zmrznila, ker sem se v tisti relativno mrzli vodi kopalauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pa to se še moram zlajat: vedno bolj sovražim ljudi. Pa kaj **** mislijo, da sem po župi priplavala al kaj? Sej nisem glupa....... **** si eni dovolijo. In to so kvazi kolegi in znanci in imamo kvazi nek odnos.. pihuser posted image user posted image  jebite se, če mislite, da lahko samo na lastno rit gledate in druge (beri: mene) "okoli prenašate" z nekimi bolanimi idejami...... **** vas gleda!!
Tko, zdej je pa boljše user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
17.9.2007 22:43:01   
rumba
Kaj sem vas zamudila?user posted image
Julijo sem ravnokar fliknila v posteljo. Spi kot polh.user posted image  Po TV ni nič pametnega, meni se pa še nič ne spi.user posted image
Freycha, user posted image  za nov avto! Jutri pa uživaj v prvi vožnji. Uf, ti se se pa orng razpiuser posted image . Samo da si bolje!user posted image  Kaj so te pa toliko ujezili?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
17.9.2007 22:49:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image freycha veš kak preprečiš da postaneš ljudomrznež? nehaš se družit z ljudmiuser posted image user posted image user posted image ti sam mene vprašiuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1965
17.9.2007 22:56:26   
rumba
Ulla80, pa kaj ti res ne maraš ljudi? Ma, jaz sicer nisem ljudomrzneš, a imam pa raje manj ljudi okoli sebe, pa so tisti bolj izbrani.user posted image  No, tukaj pa se prav fajn počutim. Ste vse tako fejst!user posted image  Se NE hecam.user posted image user posted image user posted image  Vas se pa ne bojim spoznati. Vse, ki sem jih že, so prav super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
17.9.2007 22:56:53   
kapica
Tasonka, hvala za nasvet glede temenc, jaz sem mislila namrec olje gor dat in ga pustit, ne pa dol umivat. No, dobro da si rekla.
Ajvy, jaz ga pustim nageca, ampak tako, da imam cez lulceka in pod ritko brisacko, al pa bombazno brisacko, da preprecim take zadeve kot se je tebi zgodilauser posted image .Ne vem zakaj sva izbrala januar, nekako se nama je 11.1. zdel lep datum. Pa zapadel je cisto svez sneg en dan prej in je bila res lepa idila.
Freycha, cestitke za nov avtouser posted image in srecno voznjo vam zelimuser posted image . Uh, jej, so te pa res posteno razkurli, da si tako jezna. Upam, da bo cimprej bolje, ljudje so taki in taki, da ti znajo potegnit zivec, ali pa tudi prijetno presenetit.

Rumba, nisi nas zamudila, nismo posebej cvekaleuser posted image . Grem pa tudi jaz sedaj pocasi spat. Malega se oblecem, podojim in bova verjetno kr oba zaspala.

Cimbolj mirno nocko vsemuser posted image !

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
17.9.2007 22:59:07   
rumba
kapica, lepo spite! (vsi trije mislim, da ne bo pomote, da te vikamuser posted image )

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
17.9.2007 22:59:15   
Anonimen
rumba mal pretiravam pa se norce delam, samo u bistvu res ne maram pretirano nekega folka okol sebe....saj drugače nisem neka zategnjena in smotana kozauser posted image user posted image user posted image ko se odločim it med ljudi, v družbo, se sprostim in se mam dbest, sem kar faca nouser posted image user posted image user posted image samo sem pa najraj sama.....sama seb sem tabolš družbauser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1969
17.9.2007 23:03:48   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
...Kaj to pomeni, da je HAna hipotona??

Sorry, ker sem spregledala. Hipotona pomeni, da ima znižan mišični tonus. Take otročke je treba vsak gib pravilno naučiti, saj kar se oni naučijo, to znajo in jih je dosti težje popravljati. Posebno moraš biti pozoren na pravilno rokovanje, pa hoditi na fizioterapijo... No, na koncu pa se tudi ti otroci vsega lepo naučijo (malo kasneje običajno, zato je Hana sedela šele pri 9m, splazila pri 12. in shodila pri 19.).user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
17.9.2007 23:05:47   
rumba
ulla80, ti si res faca, no. Prav fajn te je brati!user posted image  A na piknik boš pa prišla, al nas bo preveč čvekačic?user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
17.9.2007 23:07:58   
rumba

...samo sem pa najraj sama.....sama seb sem tabolš družbauser posted image

Samo to je pa super. Ti pol ni nikoli dolgčas.user posted image user posted image user posted image  Samo a ti ne včasih preseda, da se v vsem strinjaš?.... a, mogoče pa se ne... ti tvoj drugi jaz kaj nagaja?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
17.9.2007 23:12:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

...samo sem pa najraj sama.....sama seb sem tabolš družbauser posted image

Samo to je pa super. Ti pol ni nikoli dolgčas.user posted image user posted image user posted image  Samo a ti ne včasih preseda, da se v vsem strinjaš?.... a, mogoče pa se ne... ti tvoj drugi jaz kaj nagaja?user posted image user posted image user posted image

to si ti misliš......sem se sposobna na smrt skregat sama s sabouser posted image user posted image in včasih je kot na sejah državnega zbora.....če maš tako po dilah, ti res ni dohcajtuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
17.9.2007 23:18:33   
rumba
Ulla80,  a slikico, ki jo imaš za avatar, je za Ulino osebno? user posted image  Tako fajn izgleda.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
17.9.2007 23:22:24   
Anonimen
je dobra aneuser posted image frajerka s špangicouser posted image

neč, grim spat.....seksat tak ne smemuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.