mamuška
|
Jaz vas sicer ne dohajam več, pa preden me mož deložira, čist na brzino: jaz od 24. tedna dalje redno nosim nosečniški pas, in to ornk ortopedski pas od Anite, tako kot podporo trebuhu, kot zaradi kile in razbremenitve hrbtenice. Brez njega samo spim in brez njega sem dejansko nepokretna. Močno mi olajša tako hojo kot sedenje, z njim še kar lepe razdalje prehodim, brez njega pa še dokontejnerja komaj prilezem. Boli me tako križ, kot kolki, sramna kost, da o tiščanju reber ven sploh ne govorim Pri nas smo s ta hudimi renovaciji zaključili, so pa še dorbnarije, ki se jih kar nekako ne lotimo , ampak do faze, da lahko vsi preživimo, smo že. Ne smem preveč zahtevat. A se še keri je slano? In to slano-slano? Mene že 3 dni nosi za ponoret, jedla bi pršut, slanike - vse brez kruha, nobena juha mi ni dovolj slana, danes sem po ne vem koliko letih uničila pol vrečke čipsa, ki mi ni bil dovolj slan (običajno ga sploh en jem, ker mije PREslan!!) Pa zraven bi požrla tko, ene 3 litre refoška Jaz ne vem, kaj se to dogaja, ampak mi ni všeč, ker se moram res skrajno nadzirat in kontrolirat. Otekam zaenkrat ne, tudi kaj hudo bolečih nog nimam, še dokaj lahko hodim, pogoj pa je, da se redno in dovolj gibljem, Č eobsedim kje na kavču, sem v momentu čista krepa. Pred kakimi štumfi imam direkt fobijo, če samo pomislim, da bi jih morala začet oblačit. Iskreno upam, da bom do konca prigurala PREDEN bodo najlonke ali kaka podobna groza potrebne. Zanekrat še vedno nosim vse na bose noge - tudi sicer sem smrtni sovražnik najlonk, dokolenk in podobnega -brrrrrr K sreči mi je še vedno prevroče, tako da se moram prav pazit, da me ne napiha v tem bedastem vremenu, ko je vsake pol ure druga temperatura. Spotim se v nič sekund, shladim pa ne tako zlepa. Meni so ajhujše bolečine in pritisk pod rebri, kamor mali nažiga z vso silo. Ampak to pač paše v "rok službe", a ne? Samo tolk na brzino, mož me meče dol. Lepo spite!
|