ElaM
|
Ojla, Alice, počivaj, pa bo vse ok. Jaz sem danes računala še 10 tednov, pa bodo naši pikiji uradno donošeni. Ayo, kakšen tini mini buši. Moj je enkrat večji, pa moj ima še nekaj, kar tvoj nima, strije. Ajej, prvič sem prišla skozi brez strij, zdaj pa očitno ne bom te sreče. IZVIRNO SPOROČILO: Magi* ElaM, sem ti že prej mislila napisat, pa sem pozabila: kako za vraga pa dobiš tole tvojo eksotično sorto herpesa? saj to ni tisti običajni, ki se pojavlja na ustnici, a ne? čim prej se pozdravi!!!!! na infekcijski pa vem kako izgleda. groza in obup, sploh, če si noseča. a moraš še tja, ali si bila samo na preiskavah? Ta virus je v vsakemu od nas, ki smo preboleli norice oz. imeli kdaj herpes na ustnici. In meni je sedaj udaril ven na čelu, zgleda precej grdo, svinjsko srbi, imam pa srečo, da me ne boli, ker menda zna hudo boleti. Saj meni sploh ni jasno čemu taka panika, ker v prvi nosečnosti sem ga imela na ustnici in še pomislila nisem, da je kaj narobe. Včerej so me pa začele boleti bezgavke in sem šla do osebnega zdravnika, on je pa potem presodil, da glede na to, da sem noseča me ne upa zdravit in me poslal na infekcijsko. Tam so naredili preiskave in potrdili prisotnost virusa, ki pa ni nevaren. Samo paziti moram, da ga ne zanesem v oči, ker to je baje hudo zoprno. Sem bila na infekcijski samo na preiskavi 2 uri, pa je bilo za to življenje čisto dovolj. Res je grozno tisto okolje, moram pa pohvalit dr. in sestre, ki so bili tako uvidevni, da me niso poslali v čakalnico med obolele. Zdaj upam, da se zadeva ne bo šitrila, zaenkrat miruje, in da ne bom pokasirala zdravil, hodim po svetu z gazo na čelu. Svašta. Je pa rekla, danes G, da v svoji dolgoletni praksi, še ni naletela na nosečko s HZ, ta teden pa že na dve. Grem pa počivat in gledat tv. Lepo bodite.