|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
16.9.2007 18:18:58   
nicolina
Ojla user posted image ,
jaz sem bila zdej cel popoldan zelo pridna, skoraj vse cotice sem zlikala zauser posted image , še nekaj malega se suši, to bom jutri. Komaj čakam, da dobim ta teden previjalno in bom vse notri zložila. user posted image
Murenček, zaenkrat mi noge ne zatekajo, morda včasih malo, če sem dosti na nogah. Sem si kupila v lekarni samostoječe nogavice z blago kompresijo, da malo stisne, pa še preventivno naj bi proti  žilam pomagalo. Bomo vidli, mojuser posted image  pravi, da so prav seksi user posted image user posted image . So pa od neke italijanske firme in stanejo 17 EUR, kar dosti user posted image .

Grem zdej malo pojest sem nekam lačna ratala, grlo me pa še skos boli user posted image ...

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
16.9.2007 18:38:55   
hruškica84
lep pozdrav vsem...sedaj sm pa poročenauser posted image ...sm dala nekaj slikc v fotoalbum pa si jih lahko pogledate.....

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
16.9.2007 19:18:37   
potepinka
hruškica-ful lepe slike in še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
16.9.2007 19:26:25   
Tanayya29
HRUŠKICAuser posted image user posted image !
Lepa si bila.In,kako zdaj ko si poročena?Kako se počutiš?(mene so to vsi spraševali,in mi je šlo full na živceuser posted image .)...Je lepo ne,na poroki....Meni je bilo fulll super,in sm kr jokala,ko so se poslavljali..
no,potem ko sem prišla domov pa sem samo dol padla...Ma ni blo nič na prvo poročno nočuser posted image user posted image !
Si bla utrujena verjetno,ane?

NOGE men nič ne otekajo,mam pa popokane kapilare na nogi..mal mam vijolčne nogeuser posted image user posted image .No pa zjutraj,ko se zbudim,se zdim sama seb full smešna v obraz..ene take čudne podočnjake imam,prej tega ni blo...da o frizuri ne govorim...vsak las mi posebej stojiuser posted image user posted image

ŽIRAFA se popolnoma strinjam s tabo..sedaj na koncu sm jst tut full nerodna,s postelje komaj ustanem,križ,utrujenost,jojjj in full smešno,moj prav,da tut smrčim..ajej...user posted image user posted image

MANCA ampak res! Tle pri nas potrojijo cene..neverjetno!
No grem 26.9. tut jst v celovec..jupiiiii!!!

aha ,če katero zanima tale voziček....evo fotka

user posted image

naj mi sporoči...stane 150 evrov primeren je za od rojstva dalje!pripeljejo na dom,dobijo ga direkt iz tovarne,zato je bolj poceni!Dobiš pa vse papirje zravn itd..
Jaz imam sicer sposojenega Jane slalom,pa bom kr tega naročila,da bo moj!!
Sem full vesela!Aha vozičej je Hauck jeep jogger roadstar 2007.Vem,da jih prodajajo tudi v Arielu,ampak so enkrat dražji.....

pozdravček

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 16.9.2007 19:37:51 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
16.9.2007 19:39:15   
murencek
nicolina, zirafa76, hvala za pomoč, nasvete glede otekanja nog. Danes je še slabše kot včeraj. In res, zirafa76, spreminjam se v slona. Tako da bom jutri res šla kupit samostoječe nogavice....
zirafa76, ja, medve s sestro sva prišle ven pri 32t. Tko da se tvoja dva angelčka res držita krasno. Aja, kolk si že velika?
Moja mami ima okol 150 cm v višino in zdravniki niso mogli verjeti, da je njeno telo zdržalo z dvojčki. No, pol so rekli, če bi vedeli, da bosta dve, da bi jo bolj merkali. Ampak sej veš, takrat še ni bilo UZ (so ga komaj uvajali).
Fino bodte in srečno user posted image !

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
16.9.2007 19:59:39   
analana
Pozdrav vsem skupaj user posted image .Sedaj pa je že čas,da se po dolgem času oglasim.In sicer na kratko:sedaj smo tudi mi prepričani da je vse v najlepšem redu,in bomo tokrat speljali to nosečnost do konca.Mantra me zaenkrat samo slabokrvnost in pritisk,drugače pa je vse ok z našo user posted image . Dobili bomo user posted image  z imenom Luna-Alya,tako,da prosim,če dodate na seznam.

nayya nočem te strašiti ali katerikoli drugo,ampak ta voziček HAUCK JEEP 2007 je tako nesiguren in nikakor varen.Namreč sestra ga je kupila prejšnji mesec v toys-u (v akciji za pičlih 80 eur-AKCIJA),in je mislila,da je zadela terno.Voziček je zelo lahek in ozek in leto dni starega otroka ne moreš pustiti not sedet,ne,da bi vozek držal z obema rokama,ker se enostavno prevrže.user posted image  Jaz se zanj ne bi odločila.

No pa lep večer še naprej.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
16.9.2007 20:02:51   
Laubica
Žirafa-mi imamo tudi na pralnem stroju sušilni stroj,ker je mala kopalnica in to takega z kondenzatorjem ker nimamo v kopalnici luknje kjer bi para šla ven ampak se mi zbira v stroju,pa sem zeloooo zadovoljna,je pa Gorenjevuser posted image user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
16.9.2007 20:11:19   
scubadiver
Takole drage novembrke, se javljam da sem priracala z dopusta domov. Na Krku je bilo super, krasno sončno in ne prevroče vreme - okoli 25 stopinj, morje pa mal premrzlo. Baje samo okoli 20 stopinj. No ja, jaz sem vseeno vsak dan zbrala pogum in zaplavala, ampak sem precej hitro tud pobegnila domov. Velko sva prehodila in predvsem veliko lenarila in čist preveč jedla.
Počutim se kar fino, razen da se tud jaz počasi spreminjam v slona. A še katero FUL boli sramna kost???? Mene je zvečer ko sva hodila proti hiši kjer sva stanovala že pošteno bolela. A mogoče to mislite s tem da vam dol pritiska? Upam da je to normalno, bom pa v torek ko imam pregled tud vprašala G-ja.
Me veseli da ste/smo vse še v enem kosu. A katera kaj ve kako je s Tantro? Če sem prav razumela en njen post je bila možnost da bi imela v petek - predvčerajšnjim že CR??? res pa je, da sem bolj preletela kar ste načvekale v enem tednu user posted image

Manca, najlepša hvala še javno za nivein nahrbtniček, zelo zelo si zlata user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu analana)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
16.9.2007 20:20:00   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: analana

Pozdrav vsem skupaj user posted image .Sedaj pa je že čas,da se po dolgem času oglasim.In sicer na kratko:sedaj smo tudi mi prepričani da je vse v najlepšem redu,in bomo tokrat speljali to nosečnost do konca.Mantra me zaenkrat samo slabokrvnost in pritisk,drugače pa je vse ok z našo user posted image . Dobili bomo user posted image  z imenom Luna-Alya,tako,da prosim,če dodate na seznam.

nayya nočem te strašiti ali katerikoli drugo,ampak ta voziček HAUCK JEEP 2007 je tako nesiguren in nikakor varen.Namreč sestra ga je kupila prejšnji mesec v toys-u (v akciji za pičlih 80 eur-AKCIJA),in je mislila,da je zadela terno.Voziček je zelo lahek in ozek in leto dni starega otroka ne moreš pustiti not sedet,ne,da bi vozek držal z obema rokama,ker se enostavno prevrže.user posted image  Jaz se zanj ne bi odločila.

No pa lep večer še naprej.

no,prestrašila me nisi,ker sem vidla ta voziček in nimam takega mnenja..
pa verjetno je voziček testiran,tko da kr tko se pa tut ne prevrne,saj moje mnenje.
meni je fajn voziček ,sej pravim moja kolegica ga ima(ampak mislim,da ne ta model),in je prav zadovoljna!
sicer sm kr žalostna,k sm to prebralauser posted image user posted image ...no,ampak upam,da bom zadovoljna!Jaz ga dobim prihodnjo sredo!Pa bom sporočila....
Lep večer!

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 16.9.2007 20:32:36 >

(odgovor članu analana)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
16.9.2007 20:23:28   
Tanayya29
Scubadiver pozabla sem odgovort..mene boli sramna kost,zadnji teden opažam!
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4085
16.9.2007 20:46:21   
neja.bor2007
Sicer nisem novemberka,sem pa vidla to temo o tem vozičku!
Nayya jaz ga imam in je super!
Samo toliko!Če te kaj še zanima mi pošli zasebno sporočilo!

LEPO NOSEČNOST DO KONCA ŠE VSEM DRUGIM!

Andreja

Neposredna povezava do sporočila: 4086
16.9.2007 21:21:32   
nicolina
Hruškica, zelo si bila lepa user posted image user posted image user posted image , čestitke ob poroki.
Grem počasi spat, ker me grlo še kar naprej boli in se kar nekam slabo počutim.
Nočko in lepe sanje vam želim...

(odgovor članu neja.bor2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
16.9.2007 21:28:44   
scubadiver
Nayya28 hvala ti za odgovor.. Upam da to ni nič narobe ker me danes spet pošteno boli.. verjetno od vožnje user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
16.9.2007 21:33:51   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Nayya28 hvala ti za odgovor.. Upam da to ni nič narobe ker me danes spet pošteno boli.. verjetno od vožnje user posted image

verjetno...veš!
jaz ko kihnem kr zvezde vidm,tok me zaboli.....user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
16.9.2007 22:00:47   
scubadiver
Hm, ampak mene konstantno boli sramna kost ko sem zmatrana ne samo ko kihnem ali kaj takega.. tko da recimo sedajle prav težko hodim..
No ja, sej bom nehala jamrat, bom v torek vse povprašala še mojega G-ja..

Neposredna povezava do sporočila: 4090
16.9.2007 22:45:15   
mamuška
Jaz vas sicer ne dohajam več, pa preden me mož deložira, čist na brzino:

jaz od  24. tedna dalje redno nosim nosečniški pas, in to ornk ortopedski pas od Anite, tako kot podporo trebuhu, kot zaradi kile in razbremenitve hrbtenice. Brez njega samo spim in brez njega sem dejansko nepokretna.user posted image Močno mi olajša tako hojo kot sedenje, z njim še kar lepe razdalje prehodim, brez njega pa še dokontejnerja komaj prilezem. Boli me tako križ, kot kolki, sramna kost, da o tiščanju reber ven sploh ne govorimuser posted image

Pri nas smo s ta hudimi renovaciji zaključili, so pa še dorbnarije, ki  se jih kar nekako ne lotimouser posted image , ampak do faze, da lahko vsi preživimo, smo že. Ne smem preveč zahtevat.

A se še keri je slano? In to slano-slano? Mene že 3 dni nosi za ponoret, jedla bi pršut, slanike - vse brez kruha, nobena juha mi ni dovolj slana, danes sem po ne vem koliko letih uničila pol vrečke čipsa, ki mi ni bil dovolj slanuser posted image user posted image user posted image (običajno ga sploh en jem, ker mije PREslan!!) Pa zraven bi požrla tko, ene 3 litre refoškauser posted image user posted image Jaz ne vem, kaj se to dogaja, ampak mi ni všeč, ker se moram res skrajno nadzirat in kontrolirat.

Otekam zaenkrat ne, tudi kaj hudo bolečih nog nimam, še dokaj lahko hodim, pogoj pa je, da se redno in dovolj gibljem, Č eobsedim kje na kavču, sem v momentu čista krepa.  Pred kakimi štumfi imam direkt fobijo, če samo pomislim, da bi jih morala začet oblačit. Iskreno upam, da bom do konca prigurala PREDEN bodo najlonke ali kaka podobna groza potrebne. Zanekrat še vedno nosim vse na bose noge - tudi sicer sem smrtni sovražnik najlonk, dokolenk in podobnega -brrrrrruser posted image user posted image K sreči mi je še vedno prevroče, tako da se moram prav pazit, da me ne napiha v tem bedastem vremenu, ko je vsake pol ure druga temperatura. Spotim se v nič sekund, shladim pa ne tako zlepa.

Meni so ajhujše bolečine in pritisk pod rebri, kamor mali nažiga z vso silo. Ampak to pač paše v "rok službe", a ne?

Samo tolk na brzino, mož me meče dol. Lepo spite!

Neposredna povezava do sporočila: 4091
16.9.2007 23:36:54   
scubadiver
user posted image  

Čas da se odkotalikam v posteljo.. Vsem želim čimbolj mirno noč in lepe sanje.. Nočko

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
17.9.2007 8:52:35   
nicolina
Dobro jutro zaspanke, pošiljam vam eno dišečo user posted image , da se bote lažje zabudile.
Jaz sem že pokonci, imam še nekaj stavri za postorit, ker grem ob 11h v službo. Danes nisem ravno najbolje spala, skos sem se nekaj preobračala, pa še user posted image  je bil aktiven 100 na uro. Bom se popoldan mal vlegla.

Danes moj nečak praznuje 3. rojstni dan, zato mu želim vse najboljše user posted image user posted image user posted image
Pa pa, se tipkamo...

Neposredna povezava do sporočila: 4093
17.9.2007 8:55:16   
potepinka
Dobro jutro!

No najprej vam pošiljam eno štajersko kavico,da se zbuditeuser posted image user posted image .

Jaz sem danes že bila v laboratoriju za pregled toxe in vode.
Naš user posted image  aktiven 100 na uro.Mislim da še ima kar zadost prostora da tako aktivno brca.

OTEKANJE-tudi jaz malo otekam z stem sem že imela probleme v 1user posted image .

APETIT-Se kar sam sebi čudim da ni neke velike želje,v 1user posted image  je bila situacija povsem drugačna zredila sem se v 1user posted image 20kg.
Zdaj jem normalno tako kot preduser posted image .

V glavnem toliko zaenkrat se še oglasim

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 4094
17.9.2007 8:55:18   
tintin
Hojla nosečke,
no pa danes ena user posted image od mene!
Vikend smo preživeli. Sobota je bila v znamenju praznovanja RD od mojega...včeraj sva si pa privoščila izletek v Ljubljano, sva šla malo po mestu, pa z vzpenjačo na grad, potem pa na kosilo v mehiško in popoldan na Otroški bazar (nič pametnega, razen, da sem v živo videla kako se sling namontira)...Bilo je luštno, samo potem sem bila kar zmatrana..user posted image

Danes me je pa dostavljač od GLS zbudil, mi je dostavil paket bamboozlov, tako da sem zdaj skoraj opremljena za previjanje s pralnimi plenicamiuser posted image
Ta teden greva najbrž samo še jogi kupit pa par malenkosti, potem mi bo pa res samo še kozmetika manjkalauser posted image No, hvala bogu, že oktobra dobim 250 evr od paketauser posted image
Jaz v noge hvala bogu nič ne otekam, mi je pa v soboto ful trebuh otrdeval, ker sem v petek malo pretiravala: delala torto, pospravljala in šla dvakrat v mesto peš in nazaj (v eno smer cca 20 min hoje)...zdaj je pa po počivanju spet bolje.
Hruškica: zelo lepa si bila.
Gorenjke: a potem velja za četrtek? ob 16h?

LP tintin

Neposredna povezava do sporočila: 4095
17.9.2007 9:11:49   
Tanayya29
Jutro!
Hvala za kavice punce!
Jaz sem ravnokar ustala...;)
Moj tut pridno brca..aha,sm pa ugotovila,da se je trebuh že spustil malo nižje.
Pa vam?
Sem čisto brez idej,kaj bi še napisalauser posted image .
Se potem še kaj oglasim....

Pozdravček!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
17.9.2007 9:43:53   
barbi195
Ojla,

Ker sem vam z mojim user posted image  Lovrotom nisva javila vas vse lepo lepo pozdravljava in želiva lep teden.
Mi2 že odštevava dneve .... še 13 dni pol pa dopust in porodniška .... jupi.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
17.9.2007 9:55:10   
naraščaj
Hojla.
Včerajšnja trgatev je uspela - baje, nisem nič bluzu hodla, sam se pusla razvajat sončnim žarkom na balkonu od user posted image  tete. Sem pa bla tok crknjena še od sobote, da ni blo nič iz mene. Domov sva prišla po 9 uri. user posted image  je živahen že tri dni skup, kr premetava me trebuh.
Otekam na srečo še ne (upam, da ne bo kmal prisotno), drugače pa me boli pod rebri, da je za znort, kot bi mi en nož tiščal od zadaj na prej. Najhuje je, ko sedim, al se pa vležem. Kr zjokala bi se. Sploh ne znam opisat bolečine. Je pa vsak dan hujš. Pol se pa namažem z onim hladilnim gelom Icepower (pred spanjem), DA VSAJ ZASPIM, SAM KAJ KO SEM PO 2-3 URAH AUF - WC.

Včeraj mi je kolegica oprinesla še eno vlko vrečo cot od njene 9 mesečnice, pa še kup plenic newborn, pa prsne blazinice- za dojenje, ker ji je ful ostalo. Sem bla ful vesela. Kar se pa stvari za user posted image  tiče mi sedaj manka sam še kozmetika.
Danes sem pa cel dan sama, user posted image  je v Lj na sestanku, pol pa mora še ene stranke peljat na Celjski sejem, tako, da pride enkrat zvečer. Še mame moje ni doma, da bi se ji na kosilo najavla, ker sta včeraj z atijem šla na morje. Bom mogla sma jest.

IZVIRNO SPOROČILO: že 35

Žirafa-mi imamo tudi na pralnem stroju sušilni stroj,ker je mala kopalnica in to takega z kondenzatorjem ker nimamo v kopalnici luknje kjer bi para šla ven ampak se mi zbira v stroju,pa sem zeloooo zadovoljna,je pa Gorenjev

Tut jaz mam to verjanto, da je na stroju, sploh ni panike. In tut je Gorenjski, kondenzacijski, star par mesecev. Ful zadovoljna Tut pralnistroj mam Gorenjski. Zelo zadovoljna.

No se beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
17.9.2007 10:01:35   
tintin
Aja glede sušilca, še jaz: tudi jaz imam Gorenjevega, kondenzacijskega, postavljenega na pralni stroj. Obnese se super, saj skoz sušim cunje v njem. Program bombaž res malce skrči, ampak večino tako sušim na Mix programu.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
17.9.2007 11:02:47   
Ilije
Pozdravljene!

Hvala vsem za kavice user posted image . Očitno danes spet ne bom mogla zaspat, ker ste jih tolk počastle user posted image .

Tud jaz imam danes dan bolj kot ne za počitek. Čakam na dež, da se spravim peglat.

Včeraj smo bili na tačinem rojstnem dnevu in je blo vse skupi bolj kot ne sedminauser posted image user posted image user posted image .

Me je pa babi (oziroma moja mami) prijetno presenetila, ko sem prišla domov, so me že čakali zloženi pajacki, polikane benkice in ostalo perilo za dojenčka, ki sem ga zjutraj obesla. ZLATA babi pač!!!

Danes pa se že na vse zgodaj s tamalo odpraviva v knjižnico, pa še mojga tamalga bratranca smo pelale zraven, a smo na žalost knjižnico zapuščali že po petih minutah. Se nam je kr ena ženska prlimala za nas in je bila skoz ful vsiljiva. Sploh ni pustila, da bi si tamaladva sama izbirala knjigice, ampak jima jih je skoz neki vsiljevala. In ko končno prispemo za pult, je bila takoj spet za nama in vsa vesela reče: no sej ko pa boste dojenčka dobil pridem pa na obisk, velja?user posted image ? Pa sem danes prvič to žensko na ulici srečala. HALO!?!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?