|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
17.9.2007 15:02:14   
Shorty_
Vilma čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
17.9.2007 15:06:33   
Naja30
Vilma, super user posted image user posted image  

r1ta, res bi se morala pogovorit s svojim. Ana in njene potrebe so na prvem mestu. Midva sva takoj na začetku dala staršem neke stvari v vednost. In se tega držijo. Spoštujejo najin pristop do tamale in najino vzgojo. Če pa ne gre drugače, pa naj oni hodijo h vam in ko bo Ana šlaspat, jo pojdi rihtat. Vseeno bolje, kot da postane sitna že pri njih, pa morate še domov priti... user posted image
Drugače pa naj gre sam h njej, kot ti je svetovala l_p.

Tanja, res sta sončka! user posted image  Imaš pravo lepotičko in princa doma! Bo ati moral brzostrelko nabavit čez ene 10 let, ko se bodo fantje začel motat okol bajte user posted image  Tko moj vedno pravi.

shorty, se pofočkam, čeprav mi še ni jasno, kako bom kamorkoli prišla, ker sem brez avta. Do ZOO-ja peš bi še šlo, do CP pa... user posted image  Ampak bom že dobla kak prevoz.

l_p za srečanje, ko prde r1ta se tud pofočkam. Že zdaj. user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
17.9.2007 15:34:27   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

glede na to da bo jutri dež se pofočkajte tiste ki pridete v CP:
Shorty
TanjaS
naja3

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
17.9.2007 16:05:01   
TanjaS
R1ta, tale tašča ti pa res kodra živce. VSe ima svojo mejo. Res se pogovori s svojim pa naj proba on urediti. Midva imava zmenjeno, da on s svojimi ureja zadeve, jaz pa z mojimi. Zaenkrat kar štima, čeprav je moja tašča zlata tašča. user posted image user posted image

Petri, vas verjetno ne bo jutri user posted image user posted image user posted image

L_P, čeveljčkesi pa res dobila za dobro ceno user posted image user posted image user posted image

Pri nas že dežuje.
Očitno bo jutri zmenek res v CP.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
17.9.2007 16:14:58   
Vilma
A mi prosim prosim ena od vas treh pošlje mobi številko na ZS?
Jutri bom definitivno v Lj, se moram it pod nujno zmenit v službo, tako da bom 100% poskusila prit.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
17.9.2007 17:18:58   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Glede na to, da sem zasledila, da r1ta zopet prihaja v Slo, če se ne motim, me zanima, če bi imele srečanje na celjskem ali štajerskem koncu takrat? Da ne bo vedno v Lj?

user posted image user posted image user posted image  to bi bilo super,e pa še R1tko bom spoznala.user posted image user posted image  

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

Neposredna povezava do sporočila: 4781
17.9.2007 17:19:07   
Shorty_
Vilma sem ti poslala številko na zsuser posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
17.9.2007 17:37:47   
Strawberrie Cherrie
Srečanje, ko pride r1ta, če pride sploh user posted image

L_P
Naja3
Pika30
r1ta (njo kar štejemuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
17.9.2007 17:40:36   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Pa sem že naredila tako, da sem jih povabila na obisk ob pol sedmih, misleč da se bodo vsaj ob pol devetih zmigali. Boš ja, pa so sedeli tu do desetih, jaz sem vmes Ano podojila, spravila v pižamico in dala spat, potem so mi jo pa na odhodu zbudili...
Mislim, da se bova danes z J.-jem ornk o tem pogovorila, drugače ne bo šlo...user posted image

Nikar se ne pusti motit,pa če je nevem kakšen obisk,ko je ČAS,da gre Ana spat pojdi v spalnico,da jo v miru uspavaš.
Tako delam jaz,ne šmirglam več nobenega,ker sem prav take ceramonije imela,kot si jih opisala.Otroka so mi podivjali,pol so se pa pobrali domov,tudi ob desetih,enajstih.
Zdaj ,če je obisk še tako pozno,preden nesem Ajdo v spalnico,jih lepo prosim,če so lahko tišje da jo v miru uspavam,ko zaspi zaprem vrata in nikogar ne puščam notri.Zdaj so se že navadili da ne hodijo več tako pozno na obisk.
Ti pa se kar z J pogovori,Ana je navajena na red in zakaj nebi tako ostalo.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
17.9.2007 17:43:39   
pika30
L_P sam R1ta pride na srečanje Celjank-ala kostanjev piknik in domači jabolček. user posted image to je mislim da 7.10. a ne R1ta,kdaj pa bi se me srečale.?

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
17.9.2007 18:28:21   
r1ta
Jaaa punce! Sem kuj za! S Celjskimi RR- jevkami se dobimo 7.10. Upam da bo iz tega kaj. Čeprav jaz nisem ravno celjanka, pa sem se uštulila, ker se moramo z Jančiko in Joe-jem itak videt. Če se pa zmenimo še za en dan z vami bo pa sploh fajn! Res bi bilo lepo. No, mi pridemo 6.10. nekje proti večeru v Slovenijo in ostanemo do sobote 13.10. Torej lahko se dobimo čez teden od ponedeljka do petka. To bi res bilo fajn! user posted image user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
17.9.2007 18:29:38   
r1ta
Punce, lepo se imejte jutri na srečanju! Bom mislila na vas! Načvekajte se in upam da vam ne bo vreme preveč nagajalo!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
17.9.2007 19:18:26   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Punce, lepo se imejte jutri na srečanju! Bom mislila na vas! Načvekajte se in upam da vam ne bo vreme preveč nagajalo!user posted image

Se strinjamuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
17.9.2007 20:23:28   
TanjaS
Alo,

Maks spi, Kaja gleda NMK user posted image user posted image user posted image user posted image

Kok nas pa bo zdaj jutri. Frufru prideš? Julie?

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

Neposredna povezava do sporočila: 4789
17.9.2007 21:43:59   
Ženkica
Mi pridemo najbrž kar v kompletu, zato ne bomo prav dolgi; kje pa bo dec zdržal babje čveke več kot kakšne pol urce. user posted image  Moj ne. user posted image

Sicer pa se ne oglašam kaj dosti; mam ful dela, tamala šiba, kot bi jo navil; spi po 1x na dan po slabo urco, skratka noro. Sem ful utrujena.

Poleg vsega imam danes še "dan za žretje"; celga vola bi pojedla, vam povem; tole vreme me je čisto iz tira vrglo. Očitno Kajo tudi, ker ni hotela zaspat takoj, je porabla več kot pol ure, kar ni v njeni navadi; pa še na najini postelji spi.

Se vidmo jutri.

Ženkica

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
17.9.2007 22:05:25   
emaa
Verjetno pridemo, samo ne vem v kakšnem številu, K se ne počuti najbolje (dopoldne je prespal, ga je že 3. dan mučil glavobol), če ne pa samo mi trije. Bosta fanta uživala v dirkanju v igralnici. Saj velja za Pod vodo. 

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
17.9.2007 22:08:59   
Naja30
Mene tud zanima, a zdaj smo zmenjene za CP tudi če bo zjutraj sonček?

Moram povedat, da ima Tija po novem kar 6 zob!!! user posted image  user posted image  user posted image user posted image  Vročina zadnjič, povečano slinjenje, vneta ritka, sitnobica (pa ne velika, svaka ji čast!), vse to je pripeljalo do obeh zgornjih DVOJKIC! Danes ji je malo kri tekla in sem postala pozorna. In vidim dve bele črtice na novo user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
17.9.2007 22:24:16   
r1ta
Bravo Tijaaaa!user posted image user posted image user posted image  Še malo pa te bo Ana ulovilaaa! Jo izgleda fejst muči, ker je bila danes res težavna...

A se vam vaši otročki tudi vesijo po nogah? Ana komaj čaka da stopim izpod tuša, da me lahko buta po nogah in se mi obeša. Čez dan pa itak... Najbolje je da sem neprestano z njo na tleh in da plazi po meni.user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
17.9.2007 22:27:07   
crci06
Jaz se tudi pofočkam...

Vilma!
Vesela sem zate!!!!!!!!!
Zeloooooooooo!!!!!!!!!!
Mojo cifro že imaš... kr poklič, če boš rabila.

Mah, vse sem pozabila, kar sem prebrala in hotela komentirat.

Razmišljam, al bi bila lepa za vas in si šla umit lase, al bi se zvalila spat...
Bolj k drugi možnosti se nagibam...

Se vidimo!

Pa pridite, tudi, če ni ravno ZOO.
Kakšna opica se bo vseeno našla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŠALA!!!!!!!!!!

Naši sladki medvedki in medvedkice se bodo (upam) lepo zabavali (čeprav tokrat verjetno še ne po svoje),
mi si imamo pa tudi veliko za povedat.

Nočko!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
18.9.2007 0:00:53   
anckabancka
Prideva tudi midva! 10.00 Pod vodo?user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
18.9.2007 7:30:24   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: shorty
glede na to da bo jutri dež se pofočkajte tiste ki pridete v CP:

Tole sem jaz do zdaj našla med vrsticami:

Shorty
TanjaS
naja3
Moj_moj
Vilma
Ženkica
Emamair
anckabancka
Tintara ?!? Dej se oglas!
Frufru - sej prideš, ane?

Zdaj grem pa Tintari en SMS za dobro jutro poslat :)
Mater me bo vesela user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
18.9.2007 7:36:15   
Strawberrie Cherrie
Jutr
Uživajte punceuser posted image , kako sem vam faušuser posted image

Moj_moj, nisem dobilauser posted image , ampak zdaj moj hoče, da obdrživa kar oranžnega. Pa naj bouser posted image user posted image user posted image
r1ta, jap, še posebaj ko kuham, mi visi na trenirki kot ena opička. Sovraži pa, ko kaj pomivam - potem stoji in se me drži in tuli in lijejo mu krkodilje solze.user posted image

Emamair - a potem se je to bruhanje kar samo umirilo, al kako? daj nam malo spodbudeuser posted image user posted image user posted image Samo ni ti ravno lahko pri srcu, ko hočeš, da naredi nekaj kar bi bilo za vse dobro, on pa začne bruhat...user posted image Potem sem se tako krivo počutila.

No, naj povem, da je Ožbej po dobrih 3tednih začel jesti. Predvčerajšnim je jedel pire krompir z zelišči in margarino. Včeraj pa piščančka, riž in 'fulo' od pščanca. Je pa na tak način, da mu moram narezat koščke na ful malo, pa jih sam je? Ri mu pa dajem jaz, obvezno z normalno in ne plastično žlicouser posted image user posted image

Tole zdajle tolk na blef pišem. Mali še spi, mene je moj gor vrgel, da sem mu majco zlikala, pa sem očala pustila v spalnici, leč se mi pa ne da not dajatuser posted image user posted image user posted image No ja, tudi slepa kura zrno najde user posted image user posted image user posted image , jaz pa na pamet pišem in iščem primerne črkeuser posted image user posted image user posted image

Mali se nekaj obrača...šibam.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
18.9.2007 7:44:57   
TanjaS
Jutro,

mi smo spali ok, do 6, malo zizali, pa potegnili do 7 user posted image user posted image user posted image

Zdaj spraviva Kajo v šolo, potem pa proti CP - se vidimo!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4798
18.9.2007 7:48:11   
Naja30
Dobro jutro.

Moja tud še spi.

Mislim dan je pa za user posted image  Slabše ne more bit. In to ravno danes.

Grem nekaj pojest in pripravit stvari, preden se princess zbudijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4799
18.9.2007 8:34:35   
emaa
l_p ja pri nas je to bruhanje potem izzvenelo kar samo od sebe. Ker midva sva ga na rokah uspavala, da je ornk spal. Pol sva pa enkrat spet probala, pa je kar zaspal. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?