|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
13.9.2007 12:06:45   
bojana4
Hvala za odgovore.

Čestitke goya in darmar.

Bojana

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
13.9.2007 12:36:55   
darmar
oj, punce, dejte zame še mal počakat. moj mi je reku, ko sem mu test pomolila pred nos, da bo zanj rezultat znan šele v nedeljo. taki so moški, me bi se pa rade veselile čim prej. Če je res bom ful vesela. Tega veselja 100% zdej še ne čutim, ker je bila 2. črtica res švohcana. Upam pa da je res

Amelija ja jest sem pri Rešu in to prvič, če mi uspe je to ful dobra novica za vse Reševke, saj bo m že tretja njegova srečka user posted image !

Zalazoya držimo pesti, poročaj.

Pa še to na cajte me špika tam spodaj, kako pa vas Fortun, GoYa in Zalazoya.

Pošiljam zvrhan koš poljubčkov vsem čudovitim dekletom foruma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana4)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
13.9.2007 13:41:55   
Pija76
zdravo punce,
sem se odločila da se vam kar pridružim pri vaših klepetih. Sem v IVF postopku v LJ, drugič. Sedaj imam dolgega, prvi je bil kratek postopek. Tole špikanje mislim da se mi čedalje bolj dopade, v prvem se nisem niti sama špikala. Vsi teli špiki zdaj so pa kar mal preveč za nekoga obremenjevat.

Lep dan še naprej vam želim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
13.9.2007 14:23:32   
pikovit
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Braaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvoooooooooooooooo

Goya in Darmar
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JST SM TOLK VESELA!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
13.9.2007 14:31:08   
pikovit
Punce zakaj moram v nedeljo pridit na et z polnim mehurjem?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
13.9.2007 14:35:15   
macka27
PIKOVIT, nevem, sem pozabila...user posted image
Sicer meni Reško ni nič rekel da naj pridem z polnim mehurjemuser posted image , sem pa prebrala na listu ki sem ga dobila ob punkciji.. Za info. jest sem šla z polnim mehurjem..

Nushy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
13.9.2007 14:51:36   
Amelia
Pija76 dobrodošla, jaz grem tud konec oktobra v drugi postopek, držim pesti, da ti bo uspelo!!!user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
13.9.2007 15:38:19   
macka27
UUU AMELIA pol se bova pa pri Reškotu srečali

Držim pesti, da bomo zagledaleuser posted image user posted image , evo pa še za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
13.9.2007 15:46:59   
fortun
darmar - mene full špika spodaj... ne vem točno kako naj opišem - najbolj se mi zdi podobno temu, kot da bi me od znotraj nekdo ščipal... sem se že spraševala, kaj naj bi to pomenilo... pa če ne bo huje, bom počakala na prvi UZ, in tam omenila Rešu...

mam pa eno vprašanje: kako zdaj zgleda tale nosečnost - oz glede G - a se zdaj celo nosečnost hodi k Rešu in vse preglede in ostalo opravlja on, ali je treba iti k svoji G in ona prevzame vse naprej?????

pikovit - poln mehur je baje potreben zato, da pride čimglobje notr, in da najde lepo mesto za tvojega user posted image user posted image  - men se je tako lulat mudilo, da sem imela še 1 teden probleme in se nisem mogla do konca polulat, ko sem bila na WC - ampak je bilo vredno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
13.9.2007 15:53:16   
cukica
user posted image GOYA ,user posted image DARMAR.

(odgovor članu bojana4)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
13.9.2007 15:56:26   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  GoYa in darmar user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
13.9.2007 16:01:40   
Amelia
Macka27, jaz tud tebi želim, da ti uspe, se bova skupaj spodbujali in si krajšali čas!!!user posted image pa še za srečouser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
13.9.2007 16:06:29   
pikovit
Fortun kako pa zgleda z polnim mehurjem ko ti dreza notr?A si šla potem takoj lulat al kajuser posted image Ni mi čist jasn tole?A mi lahko mal več opišeš?

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
13.9.2007 16:08:54   
cati
Bravo novi user posted image user posted image user posted image user posted image
Iskrene čestitke

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
13.9.2007 16:14:33   
Anonimen
Pikovit mehur mora bit poln, da lažje pride v maternico. meni sestra zraven naredi zunanji UZ, ap se ful lepo vidi, da poln mehur pritisne na neki, ne vem kaj user posted image in potem ima G ravno pot do tja, ko hoče vstavit zarodke. če mehur ni poln, je ta pot lahko malo zavita in potem ET boli, ap še baje ni dober, da se ti z unim katetrom v katerem ima zarodke kaj preveč dotika stene. Tak da lepo napolni mehur, pa ne preveč, ker če je preveč poln tudi ni dobro, ker potem preveč pritiska dol. Mene so v takem primeru poslali, da sme odtočila nekaj kapljic, Reš tega ne naredi, ker se mu mudi. Po ET pa lahko greš komot lulat, ap polulaj se do konca, ker če ne, lahko še stakneš vnetje mehurja, oz imaš potem še kak dan ali 2 probleme z uriniranjem.

aja pa Et je neboleč in si še ves v nebesih, tak da te poln mehur kaj preveč ne motiuser posted image , sma res napolni g atolk, da čutiš da te malo tišči, če ne moreš držat, je že preveč poln

(odgovor članu cati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1490
13.9.2007 16:21:21   
pikovit
Mišek vedno se pojaviš ko kaj najbolj rabim.Si kot dobra vilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
13.9.2007 16:26:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mišek vedno se pojaviš ko kaj najbolj rabim.Si kot dobra vilauser posted image

sam  želje ti pa ne morem uresničituser posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1492
13.9.2007 16:29:05   
pikovit
Že to je velik da te skrbi zameuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
13.9.2007 16:37:26   
Anonimen
Piji nismo zaželili dobrodošlico, pija user posted image user posted image , kar pridruži se klepetu, ti bo prej čas minil in lažje boš preživela trenutke čakanja. želim ti, da se ti  s tem postopkom konča ta trnovo pot in da zagledaš user posted image user posted image . Od tega špikanja se pa s časoma res navadiš oz že zasvojišuser posted image user posted image ni kaj težka je ta drogeraškauser posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1494
13.9.2007 16:40:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Že to je velik da te skrbi zameuser posted image

saj tebe tudi zameuser posted image . joj smo danes pocukraneuser posted image , a je treba še koga objet, pocmokljatuser posted image user posted image user posted image , bom danes fasala sladkornouser posted image , še od veselja 2 novih nosečkuser posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
13.9.2007 16:52:22   
pikovit
Sej je res na Pio smo čist pozabl.Pia dobrodošla med namiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
13.9.2007 17:21:13   
kajatina
Goya in Darmar bravooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image , čestitam vama in vama želim lepo nosečnost.
Pija dobrodošla, tudi jaz sem med bolj novimi in sem tudi na kliniki v Lj. Kako daleč pa si v postopku?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
13.9.2007 18:04:54   
sayuri
KAj jaz to berem????
Goya in darmar  Č E S T I T K E !!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Uf, sta mi polepšali tale zamorjen dan (beri konferenca do zdaj). Sem tok vesela, da kar skačem tukile user posted image user posted image user posted image . Tole je sigurno spodbuda za vse punce, ki so ali bomo v postopku. Zdaj še zalazoyo čakamo , pa Skye user posted image user posted image user posted image  Darmar, črtica je črtica, pa tud če je še ne vem kako švoh user posted image

Fortun, ti se zdaj lahko kar k svojemu ginekologu naročiš. Pri Rešu boš imela samo tale UZ pri 6t in če je vse ok, te on lepo naprej preda k tvojemu ginekologu. Jaz sem sicer imela drugačno izkušnjo, ker pri 6t ni videl ploda. Zato me je še enkrat naročil. PA potem še enkrat in še enkrat. Sledila je abrazija user posted image  Ampak jaz sem se naročila pri svojem g. in me je tud on pregledal v 8t. user posted image
Pikovit, poln mehur naj bi bil zato, da se lepše vidi, kam vstavi zarodek. Pa še na ekranu lahko gledaš...jst sem prav vidla, kako sta lepo spolzela proti maternici user posted image
Pija76 DOBRODOŠLA MED NAMIuser posted image user posted image user posted image  Se strinjam, da se špikanja hitro navadiš in da postane prav rutina user posted image
Macka27 in Amelia, jaz tud računam na konec oktobra user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
13.9.2007 18:11:55   
macka27
PIJA76 , welcome user posted image user posted image

SAYURI evo smo že 3, se bomo spodbujale, in na koncu vse zagledale user posted image user posted image user posted image user posted image . A si ti tudi pr dr.Rešu?

Nushy

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
13.9.2007 18:33:07   
sayuri
user posted image Ja macka, tudi jaz sem pri Rešu user posted image . Prvi teden v oktobru imam razgovor pri njemu. Sam ta rdečo enkrat konec oktobra pričakujem...zato računam, da bom takrat enkrat v postopku user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......