Raho
|
Aloha punce! Vidim, da vse uživate, kolikor se da. No, jaz mora povedati, da imam podobno izkušnjo kot Skaana s soboto - sem mislila, da bom ponoči šla rodit. Pri nas je namreč bila neka tradicionalna prireditev in sem tamalega peljala nanjo (moj je kot ponavadi bil v službi). Pa sva bila 2,5 ure dopoldan in 1,5 popoldan, ponoči pa sem mislila, da mi bo razneslo trebuh, tako mi je otrdeval. Tako sem včeraj cel dan počivala, da sem vsaj malo k sebi prišla in da sem se danes lahko zložila v službo. No, moram biti odkrita, da sem se prestrašila, kaj bo. Drugače je naša dama ful živahna - že se je začela gnezditi (se mi en del trebuha prav izboči, ko se nasloni na steno maternice). To je ponavadi takrat, ko se Črto stisne k meni. Očitno ji paše. Andreja2000 - me veseli, da je vse OK. Sems e kar malo prestrašila, ko sem ugotovila, da te res tako dolgo ni bilo. Loncica - vso srečo na izpitu. A ve boste vse hodile v materinsko šolo? Tudi tiste, ki ste drugič? Jaz ne bom šla, ker se mi zdi brez veze. Edino na dihalne vaje nameravam. Če bom seveda sploh lahko rodila po naravni poti. To bomo pa videli jutri, ko imem pregled. Da vidimo, če se je posteljica dvignila ali pa ne. Uživajte, drage moje! Aja, Magi - čestitam za novo pridobitev (avto). Moj je nekaj začel sanjati o espaceju, pa sem rekla, da ni šanse, ker sem se komaj navadila voziti to kanglo od lagune karavana, čeprav jaz imam kalosa, ampak mi je zadnje čase bolj udobno v laguni, zato moj vozi kalosa, jaz pa laguno Šele sedaj sem videla - samo še 99 dni in je moj PDP. K anm pa komaj danes pride zidar - sem jaz lepo rekla mojemu, da nam bo voda tekla v grlo. Sicer pa gips plošče so že, danes potegne poravnalno maso po stenah in potem se položi laminat in se prepleska, pa smo . Jaz selim svojo delovno sobo gor, Črto dobi novo sobo, punčara pa Črtojevo staro sobo
< Sporočilo je popravil Alice in WL -- 10.9.2007 9:37:23 >
|