Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Jasna 81 vprašanje za tebe: A tvoj spi celo noč, glede na to da dobi za večerjo samo zizike? A mu dodajaš kej umetnega? No povej, ker moj pizdek mi cele noči visi na joški....ko se zbudi, brez joške ne more zaspat. Ja, ja, ja sej vem punce...presekat bo treba. Sej sem zadnjič že presekala, ampak je pol zbolel in z vročino ga ne moreš pustit dret. lp Višnjaaa takole je: ne bom pametovala glede tega presekanja, ker jaz tega niti enkrat samkrat nisem naredla. Ne vem no, men se tud nebi dalo sred noči poslušat dretje mojega malega... Po moje bi se več js jokala, kot pa Alen! Mela pa sem ful problemov s spanjem, sej veš... Alen in Nejc sta bla kot brata dvojčka. Edino kar sem naredla je to, da mu podnevi nisem pustila spat, ker je res spal 150-krat po 15-20 min. Jaz nisem imela nič od tega, kakor je mali zaspal sem začela neki delat, je že bil auf. Pol pa sm ga začela tolk matrat podnevi, da ma zdej 2-3 spanca čez dan po kako urico, razen če smo v vozeku. Ko je bil najbolj zmatran, sem ga nesla ven - se je takoj zbudu pa učke na peclje. Pa nikol nismo delal tišine, ko je spal čez dan. Nikol mu tud nisem dodajala umetne hrane, ker imam svojega mleka dost (hvala bogu, trk trk trk) Zbuju se je pa takole: dojenje pred spanjem - okol 22h, pol spanje do 4-5h zjutri, joška in naprej spanje do 8-9h. Zdej mamo par dni že tako, da spi do 7h zjutri, pol pa joška pa včasih zaspi nazaj, včasih pa ne. Tak, da zdrži tud po 9 ur brez hrane (ponoči! ). Če pa se prej zbudi, mu pa dam dudo in plenico more obvezno met v rokah, ker si jo fuuuul tišči od obraz, pa mal ga po riti tapkam, pa spi naprej. Al pa ga obrnem na drug bok. Ja, al pa ga po glavi s pleničko pokrijem. Ful je hecn s to plenico - skooooz more bit ena zraven njega. Evo, grem zdej peglat! Se slišimo!
|