Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.9.2007 9:38:29
|
|
|
|
Pija76
|
Pikovit: držim pesti, da pridete danes domov trije!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.9.2007 11:01:15
|
|
|
|
Skye
|
Po dolgem času se vam mal javim.....sem si privoščila mal oddiha po transferju...Rovinj...bilo fajn, saj sem totalno odklopila Uh vidim, da je bilo pestro v času moje odsotnosti GoYa, Zalazoya in Darmar bravooooooooooo........iz srca vam privoščim in vam želim čudovitih 9 mesecev Mozart bravo za tvojega ...zdaj pa pridno čuvaj Pikovit dosti sreče danes na ET Ozone čestitke za 8 jajčk...zdaj pa naj se pridno oplodijo in delijo Mandarinca bravo za tvoje folikelčke...kar tako naprej Kikaa, Pija 76 dobrodošli In kaj se dogaja pri meni po transferju...hmmm...nič....razen napeta sem tako, da me že ves treebuh boli. V torek 18.09.07 imam UZ v okvire ene raziskave in takrta bom že vedela ali je ali ni.....mi bojo preverili tudi betaHCG. Punce držite pesti Želim vam lep nedeljski dan Skye
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.9.2007 12:09:26
|
|
|
|
pikovit
|
Sem že nazaj.Dobila sem 2 pikici.Sicer sta 2 moruli ampak je rekel da sta dobri.Mehur je bil polen.Pol me pa še nekaj pritisku,ker ni šlo notr tako kot treba sem mislila da mi o kar na mizi ušlo .Test moram delat 30.9.Ravno en dan po rojstnem dnevu moje mami.Mogoče pa ji prinesem najlepše darilo. Tako da zdej je pa na vrsti čakanje. Skye a si se spočila?Super v torek pa držim pesti. Pija hvala za tvoje pestke. Mišek hvala za tvoje živalice.Kako si pa ti kaj? Pa tudi Zalazoyi in Sayuri hvala Zdej grem pa počivat
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.9.2007 13:09:00
|
|
|
|
blanč
|
Pikovit ti kar lepo grej te svoje pikice.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.9.2007 13:36:43
|
|
|
|
cukica
|
Najprej čestitke tebi PIKOVIT,zdaj pa lepo grej svoji pikici.Jaz bom spet mal težila,zanima me kaj lahko jutri pričakujem,ko grem prvič v ivf postopek.Poleg tega da bomdala papirje od pap in krvi bi prosila,če mi lahko še kaj poveste kako zgleda sem pa v LJ.? Vsem ostalim pa lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.9.2007 14:29:49
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
dan, pikovit, čestitke!Zdej pa lepo čuvaj in grej svoje pikice! cukica, a ti greš jutri po zdravila? Imela boš nekaj skakanja iz ene pisarne,do druge, na koncu pa končaš v sobi SIII,kjer ti bodo sestre dale zdravila, razložile ti bodo kako se špikneš,kam se špikneš, glede na ciklus morda že jutri dobiš prvo špiko, in dajo ti list,kdaj se moraš javiti na svoj prvi UZ! Upam,da sem ti pomagala, če te pa še kaj zanima,pa kar vprašaj!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.9.2007 14:43:50
|
|
|
|
cukica
|
Hvala,jutri grem tja morala sem se naročit,ko sem dobila pošto iz konzilja tako kot vse.Potem sem morala poklicati,ko sem dobila menstruacijo in to je zdaj to. Imam že list na katerem imam napisana zdravila(gonal f 3 ampule). Kdaj se potem začneš špikat.M sem mela od 27.8. do 1.9. m mam na 21 dni in jo pričakujem 22.9. tko da ne vem kaj naj pričakujem? Hvala in lep dan vam želim.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.9.2007 15:58:56
|
|
|
|
Skye
|
Pikovit bravo za tvoji dve pikici...pa slabe misli na stran......pridno cartaj bušija A si morala imeti poln mehur.....nam so tik pred transferjem rekli, da katera mora iti še na WC naj gre (seveda smo vse letele ), tko da zgleda da je po različnih klinikah različna praksa
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.9.2007 18:20:14
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Na GK morš imeti prazen mehur, skoraj obvezno!Te kar mal napizdijo,če prideš z polnim! Cukica, stvar je jasna! Jutri je 22.dan ciklusa, zato si tako naročena! Jutri pade prva špika, lahko jo dobiš že zjutraj oz. odvisno od ure,ko se boš špikala! Jaz sem si izbrala večerne ure in zato tudi nisem nikoli dobila špike tam!So mi samo razložili,kako naj vse skupaj izvedem in sem se sama zvečer! Sedaj boš 14 dni na Suprefactu ali Diherline! Čist simpl! Prvi UZ imaš točno čez 14 dni,kar tebi pade na 1.10, kjer dobiš Gonal (kot ti piše na listu) in drugi UZ,kjer ti bodo gledal koliko foliklov si sproducirala ti pade na 10.10! Vsaj mislim,da bo tako! Ti pa svetujem,da naj ti bo zdravnik pravi naslov za vsa tvoja vprašanja!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.9.2007 19:19:10
|
|
|
|
citrončica
|
Evo mene z dopusta!!! Kako ste,kaj je novega? Bom šla zadnji seznam pogledat,sicer pa upam,da bom sproti vse izvedela,za 14dni nazaj res ne bom vsega prebrala ... No,jaz še malp pofirbcam,potem pa moram kaj za jutri za službo pripravit...pa-pa
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.9.2007 19:38:31
|
|
|
|
kajatina
|
Pikovit držim pesti in ti želim, da bosta ti dve moruli čez devet mesecev zajokali. Kikaa jaz sem bila mislim da tretja od zadaj zadnjič na UZ. Kaj pa ti?
< Sporočilo je popravil kajatina -- 16.9.2007 19:39:21 >
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.9.2007 19:59:16
|
|
|
|
zalazoya
|
pikovit čestitke za dva sončka .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.9.2007 20:03:03
|
|
|
|
zalazoya
|
skye in citrončica welcome back. Skye to bo pa brzinsko, odlično. Držim pesti za .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.9.2007 21:22:57
|
|
|
|
GoYa
|
Čau piške . Najprej dobrodošlica novim . Pikovit, za . Pridno ju grej, da ostaneta pri tebi. Ozone, srečno jutri. Skye, držim peti, da bo jutri že kaj pokazalo. Drugače pri meni je bil vikend kar naporen, tako da samo še en lep pozdrav vsem ostalim. Jaz bom šla pa počasi kar spat.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.9.2007 22:24:45
|
|
|
|
Amelia
|
Pikovit, držim pesti za tvoji dve pikici , naj ti 14 dni čim hitreje mine, iz srca ti želim, da zagledaš na koncu dve .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.9.2007 22:36:34
|
|
|
|
gloria
|
Pikovit za tvoje 2 pikice ,in da čimprej zagledaš , ker ni dvoma da tvoja mami letos ne dobi najlepšega ...Ostalim puncam lep začetek tedna.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 17.9.2007 4:30:35
|
|
|
|
Skye
|
Jutro punce...ne morem spati, sem tako vznemirjena Naredila test, ker me spodaj na momente boli kot da je M na pohodu in pika, kot da bi bila naelektrena (že od včeraj) in kaj se mi pokaže +++..... (šibka črtica.....a definitivna - slikica v albumu) Ne morem verjeti...res ne......nikoli nisem verjela da mi bo uspelo v 1. poizkusu. Ker sem po naravi bolj pesimist se še ne morem prav veseliti.....to se bom lahko verjetno šele ko bom videla na UZ, zato me še kar pustite na seznamu čakajočih na test Goya držanje pesti je pomagalo Nič grem zdaj probat še mal zaspati in upam, da kaj lepega sanjati Nočka Skye
< Sporočilo je popravil Skye -- 17.9.2007 4:36:17 >
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 17.9.2007 6:02:28
|
|
|
|
citrončica
|
Skye, , čestitam, na slikici se prav dobro vidijo črtice!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 17.9.2007 6:23:09
|
|
|
|
Skye
|
Hvala citrončica
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 17.9.2007 6:59:17
|
|
|
|
zalazoya
|
skye čestitke .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 17.9.2007 7:34:49
|
|
|
|
PAMELA
|
Skye čestitam. Zate sem prav posebaj vesela, saj sva se obe nekako "tresle" istočasno. Bravo nosečka
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 17.9.2007 8:04:53
|
|
|
|
Bety upa
|
Sky Čestitke!!! Pikovit....Čestitke za tvoja in čez 10 dni !!! Zalazoya, tudi tebi čestitke....Upam, da tudi danes narediš test in zagledaš moooočni Kar veselo je na tej temi, odkar je prišla Goya....Ostani Goya še en mesec, da bo tudi meni uspelo... Ostalim ŽELIM TUDI USPEH V TEM POSKUSU!!!! LP
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 17.9.2007 8:13:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Skye Iskrene čestitke, srečka nosečka Pikovit dobro čuvaj svoja dva in vse dobro vnaprej. Zalazoya, držim pesti za čimprejšnjo lepo novičko. Vsem ostalim veliko sreče in uspeha
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 17.9.2007 8:24:04
|
|
|
|
darmar
|
Skyle bravo, lepe črtice. Pikovit čestitke tudi vam, in naj ti hitro mine čas, da zagledaš . Veš Zalazoya tudi jaz sem včeri naredila še en CB in bil je zopet +. Sedaj pa komaj čakam na UZ. Veselim se da se vidiva na 1. UZ. Jaz sem se naročila za ob 17-ih. Vsem lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 17.9.2007 8:27:33
|
|
|
|
blanč
|
Skye . Men menstruacija zamuja in imam le še eno inekcijo diphelerine. Pa vedno me mora neki hecat no. Bom še do jutri počakala pol pa napad na Reša. A se je kateri to zgodilo in kaj je reku Reš???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......