pika74
|
Ojla. Zdaj, ko se je še biba77 oglasila in rekla, da je treba dvignit moralo, sem rekla... madonca... se moram pa še jaz . Saj pomoje nas je več takih, ki smo več al manj ves čas nekak na stand-by tuki na RR. Jaz npr. med službo sploh nimam cajta za RR. Še pokukam s težavo, ker je ves čas en đumbus . Doma pa čas tako hitro mine, da mogoče sam na hitrco kaj pogledam in sem ter tja kaj napišem. Ampak volja je pa pri meni tko-tko. Včasih sem čist po luftu, drugič pa čist na tleh. Me prou zanima, kako bom, ko bom enkrat nosečka. Danes sem govorila z eno dobro prijateljico, ki je pred kratkim zagledala plusek... in videla sem jo, da kar žari. In tudi počuti se tako. Rekla je: veš, v času nosečnosti, se ti vse želje izpolnijo... Verjamem . Čeprav sama tega še nisem okusila. Ampak vem, da tako zgledajo nosečke... in upam, da tudi sama to enkrat dočakam. Saj bo... vse tiste, ki čakate na prvo nosečnost: Anitka, anadejka, Sulfrinija, citrončica, safira.... in vse tiste, ki bi rade to v drugo/tretje... doživele: biba, MucaMaca, tinkamiška... in mnogo mnogo mnogo ostalih, ki jih nisem omenila... fosilk je v bistvu vedno manj tukaj gori... samo en par nas je še takih, ki še čakamo na to. In vse tiste, ki vam je uspelo, ste nam za zgled in dokaz, da je na koncu tunela lučka... za katero gremo. In ne bomo se ustavile na tej poti. Ne. Glavo gor punce in z optimizmom naprej. Včasih nam je težko, ko vidimo, da moramo čakati malo dlje... ampak vse je za nekaj dobro. Punce- držte se! Imejte rade svoje bližnje in zajemite vsak dan z veliko žlico. Velik sončka in lep vikend vsem skupaj! Lp
< Sporočilo je popravil pika74 -- 14.9.2007 23:01:30 >