|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
12.9.2007 20:04:15   
*bubi*
aja, naš kostanjev piknik je prestavljen na 29.9 - ker še ni kostanjev

Bom zacajhnala na koledar user posted image . A za takrat pa si naročila kostanje? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8051
12.9.2007 20:05:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image

alo novembrke na čvek!

Sem ti pravkar odprla novo stran user posted image

kaxi pa ti kaj drugače, Ada?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8052
12.9.2007 20:18:09   
ada2
kaxi pa ti kaj drugače, Ada?

kaj naj rečem?
  • dobro sem, jutri in v petek imam PD (sicer me je še vedno strah, da bi me klicali delat, a imam toliko nadur, da bi mogle biti res izredne razmere, da me pokličejouser posted image )
  • pripravljam mesece šparanja, ker bomo naredili prizidek, oz. obnovili kočo, torej prizidali stopnice, da bom imela v kleti kuhinjo, iz zdajšnje kuhinje pa se bo Nuši soba naredila, Nušino sobo pa dobi Adamuser posted image
  • Adam se je umiril (po moje je bil kriv sladkor - namreč je prejšnje dni pojedel veliko sladkega in ga je verjetno to čisto zdivjalo. pa še hude sanje verjetnouser posted image user posted image )
  • predvsem pa: DVA PD-ja IMAM
    user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8053
12.9.2007 20:19:09   
ada2
user posted image
user posted image
user posted image
Petarditouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8054
12.9.2007 20:20:28   
Urša
Jaka ponosno predstavlja izdelek atija:

user posted image

Prvo branje ju je kar pritegnilo:

user posted image

Zdaj se pa že penina hladi, tako da bova danes z mojim user posted image  nazdravljala. user posted image  Sm kr mičken važna! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8055
12.9.2007 20:20:33   
*bubi*
user posted image  za dva PDja user posted image

Sem sicer najprej razumela kot PDPja in bila še bolj vesela user posted image  Ampak glavno, da si malo oddahneš. Ali to pomeni, da vikend spet delaš? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8056
12.9.2007 20:22:01   
*bubi*
user posted image  Uršin možek. Je knjigica že v knjigarnah, da jo malo prelistam? Mogoče celo kupim? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8057
12.9.2007 20:23:47   
*bubi*
Jaz imam pa taki nobel telefon, da ne morem pogledat filmčkov od petarde user posted image  Vsaj sklepam, da so filmčki. Nina (ali katera druga), bi mi prosim poslala po mailu? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8058
12.9.2007 20:24:08   
ada2
Bom zacajhnala na koledar . A za takrat pa si naročila kostanje?

le zacajhnaj, ja, pa glej da ne bo kakih izgovorov, za kostanje pa ne skrbi, jih do takrat prav gotovo naberem, vem iz dolgoletnih izkušenj, da 28 septembra kostanji so!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8059
12.9.2007 20:24:24   
*bubi*
Bubi bo zdaj napisala.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8060
12.9.2007 20:25:15   
*bubi*
svojo 1000. objavo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8061
12.9.2007 20:26:10   
ada2
aja, bubi, kako si pa v petek dopoldan kaj s časom? imam namen v vaš kraj skočit po hlače za Adama, pa sem mislila, če bi še na kavo šleuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8062
12.9.2007 20:32:58   
ada2
Petarda - sem nesla kazat Petarditoja še Nuši in Josipi zdaj, pa moji mami in so vse tri navdušene nad njim. po moje na srečanju novembrčkov tu v Prlekiji sploh ne boš svojega otroka vidla, ker ga bo naša Josipa čist okupirala. sta z Nušo kar tekmovali zdaj katera ga bolj "pozna" - Josipa je rekla, da je šla po njegov mlinček v štacuno, pa da je 1x po mailu vidla, da je rekel, da mu je ime MAJA,....no, zmagala je pa vseeno Nuša, ko je rekla, da pri njej se je pa na morju cartaluser posted image

sicer pa - našo Josipo imajo vsi otrpčko ful radi, ona pa se rada z njimi ukvarja. ko smo se z bubi prvič v MB dobile je tudi bubija čist očarala, se spomniš bubi?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8063
12.9.2007 20:34:21   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uršin možek!

Urša zdaj pa hitro povej kje se da knjigo kupit.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8064
12.9.2007 20:36:09   
Urša
Je knjigica že v knjigarnah, da jo malo prelistam?

Ne še...danes je izšla, zdej bo potrebno pa še trženje, preden pride v knjigarne. Bo še trajalo. Je pa na eno napisal posvetilo za Niko, na drugo za Jaka in ju spravil dokler ne bosta velika, eno imamo pa za ''uničit''.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8065
12.9.2007 20:38:13   
Urša
svojo 1000. objavo

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8066
12.9.2007 20:44:31   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  za 1. knjigico Jakčevega očijauser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Komaj čakam, da jo prelistamo. Pa upam, da bomo tudi dobili kakšno posvetilo noter user posted image ...do srčanja verjetno še ne bo na trgu, neuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8067
12.9.2007 20:54:55   
ada2
otrpčko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8068
12.9.2007 20:55:22   
petarda
po moje na srečanju novembrčkov tu v Prlekiji sploh ne boš svojega otroka vidla, ker ga bo naša Josipa čist okupirala.

al kaj, ko je taka revauser posted image ...po moje bo skoz pri mamici in očiju tiščal user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8069
12.9.2007 20:56:47   
*bubi*
petarda, kaj pa če bi mi na mail poslala tiste filmčke? user posted image  Prosim!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8070
12.9.2007 20:57:56   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

otrpčko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

sem morala it prav pogledat kje si to napisalauser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8071
12.9.2007 20:59:14   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

po moje na srečanju novembrčkov tu v Prlekiji sploh ne boš svojega otroka vidla, ker ga bo naša Josipa čist okupirala.

al kaj, ko je taka revauser posted image ...po moje bo skoz pri mamici in očiju tiščal user posted image user posted image user posted image ...

pusti se presenetituser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8072
12.9.2007 21:00:34   
ada2
bubi kako je za petek?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8073
12.9.2007 21:01:19   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

petarda, kaj pa če bi mi na mail poslala tiste filmčke? user posted image  Prosim!

al probam...pa mi ne greuser posted image ... Sem poslala na svoj mail, pa bi potem naprej samo mi nekaj štekauser posted image ...mi pa še vedno pošilja en filmček še na MMS.. Ada saj si dobila samo dva, ne?user posted image .. Zadnji je mogoče predolg in mi zato noče user posted image

V glavnem telefon mi pa ne podpirat IR...samo bloototh povezavo...edin USB je še variantauser posted image ...samo nimam pojma kje mam kabeluser posted image  moj je pa ravnokar krenil z vleko po en avto.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8074
12.9.2007 21:02:53   
ada2
kje pa se paštetka potika?

user posted image user posted image

po gmailu sodeč ima svoj PC nazaj.....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.