|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
14.9.2007 23:20:59   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Ajaj, je kjuti Nika.

hvalauser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
15.9.2007 6:57:12   
frufru
Našmu se je pa danes sistem porušil, a močno upam, da ne bo muha enodnevnica. Se je zbudil ob 23.30, kar se je nazadnje zgodilo pri 2 mesecih user posted image user posted image , ampak je pol spal do 6.30 user posted image user posted image , pa celo vojne s plenico ni bilo, zdaj se pa v posteljici igra user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mojmoj
naja3
shorty
ženkica
tanjaS
anckabancka
vampirka
frufru
Vilma
A bo katera sporočila Tintari, se mi zdi, da je bila ona tudi za

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
15.9.2007 8:20:35   
Naja30
Ma, ste se razpisale včeraj zvečer. Jaz sem pa šla kar spat, ker ni bilo nobene user posted image  No,je vsaj malo več za prebrat user posted image  In glede trgovin ste me čisto napalile! Komaj čakam ponedeljek, ko grem. Upam, da ne bo gužve, ker tega pa res ne maram.

No, Tija je ravnokar pol cm lista pojedla user posted image  Se mi je zdelo nekaj čudno tiho, pridem zraven in žveči.
l_p  naša se tudi nerada oblači. Se začne kar zvijat, ko je treba rokave gor povlečt in rata cela trda user posted image

Ampak ko vas takole berem vidim, pa saj so vsi tu nekje user posted image  Hranjenje in zraven vožnja avta in kihanje, pa previjanje, ko jo je treba fajn zamotit s kupom igrač.

Neposredna povezava do sporočila: 4703
15.9.2007 9:01:26   
frufru
Naja3 probaj jo oblačit sede, je lažje, vsaj pri nas. Tisto roko dvigne in se igra naprej. Edino bodi je problem zapetuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
15.9.2007 9:20:21   
Naja30
Saj jo v sede, ampak takrat bi ona ležala user posted image  user posted image  In če ji prestavim igračo iz ene v drugo roko, se spet jezi user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
15.9.2007 9:49:05   
TanjaS
Jutro tudi z naše strani.

Maks je spal danes kar lepo, do 5.30. Potem sem mu pa celo flašo naredila ker se mi je zdelo, da pri zizanju ni nič goltal, samo mal vlekel, pa je spil celo 100ml in zaspal, ampak ni spane trajalo nič dlje. Do 6.30. Ampak je A vstal, mami pa zaspala nazaj do 9 user posted image user posted image user posted image user posted image  Je prav pasalo.

Ja, ta šoping je res nalezljiv. Jaz sem šla samo s prijateljico, ki je iskala bundo, pa po dve darili za rojtni dan, pa zapravila en kup denarja. No, ampak imata Maks in Kaja nove obleke (ki jih sicermogoče niti ne rabita user posted image user posted image user posted image ). Sem dobila tak luškan flis za Maksa, je tko mehak, da bi ga še jaz imela. Bunde pridejo baje še drugi teden. Pa končno sem mu kupila novega Brunota - Bruno je njegov medi za spančkat - ninica, pa me skrbi, da bi ga kje zgubili al kaj takega, pa imam zdaj v omari rezervo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
15.9.2007 9:59:10   
Strawberrie Cherrie
Tanjas, to je ful pametno, da imate rezervno ninico - mi je nimamo, in bo kar problem, če se slučajno zgubi?za oprat ni blema, jo v 2h posušim...
Kje še dobijo bundice?
Mi imamo tako laufarijo, ima moj hokej turnir, pa  bi mogel biti že ob pol desetih na igrišču, da se pripravijo, on je pa šele zdaj šel. user posted image nema veze...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
15.9.2007 10:21:02   
r1ta
Pojdite se solit s tem zapravljanjem! Berem, berem in ni vrag če me ni včeraj popoldan odneslo spet v H&M-a...
Evo pa sem spet zapravila. Pa nisem kupila nič drugega kot nogavičke, štramplčke, ene hlačke (tiste z metuljčki) in tri bodije... Potem pa še vrečke za palčka zavijalčka, pa dude in malo kašic... Ahhhh... Mi je pa pregrešno lepa tista bela jopčika z roza mašnico v H&M-u za 15 evrov. Jo hodim gledat pa se ne morem odločit... Verjetno jih bodo prej prodali preden se jaz opogumim...

Nika je pa res frajerka! Pa čisto bele laske ima in take lepe modre očke! Jooj to sem jaz sanjala da bo imelo moje dete. Ne vem po kakšni logiki, ampak sem upala, da bo potegnila malo več genov po J.-jevi strani. Zdaj je pa pravi črnuhec...

Nič babike, grem čistit, prat...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 4708
15.9.2007 13:21:29   
Strawberrie Cherrie
LEO  in severnica77 čestitke za 9m user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
15.9.2007 15:15:27   
TanjaS
Alo,

mi bi pa morali ob 15 na en rojstni dan, pa valda Maks spi - verjetno bo danes še dooooooooolgo spal user posted image user posted image user posted image user posted image

L_P, bundice dobijo še v Okaidiju, Chiccotu, H&M, skratka mislim, da v naslednjih tednih šele priede čas za bundice in zimske pajace.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 4710
15.9.2007 17:05:54   
Strawberrie Cherrie
Evo ga, našega resnega fantka na kolesuuser posted image user posted image user posted image ; je pa tale majčka, ko jo ima gor od No Added sugar (prišla iz Anglijeuser posted image ), piše gor pa Mummy+Daddy user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
15.9.2007 21:13:30   
frufru
L_P mali je svetoven, Mi bomo pa v nedeljo zvečer ali v ponedeljek sprobal. Še nimamo čeladeuser posted image , jo jutri prevzamemo ¨uzput¨ , ko gremo k R familiji. Ma njegova sestra RD.
Smo se pa zdajle vrnili s fešte. Ma naša krajevna skupnost 30 let star dom krajanov in so ga prenovili. Popoldne so bile športne igre. R je šel tečt, midva z Lovrom sva pa navijala. Mali je vsem mahal, ko je pa R zagledal, je pa tako krilil, da bi poletel, če ne bi bil v voziček prvezan. R je bil v teku 3. Ob 7h je bila pa podelitev, fešta s čevapi in muziko. Sva Lovra v pižamo napravila, čez trenerko in dekico. Je kar vriskal, ko je pleh muzika špilala. Norel je 100 na h, šele malo čez 8 (ponavadi tak čas že spi) se je umiril. Na poti domov je pa zvezde gledal in nekaj godel. Doma sva ga pa samo prestavila v posteljico.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4712
15.9.2007 21:25:07   
Naja30
l_p mali je res frajer! user posted image  user posted image  
Nika je tud pravi cuker! user posted image  user posted image

Mi2 z možekom sma si pa danes privoščila day off. Sva pustila Tijo v varstvu pri dediju in babici in šla v ariel, CP, pikapolonico, avto oprat, v McDonaldsa, na pijačo... Ni da ni. user posted image  Mala je bila pa pridna. V bistvu je bila prvič malo dalj časa v varstvu. Na koncu je pa že žalostno govorila ma-ma-ma-ma. In ko naju je zagledala, je začela user posted image
Zdaj pa panča. Sta jo dedi in babi utrudila, ko sta se cel popoldan 100 na uro ukvarjala z njo user posted image  

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
15.9.2007 21:34:01   
pika30
Kako je luškan Ožbej user posted image  pa on je že orng dec no.user posted image user posted image user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
15.9.2007 21:34:20   
Strawberrie Cherrie
No še tlele na hitro, potem pa pod tuš in spatuser posted image ;
Mi smo preživeli lep dan, je moj imel inline hokej turnir, so tlele v slovenj gradcu imeli otvoritev igrišča. So bili 4user posted image user posted image ; Postojna prva, Slo.konjice 2 in Celje 3 ... Z malim sva bila večinoma časa prisotna na igrišču, domov sva šla le 2x spatuser posted image user posted image Me je pa ena ženska vmes malo 'ob živce spravila', ampak je že ok.
Tako da frufru, smo imeli podbno soboto user posted image user posted image user posted image predvsem športno. Ok, pleh bande ni bilo, so pa bolj metal vrteli, pa je tut fajnuser posted image user posted image user posted image
Naja3, saj prav, mi2 sva tudi v petek bila sama v Celju, je mali zdržal malo manj kot 4h pri moji mami. In potem naju je tudi TTAAAKOOO grozno objemal, in bil ves nesrečen? Meni bo srce pokalo, če grem v službo...drugače pa ja, babice in dedki jih razvajajo na polno. Sploh glede nošenja....

Grem še enih par slikic dodat user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
15.9.2007 21:35:22   
Strawberrie Cherrie
Pika30, jap dec in pol user posted image user posted image user posted image ... pa spet je dobil skorajda pol kg gor, pa ima lepo zalita lička. Uradno ga bom pa jutri tehtala, da bo točno 9m user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4716
15.9.2007 21:44:13   
Strawberrie Cherrie
evo ga...

user posted image

user posted image

V pojasnilo samo, da je v resnici dobil prazen kozarec user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4717
15.9.2007 22:20:49   
r1ta
L_P nimaš kaj, ornk dec je tale tvoj fantič! Pa tudi čisto blond! Kaj sta vidva tudi oba blontna? Nimaš nobene slikice v albumu, da bi si te lahko predstavljala... Se mi zdi da si blontna ja, pa taka velika, suha migica non stop v pogonu... Imam prav?user posted image user posted image

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 4718
16.9.2007 9:48:27   
pika30
L_P Slov.Konjice so bile 2. user posted image user posted image  bravo naši.
NIsem vedela da Ožbej ni šel z vama v Celje.A imaš ti rdeče kratke lase,oblečena si bila v sivo majčko in zelene športne hlačeuser posted image a si bila to ti.Koliko sem tvoje slike iz albuma gledala ti je bila ta ful podobna.user posted image user posted image
Pol pa sem še eno tebi podobno zagledala,ki je imela ruto v laseh,belo majčko in kavbojke.si mogoče to bila tiuser posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
16.9.2007 9:49:59   
Strawberrie Cherrie
R1ta...no ja, če je 171cm veliko...user posted image user posted image Pika30, ne nimam več rdečih las. Sem zdej čist blond in kratkolaska.
Kaj sem imela oblečeno - obleko, legis hlače pa balerinkeuser posted image Samo me tisti čas tam več ni bilo...sem se nažirala pri kitajcu. Sicer pa - če imaš avto, pobaši Najo3, ko je zdej spodi, pa pridita čez teden ka kakšno kavico v SGuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil london_paris -- 16.9.2007 9:52:05 >

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
16.9.2007 9:56:55   
pika30
user posted image user posted image  kaj nisi povedala da si bjonda,jaz sem se pa tako za rdečelaske z vozički ozrala.user posted image user posted image pa zaman.user posted image
Daj kakšno sliko v album z novo frizuro plisssss.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4721
16.9.2007 13:18:00   
r1ta
Jaaa, hočemo sliko, hočemo sliko!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
16.9.2007 13:21:57   
r1ta
No, zdaj vam pa še povem, da sem tako sita diete da je kar nenormalno. Sita pa hkrati zelooo lačna... Kilogrami? -4. Pa vam povem, da se mi čisto fučka za kg-je ko sem pa tako lačna, da komaj stojim... Danes pa sadni dan... Saj me bo pobralo... Od same sile sem že zavila v mojo špajzico in pohrustala 4 rezine čipsa... To se že sliši bolano... Kaj čemo? Uf, samo hrana mi gre po glavi... Čevapčiči, pica, juhice, pomfri, pečenka, pohan pišek, dunajski, torteeeeeeee! Aha, zdaj pa vem. To je abstinenčna kriza.

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
16.9.2007 13:35:58   
Strawberrie Cherrie
Bom poiskala eno primernouser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
16.9.2007 13:40:11   
Strawberrie Cherrie
 user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?