|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 20:49:38
|
|
|
|
GoYa
|
Čer in hvala vsem za čestitke . Zalazoya, jaz mislim, da si tudi ti na dobri poti . Jaz imam tudi sem pa tja občutek, kot da bi M dobila. Ampak ti imaš po vrhu še boleče joške. Zna bit dober znak. No, še dva dni do sobote. Pa lih v soboto imam en seminar in me bo matralo, ker ne bom mogla prečekirat rezultata . Darmar, te čist razumem. Tudi pri meni je bila švohcana črtica in sem danes vseeno s strahom delala test, kaj pa če ni nič. Ne ga delat še takoj jutri. Počakaj raje do sobote ali nedelje. Špikanje spodaj pa je čisto normalno, ker se maternica razteza. Zakaj mene ne špika, sem zadnjič razložila (po teoriji od mojga moža). Ja, MIŠEK13, sej midva bi rada imela 3 otroke, samo raje vidim še 2x po enega, kot dvojčka. Me tako skrbi, ker pri nosečnosti z dvojčki bi se še 1000x bolj sekirala, ali bo vse ok. Sem slišala nekaj žalostnih zgodb in pol me je strah. Drugače hiša bo res velika, tudi za 4 ali več bi bla. No, fortun, nič več sama ne zasedaš prestola. Ga boš morala začet deliti z ostalimi . Kako pa kaj počutje? Ti je že kaj slabo? Moj me non stop sprašuje. A ti je že kaj slabo? A te bolijo joške? A ti že rastejo joške? Psihič . Glede spremljanja nosečnosti. Ene dva UZ boš dala skozi pri Rešu, potem greš pa k svojem G, ki bo dalje vodil zadevo. Pija76, dobrodošla in želim ti uspešen postopek. Pikovit, baje se bolje vidi na UZ, če je mehur poln. Jaz nisem tam več zdržala in sem ga šla vmes še mal na pol spraznit. Ja, vseeno bolje tako, kot da mi spušča gor na mizi. Amelia, jaz sem v bistvu pri svojem G (dr. Merlo), ki pa je kompanjnon od dr. Reša. In to je bil moj 4. ICSI oz. 1. ICSI pri delanju drugega . S.D., zakaj pri dveh ni možnosti za EA? Ojoj, pol še bolj ne bi rada dveh hkrati . Ker EA je res zakon. Ma, če pa bo, bomo tudi to dali skoz, a ne. Aja, UZ mam 27.9.
|
|
|