|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
9.9.2007 11:09:25   
ajtak
Sem ravnokar opazila, da imam samo se 80 dni user posted image . Ce gledam dni ali tedne se slisi full blizu, ko pomislim, da je to se 2 meseca in pol se pa malo potolazim user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
9.9.2007 11:37:04   
Skaana
user posted image

Aha, torej bolj priporočaš košaro. Jaz pa sem mislila, da je ravno obratno user posted image , da je ravno v košari bolj hladno, ker je še okoli več prostora, ker vreča se ravna po bebiju, košara je pa košara. Sem se pa spomnila, kako prav mi je prišlo krzno ovčke pri Ateni. In bi mogoče tisto dala spodaj. Kaj pravite?

Jaz sem se pa včeraj močno ustrašila. Čez dan sem bila na sejmu - kratki sprehodi so mi dovoljeni, pa sem tudi tam večinoma sedela. Zvečer smo pa imeli eno večerjo in me je začelo ful boleti v spodnjem delu trebuha. Zabolelo in popustilo in spet zabolelo in popustilo. Trebuh je bil mehek, zato nisem vedela, če so to lažni popadki. Pa na WC me je skoz tiščalo in spuščala sem vetrove... In smo šli potem takoj domov, sem bila pa čisto panična, kaj se to zdaj dogaja. No, doma sem si slekla hlače, se ulegla in počasi je popustilo. Ponoči je bilo potem vse O.K. in tudi danes zjutraj sva z miceno spali do devetih, kar je že luksuz user posted image . Danes bom pa bolj kot ne preležala.

V torek imam pregled in me zanima kaj mi bo rekla. Me je pa kar strah. Sem v 28. tednu(27t3d). 

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
9.9.2007 11:50:32   
andreja2000
Pozdravljene user posted image

Se opravičujem,ker sem nekaterim povzročila nekaj skrbi,ko se nisem javila.Žal,smo imeli težave z internetom in za nameček se ni dalo javiti niti iz knjižnjice-no vsaj tisti da,ko sem jaz poizkušala.
No,drugače sem vredu in ko sem bila pri G,in mu omenila otrdevanje trebuha,je rekel,da je vse lepo zaprto,da naj vzamem magnezol tabletke in da ni videti,da bi bilo kaj narobe ali kako vnetje.user posted image No,sem se kar malo pomirila.

Alica in Wl user posted image user posted image user posted image  pozdravljena spet med nami,sem te vesela user posted image user posted image user posted image

Vsem želim lepo sončno nedeljouser posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
9.9.2007 13:12:20   
soncek.djukelica
dan,

Alice, pa ti si pravi nakupovalni maniak! user posted image  Sam cotke so pa res luštkane!user posted image
Pikica, uživaj na morju!user posted image
Glede avta, se moram strinjat z lano, moja plača je za zjokat user posted image , želja je R kangoo, kdaj bo izvedljivo, pojma nimam! Za prvo silo bom kar od mojega Fiat bravo vzela,me pa edino pri tem avtu muči to,ker ima 3 vrata! Moj se bo pa z mojo petko vozil! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
9.9.2007 16:01:38   
Magi*
hm, košara pri nas ni niti tako velika zgledala. not sem dala par dekic in tamalo oblekla v tako flisasto vrečo in še čez dekico, pa prostora ni bilo nič več. pa kar hitro jo je prerasla. sicer je res, da je bila kar težko-kategornicauser posted image  če daš pa spodaj še ovčko, bo gotovo super toplo.

glede avtov: a veste kako prodajalci izbulijo oči, ko vse mojemu razlagajo: glede kaska, pa registracije, pa kako se ga bo navadil vozit, potem pa on reče, da bo avto žena vozila, on pa bo podedoval mojega staregauser posted image user posted image user posted image  vsi po vrsti naredijo tako začudene faceuser posted image  madonca, saj ne živimo več v srednjem veku. mam pač jaz relacije, on pa se fura po mestu in bližnji okolici. je pa res, da pri naši bajti brez dveh avtov ne bi šlo, ker imava tako različne urnike in delava na različnih koncih in običajno niti zjutraj še ne veva kdo bo šel v vrtec po Zaki. tudi med porodniško si ne predstavljam kaj bi brez avta. v center LJ že grem peš, ampak kamorkoli drugam je pa že štala. pa na center LJ niti nisem tako navezanauser posted image

uživajte še anprej v lepi nedelji. mi smo se glihkar napokali (smo pri babici) in grmeo zdaj spet malo na igrišče. če bom zmogla, ker sem (spet) preveč požrla. ajajaj.

skaana, mene je tudi par dni nazaj (v četrtek menda) takole zvijalo po trebuhu. in to v avtu, na poti do doma. sem komaj pripeljala. sem se tudi sama ustrašila. pa je bila na srečo samo prebavauser posted image  naj tako ostane še kakih 10 tednov.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
9.9.2007 20:18:03   
soncek.djukelica
čer,

Andreja, vesela sem, da je z teboj in user posted image  vse v redu! Sem te tudi jaz pogrešala! Net pa itak vsake toliko časa štrajka vsaki od nas!

Magi, sem se mogla smejat tvoji štoriji pri nakupu avta! Tudi meni se je to dogajalo, prodajalec za zvesto mojemu naklada!user posted image

Jaz se pa prav veselim jutrišnjega dne!Na sporedu je spet šola za starše!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
9.9.2007 20:33:07   
lana38
andreja2000, dobro, da ti je uspelo, da si se spet javila. Mene je prav pošteno že skrbelo, ampak me je bilo tudi resnično strah, da bi te poklicala. Mislim, da me razumeš, glede na to, kar sva hudega preživeli. Se mi zdi, da sta moja in tvoja zgodba iz preteklosti kar nekako povezani. Pa še zadnje kar si napisala, je bilo, da greš naslednji dan do G. Zdaj pa res mora biti vse OK v tej user posted image . Hvala Bogu, da je bil samo internet.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
10.9.2007 8:59:45   
lana38
Dobro jutro!
Zdaj pa druge drnjohate user posted image , ko sem jaz že pokonci?user posted image  Ponavadi sem tak čas, komaj v postelji razmišljala, če bi že vstala. Ja, ni kaj, šola se je zares začela.user posted image
Napišite kaj, da bomo čvekale.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
10.9.2007 9:05:57   
loncica
Čav!

Jaz bom danes bolj kratka, ker se moram še malce učit. Popoldne imam izpit, držite pesti zame - bom potrebovala veliko sreče.

Pri nas nič novega, mali brca po ustaljenem urniku, oba z user posted image  pa komaj čakava drug teden, ko greva na kratek oddih na Roglo.

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
10.9.2007 9:33:43   
Raho
Aloha punce!

Vidim, da vse uživate, kolikor se da. No, jaz mora povedati, da imam podobno izkušnjo kot Skaana s soboto - sem mislila, da bom ponoči šla rodit. Pri nas je namreč bila neka tradicionalna prireditev in sem tamalega peljala nanjo (moj je kot ponavadi bil v službi). Pa sva bila 2,5 ure dopoldan in 1,5 popoldan, ponoči pa sem mislila, da mi bo razneslo trebuh, tako mi je otrdeval. Tako sem včeraj cel dan počivala, da sem vsaj malo k sebi prišla in da sem se danes lahko zložila v službo. No, moram biti odkrita, da sem se prestrašila, kaj bo.
Drugače je naša dama ful živahna - že se je začela gnezditi (se mi en del trebuha prav izboči, ko se nasloniuser posted image  na steno maternice). To je ponavadi takrat, ko se Črto stisne k meni. Očitno ji paše.user posted image

Andreja2000 - me veseli, da je vse OK. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sems e kar malo prestrašila, ko sem ugotovila, da te res tako dolgo ni bilo.

Loncica - vso srečo na izpitu.

A ve boste vse hodile v materinsko šolo? Tudi tiste, ki ste user posted image  drugič? Jaz ne bom šla, ker se mi zdi brez veze. Edino na dihalne vaje nameravam. Če bom seveda sploh lahko rodila po naravni poti. To bomo pa videli jutri, ko imem pregled. Da vidimo, če se je posteljica dvignila ali pa ne.

Uživajte, drage moje!

Aja, Magi - čestitam za novo pridobitev (avto). Moj je nekaj začel sanjati o espaceju, pa sem rekla, da ni šanse, ker sem se komaj navadila voziti to kanglo od lagune karavana, čeprav jaz imam kalosa, ampak mi je zadnje čase bolj udobno v laguni, zato moj vozi kalosa, jaz pa lagunouser posted image

Šele sedaj sem videla - samo še 99 dni in je moj PDP. K anm pa komaj danes pride zidaruser posted image  - sem jaz lepo rekla mojemu, da nam bo voda tekla v grlo. Sicer pa gips plošče so že, danes potegne poravnalno maso po stenah in potem se položi laminat in se prepleska, pa smouser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz selim svojo delovno sobo gor, Črto dobi novo sobo, punčara pa Črtojevo staro sobouser posted image

< Sporočilo je popravil Alice in WL -- 10.9.2007 9:37:23 >

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
10.9.2007 9:49:21   
t*e*j*k*a
OLA!!!

Lončica veliko sreče na izpitu!!! Boga reva k se morš učit!! Men se še v knjižnico ne da po knjige za diplomo da lahk začnem pacat skup. Sej bi šla če bi blo bliže, tko se morm pa v MB vozit, kr tle bliz nimajo nobene take strokovne knjige ki bi men prav prišla.user posted image

Vidim da skor vse že veselo v šolo hodte, mene to čaka šele oktobra. Zdej je še prehit kr sem komaj v 24 tednu.
Naš mali tud veselo brca, včasih bolj včasih manj.

Andreja dobrodošla nazaj!!!

Tko zdej pa grem, pa se še kej oglasim kr se mi itak nč ne da drugega delat. Sem spala celo noč kot top pa bi še kr nadaljevala. Sem kot en zaspani medouser posted image

ČAo

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
10.9.2007 10:39:17   
Anonimen
Ojla,
po dooolgem času (mislim, da po 2 mes-žalostno) se vam javljam. Mal sem prebrala kaj se vam dogaja in vidim, da smo več al manj na istem, še posebej z otrdevanjem trebuha, brcanjem, .....
Pregled imam šele čez 14 dni in upam, da mi bo podaljšala bolniško do konca, kr ne bi rada šla delat za en mesec, potem pa sledi že porodniška. Aja rok še nismo določili, naj bi blo 11.12.
Imam že 2 punci, ena hodi v 2 razred, druga je 14meseces stara in hvala bogu sm dobila vsaj dopoldansko varstvo, da se teh 4-5 mal spočijem, predvsem pa kej nardim doma.
Jutri pa kej več natipkam. Uživajte še v temh sončnih vremenih, madona kmal se bo treba stiskat k pečkam in radiatorjem.

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2237
10.9.2007 10:52:17   
Foxina
anakarin jst mam isto situacijo...je prišel moj G po pol leta iz bolniške in zdej me hoče za 17 dni dat v službo!!! pa sem že na bolniški od 10t...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
10.9.2007 11:09:16   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
Danvari, a vi pa uvajate v vrtec? Naša je letos še doma, babi servis, si ne predstavljam, kako bi izgledalo, da bi jo dala v vrtec. Najbrž bi samo vpila.
Čeprav sem bila včerej fejst huda, ker so jo v teh mesecih, ko jo čuvajo čisto scerkljali in posledično, če kaj ne doseže pade v tako ihtav jok, da mi gredo lasje pokonci.user posted image  Drugo leto septembra bo pa tudi naša punca postala vrtčevka, vsaj upam, da ga bomo dobili.

Ja ElaM mi že trpimo hude muke (oči in mami) ko gremo v vrtec. No sej probava bit sproščena in dobre volje samo po tistem joku ko jo oddaš se pa prav poklapano odpraviva domov. V četrtek je bilo najhujše, pa še padla je in si malo prebila ustnico, nič hujšega ampak če je že tako vznemirjena je to samo kaplja čez rob. Je pa potem celo zaspala, tako da sva čakala ko sva prišla, da se je zbudila in je bila potem cel dan tako dobre volje da sva kar strmela z odprtimi usti user posted image Je bilo potem v petek še bolje ko je jokala samo ob oddaji potem sva pa pošpegala not pa so bile že druge stvari zanimive. user posted image user posted image user posted image
Danes je pa spet malo krize ampak niti približno tako kot v sredo in četrtek ko sva že razmišljala da bi jo izpisala.

Skoraj me je kap zadela, ko sem brala, da že urejate papirje na CSD. A smo res že tako blizu, ker meni se zdi še daaaaaleč.?! Sem tako zaposlena, da bom še porod zamudila.

Ej mene je skoraj fršlok ko mi je G dala potrdilo o PDP in rekla da zdej pa lahko že urejam papirje. Mi je ušlo:"A že?", tako da se je kar smejala user posted image user posted image user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
10.9.2007 11:26:16   
Ayo
Hojla babuske!!

No, se javljam samo na hitro, da smo se vrnili z dopusta user posted image  . Bilo je prav lepo, ceprav je bila vcerajsnja pot nazaj precej dolga in sem komaj zdrzala. Jah, pac se pozna, da se priblizuje zadnje trimesecje user posted image . Sedaj sem se odlocila, da se ne premaknem vec od doma za vec kot 10km user posted image .

Drugace je user posted image   pridno brcal na dopustu, dobil je tudi novo pizamico, je bila tako srckana, da se ji nisem mogla upreti. Mamici je pa ocka kupil en plascek, sedaj so v modi taki na zvonc, tako da ko pride mraz, bo user posted image  lepo na toplem. user posted image

Danes popoldne pa gremo narocit posteljico in vozicek user posted image  user posted image . Ja, pocasi se zacenja, in jaz se ze prav veselim. user posted image

Sedaj pa sibam malo gospodinjit, imam najmanj 4 pralne stroje in se kup drugih stvari za poslihtat.

Jutri imam G, se ze veselim, bom omenila otrdevanje trebuha, kar se vsake toliko casa tudi meni dogaja, ampak mislim, da je to normalno.

PA-PA

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
10.9.2007 11:28:41   
andreja2000
Dober dan!

No,pri nas nič novega,z pikico smo zaenkrat vredu.Vidim,da vas je kar nekaj skrbelo,ker se nisem javila in hvala Bogu je vse vredu,vam pa hvala,ker mislite name.

No,pri nas v bloku vse ropota,ker nam končno delajo centralno,kdaj bo pa na vrsti naše stanovanje pa ne vem-glavno,da se je začelo user posted image .

Ja,mi pa smo vsi v skrbeh za svakauser posted image user posted image ,ki je že nekaj časa v bolnici in je vedno slabši,pa še vedno ne vedo kaj mu je.Včeraj so ga punktirali,kier so mislili,da gre za meningitis,pa ga nima.Sedaj sumijo na malarijo,ker je pač doma iz tisth krajevuser posted image .Kri so poslali tudi v LJ,da vidijo če res gre za to bolezen.Upam,da čim prej ugotovijo zakaj gre,ker je bogi revež že čisto izčrpan  kljub infuziji.

Lep dan vsem user posted image  user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
10.9.2007 11:36:19   
DANVARI

Madona ste se razgovorile zadnje dneve, jaz pa na dopustu in nimam časa vsak dan čekirat....mam res delo user posted image user posted image user posted image   Bom malo dopisala k vašim postom da se updejtam user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL
Mene pa zadnje dni tako zgaga peče, da se mi že meša. Pa nič ne pomagauser posted image

Jaz sem si morala kupit rutacid ker ni drugega nič pomagalo, pravijo da je bolje če večkrat po manj ješ, da se ti potem ne dviga hrana, ker dete od spodaj pritiska. No potem pa jem kot ptiček pa je isto user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Alice, midve z Magi* veva kaj govoriva, da so punčke načičkane.  Boš videla, ko boste dobivali darila, če bodo cunje, takrat me boš razumela.

Se podpišem. ROZA ROZA ROZA IN ŠE ENKRAT ROZA!user posted image user posted image user posted image Sem potem sama šla v  nakupe čeprav je mela že preveč cunj samo zato da sem kupila kakšno zeleno, pa modro in rjavo barvouser posted image user posted image user posted image malo za umirit zadeve, se pa še vedno zgodi da je čisto rozasta ko so druge stvari v pranju user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL
No, jaz mora povedati, da imam podobno izkušnjo kot Skaana s soboto - sem mislila, da bom ponoči šla rodit.

evo še tukaj moj prispevek, v petek smo delali ograjo in seveda sem imela tamalo cel dan po naročju, ker je še od vrtca malo boga in potem je bilo treba še malico pripravit in še ne vem kaj in seveda sem potem pol noči prebedela, v strahu da bo treba it rodit, ker mi je tako otrdeval trbuh. No sem pa moža mal prestrašila tako da je potem obljubil da bo pomagal kolikor se da. Je pa res da sem sama sebi problem, ker mislim da še vse lahko naredim, dokler ni prepozno in me kaj useka user posted image user posted image user posted image

Vidim vaše bušije na slikah in sem tudi sama tam tam user posted image user posted image user posted image kile so trenutno +6 tako da se bom (upam) izognila centu. user posted image user posted image user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
10.9.2007 12:02:31   
Kim80
Pozdravljene!

Hja, da se še jaz pohvalim malo z našimi avti. Midva imava 17 let starega Golfa II in 9 let starega Cliota.user posted image Clio se še drži, golf pa že razpada in ruži. Zdaj sva se odločila, da bova nabavila enega karavana in likvidirala Golfa, Cliota pa bova obdržala za mestne vožnje ipd. Mojuser posted image  je zelo občutljiv kar se avta tiče, gleda ne vem kaj vse, tako da njemu prepuščam izbiro. Ampak se pa tudi zelo dolgo odloča, tako da upam, da nama bo ratalo avto kupit do decembrauser posted image .
Glede šole za starše: jaz nameravam iti oktobra. Me pa zanima, če se lahk zgodi, da si prepozen s prijavo in ne prideš več noter (ali moram biti pozorna na to, kdaj se prijaviti).
Glede oblekic za user posted image  - tu pa tam že kaj kupim. Sem bila v H&M pa imajo res večinoma same roza stvari. Saj so lepe, sam vsega pa tud ne more imet roza!user posted image  
Zdaj, ko so bili bolj mrzli dnevi, sem odprla omaro s toplejšimi oblačili in sem ugotovila, da mi vsi puloverji segajo do sredine trebuha. Sem šla malo gledat v H&M za stvari na dolge rokave in sem si kupila samo eno bluzo, ker drugega niso meli glih kaj pametnega, večinoma še na kratke rokave, tako da imam zdaj probleme s tem, kaj obleči.  A je katera kje dobila kakšne fajn majčke ali kaj podobnega?
LP!

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
10.9.2007 12:30:39   
lana38
Glede večjih pulovrov, malo poglejte, kaj imajo vaši user posted image  za oblečt. Jaz sem že zdaj nosila njegov pulover, te dni, ko je bilo hladno.user posted image  Ampak tudi ne bo dolgo, ker so mi zdaj ravno prav. Ko se še malo razširim, mi bodo tudi njegove stavi premajhne.user posted image
V materinsko šolo nisem šla niti prvič. Takrat sem hodila samo na dihalne vaje. Pa tudi zdaj bom šla samo dihat, ker sem že pozabila, kako se pravilno diha.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
10.9.2007 12:32:31   
hokejistka
Vidim, da ste nekatre že pričele z nakupi oblekic. Meni je svakinja ravno včeraj zložila vse v vrečke. Sem ugotovila, da ne rabim praktično ničesar kupit. Verjetno bom kakšno stvar za gušt kupila, drugače imam pa skoraj vse. Ta mesec greva naročit voziček in lupinico. Posteljico bova pa tudi dobila. Madona, bova prišparala user posted image .

Tudi jaz ne morem verjeti, da se december tako hitro približuje. Po eni strani se že zelo veselim, po drugi me pa stiska, kako bo.

Tudi jaz sem hočem nočem študiozno razpoložena user posted image . Še 3 seminarske in 1 izpit mi manjkajo, da zaključim svoje obveznosti.
Lončica 
držim pesti !!!!

Glede avtov: Midva imava vsak svojega, ampak sta oba bolj majhna. Seveda razmišljava o nakupu večjega, samo se nama zdi obema neumno, da bi zaradi user posted image kupovala karavana ali enoprostorca. Oba avta sta stara manj kot 2 leti in se nama res ne splača menjat. Sva pa kupila strešni kovček, tako, da računava, da bo moral zadostovati.

O materinski šoli še ne razmišljam. Bom pa šla, ker je to moj prvi user posted image . Čeprav slišim, da je bolj bedno. Sem mislila it začetek novembra, a je to že prepozno?

Ljubljančanke: kako pa kaj telovadba? Jaz rabim nekoga, da me brcne v rit, da malo pomigam.

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
10.9.2007 12:55:10   
Magi*
kim80, moj se še zdaj žre, ker je likvidiral svojega GolfaII (letnik '87) par let nazaj (je imel totalko - v bistvu ni rabu dost, da so ocenli totalko). pol si je nabavu še eno nekretnino - Fiat Tempro l. '93, ki zdaj dela, zdaj ne. so naju vprašali v avto hiši, če bova dala avto staro za novo, sem mislila, da bom s stola padla. je mož razložu, da gre v bistvu za nepremičnino in bomo veseli, če nama ga bo kdo brezplačno odvlekeluser posted image  in moj si spet želi nekaj starega, pa so bili moji argumenti močnejši. naj se ve kdo v naši hiši nosi hlačeuser posted image

v šolo za starše jaz tokrat ne bom hodila. niti nimam časa, niti ne bom nič novega izvedela. dihat sem se pa naučila pri jogi. edino, kar hodim in bom hodila, je na telovadbo v staro porodnišnico zaradi mojih razmaknjenih trebušnih mišic. tam pa itak tudi dihamo.

majčke in puloverje z dolgimi rokavi sem si kupila v navadnem H&M in Espritu, eno cifro večje in bodo (upam) zdržale do konca. v soboto sem si v Vero Moda kupila rekelček, ki mi tako fino paše in zgornji gumb uspem zapeti, čez lahko zavijem moj ogromni šal ali kako pašmino. pa zdaj, ko imam joške, mi rekelci tak fino pašejouser posted image  od zadaj se sploh ne opazi, da sem noseča. pa krilo sem si kupila v Only-ju (vse za nenosečke). je pa pleteno krilo in tako lepo pride pod trebuščkom ali tudi nad. v bistvu se mi zdi, da od nosečniških cot rabim samo hlače, te so pa večni problem. če so mi prav v trebuhu, so mi v riti in nogah res ohlapne in zgledam kot kloven.

aja, za čez trenušček imam eno tak fin top brez naramnic (kao poletno), pa jo nosim čez črno majico z dolgimi rokavi in zgleda fantastično. pa rekelc čez in sem ready. saj bi se dalo še in še kombinirat, sam mam mal premal penezov, šivat se mi pa nekak več ne ljubi. mogoče bom pa še kaj skupaj spravlauser posted image  v sili hudič še muhe žreuser posted image  

drugače se odlično počutim, samo spet se mi je herpes naredu na ustnici. v zadnjih parih mescih že tretjičuser posted image  prej pa par let nič. mater sem jezna.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
10.9.2007 14:55:38   
vetrnica
pozdravljene souser posted image

Sem bila danes na pregledu, kjer smo spet samo srček poslušali. Je videl, da sem že proti koncu 28. tedna (27t+6d) in  mi je kar potrdilo za CSD  pripravil. 
Zdaj pa še samo jutri v službo, potem pa za 1 teden na morje user posted image . Upam, da bo vreme vsaj  brez dežja, če že ne bo dost toplo za kopanje.

Se kar strinjam z Magi*, da v bistvu rabimo sam nosečniške hlače, ostalo se pa da navadno kupit, le kakšno številko večje. Sem pa danes iskala po trgovinah "hozentregarje", pa jih nisem našla. Imam doma 2 trenirki za zavezat in mi vse dol leze, ker jih čez trebuh ne morem preveč zategnit, bokov pa tudi nimam več, da bi tam obstaleuser posted image .  Grem dvakrat v sobo in nazaj pa si jih že z roko gor držim.

V materinsko šolo bom šla oktobra. A katera ve, a je potrebno hodit v materinsko šolo tja, kjer boš rodil, al je vseeno kje? Delam v lj, v nm pa začnejo z materinsko šolo že ob 4h (ali celo 3h) in mi je mal problem tak čas prit iz službe.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
10.9.2007 15:04:35   
t*e*j*k*a
Ojli!!!

Vetrnica v MŠ ni potrebno hodit v kraj kjer boš rodila. LAhko hodiš kamorkoli, saj so organizirane v vsakem kraju v ZD, porodnišnice pa ni v vsakem kraju. Tko da ti pač hodi kjer ti bolj odgovarja.

In kaj počnete da vas nič ni??? Meni je ful dolgčas, nimam kaj za delat, če pa že mam kaj se mi pa ne dauser posted image .

Zdele sem se ful najedla borovnic. Sem si nardila kao nek šejk. Zmrznjene borovnice, malo mleka, banani in eno jabolko. Blo ful dobr, še mam za jutr dost.
Borovnice so pol ure nabirali, jaz sem jih pa v 5 minutah pojedlauser posted image .

papa

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
10.9.2007 15:40:46   
Foxina
hokejistka glede telovadbe v LJ...jst sem imela namen po vročini, tj septembra spet iz v Fit & Fun k Pop TVju....pa so mi ga zaprli...tko, da...očitno ne bo nič...nekam daleč se mi pa ne da vozit...

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
10.9.2007 17:41:02   
Raho
Punce, jaz se več ne grem... Sem si izmerila obseg trebuha - 115 cm. Mene bo razneslouser posted image user posted image .

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?