|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
10.9.2007 0:47:01   
KT
Vrnitev odpisanih (ne, ne, ne - samo malo heca user posted image ) - Ronja sam da si se vrnila - smo te že ZELO pogrešale. Aja, pa podatke o mali Ronji nam pošilji, da polepšamo seznamček. Kaj na srečanje 20.09. prideš?

Kati81 - ja vraga samo, da se vam ni nič zgodilo. Uživaj in vse cotke preglej, da nam boš poročala o zadnjih modnih smernicah za babyke user posted image  - je treba hodit v korak z modo, ane user posted image ?!

Bibyka sam, da je konec teh user posted image  krčkov hrčkov.

ŠpelaP, ko bi vsaj tud naša imela kakega dedka, ki bi tako "pozitivno" vplival na našo zvezdico kar se kakanja tiče. Našo je treba prav lepo prosit, da kaka tja vsake 6-7 dni, pa še to jo je treba podkupit s sladkanimi kamilcami user posted image  - je že sladkosneda tko kot mami user posted image .

Joj, nogica kaj bi dala za kak domač sokec (pridna si, veš) - če pa res niste ne vem kako hvaležni pitci se pa strinjam z nejinim predlogom - obljubimo, da ga bomo nadvse strokovno ocenile user posted image .

neja z Alino drživa pestke, da res prideta!

Petraa škoda, da te ne bo na srečanje - veš kaj - ni hudir, da se enkrat ne bomo dobile na vašem koncu (krasne kraje imate tam) - a je prav? Je pa tvoj Tim ravno tak zaspanček user posted image  kot naša pikica.

Pozdravček!

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 551
10.9.2007 0:51:24   
KT
JUNIJKE 2007
user posted image

user posted image  
04.03. Pinokio (Pia)
rojstvo:  

user posted image

24.04. Jacqueline (Cal Julien)
rojstvo:

user posted image     
08.05. Liona (Svit) 
rojstvo: 

user posted image                         user posted image
16.05. Andreja75 (Maj in Gal)
Maj                                              Gal
rojstvo: 46 cm, 2220 g                46 cm, 2200 g
1.mesec: 51 cm, 3340 g              48 cm, 2980 g
2.mese: 53cm, 5190 g                 52 cm, 4720 g
3.mesec: 60 cm, 6950 g              60 cm, 6440 g          

user posted image  
17.05. Kati81 (Kaja Tana)
rojstvo: 47 cm, 2720 g
1.mesec: 50 cm, 3380 g
2.mesec: 52 cm, 4380 g
3.mesec: 56 cm, 5300 g
4.mesec: pregled 20.09.  

user posted image  

25.05. dorina (Leon)
rojstvo: 

user posted image

28.05. sreckanosecka (Lan)
rojstvo:

user posted image   

29.05. Luckabucka (Luka) 
rojstvo:

user posted image

29.05. Duhica (Tobija)
rojstvo: 

user posted image

30.05. Palčica (Aljaž)
rojstvo: 50 cm, 3280 g

1.mesec: 53 cm, 3800 g
2.mesec: 63 cm, 4700 g
3.mersec: pregled 12.09. 

user posted image

31.05 nogica (Tara)  
rojstvo: 51cm, 3620g   
1.mesec: 55 cm, 4900g
2.mesec: 58,5 cm, 5400g
3.mesec: 60 cm, 6000 g, OG 39,5 cm

Cepljenje: 18.09.   

user posted image

02.06. N & B (Jaka)
rojstvo: 51 cm, 3200 g

1.mesec: 56 cm, 4300 g 
2.mesec: 60 cm, 5700 g,
3.mesec: 64 cm, 6400 g  

user posted image
02.06. Bibyka (Jan)
rojstvo: 48 cm, 2880 g, OG 33 cm

1.mesec: 53 cm, 4270 g, OG 35 cm
2.mesec: 56 cm, 5470 g, OG 38 cm
3.mesec: 61 cm, 6390 g, OG 39,5 cm

user posted image   

03.06. babajči (Ema)
rojstvo: 46 cm, 2300 g

1.mesec: 50 cm, 3350 g
2.mesec: 55 cm, 4400 g
3.mesec: pregled 12.09. 

user posted image
04.06. Nikical (Jaka) 
rojstvo: 4690 g, 55 cm
1.mesec: 5700 g, 60 cm
2.mesec: 6700 g, 64 cm
3. mesec: 7490 g, 67 cm, OG 43 cm 

user posted image
04.06. ~NINA~ (Maks) 
rojstvo:

user posted image  
05.06. Drnula (Neca)                           
rojstvo: 48 cm, 2980 g
1.mesec: 54 cm, 4360 g
2.mesec: 60 cm, 5870 g
3.mesec: 60 cm, 6260 g
4.mesec: pregled 17.10.    

user posted image
06.06. Valentina76 (Jaša) 
rojstvo:

user posted image
06.06. Megi20 (Matija)
rojstvo:

user posted image
07.06. Pika79 (Naja)
rojstvo:

user posted image
07.06. Januska82 (Nik)
rojstvo:

user posted image
08.06. Jasy (Tija)
rojstvo: 49 cm, 2560 g
1.mesec: 50 cm, 3370 g
2.mesec: 54 cm, 4650 g
3.mesec: pregled 11.09.

user posted image
09.06. Melaverde (Val)
rojstvo:

user posted image
10.06. *Ana* (Svit)
rojstvo: 54 cm, 3960 g
1.mesec: 56 cm, 4750 g
2.mesec: 59 cm, 5840 g
3.mesec: pregled 27.09.  

user posted image
10.06. durosh (Nikolaja)
rojstvo: 53 cm, 3850 g, OG 36 cm
1.mesec: 54,5 cm, 4700 g
2.mesec: 60,5 cm, 6200 g
3.mesec: pregled 13.09.

user posted image
11.06. ŠpelaP (Sara)
rojstvo: 50 cm, 3680 g, OG 35 cm 
1.mesec: 52 cm, 4300 g, OG 36,5 cm
2.mesec: 59 cm, 5100 g, OG 39 cm

user posted image
11.06. Zrak (Enei) 
rojstvo: 51 cm, 3060 g
1.mesec: 54 cm, 3560 g
2.mesec: 58,5 cm, 5135 g

user posted image
13.06. Janapan (Anika)
rojstvo:

user posted image
16.06. Zlata ribica (Nana) 
rojstvo:

user posted image
17.06. Lunca2 (Ažbe)
rojstvo:

user posted image
22.06. lidijad (Ajda)
rojstvo: 

user posted image  
22.06. Petraa (Tim)
rojstvo: 3360 g, 49 cm
3 tedne: 4440 g, 56 cm
2.mesec: 5660g, 60 cm 

user posted image
23.06. KT (Alina)
rojstvo: 53 cm, 3700g 
2.mesec: 60 cm, 5200g,
3.mesec: pregled 25.09.

user posted image
24.06. neja24062007 (Neja)
rojstvo: 46 cm, 2810 g 
1.mesec: 49,5 cm, 3330 g,

user posted image
26.06. NRMM (Maša)
rojstvo:

user posted image
02.07. Mentos (Hana)
rojstvo:

user posted image
06.07. Ronja (Ronja) 
rojstvo:  

Evo naši cukrčki - nove podatke na moj ZS ali na forum tako, da ja katerega user posted image  ne izpustimo oz prezremo nove podatke.

Če katere ni na seznamu naj se oglasi!

Pozdravček,
KT

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 552
10.9.2007 8:58:33   
FLASK_A
KT, čudovit seznamček! Kako lepo je videti, ko se dopolnjuje! Res lepo od tebe, da ga urejaš... Če boš rabila kdaj nadomeščanje, kar reci!user posted image

KATI, ojejejejej! Samo da ste vredu! Uf, nesreča pa res ne počiva. Čuvajte se na cesti za domov! Pa pridi na srečanje, daj, me prav zanima, kakšna lepotička je Kajauser posted image

Nove junijke- DOBRODOŠLE!! Upam, da vam bo med nami fajnuser posted image user posted image user posted image  Sej smo fletne mamice aneuser posted image user posted image

Vsem vam bi poslala en lep topel pozdravček, objemček user posted image  in seveda cmočka od Jake! Grem delat za fax- sej se mi res ne da, ampak moram dons k profesorju tko da je treba.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 553
10.9.2007 12:59:06   
Kati81
Ojla s Kajo se javljava in va danes ze malo zapravljale, same lepe stvri imajo, i kar vse pokupilaa, , p to ne gre, si mora tudi mami ka privoscit. Kaja je ze vceraj in danes full kakala ja 4x prej je ponavadi 1-2x na dan, Upam da je vse ok, se vedno je full vesela in ceblja tko damislim da kaj hujsega ni.

Prideva na srecanje upam, ker imava ravno ob 11 cepljenje, se vracamo ta cetrtek tko da bomo do 20 ze doma.

LP K&K

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 554
10.9.2007 21:43:09   
mentos
evo mene, naša punčka že sladko spi, lepo skopana, tako da upamo da bo do 07. ure zjutraj tišina. Moram vam povedat, da vas vsak dan berem, a kar nimam poguma, da bi vam kaj napisala. Se moram kar v roke vzeti in kaj napisati. Seznamček je super, user posted image  tako da vam povem naše mere od naše punčke Hane:
ob rojstvu :3250g velikost 50 cm
1,5 meseca :4400g velikost 56 cm
naslednji pregled šele 03.10.07.

Evo, zdaj grem pa še spat, da se malo odpočijem, saj mi naša punčara pobere vso energijo. Je tako živahna, samo igrala se bi in smejala, a ja, pa rokice imela v ustih, včasih tudi slinček ali rokavček. Uf celi smo mokri, ker se tako slini.

Mirno noč, pa eno bovho za pomoč.user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 555
10.9.2007 21:59:54   
ŠpelaP
nogica - jaz ti bom glavo odšraufala! user posted image Sem brala tvoj nasvet glede Bandidosa! Sem si kupila Bandidos light - za foro, da bi videla, če bom imela kaj več mleka! Sem spila samo en deci, pa se mi je motilo kot user posted image ! Sploh nisem več navajena niti deci alkona! Ej, ko pomislim na študentska leta in žurke v študentu. Smo imeli pravo pivsko kondicijo. Zdaj sem pa ko en politi cucek že ob enem požirku!

Jaz sploh ne vem več, kaj naj naredim z našo Saro. Zdaj se je pa že sama začela v stolčku dvigovati iz polsedečega položaja. Se mi tako smili, ko vidim, kako rada bi sedela.

KT - saj za kakanje je dober tudi ati. Sara je včeraj najprej pokakala dedija, potem pa še atija. user posted image

Punce, a ste videle, koliko naših pikic ima posvetovalnico v sredo - 12.9.!? Naslednji naval pa je 25.9.!

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 556
10.9.2007 22:44:39   
NRMM
Sam tolko,da se javim z podatki:

rojstvo: 4260g,54cm
1 mesec:5220g,57cm
2,5 meseca:7200g,61cm (zredna posvetovalnica zaradi cepljenja proti rotavirusu)
3,5 meseci posvetovalnica:12.10.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 557
10.9.2007 22:46:47   
Drnula
Pozdravljna Petraa! Vedno je fajn slišat še kako novo punco !

Pri nas je zdajle tudi tak prijeten mir. Jaz sem bolj večeren tip in v takem času prav uživam in imam energijo za karkoli.

Neja -  viseče igračke so zakon user posted image user posted image Neca tudi  uživa ob njih in so stalno na sporedu, kjerkoli kadarkoli. Imamo igralno podlogo kamor jo poležim in z navdušenjem opazuje, krega, prijema, k sebi vleče viseče igračke. Tako se zna zamotiti za precej dolgo časa. Pa zraven ves čas nekaj blebeče, kriči in se napenja. In tudi v autu v lupinci sem ji eno obesila in vam povem da je bila to odlična poteza, ker se tolk rada ukvarja z njo. Tako, da jaz tudi priporočam viseče igračke.

Pri nas je pestro bolj zaradi gradnje hiške, Neca je čist pridna. Vsak dan je bolj intenzivno in oktober ter november bo noro - če bo le vreme. Jutri zalivamo plato - spet če bo vreme, potem pa konec mesca pride leseni del ... in vsa ostala dela sproti. Ma kljub vsemu moram reči, da mi je vse skupaj kljub vsemu kar razburljivo in se počutim prav dobro. Mislim, da gredo vse zasluge za to Neci user posted image

Ma kolk hitro leti čas. In kolk se tele naše žverce hitro razvijajo. Danes je bila v vozičku tako živahna in glasna... obrnila se je kar po diagonali user posted image user posted image Je eno juto pogruntala delat brrrrrr in zdaj je to zakon. Menda od vseh teh bagrov in mešalcev user posted image user posted image user posted image Pa na bok se obračat je tud lušno ratalo. Jo je treba že mal bolj pazit.

A tudi ve opažate, da vaše user posted image moti če ostanejo sami v prostoru. Neca začne naglas kričati in negodovati samo če za hip ostane sama, ko npr skočim kaj iskat v drugo sobo. Saj dosti ni sama, ker imamo poleg kopalnice samo še eno sobo user posted image

Slinasti pa pri nas še nismo. Zgleda da se zobki še ne bližajo.

Kati - no, dobro ste jo odnesli. Je luštno takole potovati, a ne?!! Pa srečno pot nazaj !

Joj Nikical in druge študentke -jaz vam prav čisto čisto popolnoma nič ne zavidam. Zdaj se mi pa res ne bi dalo za knjige. Zanimivo, v službi (mislim pred nosečnostjo) sem zelo pogrešala faks, sem si ful želela še študirat naprej ... nekako manjkalo mi je, da ne pridobivam novega znanja in verjetno tudi zaradi straha, da postaneš zakalupiran v mali svet svoje službe in zgubiš širšo perspektivo, na druga področja in teme. No, zdaj bi se težko umirila in študirala ker bi bila toliko raje z malo miško. user posted image Tako ko gradimo in imam kup opravkov je čisto drugo, ker jo imam lahko skozi ob sebiuser posted image

Lepo spite.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 558
11.9.2007 12:16:13   
babajči
Helou punce...

Jaz sem danes tako vesela! Končno smo se uspeli dogovoriti okoli hiše in včeraj sva jo kupila!!! Selimo se že od jutri dalje, ker je že vse poštimano noter. Samo Emino sobico moramo še zrihtat, ampak to še lahko počaka kakšen mesec, saj bo itak v spalnici zaenkrat še spala. Tako se veselim...lokacija je zelo mirna in napol v gozdu, hkrati pa 15 min peš do centra NM. Zdaj smo skoraj v centru in je takšen hrup, da je groza...Tam bo pa mir, pa zeleno...KOmaj čakam, da bova z Emo lahko posedale spredaj pred hišo na terasi... Smo pa za 16 let pečeni in kuhani z odplačevanjem...Pa bomo že...jaz sem v službi, moj user posted image tudi, pa še popldan neki dela, tako da bo šlo skozi....

Emi sem uspela zminimalizirat temenca...so bila ful huda, prav rumene zaplate je imela in z oljem se sploh niso hotele zmehčat. Pa sem ji kupila tisti šampon od Mustele po nasvetu in je šla večina stran, zdaj pa še s kremico stelaker od mustele mažemo in zjutraj s tem šamponom umijem, pa je fino. Ima še samo malo,pa še to izgleda tako nežno...

Tudi mi že veselo opazujemo in se poskušamo dotaknit visečih igračk...kako je luštna...pa tako rada zaspi v ležalniku s temi igračami...srček mali.

Jutri imamo cepljenje...revica...upam, da ne bo preveč jokala.

Zdajle je pa sonček pokukal in greva na sprehod...

Lepo bodite...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 559
11.9.2007 12:42:33   
ŠpelaP
Ojla!
Se vidi, da naši malčki spijo opoldansko spanje, nas je kar nekaj tu gor! user posted image
Danes sem Sari prvič dala kapljico Oleovit D3. Bomo videli, kaka bo reakcija. Je bil hec, ko sem ji jo dala. Se je nekaj že bunila, ker sem jo, očitno po njenem, že predolgo previjala. Pa sem ji kar takrat vmes dala kapljico in je mala zaprla usta in utihnila. Prav cmoknila je! user posted image
Drugače bo pa nam kmalu ušla! Kar sedeti hoče. Danes ji v stolčku že ni bil več dovolj najvišji naslon (sem ga ji v poskus naredila, da bi videla, če ji je vsaj to dovolj user posted image ). Še s tistega se je dvigovala v popoln sedeči položaj. čeprav tudi s polsedečaega prav lepo doseže igračke.
Jao jao jao, kaj bom jaz z mojimi otroki. user posted image Tavečji se kar vleže, kjer se mu zazdi (igrišče, pločnik...), tamala bi pa kar sedela, ko bi morala še napol ajčkati.

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 560
11.9.2007 14:27:44   
babajči
Špela, a so tele Oleovit kapljice vsaj kaj manj grenke? Kolk pa stanejo? Moram očeta poslat po njih v Lipnico...D3 od Plive jo prav matrajo...pa tako se kremži, ko ji jih dam...saj ni čudno,prav ogabne so...

LP

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 561
11.9.2007 14:56:30   
ŠpelaP
babajči- sploh ne vem, koliko so stale, ker jih je kupila moja mamca in zanje ni želela denarja, pa mi tudi ni povedala, koliko stanejo. So pa oljne in brez nekega izrazitega okusa.

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 562
11.9.2007 19:36:36   
Kati81
Nasa Kaja je vceraj 10.9. dobila svoj prvi zobek in to kocnik, jo ni nic matralo ampak mami malo pogleda in kaj vidi belo pikico, potem pa se poslata s prstkom in glej ga vragca  zobek je tu. 

Jutri se vracamo v Slovenijo verjetno pa bomo doma sele v cetrtek, ker bomo sli popoldan od tu.

Kaja full uziva malcek sva tudi zapravljale, veliko za Kajo malo za mamico, oci si je pa kupil samo hlace. Kaja je tudi dobila dve novi posteljnini, jogi rjuhice, lucko,... Vec porocam na srecanju.

LP K&K

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 563
11.9.2007 21:01:09   
lidijad
Zdravo,
končno sem si tudi jaz vzela 5 minut za klepet.
Vidim, da ste se razpisale odkar sem nazadnje pisala in brala. Ajda je pridna, raste in je (je pravi mali požerušček). Je že prava babnca (po teži in po velikosti), drugi teden imamo 3 mesece. Joj, kolk čas beži...

KT zelo dober seznam (dobre slikice), še jaz javljam podatke:
rojstvo: 3420g,53cm
1. posvetovalnica:  3900g,55cm
2. posvetovalnica:03.10. (posvetovalnica, 1. redno cepljenje)

Kati81 že prvi zobek? A je Kaja dobila vročino?Je bila sitna?

neja24062007 - že nekaj časa nazaj si napisala ali imajo naši  problemčke s prdanjem. Tudi pri nas je včasih problem (tudi jaz ji dodajam adaptirano mleko), vendar jo malo počrviči in prdne, je potem veliko bolje, pa tudi telovadba pomaga. Vendar ni samo po adaptiranem mleko, tudi po mojem mleku je isto. Ponoči tudi noče podreti kupčke in potem zjutraj se komaj reva naprdka.

Ali že imet vzglavje v vozičkih dvignjen? Kolikokrat se vaši user posted image zbudijo ponoči za hranjeneje?
Naš se 2x do 3x.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 564
11.9.2007 22:56:46   
Palčica*
Ojla punce,

Čist na brzino,da Vas pozdravim.
Jest sem tud danes spet zapravljala. smo šli po H&M po žabice,kapico in pižamo,pa je Aljaž "nujno" potreboval še nekaj stvari,ki so bile noro všeč mamici.
Ma še kdo naj reče,da so cunje narejene za otročke. Pa kaj še-za starše jih delajo !

Tudi mi imamo zjutraj ceplenje,že ob 7.30 smo naročeni in res upam,da bomo tokrat prej na vrsti kot zadnjič ko smo čakali 3 ure.Noro.Še bolj noro pa je bilo,ko je pediatrinja želela poslušat srček,pa nič ni slišala,ker se je Aljaž noro drl.In vsa začudena se je spraševala kaj mu je. Hmm,le kaj-najbrž je želel še kakšno uro čakat...

Tko,tudi jaz se prestavljam v spalnico,zjutraj moram vstat vsaj ob 6. Me prav zanima kako bo Aljaž odreagiral,glede na to da zjutraj spi do 8 ali 9.

Bomo že.
Nočko.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 565
11.9.2007 22:59:36   
Palčica*
Babajči user posted image user posted image user posted image  za hiško. Čimhitrejšo in lepšo selitev ter urejenaje novega doma.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 566
12.9.2007 12:57:07   
*ANA*
Ojla punce še z naše strani

Babajči super za hiško user posted image user posted image user posted image

Kati samo da ste v redu user posted image ,pa varno pot domov.user posted image user posted image user posted image za zobek

Petraa dobrodošla user posted image user posted image user posted image

ŠpelaP mi smo se user posted image driske končno znebili, prehlajeni pa smo le še za vzorec.

Mi smo bili pa v nabavi cunjic v Italiji. Dobili smo lep kompletek za krst za našega Svita, pa še lepo krilce za našo princesko Pio( ki pa je beri zelo nerodna).
Smo bili na sprehodu, gleda kravce, in se spotakne ob rob asfaltauser posted image , pade na tla in ko je že na tleh pade še glava user posted image , tako da ma lepo buškico na čelu.
Ja ni kaj pri nas nesreča nikoli ne počiva user posted image .
Palčica res te cunjice delajo za nas mamice ne pa za dojenčke- jaz sploh ne morem mimo njih ko pa so tolk cortkaneuser posted image , potem pa kupim ah kaj čmo.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 567
12.9.2007 15:28:54   
Ketrin
Zdravo junijke!!!!

Najprej vsem ene lepe, lepe čestitke!!! Sem tok vesela, ko vidim da ste vse povile svoje user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, če se me katera še spomni....Lani oktobra sem bila tudi jaz med vami....pa je potem novembra splavalo!!!

Skratka sem celo leto mislala na vas, zdaj pa se vam oglašam, da povem, da sem spet user posted image .... In tokrat "že" 9t/2d. Upam, da bo šlo tokrat vse kot po maslu....in bomo aprila zibali!!!user posted image user posted image user posted image

Še enkrat vsem mamicam in očitom čestitke..... Poljubčkajte vaše malčke in pazite nase....

Papa, Ketrin

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 568
12.9.2007 15:30:58   
KT
user posted image Ketrin user posted image  seveda bo šlo vse tko kot mora - pa eno velikouser posted image za velik sreče. Zdaj bomo pa me mislile nate - pa glej, da sporočiš, ko bo srečen dogodekuser posted image

DRŽIMO PESTI!    

< Sporočilo je popravil KT -- 12.9.2007 15:31:06 >

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 569
12.9.2007 16:57:14   
Drnula
babajči - bravo, čestitam za hiškouser posted image . Uh, tole bo super zdaj malo urejat.... če je le še kaj soldo ostalo. Mi smo pa danes zalili plato : ))) Ste kupili čisto novo hiško?

Ketrin čestitke tudi tebi. Želim ti lepo in srečno nosečnost.user posted image

Hm user posted image jaz pa sploh nisem navdušena nad kupovanjem oblekic. Sem že parkrat šla iz trgovine pazna, ker mi ni nič kaj preveč všeč. Tako kot ko kupujem zase user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 570
12.9.2007 17:45:40   
babajči
Ketrin, BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako lepo... Držim pesti in ti želim vse najlepše...

Drnula, kupili smo hišo, staro 20 let, vendar obnovljeno in zelo dobro vzdrževano, tudi zelo kvalitetno grajeno. Kupili pa smo jo od staršev od mojega user posted image  in njegov oče je gradbenik, tako da vemo, kako pa kaj je noter in da je res kvalitetno narejeno...zasnova je medetažna. Noter je pa nova kuhinja, novi parketi, nova spalnica, novejša dnevna soba, talno gretje, na novo narejeno stopnišče in vsa ostala oprema. Na novo bomo opremljali Emino sobo, kabinet, kjer bo kompjuter in sobo za goste. Čez nekaj časa bomo še dvignili podstrešje in eventuelno naredili stanovanje, če bo Ema hotela z nami živet, ko bo večja. Je pa v hiši poleg kuhinje, dnevne sobe, kopalnice, wc-ja, sobe za goste, kabineta, spalnice in otroške sobe še utility, še ena soba na podstrešju, ogromna ''pinkponk'' soba (ker je včasih moj imel noter mizo za pinkponk), garaža, shramba, kurilnica in še garsonjera, ki jo oddajamo. Skratka ogromno in prav strah me je, ko pomislim na čiščenje...brrrr...
Kupila sva jo po malo nižji ceni in nisva dvignila kredita na banki, ampak plačujeva direkt njegovim tastarim brez obresti. Kar je super...ampak še vedno mi marsikdo reče, da kako pa to, da sva jo morala kupiti? Da bi pa jo njegovi starši že lahko dali svojemu prvorojencu...že že, ampak tukaj so 3 bratje in moj user posted image  noče, da bi mu kateri od bratov kdaj kaj očital. In tako je tudi prav. A ne?

Mi smo danes bili cepljeni...Ema je jokala,ampak ne od pikeca, pač pa zaradi tega, ker je morala ležat...user posted image  Hecka mala...

Težka je 5680g, dolga 59cm, obseg glave pa je 38,5cm. Zdravnica pravi, da je drobna, a zdrava in trdoživa in močna...tako, da smo zadovoljni.  No, ko pa sem prišla iz ZD do avta, pa me čaka na avtu rdeče darilce...dobila sem kazen za nepravilno parkiraje 84 eurov!!!! Park plac pred ZD je nabito poln, parkirala pa sem zraven parkirišča, kjer sem zmeraj parkirala, če ni bilo prostora...danes pa dobim presenečenje... Pismo rosno, sem bila jezna...ampak kaj čem? bom pač plačala v 8 dneh in bo 1/2 manj...

A so vaši malčki tudi bili sitni po cepljenju? Moja Ema že celo popoldne tečnari... revica.

Tako dame, naš sonček se že spet oglaša...lepo bodite...

Pa-pa

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 571
12.9.2007 18:28:44   
KT
JUNIJKE 2007
user posted image

user posted image  
04.03. Pinokio (Pia)
rojstvo:  

user posted image

24.04. Jacqueline (Cal Julien)
rojstvo:

user posted image     
08.05. Liona (Svit) 
rojstvo: 

user posted image                         user posted image
16.05. Andreja75 (Maj in Gal)
Maj                                              Gal
rojstvo: 46 cm, 2220 g                46 cm, 2200 g
1.mesec: 51 cm, 3340 g              48 cm, 2980 g
2.mese: 53cm, 5190 g                 52 cm, 4720 g
3.mesec: 60 cm, 6950 g              60 cm, 6440 g          

user posted image  
17.05. Kati81 (Kaja Tana)
rojstvo: 47 cm, 2720 g
1.mesec: 50 cm, 3380 g
2.mesec: 52 cm, 4380 g
3.mesec: 56 cm, 5300 g
4.mesec: pregled 20.09.  

user posted image  

25.05. dorina (Leon)
rojstvo: 

user posted image

28.05. sreckanosecka (Lan)
rojstvo:

user posted image   

29.05. Luckabucka (Luka) 
rojstvo:

user posted image

29.05. Duhica (Tobija)
rojstvo: 

user posted image

30.05. Palčica (Aljaž)
rojstvo: 50 cm, 3280 g

1.mesec: 53 cm, 3800 g
2.mesec: 63 cm, 4700 g
3.mersec: pregled 12.09. 

user posted image

31.05 nogica (Tara)  
rojstvo: 51cm, 3620g   
1.mesec: 55 cm, 4900g
2.mesec: 58,5 cm, 5400g
3.mesec: 60 cm, 6000 g, OG 39,5 cm

Cepljenje: 18.09.   

user posted image

02.06. N & B (Jaka)
rojstvo: 51 cm, 3200 g

1.mesec: 56 cm, 4300 g 
2.mesec: 60 cm, 5700 g,
3.mesec: 64 cm, 6400 g  

user posted image
02.06. Bibyka (Jan)
rojstvo: 48 cm, 2880 g, OG 33 cm

1.mesec: 53 cm, 4270 g, OG 35 cm
2.mesec: 56 cm, 5470 g, OG 38 cm
3.mesec: 61 cm, 6390 g, OG 39,5 cm

user posted image   

03.06. babajči (Ema)
rojstvo: 46 cm, 2300 g

1.mesec: 50 cm, 3350 g
2.mesec: 55 cm, 4400 g
3.mesec: 59 cm, 5680 g, OG 38,5 cm

user posted image
04.06. Nikical (Jaka) 
rojstvo: 4690 g, 55 cm
1.mesec: 5700 g, 60 cm
2.mesec: 6700 g, 64 cm
3. mesec: 7490 g, 67 cm, OG 43 cm 

user posted image
04.06. ~NINA~ (Maks) 
rojstvo:

user posted image  
05.06. Drnula (Neca)                           
rojstvo: 48 cm, 2980 g
1.mesec: 54 cm, 4360 g
2.mesec: 60 cm, 5870 g
3.mesec: 60 cm, 6260 g
4.mesec: pregled 17.10.    

user posted image
06.06. Valentina76 (Jaša) 
rojstvo:

user posted image
06.06. Megi20 (Matija)
rojstvo:

user posted image
07.06. Pika79 (Naja)
rojstvo:

user posted image
07.06. Januska82 (Nik)
rojstvo:

user posted image
08.06. Jasy (Tija)
rojstvo: 49 cm, 2560 g
1.mesec: 50 cm, 3370 g
2.mesec: 54 cm, 4650 g

user posted image
09.06. Melaverde (Val)
rojstvo:

user posted image
10.06. *Ana* (Svit)
rojstvo: 54 cm, 3960 g
1.mesec: 56 cm, 4750 g
2.mesec: 59 cm, 5840 g
3.mesec: pregled 27.09.  

user posted image
10.06. durosh (Nikolaja)
rojstvo: 53 cm, 3850 g, OG 36 cm
1.mesec: 54,5 cm, 4700 g
2.mesec: 60,5 cm, 6200 g
3.mesec: pregled 13.09.

user posted image
11.06. ŠpelaP (Sara)
rojstvo: 50 cm, 3680 g, OG 35 cm 
1.mesec: 52 cm, 4300 g, OG 36,5 cm
2.mesec: 59 cm, 5100 g, OG 39 cm

user posted image
11.06. Zrak (Enei) 
rojstvo: 51 cm, 3060 g
1.mesec: 54 cm, 3560 g
2.mesec: 58,5 cm, 5135 g

user posted image
13.06. Janapan (Anika)
rojstvo:

user posted image
16.06. Zlata ribica (Nana) 
rojstvo:

user posted image
17.06. Lunca2 (Ažbe)
rojstvo:

user posted image
22.06. lidijad (Ajda)
rojstvo: 53 cm, 3420 g
1.mesec: 55 cm, 3900 g
3.mesec: pregled 03.10. (posvetovalnica & 1.redno cepljenje)  

user posted image  
22.06. Petraa (Tim)
rojstvo: 3360 g, 49 cm
3 tedne: 4440 g, 56 cm
2.mesec: 5660g, 60 cm 

user posted image
23.06. KT (Alina)
rojstvo: 53 cm, 3700g 
2.mesec: 60 cm, 5200g,

user posted image
24.06. neja24062007 (Neja)
rojstvo: 46 cm, 2810 g 
1.mesec: 49,5 cm, 3330 g,

user posted image
26.06. NRMM (Maša)
rojstvo: 54 cm, 4260 g
1.mesec: 57 cm, 5220 g
2,5 meseca: 61 cm, 7200 g
3,5 meseci: pregled 12.10. 

user posted image
02.07. Mentos (Hana)
rojstvo: 50 cm, 3250 g
1,5 mesec: 56 cm, 4400 g
naslednji pregled: 03.10.2007  

user posted image
06.07. Ronja (Ronja) 
rojstvo:  

Evo naši cukrčki - nove podatke na moj ZS ali na forum tako, da ja katerega user posted image  ne izpustimo oz prezremo nove podatke.

Če katere ni na seznamu naj se oglasi!

Pozdravček,
KT

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 572
12.9.2007 18:52:57   
KT
babajči user posted image user posted image user posted image  za hiško. Nič ti ne poslušaj drugih ljudi, ki te sprašujejo zakaj sta plačala hiško - saj veš kako pravijo - čisti računi, najboljši prijatelji! Veliko užitkov pri opremljanju presotalih sob in sobic user posted image

Kati81 user posted image  - kaj, kdo, kje, koga? - ne morem verjet - zobek imate že? Čestitke - pa, da bo malo Kajo čim manj bolelo.

Drnula - pridni ste veš. Pa mala Tara, da ti takole pomaga nadzirat delavce user posted image  - da bo ja šlo vse po planih in da boste čim prej v svojem novem domu user posted image .

lidijad - večkrat se javi! Mi se ponoči ne budimo - zaspi tam okoli 22.00 - 23.00 - aja, pa saj to je že noč, ane? user posted image  - mi2 z mojim user posted image  sva bolj nočna tipa tako, da nama to super ustreza. Zbudimo pa se okoli 7.00. Vmes včasih kaj godrnjamo okoli 3.00 - 4.00 ampak, ko jo hočem dvignit (po vseh mukah, ko se privlečem do njene sobice user posted image ) - si že spet njeno pleničko čez glavo potegne in naprej drnjoha - user posted image  moj mali - ona že ve, da mami tud pod razno ne more trezno razmišljat ob tej uri. Zadnjič sem jo skušala pristavit okrog četrte ure ampak sem si pozabila moderček odpet - in pol po ene petih minutah začnem razmišljat zakaj nič ne vleče user posted image  in ko potem končno najdem za odpet - mala že naprej smrči user posted image .

neja kje pa imate pediatrinjo - sem vidla, da imamo na isti dan pregled?

Pozdravček in en velik user posted image od Aline

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 573
12.9.2007 22:24:00   
Anonimen
Oj
Samo hiter pozdrav, ker imam še metrsko kopico cunj za zlikat.
ta teden je nabasan in poln enih dogodkov.
Pečem za poroko, vlagam vse živo, kuham marmelade, pobiramo sadje, perem, likam, kuham... Med drugim sva s taščo spet nekaj razčistile in upam, da bo zdaj spet bolje - no upam da bo zdaj kaj dlje časa mir.
Vas samo na hitro berem, ko bo čas pa tudi kaj več napišem.
Naj povem le to, da mi ob vsem tem Tara kar malo nagaja, zato sem še živčna povrh vsega, ker ne morem toliko naredit čez dan in mi stavri ostajajo za zvečer ko gre spat, potem pa sem zjutraj kot da je šel vlak čez mene.
Zdaj pa likat user posted image

Nočko

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 574
12.9.2007 22:34:52   
ŠpelaP
babajči - super za hiško! Čimveč užitkov pri opremljanju!

Danes smo imeli s Saro zdravniški dan!user posted image Najprej je imela UZ kolkov. Kolki so 1A in tudi uradno (neuradno tako skoraj nismo) nam ni več treba povijati široko. Glede sedenja nam je zdravnica rekla, da če se želi dvigovati se naj kar, se tako nazaj usede, ko se utrudi. Ne sme se je pa forsirati k sedenju in tudi ne "tučkati" v ležeč položaj za vsako silo.
Potem smo pa še imeli posvetovalnico. Zdravnica je rekla, da Sara že kar trdno drži glavco, da lepo napreduje. Glede diete mi je rekla, da naj jo imam še naprej vsaj še 1,5 meseca in si naj zapisujem, če bom v tem času kdaj opazila kake spremembe (pikice po telesu, sluz v blatu, driska...). Čez kak mesec in pol pa naj bi že poskusila kako "prepovedano" živilo. Na naslednji posvetovalnici (čez dva meseca) se pa bomo dogovarjali kako dalje. Je pa rekla, da gre verjetno res še za okrevanje Sarinega črevesja po rota virusu in da je manj verjetno, da bi šlo za alergijo. Rota virus postrga resice s črevesja. Če je pa črevo še nezrelo, kot je bilo pri Sari, je pa učinek še toliko bolj opazen. Zato je okrevanje še toliko bolj dolgotrajno.
Sara je bila tudi cepljena. Ji je rekla zdravnica pred cepljenjem:"Ja, zdaj boš pa cepljena!" Pa se je Sara ne njene besede ful na glas zasmejala. In potem res med cepljenjem sploh ni spustila glasu, čisto pri miru je pasla kravce in čakala na injekcijo.

No, pa da ne boste mislile, da je s tem konec mojega "poročanja" z naše posvetovalnice. Zdaj pride šele zanimivi del. user posted image Seveda, mi ne bi bili mi, če se ne bi spet vse vtrelo okoli kakanja! user posted image Sara je v zadnjih dneh že kar lepo vzpostavila nek ritem kakanja, samo danes ga je pa nekaj pošteno sračkala (dobesedno in preneseno). Za uverturo današnjega dne ga je nakidala 5 minut pred odhodom k zdravniku. Sem si kar oddahnila. Sem si mislila, samo da je kakala doma in ne pri zdravniku. Aha, ja pa jade! Opravimo UZ in pridemo v posvetovalnico. Tik preden sva bili na vrsti, sem zopet slišala iz njenih hlač čmok pok prk!user posted image Jo z možem hitro previjava, ko je že prišla naju ven iskati sestra. Sva jo previla in šla v ordinacijo do sestre, da bi jo zmerila. In naša Sara ne bi bila Sara, če ne bi napolnila plenice, ko je bila že napol gola na mizi, še v ordinaciji. user posted image Je kar teklo iz nje! No, za popolni epilog je pa še mene in tla polulala v ordinaciji pri zdravnici.
Sva pa z možem ugotovavljala, da je tako močno verjetno kakala po kapljicah OleovitD3. Ker je kakec imel vonj po teh kapljicah. Sem se odločila, da ji bom za (ne)določen čas prenehala dajati te kapljice. Ker zgleda jih njeno črevesje še ne prenaša.

Sem pa danes naredila še eno dobro delo. Sem v posvetovalnico nesla eno vrečo različnih plenic za enkratno uporabo (nekaj je Sari premalih, nekaj jo pa tišči, ker ima ful močna stegna), da jih bodo sestre dale patronažni babici. Ona jih bo pa dala kaki mamici, ki jo trenutno obiskuje. Se mi zdi škoda, da bi plenice prišle v nič, če pa lahko še komu koristijo. Že pri Timu smo večkrat dali komu plenice, ki jih je Tim prerasel. Sploh potem, ko smo ga odvadili od plenic, doma smo pa imeli še cel paket.

oblačila za naše malčke -  tudi jaz pravim, da delajo cotke za mamice in ne za malčke. Jaz komaj čakam, da pridem do Avstrije, ker moram kupiti kar nekaj kosov oblačil za moja dva pikeca. Predvsem za pozno jesen in zimo.

Aja, še Sarine mere za seznam!
3. mesec: dolžina - 61cm
               telesna teža - 5700g
               obseg glave - 40cm
naslednji pregled + 2. cepljenje - 14.11.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?