Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 12:06:45
|
|
|
|
bojana4
|
Hvala za odgovore. Čestitke goya in darmar. Bojana
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 12:36:55
|
|
|
|
darmar
|
oj, punce, dejte zame še mal počakat. moj mi je reku, ko sem mu test pomolila pred nos, da bo zanj rezultat znan šele v nedeljo. taki so moški, me bi se pa rade veselile čim prej. Če je res bom ful vesela. Tega veselja 100% zdej še ne čutim, ker je bila 2. črtica res švohcana. Upam pa da je res Amelija ja jest sem pri Rešu in to prvič, če mi uspe je to ful dobra novica za vse Reševke, saj bo m že tretja njegova srečka ! Zalazoya držimo pesti, poročaj. Pa še to na cajte me špika tam spodaj, kako pa vas Fortun, GoYa in Zalazoya. Pošiljam zvrhan koš poljubčkov vsem čudovitim dekletom foruma.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 13:41:55
|
|
|
|
Pija76
|
zdravo punce, sem se odločila da se vam kar pridružim pri vaših klepetih. Sem v IVF postopku v LJ, drugič. Sedaj imam dolgega, prvi je bil kratek postopek. Tole špikanje mislim da se mi čedalje bolj dopade, v prvem se nisem niti sama špikala. Vsi teli špiki zdaj so pa kar mal preveč za nekoga obremenjevat. Lep dan še naprej vam želim.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 14:23:32
|
|
|
|
pikovit
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Braaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvoooooooooooooooo Goya in Darmar JST SM TOLK VESELA!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 14:31:08
|
|
|
|
pikovit
|
Punce zakaj moram v nedeljo pridit na et z polnim mehurjem?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 14:35:15
|
|
|
|
macka27
|
PIKOVIT, nevem, sem pozabila... Sicer meni Reško ni nič rekel da naj pridem z polnim mehurjem , sem pa prebrala na listu ki sem ga dobila ob punkciji.. Za info. jest sem šla z polnim mehurjem..
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 14:51:36
|
|
|
|
Amelia
|
Pija76 dobrodošla, jaz grem tud konec oktobra v drugi postopek, držim pesti, da ti bo uspelo!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 15:38:19
|
|
|
|
macka27
|
UUU AMELIA pol se bova pa pri Reškotu srečali Držim pesti, da bomo zagledale , evo pa še za srečo
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 15:46:59
|
|
|
|
fortun
|
darmar - mene full špika spodaj... ne vem točno kako naj opišem - najbolj se mi zdi podobno temu, kot da bi me od znotraj nekdo ščipal... sem se že spraševala, kaj naj bi to pomenilo... pa če ne bo huje, bom počakala na prvi UZ, in tam omenila Rešu... mam pa eno vprašanje: kako zdaj zgleda tale nosečnost - oz glede G - a se zdaj celo nosečnost hodi k Rešu in vse preglede in ostalo opravlja on, ali je treba iti k svoji G in ona prevzame vse naprej????? pikovit - poln mehur je baje potreben zato, da pride čimglobje notr, in da najde lepo mesto za tvojega - men se je tako lulat mudilo, da sem imela še 1 teden probleme in se nisem mogla do konca polulat, ko sem bila na WC - ampak je bilo vredno
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 15:53:16
|
|
|
|
cukica
|
GOYA , DARMAR.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 15:56:26
|
|
|
|
tosja
|
GoYa in darmar
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 16:01:40
|
|
|
|
Amelia
|
Macka27, jaz tud tebi želim, da ti uspe, se bova skupaj spodbujali in si krajšali čas!!! pa še za srečo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 16:06:29
|
|
|
|
pikovit
|
Fortun kako pa zgleda z polnim mehurjem ko ti dreza notr?A si šla potem takoj lulat al kaj Ni mi čist jasn tole?A mi lahko mal več opišeš?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 16:08:54
|
|
|
|
cati
|
Bravo novi Iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 16:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikovit mehur mora bit poln, da lažje pride v maternico. meni sestra zraven naredi zunanji UZ, ap se ful lepo vidi, da poln mehur pritisne na neki, ne vem kaj in potem ima G ravno pot do tja, ko hoče vstavit zarodke. če mehur ni poln, je ta pot lahko malo zavita in potem ET boli, ap še baje ni dober, da se ti z unim katetrom v katerem ima zarodke kaj preveč dotika stene. Tak da lepo napolni mehur, pa ne preveč, ker če je preveč poln tudi ni dobro, ker potem preveč pritiska dol. Mene so v takem primeru poslali, da sme odtočila nekaj kapljic, Reš tega ne naredi, ker se mu mudi. Po ET pa lahko greš komot lulat, ap polulaj se do konca, ker če ne, lahko še stakneš vnetje mehurja, oz imaš potem še kak dan ali 2 probleme z uriniranjem. aja pa Et je neboleč in si še ves v nebesih, tak da te poln mehur kaj preveč ne moti , sma res napolni g atolk, da čutiš da te malo tišči, če ne moreš držat, je že preveč poln
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 16:21:21
|
|
|
|
pikovit
|
Mišek vedno se pojaviš ko kaj najbolj rabim.Si kot dobra vila
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 16:26:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mišek vedno se pojaviš ko kaj najbolj rabim.Si kot dobra vila sam želje ti pa ne morem uresničit
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 16:29:05
|
|
|
|
pikovit
|
Že to je velik da te skrbi zame
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 16:37:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Piji nismo zaželili dobrodošlico, pija , kar pridruži se klepetu, ti bo prej čas minil in lažje boš preživela trenutke čakanja. želim ti, da se ti s tem postopkom konča ta trnovo pot in da zagledaš . Od tega špikanja se pa s časoma res navadiš oz že zasvojiš ni kaj težka je ta drogeraška
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 16:40:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Že to je velik da te skrbi zame saj tebe tudi zame . joj smo danes pocukrane , a je treba še koga objet, pocmokljat , bom danes fasala sladkorno , še od veselja 2 novih nosečk
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 16:52:22
|
|
|
|
pikovit
|
Sej je res na Pio smo čist pozabl.Pia dobrodošla med nami
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 17:21:13
|
|
|
|
kajatina
|
Goya in Darmar bravooooooo , čestitam vama in vama želim lepo nosečnost. Pija dobrodošla, tudi jaz sem med bolj novimi in sem tudi na kliniki v Lj. Kako daleč pa si v postopku?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 18:04:54
|
|
|
|
sayuri
|
KAj jaz to berem???? Goya in darmar Č E S T I T K E !!!!!!!!!!!!!! Uf, sta mi polepšali tale zamorjen dan (beri konferenca do zdaj). Sem tok vesela, da kar skačem tukile . Tole je sigurno spodbuda za vse punce, ki so ali bomo v postopku. Zdaj še zalazoyo čakamo , pa Skye Darmar, črtica je črtica, pa tud če je še ne vem kako švoh Fortun, ti se zdaj lahko kar k svojemu ginekologu naročiš. Pri Rešu boš imela samo tale UZ pri 6t in če je vse ok, te on lepo naprej preda k tvojemu ginekologu. Jaz sem sicer imela drugačno izkušnjo, ker pri 6t ni videl ploda. Zato me je še enkrat naročil. PA potem še enkrat in še enkrat. Sledila je abrazija Ampak jaz sem se naročila pri svojem g. in me je tud on pregledal v 8t. Pikovit, poln mehur naj bi bil zato, da se lepše vidi, kam vstavi zarodek. Pa še na ekranu lahko gledaš...jst sem prav vidla, kako sta lepo spolzela proti maternici Pija76 DOBRODOŠLA MED NAMI Se strinjam, da se špikanja hitro navadiš in da postane prav rutina Macka27 in Amelia, jaz tud računam na konec oktobra Pozdravček
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 18:11:55
|
|
|
|
macka27
|
PIJA76 , welcome SAYURI evo smo že 3, se bomo spodbujale, in na koncu vse zagledale . A si ti tudi pr dr.Rešu?
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.9.2007 18:33:07
|
|
|
|
sayuri
|
Ja macka, tudi jaz sem pri Rešu . Prvi teden v oktobru imam razgovor pri njemu. Sam ta rdečo enkrat konec oktobra pričakujem...zato računam, da bom takrat enkrat v postopku
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......